HOROSCOPUL LUI VENUS IN MERS DIRECT IN CAPRICORN-29 IANUARIE 2022, ORA 10:46, ORA ROMANIEI

Rugaciune

Fie ca Maica Domnului sa ne invaluie cu Iubirea Sa pe noi toti. Fie ca Iisus Hristos sa ne inunde cu Iubirea Sa nemarginita inima si cugetul , restabilind echilibrul perfect. Fie ca ochii nostri sa capteze iubirea din fiecare lucru. Fie ca fiecare atom din noi sa respire Iubirea Creatorului.

 Pe 29 ianuarie 2022, Venus revine in mers direct ( normal) de pe gradul 11:05 Capricorn. Dupa 40 de zile de retrogradare, de mers in desert, de intuneric, de coborare in iadul pamantesc, Venus ne intinde timid “ mana ei de mic benefic” in domeniile de viata in care am fost trimisi la reexaminare ( asta in functie de casa astrologica in care venus a retrogradat in harta natala ). Mai ramane totusi o frana astrala pana pe 4 februarie, o frana controlata de Mercur retrograd pe gradul 26:42 Capricorn care in acest moment negociaza cu zeita razboiului 430 Hybris( pe gradul 25:21 Pesti )sa fie inteleapta, sa nu aiba un comportament arogant, imprudent si ciudat, sa nu duca lucrurile la extreme, sa nu ignore in mod deschis comportamentele normale sau conventiile sociale.

Dar sa ne bucuram ca Venus care face lucrurile mai usoare, devine un mic benefic in viata noastra. Nu trebuie sa uitam ca energia unei planete retrograde nu ne vrea raul ( de multe ori noi intelegem doar acest lucru). De cele mai multe ori, energia incetinita a unei planete retrograde are o puternica influenta asupra vietii noastre cu un rol de reparare a unor erori trecute, cu un rol karmic asupra caruia de cele mai multe ori nu avem nici un control.

Vocea lui Venus in mers direct in Capricorn se face auzita acuma in domeniul casei X, o casa naturala a semnului Capricorn,  o casa ce se ocupa de cariera, imagine si reputatie profesionala, sefi, autoritati, statut social, tata sau mama (influenta calauzitoare), responsabilitate sociala, mentori, ghizi, scopul spiritual al vietii, oportunitati pentru avansarea spirituala. Cu semnatura Capricornului accentuata, Venus in mers direct poate aduce unele lucruri bune in viata noastra. Ne va ajuta sa atragem de partea noastra persoane care ne pot ajuta in proiectele actuale. Apar oportunitati in cariera. Venus in casa X promoveaza abilitatea de a reuni oamenii si de a incuraja o atmosfera de cooperare si de respectare a regulilor si legilor societatii in care traim. Cu Venus in mers direct, apare un sentiment de usurinta si confort. Am petrecut suficient timp sa analizam optiunile noastre, acuma, putem lua confortabil decizii cu privire la ceea ce vrem si nu vrem de la viata. Este timpul sa trecem peste lucrurile care pur si simplu nu ne ajuta si sa ne indreptam catre ceea ce avem nevoie cu adevarat in viata noastra. Aceasta este o energie grozava daca suntem gata sa parasim tot ceea ce nu ne sustine bucuria interioara. Venus in mers direct ne ajuta sa ne aliniem scopului real al vietii noastre.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Venus in Capricorn este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de cariera, imagine si statut social, finante, relatii. Situatia voastra profesionala se poate imbunatati, un proiect profesional va poate aduce beneficii neasteptate. Sunteti in lumina reflectoarelor si venus va sustine sa fiti vazuti asa cum se cuvine si poate de aceea, oportunitatile pot veni catre voi. Deveniti mai pozitivi si este evident pentru toata lumea ca sunteti interesati in primul rand sa lucrati armonios cu ceilalti. Toate activitatile in cariera ar trebui sa mearga fara probleme in urmatoarea perioada.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de cunoastere inalta, calatorii, strainatate, planuri personale, finante, munca, sanatate. Dupa 40 de zile grele, Venus, sefa voastra astrala, va poate trimite intr-o vacanta, va sprijina la locul de munca. In urmatoarea perioada, oportunitarile sociale, romantice si financiare, pot aparea ca urmare a participarii voastre la activitati culturale, educationale si/sau religioase. Este cel mai bun moment pentru o vacanta, pentru o calatorie intr-un loc in care nu ati mai fost niciodata si unde puteti gasi ceva complet nou. Rugaciunea, credinta, conectarea cu intelepciunea universala, aduc multe oportunitati in viata voastra. Cultivati adevarul.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de afaceri, asociati, iubire, creativitate, finante. Dupa 40 de zile grele, Venus vine cu oportunitati in afaceri, cu contracte financiare mai bune. Un imprumut financiar poate fi obtinut mai usor cu putin efort din partea voastra. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in toate relatiile voastre, in familie, finante, in prieteniile voastre. Va exista o imbunatatire a relatiilor voastre personale si probabil veti face pace cu oamenii cu care este posibil sa fi avut un dezacord recent. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, in urmatoarea perioada, veti fi mai buni in negocieri, veti fi mai sociabili si dispusi sa faci compromisurile necesare. Acesta poate fi un moment bun pentru a forma un nou parteneriat, personal sau de afaceri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de munca, proiecte de munca, relatia cu colegii si sefii vostri, Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, urmatoarea perioada aduce  armonie la locul vostru de munca. Relatiile voastre cu colegii se vor imbunatati si va exista o atmosfera prietenoasa la locul de munca. Veti putea lucra cu usurinta cu ceilalti si, prin urmare, munca in echipa va produce rezultatele dorite. De asemenea, pot exista mai multe activitati sociale legate de munca. Sanatatea voastra se poate imbunatati.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de activitatea voastra creativa, finante, relatia cu copii vostri, cu persoana iubita. Deveniti  mult mai expresivi si mai increzatori si sunteti un magnet pentru iubire. Acesta este un timp jucaus, astfel incat, copiii, activitatile cu copiii, va pot face mult bine. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, urmatoarea perioada aduce multa inspiratie in exprimarea voastra creativa. Puteti descoperi un nou hobby. Urmeaza o perioada propice pentru proiecte creative si asumarea riscurilor.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de familie, relatia cu cei din familia voastra, finante, afaceri. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, in urmatoarea perioada sunteti sustinuti sa creati o atmosfera pasnica si stabila in casa voastra. S-ar putea sa va concentrati pe modalitati de a castiga bani in sau din casa voastra.  Aceasta este o influenta linistitoare iar placerile simple atrag cel mai mult. Pot aparea bonusuri financiare, cadouri, prin membrii familiei voastre.Puteti primi un dar valoros pentru sufletul vostru.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de comunicare, comunitatea in care traiti, relatii importante. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, in urmatoarea perioada veti comunica mult mai usor, veti avea mai ales relatii bune cu fratii, vecinii ?i colegii vostri. Abilitatile voastre diplomatice va ajuta sa va atingeti obiectivele. Uneori, Venus poate aduce pentru voi beneficii prin frati, comunicare sau calatorii scurte. Urmeaza o perioada in care veti intelege ca “vorba dulce, mult aduce”.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine finante, securitatea financiara, confort personal, prieteni, sperante. Orice relatie apropiata care evolueaza sub acest tranzit ar trebui sa fie una stabila. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste si frumusete. Acuma, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-un magazin, o banca, la cumparaturi. Afectiunea are nevoie de ceva concret in urmatorea perioada, de aceea puteti deveni destul de posesivi atat fata de persoana iubita cat si fata de bunurile personale. Atentie la cheltuielile necugetate, acuma, banii se pot risipi cu destula usurinta.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de planuri personale, finante, relatii apropiate. Beneficiile, banii, confortul, depind foarte mult de voi, este cel mai bun timp pentru a obtine ceea ce va doriti, pentru a avansa prin eforturi eforturi proprii, pentru a deveni constienti de abilitatile voastre. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetice, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra. Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire, poate fi ceva care va scoate din letargie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de iubire, compasiune, familie, parinti, strainatate. Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada, puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili. Deoarece Venus reprezinta atractia se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Relaxati-va si linistiti-va  sufletul, intrand in contact cu nevoile voastre interioare, explorati spiritualitatea, mancati alimente hranitoare, aveti grija de voi pe toate planurile. De asemenea, se poate intampla cu usurinta sa fiti atrasi de cineva pentru care simtiti nevoia sa-l ajutati sau de o persoana de neatins sau de rau augur Aveti grija!

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Venus in mers direct in Capricorn, incepe sa se elibereze frana astrala in tot ce tine de prieteni, proiecte de grup, finante, rude, comunicare, afaceri. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, urmeaza o peioada favorabila pentru participarea la activitati  de grup. Va veti simti bine mai ales cu oamenii cu care aveti hobby-uri si interese comune. Sprijin din partea prietenilor si succes in eforturile voastre. Acest tranzit este bun si pentru chestiuni ?i relatii domestice. Se poate sa simtiti nevoia de a va angaja in activitati caritabile, de a deveni voluntari sau de a organiza o activitate de grup benefica.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.