MERCUR RETROGRAD IN PESTI / VARSATOR SI ZODIILE: 17 FEBRUARIE-10 MARTIE 2020

Timp de trei saptamani, Mercur retrograd ne permite sa vedem si sa experimentam anumite lucruri dintr-o perspectiva cu totul diferita. Pentru a putea merge inainte trebuie totusi mai intai “sa mergem in trecut si sa clarificam lucrurile”. Nu trebuie uitat ca Mercur este “ghidul sufletului “ iar perioada de retrogradare ne poate arata calea catre sufletul nostru, catre intelepciunea eterna si divina a subconstientului nostru. Este cea mai buna perioada in care putem constientiza ca facem parte din creatia lui Dumnezeu si sa cerem indrumare:” Calauzeste-mi alegerile pe care le fac, astfel incat sa fiu in acord cu  PLANUL si cu MISIUNEA pentru care am? venit pe acest Pamant si restabilieste Doamne ordinea divina in viata mea din trecut, prezent si viitor.”

Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat, ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra unor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea, acuma, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata.

Pestii, Fecioarele, Gemenii, Sagetatorii, nascuti in prima decada a semnului vor simti din plin influenta lui Mercur retrograd in Pesti. Leii, Varsatorii, Taurii si Scorpionii, nascuti in ultimile trei zile ale semnului vor simti din plin influenta lui Mercur retrograd in Varsator. Gemenii, Fecioarele, vor simti din plin orice perioada a lui Mercur retrograd.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Mercur retrograd este mai  precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Mercur retrograd in Pesti devine o energie destul de confuza pentru voi si  va poate complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati, problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu. Mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Pentru unii dintre voi aceasta perioada poate amplifica nevoia de a fi singuri, retrasi, ceea ce poate ingreuna comunicarea cu cei din jurul vostru dar in schimb s-ar putea sa deveniti mai constienti de vibratiile subtile, de prezenta divina din voi. Fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, iertati daca vreti sa fiti iertati. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator  aduce lectii legate de prieteni, grupuri, idealuri, proiecte in comun cu altii. Mercur guverneaza casa gandirii practice, a fratilor, vecinilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele probleme si in aceste domenii din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Cu Mercur retrograd in Pesti, puteti reevalua relatiile voastre, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni,  puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Este timpul sa fiti mai atenti la oamenii din jurul vostru  si pregatiti-va sa incheiati relatiile care va destabilizeaza, va afecteaza emotional, va bruiaza mersul inainte. Este posibil ca Mercur retrograd sa fie un ghid catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abandonat, catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala. Utilizati aceasta perioada a lui Mercur retrograd pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat, fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma. Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii, speculatii, copii, si aici puteti descoperi anumite detalii peste care a-ti sarit in trecut, puteti sa descoperiti adevarata fata a unei iubiri, a unui iubit. Poate sa apara un iubit din trecut , puteti restabili o legatura mai buna cu copii vostri, puteti sa va ganditi cum trebuie sa va folositi valorile personale pentru a face mai multi bani, pentru a obtine securitate si stabilitate financiara si emotionala.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Mercur retrograd in Pesti poate aduce destula confuzie in casa carierei, in ambitiile si proiectele profesionale. Puteti constata ca in aceasta perioada comunicarea cu sefii, cu colegii, este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia. Unele proiecte  incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social, pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce a-ti gandit, a ceea ce a-ti visat sa schimbati in cariera voastra. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma.Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii sau calatorii anulate. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic, a personalitatii dar si casa familiei, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra. Atentie la sanatate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Mercur retrograd in Pesti poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Este cel mai bun timp sa revizuiti planurile voastre mari, sa fiti mai atenti la tot ceea ce pretuiti cu adevarat, Este timpul sa fiti mai atenti la lucrurile mici ce pot servi unui scop mai mare. Facand acest lucru, puteti descoperi o versiune mai buna a propriei voastre viziuni. Nu va grabiti, puteti constata ca tot ceea ce ati ignorant pana acuma, devine o sursa de bogatie in viitor. Poate fi o perioada pentru a reflecta la problemele religioase, filozofice, sistemele de credinte. Este timpul sa va intoarceti la biserica. Fiti pregatiti pentru intarzierile, obstacolele in planurile voastre de calatorii, multe calatorii pot fi anulate. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator  va cere sa aruncati o a doua privire asupra unui plan de afaceri, asupra unui contract financiar. Simtul afacerilor este destul de confuz si pot aparea necazuri in afaceri, in relatii, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti intalni in urmatoarea perioada destula confuzie, ganduri amare legate de aceste directii. Pot iesi in lumina anumite secrete, inselaciuni. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Mercur retrograd in Pesti poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de un sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere, puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot fi amplificate problemele cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator poate amplifica dar si rezolva unele probleme in relatiile voastre, in modul de a vedea un asociat, un acord semnat, un concurent, un rival. Deoarece Mercur guverneaza casa banilor facuti prin valorificarea talentelor natrurale dar si casa prietenilor, sperantelor, protectorilor, in aceste directii pot aparea reevaluari a unor situatii de viata, ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Mercur retrograd in Pesti poate aduce un timp al confuziilor in relatiile voastre( sot, asociat, concurenti, rivali, dusmanii pe fata). Neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui aranjament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie.
Cel mai bine ar fi sa fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul de viata, sa reexaminati problemele cuplului vostru. Mercur retrograd va poate ajuta sa intelegeti ca diferentele de opinie cu ceilalti, cu partenerul de viata, nu trebuie sa conduca neaparat la lupte. Ar fi bine sa nu semnati contracte in aceasta perioada, daca este posibil, amanati aceasta problema timp de trei saptamani. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator, poate aduce neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, deci mare atentie. Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Poate fi un timp al provocarilor in domeniul carierei, imagine publica, viata sociala, ambitii profesionale, confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Cu Mercur retrograd in Pesti pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru. Orice rutina, orice amanunt, orice sarcina de serviciu, va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie, instabilitate in munca. Aceasta perioada aduce regandirea modului de abordare a unui loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun pentru hotarari decisive legate de munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Atentie la sanatate. Mercur retrograd  in Varsator incurca si descurca problemele aparute in relatiile voastre romantice, in relatia cu un copil. Reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar ce trebuie sa schimbati pentru a imbunatati lucrurile. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Deoarece Mercur guverneaza casa studiilor inalte, credintei, relatia cu strainatatea dar si casa secretelor, puteti  fi pusi in situatia de a regandi anumite situatii de viata si in aceste directii. Puteti rezolva anumite  probleme din trecutul vostru, pot aparea in prim plan probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni, secrete.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Mercur retrograd  in Pesti  este  o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Mandria creeaza destule probleme acuma, incercati toleranta fata de defectele celuilalti, invatati ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, axati-va mai mult pe corectarea defectelor voastre. Evitati toate preocuparile speculative cel putin in aceasta perioada.Timp de o saptamana,
Mercur retrograd in Varsator poate amplifica dar si rezolva neintelegerile voastre cu familia voastra, cu parintii.Este o perioada buna de a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii.
Deoarece Mercur guverneaza casa banilor partenerului, a creditelor, banii unui contract semnat, mosteniri, planuri secrete, viata intima dar si casa prietenilor, relatii ciudate, copiii celorlalti, proiecte de grup, pot aparea si in aceste domenii destule incurcaturi dar si rezolvari in acord cu legea divina. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cu Mercur retrograd in Pesti se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, de o mostenire, actele unei mosteniri. Problemele nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de rezolvare. Este cel mai bun timp pentru o curatenie generala in casa voastra. Abordati cu intelepciune comunicarea cu membri familiei, faceti pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii vostri. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator va poate ajuta sa re-analizati vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, si sa faceti pace. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei. Mercur guverneaza casa partenerului dar si casa carierei, vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari, dezvaluiri, si in aceste domenii din viata voastra. Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Mecur retrograd in Pesti se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin. Puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie. Este necesar sa fiti mult mai atenti cu documentele, cu banii, pe unde calcati. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire, sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti,  verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). Nu instalati programe noi in calculator, de preferat , daca aveti documente importante, asigurati-va o copie de rezerva a acestora. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator amplifica dar si rezolva unele probleme financiare. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Evitati achizitiile majore, examinati cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi.
Mercur  guverneaza casa muncii, colegi, sanatate dar si casa studiilor mari, calatorii, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de locul de munca, scoala, strainatate. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Mecur retrograd in Pesti amplifica dar si rezolva unele probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii, sa va ganditi cum sa valorificati mai bine valorile si talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor pentru a face bani. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Evitati achizitiile majore, examinati cu atentie conturile bancare, chitantele la cumparaturi. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator va ajuta sa redefiniti planurile personale, imaginea personala, asteptarile voastre de la ceilalti. Mercur guverneaza casa iubirii, copiilor, creativitatii personale dar si casa transformarii, banilor primiti prin diverse parteneriate, banii partenerului de viata, credite, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Mercur retrograd in Pesti, se poate vorbi de aducerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate, cum va exprimati personalitatea, cum va percep cei din jur. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, cu colegii, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe. Atentie la contractele pe care le semnati, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate, atentie pe unde calcati, nu va grabiti. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asteptati sa treaca aceasta perioada de trei saptamani si daca nu sunteti multumiti de voi, schimbati-va look-ul , tunsoarea, modul de a va imbraca. Timp de o saptamana, Mercur retrograd in Varsator va poate ajuta sa intelegeti anumite greseli din trecut. Ghizii spirituali, intuitia voastra, va ajuta sa rezolvati anumite probleme din trecutul vostru.
Mercur guverneaza casa familiei, parintilor dar si casa partenerului, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.