LUNA PLINA ALBASTRA IN TAUR SI ZODIILE -31 OCTOMBRIE 2020

O luna plina reprezinta un moment de culminare, un moment in care vedem ceea ce am plantat in timpul lunii noi.  Iar aceasta Luna Plina albastra se refera la semintele plantate odata cu Luna Noua in Taur din mai 2020.  Cand nu suntem in ton cu cosmosul, nu suntem in ton nici cu chemarea sufletului nostru. Adesea, ne dorim lucruri care nu fac parte din calea noastra, si, in mod normal, ele nu se realizeaza. Aceasta Luna Plina vine cu daruri pentru cei care au plantat semintele necesare evolutiei lor si in acelasi timp va arata si ceea ce a fost plantat necorespunzator. Energia Taurului ne incurajeaza sa ne aliniem cu adevaratele noastre valori, sa ne concentram intentiile pe ceea ce conteaza pentru noi, sa facem alegeri corecte, sa eliberam ceea ce nu ne mai serveste.

Luna Plina in Taur este semnificativa pentru cei nascuti in jurul datei de 30 aprilie, 31 iulie, 31octombrie, 31 ianuarie(Taur, Leu, Scorpion si Varsator) dar si pentru cei care au planete in jurul gradului 9 Taur, Leu, Scorpion si Varsator

Simbolul Sabian al gradului 9 Taur, gradul energizat de Luna Plina in Taur este:” Un pom de Craciun incarcat cu daruri si lumanari aprinse”. Este fabulos acest simbol care accentueaza protectia divina, ne spune clar ca vom primi un cadou benefic destinului nostru. Pomul de Craciun este un simbol al Sfintei Treimi, este Pomul lui Dumnezeu, este pomul vietii, arborele fertilizator. Pomul de Craciun simbolizeaza nasterea si nemurirea, este pomul vietii ca un simbol al lui Christos iar lumanarile aprinse il reprezinta pe Christos insusi ca fiind Lumina Lumii. In prezenta acestei lumini sfinte, fiecare cadou  agatat in pomul vietii are pe el un nume iar acuma vedem acest lucru. Este un simbol sabian ce promite un dar iar lumina divina ne conduce catre acest dar.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina albastra aprinde lumina in zona banilor, securitatii financiare, posesiuni de toate felurile. Acuma puteti numara economiile, bunecuvantarile sau pierderile. Evitati achizitiile impulsive deoarece aceasta influenta astrala va poate indemna la cheltuieli excesive. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheltuieli. Dar acest domeniu de viata nu este numai despre bogatii ci si despre bogatia voastra interioara si aceasta Luna Plina de mana cu Uranus va poate trezi acea calitate unica, adevaratul vostru potential, care sa va faca bogati. Fiti atenti la bugetul vostru sau la alte chestiuni legate de bani, pentru ca pot veni surprize mari.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina albastra aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, relatiile voastre, contractele semnate. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre personale, identitatea voastra, planuri personale, relatii, concurenti, rivali, si are legatura cu semintele plantate in mai 2020  cand a fost Luna Noua in Taur.  Astrele va sustin si ofera oportunitati pentru tot ceea ce va ajuta in dezvoltarea personala, o imagine noua, o atitudine noua, o intelegere profunda legata de ceea ce puteti face prin voi.  Atentie la sanatate si la nervii vostri. Reflectoarele astrale sunt pe voi, culegeti ce ati semanat, talentele voastre native sunt acuma cantarite si rasplatite. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile chiar daca de obicei sunteti rezistenti la schimbare. Luati in considerare acest moment ca un apel de trezire din cosmos, care va intreaba daca aveti nevoie de o gramada de “aprecieri si posesiuni” pentru a va simti cu adevarat valorosi. Libertatea este o tema deosebit de importanta in urmatoarele doua saptamani deoarece Uranus creeaza o atmosfera electrica de eliberare si independenta. Puteti intelege lucrurile la un nivel complet nou.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina albastra aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Urmeaza doua saptamani in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Deasemenea, puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit, in proiectele de munca,  si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile in programul vostru, in obiceiurile zilnice, in proiectele de munca, planuri facute in spatele usilor inchise. Este un moment bun pentru a clarifica vechile probleme. Aceasta lunatie cantareste, rasplateste si importanta pe care o dati vietii voastre spirituale si principiilor din Univers. Totul este despre constiinta cosmica si despre cata compasiune aveti, despre interesele voastre, despre afaceri si planuri secrete, despre modul in care va opuneti cu incapatanare schimbarii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina albastra aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, cauze umanitare, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, proiecte de grup. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti culege roade frumoase prin efortul si munca in echipa la un proiect important. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile in idealurile si prieteniile voastre, in sperantele si asteptarile voastre. Puteti descoperi ceva despre un prieten, un grup de prieteni. Pentru cei care au muncit din greu, pot aparea roadele eforturilor lor in moduri neasteptate. Noile prietenii vor veni in mod neasteptat pentru a va aduce o viziune complet noua asupra lumii, care va modifica simtul identitatii si, ulterior, modul in care interactionati cu lumea.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina albastra aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Echilibrarea vietii de familie si a carierei voastre este o tema importanta a acestei luni pline. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile in cariera voastra, in ambitiile voastre profesionale, in familia voastra. Acest aspect poate aduce o schimbare neasteptata in cariera voastra si care permite o mai mare independenta in munca voastra. Sentimente de frustrare, iritare si razvratire cresc pe masura ce doriti sa deveniti mult mai suverani in experientele de zi cu zi. Rezultatul acestui aspect poate fi o mai mare libertate si autenticitate in modul in care va prezentati lumii.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina albastra aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra, in relatia cu strainii, o munca in strainatate, comunicare, internet, mass-media, dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie,  schimbarile imprevizibile vin prin idei inalte, sunteti ajutati sa va extindeti cunostintele despre viata, veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit, imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut. In special, aceasta luna plina va cere sa cautati niste raspunsuri pentru viata voastra in legile lui Dumnezeu. Lectia spirituala a acestei lunatii este sa aveti credinta sau macar sa explorati acest lucru.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA

Luna Plina albastra are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat, banci, o mostenire, viata intima si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur.  O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut. In special, aceasta luna plina va cere sa vedeti adevarata valoare a unui asociat, a unui partener de afaceri, a unui angajament financiar, a unor datorii, a unei relatii intime. Eliberati-va de vinovatiile, razbunarile, geloziile, ura, stranse in sufletul vostru. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri. Aceasta Luna Plina vorbeste despre eliberare. Taurul este destul de rigid si incapatanat dar aceasta luna plina va ajuta sa renuntati la tot ceea ce este adunat de multa vreme in sufletul vostru –durere si teama, obsesii, vinavatii, manipulare, controlul celorlalti, datorii de suflet, vechi iubiri. Pot avea loc schimbari surprinzatoare.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina albastra are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet, dusmanii vostri, chestiuni judiciare, concurenti, rivali, deciziile nesabuite, dificultati create singuri, si au  legatura cu semintele plantate in mai 2020, cand a fost Luna Noua in Taur. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut, la manipulare si control in relatiile voastre. A venit timpul sa invatati ca nimeni nu va este dusman, nimeni nu va este prieten, ci toti oamenii sunt profesori spirituali. O relatie, o slujba, se pot incheia astfel incat sa puteti gasi ceva care vi se potriveste mai bine. In parteneriatele voastre au loc schimbari neasteptate si lucrurile ascunse sunt dezvaluite. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de relatii, familie, legaturile de familie, camin, un parinte. Exista atitudini care trebuie schimbate, sa dati deoparte vechiul model de relationare. Libertatea si flexibilitatea sunt teme importante acuma.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina albastra are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri, pe iluziile voastre, victimizarile voastre, conflictele voastre cu trecutul, dusmaniile voastre, obiceiuri si rutine zilnice, si au legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Aceasta Luna Plina vorbeste despre eliberare. Taurul este destul de rigid si incapatanat dar aceasta luna plina va ajuta sa renuntati la tot ceea ce este lipsit de valoare in munca voastra, in obiceiurile voastre, in indatoririle voastre. Regulile spirituale va pot imputernici. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de munca, colegi, sanatate, comunitatea in care traiti, rude.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina albastra are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii si creativitatea voastra, pe prieteniile voastre si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii, prieteni, protectori dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii si prin ghizi spirituali. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut, la tot ceea ce ati ales gresit in exprimarea creativitatii voastre, in relatia cu un copil, in iubire. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de iubire,  finante, grupuri de care apartineti. Lunile pline sunt legate de eliberare, iar libertatea este o tema deosebit de importanta in  acest moment.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina albastra are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei, cariera, ambitii profesionale dar puteti avea si realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare, cariera. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de familie, camin, viata de familie, parinti, planuri si actiuni personale. Vechile legaturi cu trecutul pot fi rupte, ceea ce poate fi suparator la inceput, dar serveste pentru a va elibera de vechile tipare si obiceiuri care v-au inabusit cresterea. Viata de familie poate fi modificata din cauza unor evenimente neasteptate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina albastra are “ochii cosmici “ pe rudele voastre, frati, surori, calatorii scurte, comunicare, comert si are legatura cu semintele plantate in mai 2020 cand a fost Luna Noua in Taur. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut, la valorile ( Taur) de care nu mai aveti nevoie. A sosit momentul pentru o noua abordare a comunicarii, a modului cum ganditi. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Uranus face legea acuma si va puteti confrunta cu schimbari imprevizibile in comunitatea in care traiti, pot fi invitatii neasteptate, o stire importanta, o calatorie neasteptata. Puteti intelege lucrurile la un nivel complet nou. Schimbarile haotice, imprevizibile si de-a dreptul perturbatoare pot aparea prin comunicare, calatorii pe distante scurte, rude,prieteni, proiecte de grup, banii proveniti din cariera. Libertatea este o tema deosebit de importanta in urmatoarele doua saptamani.

 

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.