LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -24 MARTIE 2020, ORA 11:27, ORA ROMANIEI

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra

Cu Luna Noua pe gradul 5  Berbec, cei nascuti in jurul datei de 24 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei (MC ), casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 5  din aceste semne zodiacale.

Simbolul sabial al gradului 5 Berbec, gradul Lunii Noi si al Salaciei( asteroidul 120347) este:” Un triunghi alb, cu aripi de aur la partea superioara”.

Acest grad energizat de Luna Noua de mana cu Salacia in Berbec este o promisiune de crestere, evolutie, posibilitatea de a atinge un nivel mai inalt al existentei. O dimensiune noua a identitatii noastre este posibila prin ridicarea deasupra problemelor, vechiului, trecutului. O noua perspectiva, o vedere inaltata care ne extinde constiinta, intelegerea, integrarea spirituala, puritatea gandirii si intelegerii. Cuvantul cheie al acestui simbol este “ noi dimensiuni”, o noua perspectiva asupra vietii, o ghidare divina, dar pentru asta trebuie sa fim echilibrati( triunghiul). Nu poti zbura daca nu stii sa iti pastrezi echilibrul, doar asa putem avea acces la cunoasterea inalta.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna noua in semnul vostru poate aduce oportunitati pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Sunteti gata sa puneti trecutul in spatele vostru si sa faceti ceva cu totul nou, de pionerat, in viata voastra. Problemele existente in viata voastra pot fi depasite acuma prin curaj si o abordare directa a vietii voastre. Nu este nimic in neregula cu un pic de egoism in aceasta perioada dar aveti grija sa nu exagerati. Cum Luna guverneaza familia voastra, poate fi si un proiect nou legat de o casa, intemeierea unei familii, parinti, o decizie importanta care necesita mult curaj si incredere.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va cere sa fiti rabdatori cu problemele ce tin de un grup ce apartineti. Pot aparea responsabilitati suplimentare legate de un grup de oameni, locul de munca implica mai multa munca si obligatii.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere importanta, o izolare fortata ce afecteaza un proiect personal, caminul, familia, relatia cu copii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Pentru voi, Luna Noua in Berbec poate fi o “ lampa a lui Aladin”, cineva acolo sus are grija de voi. Dar poate fi si o energie care lumineaza toate activitatile voastre din spatele scenei, plati karmice ale sufletului( datorii). Aceasta energie proaspata va inunda mintea subconstienta, intuitia si ar trebui sa va ghidati dupa instinctele voastre in aceasta perioada,va protejeaza. Nivelul energiei voastre poate fi mai scazut, nu fortati nota acuma, corpul vostru va cere sa faceti o pauza. Aceasta lunatie este buna pentru retragere, regenerare, dezvoltare spirituala, reincarcati-va bateriile sufletului si economisiti-va resursele. Este timpul vindecarii si iertarii. Nu va mirati daca va simtiti somnorosi si putin nemotivati. Este cel mai bun moment pentru a renunta sau a scapa de tot ceea ce este nesanatos in viata voastra, poate fi un obicei, un om, o slujba, o relatie. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili, care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Este un moment ideal pentru munca creativa deoarece imaginatia voastra va fi deosebit de bogata.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va cere sa fiti rabdatori cu problemele ce tin de cariera, ambitii si proiectele profesionale, deciziile unor autoritati.
Aceasta Luna Noua  de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata care afecteaza familia voastra, relatia cu rudele voastre, calatoriile voastre, gandirea voastra.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra, puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de foc chiar este prietena cu semnul vostru de aer si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare. Activitatile cu copiii( in special copii altora) pot creste. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va cere sa fiti atenti in legatura cu unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, decizii judecatoresti, lege divina.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata care va afecteaza relatia cu rudele, prietenii, o munca umanitara, comunitatea in care traiti, veniturile financiare, un grup de care apartineti, veniturile carierei voastre.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in cariera voastra, in proiectele profesionale, promovari, avansari, oferte noi de lucru. Se pare ca este un moment bun pentru negocieri, contracte noi. Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei. Odata cu sosirea Berbecului, viata voastra profesionala se incalzeste iar actiunile voastre ar putea conduce la victorii majore daca sunteti inteligenti si strategici. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va indeamna sa fiti atenti si vigilenti la fiecare pas legat de o afacere, o investitie comuna, venituri financiare comune. Veti invata lectii cruciale despre incredere, putere, afaceri, bani multi, taxe. Este timpul sa va echilibrati capul si inima si sa va protejati interesele in loc sa aveti grija de toti ceilalti pe cheltuiala voastra.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va poate speria, o izolare fortata care afecteaza cariera voastra, familia, un proiect personal, o afacere personala, veniturile banesti.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in relatia cu strainatatea, studii superioare, calatorii mari, un job in strainatate. Este cel mai bun moment sa va extindeti orizonturile, oportunitatile tin de intelegerea taramurilor superioare ce apar prin invatamantul superior, psihologie, spiritualitatea, alte culturi.  Aceasta Luna Noua de foc vrea sa va aduca aminte ca viata este o calatorie continua de descoperiri si va ajuta in aceasta directie printr-un curs nou, printr-o relatie noua, printr-un job nou departe de casa. Ar putea fi si o ocazie de a va lansa ideile catre un public mai larg. Vi se poate cere sa vorbiti, sa invatati sau sa scrieti despre experientele voastre. Aceasta luna noua proactiva va incurajeaza sa impartasiti cunostintele voastre cu ceilalti.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va cere sa va concentrati mai mult pe relatiile voastre, pe problemele partenerului de viata. Unele relatii pe termen lung vor fi testate. Sunteti cu adevarat compatibili pentru o calatorie de durata? Unul sau ambii aveti nevoie sa faceti niste lucrari interioare majore?
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata care va afecteaza relatia cu strainatatea, un proiect personal, o afacere, studiile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot ce tine de bani, afaceri, asociat, partener, viata initima, jocuri secrete, bani pentru a finanta o idee mare, experiente spirituale si psihice. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ca puterea personala nu trebuie folosita in scopuri egoiste, evitand astfel consecintele impovaratoare. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Afacerile, contractile semnate, obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta energie proactive poate semnala inceputul unui capitol intr-o relatie foarte stransa, una care ar putea duce la casatorie sau la un angajament major in urmatoarele sase luni. Poate fi si o investitie sau o afacere in comun cu partenerul de viata.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si este timpul sa fiti realisti si seriosi cu un proiect profesional, sa respectati planificarile si munca voastra. Pot aparea si unele blocaje la locul de munca impuse de anumite autoritati, poate fi ceva imprevizibil, neasteptat care va produce destul stres. Ar trebui sa fiti mai atenti la sanatate, sa faceti unele modificari in obiceiurile voastre alimentare si sa reduceti nivelul de stres.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata ce va afecteaza relatiile intime, finantele primite prin acorduri semnate, un imprumut bancar, fel de fel de taxe, prietenii, un grup de care apartineti, planurile secrete, idealurile voastre.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot ce tine de relatii, asociati, parteneri, dusmanii stiuti, avocati, concurenti, rivali. Este posibil sa fie ceva nou in legatura cu o persoana cu care colaborati la un proiect, poate fi ceva legat de cariera, un proiect profesional. Este cea mai buna perioada sa rezolvati problemele unei asocieri. Experientele cele mai semnificative se vor concentra asupra dinamicii relatiilor, asupra partenerului de viata, asupra unei probleme juridice, asupra carierei si grupurilor voastre. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va cere sa luati in serios iubirea, nevoile reale ale copiilor vostri, creativitatea personala, o reconsiderare a o modului de a va distra, relaxa. Pot aparea si unele blocaje in relatia cu copii vostri, un proiect creativ, planurile unei vacante, o petrecere, poate fi ceva imprevizibil.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata ce afecteaza relatiile voastre, cariera voastra, ambitiile profesionale, relatia cu sefii si autoritatile, prieteniile voastre, familia voastra.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot ce tine de loc de munca, sanatate, atitudini cu privire la sanatatea fizica, obiceiuri personale. Este un moment cosmic important pentru asumarea unor proiecte importante in munca voastra, pentru eliminarea obiceiurilor care va devitalizeaza. A venit timpul sa intelegeti intr-un mod responsabil, realist ca motto-ul antic “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos” nu este doar un cliseu ci o necesitate in viata voastra. “Esti ceea ce mananci” iar  aceasta Luna Noua de foc va invata ca hrana nu se rezuma doar la alimente ci si la sentimente, idei, emotii, credinta. Este timpul pentru o simplificare generala a vietii voastre.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va spune ca legaturile voastre de familie trebuiesc luate in serios. Saturn, ca domn al karmei va reaminteste ca apartineti unei familii, ca exista legaturi emotionale bune sau rele dar pe care trebuie sa nu le mai propagati ci sa iertati. Acuma, iertarea este un pas mic dar si un pas mare catre finalizarea unor plati karmice fata de cei din familia voastra.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata care afecteaza munca voastra, relatia cu colegii vostri si sefii vostri, sanatatea voastra, ambitiile profesionale, relatia cu strainii, strainatatea.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR (22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot  ce tine de proiectele creative, iubire,  exprimarea vointei si mandriei, egou, autoritate, copii, speculatii, placeri personale.Este un moment bun pentru cei care creeaza ceva, puteti petrece mai mult timp cu copii vostri, pentru multi poate veni barza. Pentru voi este timpul iubirii, vindecarii prin iubire, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile’ este cea mai buna mantra. De asemenea, este timpul sa va axati mai mult pe copii, pe un hobby, pe proiectele creative.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si indeamna sa va cunoasteti mai bine, sa intelegeti cum functioneaza mintea voastra, cum va folositi ideile si cum folositi informatiile care vin la voi. “Nu tot ce zboara se mananca” este proverbul lui Saturn care vrea sa deveniti realisti in tot ce tine de comunicare, cum folositi noile instrumente de comunicare. Cultivati gandirea pozitiva, iertati-va trecutul, renuntati la gandurile negative care va pot imbolnavi, renuntati la critica excesiva si la dorinta de razbunare.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata ce afecteaza veniturile financiare venite in urma unor contracte semnate, relatia cu copii vostri, o afacere, finantele comune, un proiect creativ, speculatiile voastre, strainatatea si strainia, banii care vin de la ceilalti.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot  ce tine de casa, familie, parinti, afaceri imobiliare. Este timpul modificarilor in casa, sa vindeti o casa sau sa cumparati o locuinta noua. Este un moment bun pentru orice fel de reorganizare sau chiar remodelare a vietii de familie, a mediului de acasa, a activitatilor legate de familie. Unii dintre voi isi pot asuma acuma responsabilitatea intemeierii unei familiii.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va indeamna sa fiti realisti si atenti in afacerile financiare, cu activitatile care aduc bani,  siguranta financiara.” Banul muncit nu se prapadeste” este proverbul pe care trebuie sa il invatati acuma. Este timpul sa fiti mai atenti, responsabili, cu privire la modul in care obtineti, cheltuiti  banii, timpul si energia voastra.
Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata ce va afecteaza familia, parintii, caminul, relatiile, afacerile, asociatii, resursele comune cu partenerul de viata.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot  ce tine de proiecte in comunitatea in care traiti, rude, comunicare, calatorii scurte, comert, scoala. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, prin activitati ce va vand ideile. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizare de acest moment de luna noua. In urmatoarea perioada, puteti comunica mai usor cu cei din preajma voastra.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va indeamna sa fiti mai realisti cu proiectele si afacerile personale. Este timpul sa va ganditi la proiectele voastre ca la un maraton si nu ca la un sprint!
Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata ce afecteaza relatia cu rudele voastre, o afacere locala, comunicarea, calatoriile, munca, relatiile, partenerul de viata.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot  ce tine de relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre emotionale si financiare.
Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat, tot ce este vechi se dizolva pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre. Daca vreti sa progresati, trebuie sa fiti foarte disciplinati si ordonati. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata trebuie sa devina o parte din viata voastra.  Aceasta Luna Noua de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, o propunere care va sperie, o izolare fortata care va afecteaza veniturile financiare, munca, relatia cu colegii si sefii, relatia cu copiii vostri, proiectele creative, relatiile romantice,o vacanta, o petrecere, un hobby.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.