HOROSCOPUL PENTRU LUNA NOUA IN CAPRICORN 27 DECEMBRIE 2008 ORA 14:25

Luna Noua in Capricorn si accentuarea semnului Capricornului favorizeaza trezirea la realitate si crearea unei baze solide pentru anul 2009. Este o energie de pamant cardinala la puterea a sasea ce ne canta in acorduri reci dar clare despre responsabilitate, consecventa, munca grea , strategii sigure, reguli corecte in afaceri, parteneriate, fermitate in actiunile necesare atingerii scopurilor. Capricornul fiind un semn de pamant cardinal , aduce realism si realitate in toate domeniile vietii noastre, fiind si un semn feminin, ne vom folosi mai mult mintea si nu forta fizica in atingerea obiectivelor. Ambitia, apropierea lenta si constanta de obiectivele alese sunt esentiale in urmatoarea perioada.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre 26 martie februarie si 4 aprilie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Marte in conjunctie cu Pluto in casa X amplifica dorinta de avansare in cariera, dar nu va sunt  cei mai bun aliati , este o energie ce va poate aduce destule greutati in cariera, imagine publica.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti intre 26 aprilie si 4 mai aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Atentie mare in calatorii .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, cu siguranta ,domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate, dar , atentie cu Marte si Pluto in casa VIII este necesar sa va ponderati avantul in risipirea banilor pe fel de fel de lucruri fara valoare. atentie mare la sanatate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizare a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti intre 26 iunie si 4 iulie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Pentru cei nascuti intre 26 iulie si 4 august , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala dar care nu implica neaparat legalizarea legaturii. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti intre 24 august si 4 septembrie aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti intre 26 septembrie si 4 octombrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate. Marte in casa IV poate aduce destule dispute in familie, bunuri familiale dilapidate, pagube diverse.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti intre 26 octombrie si 4 noiembrie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Marte si Pluto in casa III pot aduce certuri si neintelegeri cu cei apropiati, frati, surori, vecini. Atentie la cum si pe unde mergeti, cum circulati cu masina.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute prin obtinerea de noi mijloace materiale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti intre 26 noiembrie si 4 decembrie , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Marte si Pluto in casa II pot aduce unele pierderi , manifestari scandaloase cu influenta directa asupra finantelor personale, cheltuieli importante ce pot reduce resursele , neplaceri de tot felul in existenta voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna noua in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti intre 26 decembrie si 4 ianuarie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.Marte in casa I aduce un exces de energie, curaj fizic, mandrie, instinct dominator, decizie in dispute. Manierele directe dar si agresivitatea se vor manifesta in toate situatiile . Atentie la accidentele ce pot aparea din cauza nerabdarii si impulsivitatii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.Cu Marte si Pluto in casa XII puteti sa va revoltati impotriva tuturor, de la societate pana la o revolta impotriva propriei persoane , impulsivitatea dar si secretomania se manifesta intr-un mod inconstient, este un timp al incercarilor din toate partile.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Pentru persoanele nascute intre 26 februarie si 4 martie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti si care detin o anumita putere.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Adriana,
    Iti multumesc inca o data pentru articolele interesante pe care ni le pui la dispozitie si iti doresc :

    SARBATORI FERICITE!

  2. Iti multumesc si eu draga Lara pentru urari si iti doresc un an in care sa te bucuri din plin de generozitatea lui Jupiter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.