HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN SAGETATOR/CAPRICORN -8-27 IANUARIE 2017

mercur

HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN SAGETATOR/CAPRICORN : 8 -27 IANUARIE 2017

Berbec/Ascendentul in Berbec

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de credinta, studii inalte, comunicare, convingeri, strainatate, studii superioare, reguli, moralitate, munca, colegi, rude, cariera. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta ,intuitia,sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Berbecii nascuti in jurul datei de 21 aprilie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Taur/Ascendentul in Taur

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de bani multi, lupte ascunse pentru putere, jocuri secrete, credite, mosteniri, banii partenerului, dormitorul unei relatii, cariera.Urmeaza o perioada in care trebuie sa invatati sa treceti dincolo de valorile personale si de ceea ce aveti. Puterea si magnetismul personal trebuie sa le folositi fara a face rau celor din jur ,este o configuratie ce nu lasa loc ambiguitatii ,este o lectie importanta ce ofera favoruri cand invatati ca puterea personala nu trebuie sa faca rau celor din jur , aceasta trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor apropiati. Este o lectie importanta despre credinta , renastere , sa nu priviti inapoi  la vechile obiceiuri ,poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive. Cu Pholus, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Taurii nascuti dupa 15 mai. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de relatii, partener de viata, asociat, avocat, o hotarare judecatoreasca, dusmani stiuti, familie, neam, tara, patriotism. Toate crizele, evenimentele dure traite va fac sa va schimbati comportamentul  si manifestarile in legatura cu un partener, o casnicie, o relatie, dusmani stiuti. Este o perioada de remodelare a personalitatii voastre iar compasiunea si intelegerea celorlalti este o lectie majora. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Gemenii nascuti in jurul datei de 18 iunie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate

Rac/ Ascendentul in Rac

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de locul de munca, un proiect la locul de muncam colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice,rude, secrete, afaceri indoielnice. Este timpul pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi, obiceiurile nesanatoase va pot atentiona destul de dur trebuind sa renuntati la ele, nu ignorati aceste avertismente deoarece divinitatea va ofera o mana de ajutor sa le depasiti.Viata voastra se poate schimba, urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii, trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea, increderea si sa dezvoltati increderea in Univers. Cu Pholus, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Racii nascuti in jurul datei de 22 iunie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate

Leu/Ascendentul in Leu

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de iubire, copii, proiecte creative, speculatii, mandrie, bani, valoare personala, prieteni, protectii.Trebuie sa va concentrati pe propria creativitate, sa dati deoparte idealurile, fanteziile personale si sa va angajati intr-un proces de concretizare a creativitatii voastre. Cu Pholus, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Leii nascuti in jurul datei de 21 august. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de problemele personale, de familie, camin, siguranta emotionala, tara, patriotism, cariera, statut social, sunteti” in lumina reflectoarelor”. Trebui sa invatati sa fiti responsabili de familia voastra, parinti, casa, tara, sa faceti tot ce este nevoie pentru binele lor. A venit timpul sa va dezvoltati  un sentiment interior de incredere in voi, de fapt provocarea este de a obtine un sentiment reinnoit de stabilitate si securitate interioara bazat pe o mai buna intelegere a propriilor voastre motivatii ascunse. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Fecioarele  nascute in jurul datei de 20 septembrie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de rude, frati si surori, calatorii scurte,gandirea practica, educatie, vecini, secrete, strainatate, calatorii. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate. Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. A venit timpul sa  invatati sa comunicati clar, sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica, sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Balantele nascute in jurul datei de 23 septembrie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de bani, valori in general, prieteni, banii partenerului, credite, putere, lupta pentru putere, manipulari. Veti fi mai practici si rationali în abordarea finantelor voastre. Cum mintea voastra va fi axata mai mult pe bani ?i posesiuni, precum si pe valorile personale, urmeaza o perioada benefica unor idei noi pentru a face bani. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Scorpionii nascuti in jurul datei de 20 noiembrie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de relatii, propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, sanatate, cariera, statut social, sunteti in lumina reflectoarelor, va vede lumea. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a vietii. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Sagetatorii  nascuti in jurul datei de 20 decembrie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de chestiuni private si relationale din trecut. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie,visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate.Un secret legat de o relatie intima, partener de viata, iese in lumina acuma. Sunt accentuate platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Puteti deveni mai retrasi , interiorizati, va puteti transforma temerile, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Capricornii  nascuti in jurul datei de 22 decembrie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de prieteni, organizatii si grupuri, iubire, copii, bani obtinuti prin diverse acorduri semnate, secrete ale sufletului. A venit timpul sa va axati pe acele relatii care va impartasesc interesele, care va pot  ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare . Transformarea voastra vine prin prieteni, grupuri de oameni, riscuri in indeplinirea unor sperante, crearea unor obiective pe termen lung in defavoarea unei securitati financiare prezente. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Varsatorii nascuti in jurul datei de 17 februarie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Mercur in mers direct in Sagetator in fuziune cu Centaurul Pholus va trezeste brusc, sare capacul sau altcineva va forteaza sa faceti ceva care va elibereaza de anumite presiuni ce tin de cariera, statut social, familie, camin, partener de viata. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Cu Pholus, evenimentele mici, motivele mici au un efect mare, o intalnire aparent intamplatoare, o decizie aparent minora, duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat, in special pentru Pestii nascuti in jurul datei de 19 martie. Pholus aduce de multe ori o schimbare radicala si neasteptata, ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza, se ridica capacul unor situatii stagnate.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Buna ziua. As vrea sa va intreb un lucru,daca am semnat un contract de munca pt strainatate pe data de 8.01.2017, credeti ca e de bun augur?Va fi de durata,voi fi multumita sau voi intampina surprize neplacute? Eu sunt nascuta pe 9 .11.1985 ora 00:15.
    Astept raspunsul dvs. pentru ca eu imi doresc foarte mult sa strang bani pentru a cumpara o casa si nu stiu daca voi reusi in final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.