HOROSCOPUL LUI JUPITER IN RAC:26 IUNIE 2013 -26 IUNIE 2014

Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, genereaza cu darnicie mai multa energie decat primeste de la Soare. In astrologie, Jupiter este un Zeu al generozitatii, al abundentei. Prin lentilele lui Jupiter, viata este un sir infinit de oportunitati care se deschid in fata noastra ca sa ne largeasca in permanenta orizontul. Jupiter ne spune fiecaruia dintre noi:” Te voi face bogat, in baza propriei tale definitii”. Care este definitia pe care o dati bogatiei?  Ce inseamna o viata bogata? Simpla rostire a acestor intrebari ne conduc déjà  in “fata lui Jupiter” iar daca scriem si raspunsul la aceasta intrebare, bogatia va fi a noastra. Jupiter ne spune ca belsugul atrage belsug, recunostinta in fata vietii atrage recunostinta.
RUMI  ne spune ca “ Depresia ta se datoreaza neputintei tale de a slavi. Un om deprimat e un hot care ii fura fiecare clipa lui Dumnezeu” . Generozitatea, daruirea, slavirea, recunostinta, entuziasmul, aduc belsugul in viata noastra si poate fi un antidot pentru depresie. Notiunea de daruri si daruire este jupiteriana, totul este viu si vrea sa calatoreasca. Pentru a-l cinsti pe Jupiter joi, desenati-i ideograma cu faina de porumb pe pragul casei.

Ideograma lui Jupiter este luna noua in varful crucii materie, acest lucru ne reaminteste  ca  generozitatea ( hranirea, daruirea, sustinerea-luna) da la o parte toate obstacolele iluzorii( crucea) cand acest Zeu este implorat. O cale de a-l implora pe Jupiter este sa turnati in pumni niste faina de porumb, sa iesiti afara din casa si sa suflati in ea, imprastiind jertfa si insotind-o cu aceasta rugaciune “ Deschide-mi calea si ofera-mi sansa de a fi de maxim ajutor in lume”.
Daca  verbul caracteristic  Racilor  este “ a simti“, Jupiter in Rac  VA  SCRIE ACEST VERB CU MAJUSCULE, aceasta energie isi va pune amprenta asupra familiei, relatiilor umane, compasiune, sensibilitate.  Viata de familie ofera o imbogatire a inimii si spiritului.

Cei mai favorizati de aceasta energie a lui Jupiter in Rac sunt  cei nascuti in semnele de apa : Rac, Scorpion, Pesti.  Semnele de pamant Taur si Fecioare vor simti si ele din plin aceasta energie binefacatoare .  Capricornii  ( Jupiter in tranzit in opozitie cu Soarele natal), Berbecii si Balantele ( Jupiter in tranzit in careu cu Soarele natal) vor avea parte de multe provocari in urmatorul an.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Jupiter in Rac este mai pentru précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Jupiter in Rac activeaza casa IV,  este  un tranzit  prin casa familiei, caminului, parintilor.  Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea casei, cumpararea unei case, puteti  mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul . Relatiile cu parintii se pot imbunatati , pot aparea oportunitati de a vinde sau cumpara un imobil , puteti sa va mutati  intr-o locuinta mai mare.
O folosire pozitiva a acestei energii binefacatoare a lui Jupiter  poate asigura protectia familiei, cresterea simtului familial, sporirea parimoniului, achizitionarea de bunuri, sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor, sunt posibile si mosteniri.   Cu Jupiter in Rac in aspect provocator cu Soarele natal   se poate vorbi totusi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,   puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Folosita negativ , aceasta energie poate aduce dificultati  materiale, sociale ,  puteti avea probleme cu o casa  , cu parintii ,  cu modul  in care va dezvoltati puterea personala.
Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece puteti foarte usor sa pierdeti bani.

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Jupiter in Rac parcurge casa III,  aceasta energie favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor ,  norocului la examene, obtinerea unor diplome, puteti fi  remarcati de marile societati , veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie, este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului  vostru de a scrie si de a comunica.  Jupiter in casa III este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale , favorizeaza scriitorii  dar si calatoriile .Este un bun moment pentru a face un curs deoarece sunteti mai receptivi la invatatura , extinderea cunostintelor si competentelor. Va puteti bucura in acest an de de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor,surorilor,  vecinilor. Jupiter in Rac face un aspect benefic cu Soarele nativilor din Taur, asta inseamna avantaje financiare, rezovarea problemelor personale, avantale prin casatorie, amplificarea vietii sentimentale. Aceasta combinatie astrala ofera solutii clare si facile care asigura succesul , apar noi cai de valorificare a propriului potential, atrageti prieteni devotati , rezolvarea unor planuri de viata, invingerea unor pericole ce planau de multa vreme asupra voastra. Acest aspect este benefic si vietii de familie, vietii sociale dar si starii de sanatate amplificand starea de confort , reduce toxinele din organism, faciliteaza resorbtia unor inflamatii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Jupiter in Rav activeaza casa valorilor, un domeniu ce vorbeste de averea personala, bunuri, salariu, valori, auto-valoarea, asta inseamna ca Jupiter in tranzit prin acest domeniu va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare, sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit, atentie , Jupiter va ajuta doar daca va puneti “ la treaba “ mintea practica, cunostintele practice . Aceasta energie jupiteriana in casa valorilor va  induce tendinta de afirmare a  instinctelor de proprietar, sporirea bunurilor , sanse in achizitiile de terenuri sau imobile , sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea  o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta , prin abilitatea de a –i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Jupiter in casa II inseamna de obicei extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani, alte resurse care produc bani, este un  timp  benefic extinderii si dezvoltarii, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Deci,  din iunie 2013, Jupiter energizeaza domeniul banilor, valorilor , bunurilor , aveti de partea voastra un ajutor in aceasta directie , de voi depinde cum folositi aceasta energies au cum o faceti sa lucreze in favoarea voastra . Poate fi un noroc in buzunarele voastre , nu  trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Jupiter in Rac activeaza casa I , o casa a individualitatii, personalitatii, imaginii personale, comportamentului, dispozitiei, sanatatii personale , asta inseamna ca aceasta energie  va pune in centrul atentiei, este o perioada  in care puteti sa urcati destul de sus, sa va atingeti ambitiile. Este cea mai buna perioada sa fiti  avansati, sa beneficiati  de diverse premii, sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric, deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Puteti castiga in greutate,, asadar mare atentie la dieta. Fiti deschisi sa va largiti orizonturile, evenimentele ce apar  va vor ajuta sa depasiti problemele care anterior pareau insurmontabile, aveti o noua perspectiva de viata acuma, este cel mai bun moment ca orice vis sa prinda viata, suntetii norocosii acestei perioade. Fara o implicare personala, acest tranzit in semnul vostru poate fi privit  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva. Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra, de aceea , evitati automultumirea.
Jupiter –Marele benefic “ de mana “ cu Soarele vostru este un aspect favorabil ce aduce optimism, generozitate, bunavointa, onoare .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Jupiter in Rac activeaza casa XII, o casa a incercarilor, secretelor, recompenselor trecutului. Este o energie ce poate lucra pentru voi  ca un prieten ce va scoate din necazuri, atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul  ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta din iunie 2013.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Jupiter in Rac activeaza casa XI,  o casa a  prietenilor, sperantelor, dorintelor voastre. In acest domeniu din viata voastra , Jupiter favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Rac in  aspect benefic cu Soarele vostru natal  poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, conditiile oferite de mediu cresc simtitor, starea de tensiune sociala scade, sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare, in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace. Este o perioada favorabila  planurilor cu bataie lunga  in domeniul afacerilor, al vietii mondene, al casatoriei, este amplificata viata sentimentala .

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Jupiter in Rac activeaza casa X, o casa a carierei, reputatiei, pozitiei sociale, este un excelent indicator pentru succes in cariera, afaceri, profesie, politica, viata sociala. Deoarece casa X este o casa naturala a lui Saturn, plasarea lui Jupiter in aceasta casa va pune mai mult accentul pe reputatie decat pe efemera faima. Un Jupiter exprimat constructiv aduce un inalt grad de integritate, onestitate, intelepciune , rezultate foarte practice prin cultivarea idealurilor, folosirea talentelor creatoare, se poate realiza aproape orice scop imaginabil dar combinat cu autodisciplina. Nu exista nici un substituient pentru munca grea necesara obtinerii succesului in cariera. Cu Jupiter in Rac in careu cu Soarele natal  se poate vorbi de o perioada in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate. Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra, erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada. Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute, sa va dea sansa sa jucati “ rolul “ cel mare, un rol in care puterea sociala trebuie sa fie in mod transparent demonstrata si aclamata , daca ati depus eforturi mari in cariera in ultimii ani, acum Jupiter va da sansa sa va bucurati de recunoasterea acestui efort.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Jupiter in Rac activeaza casa IX , casa  studiilor inalte, calatoriilor mari, strainatatii . Aceasta energie favorizeaza atractia catre mister, adevar suprem, arta , medicina, expansiune sociala, profituri prin calatorii, strainatate, activitati cu strainii, publicistica. Jupiter va deschide mintea pentru intelegerea tuturor lucrurilor si reducerea acestora la proportii ce pot fi dirijate, va da o energie benefica in clasificarea valorilor, convingerilor, sistemelor, ipotezelor, promovarea unor idei indraznete, ambitie sociala puternica,  inflacarare  in intelegerea proceselor existentei, legilor, istoriei, religiei.
Jupiter  va stimuleza intelectul, deveniti in timpul acestui tranzit astral un “adevarat student” interesat de  cunoasterea  tuturor problemelor legate de tot ce se vrea a fi o cunoastere superioara , va largiti orizonturile. Vitalitate, emotie, entuziasm , perspective pozitive care va vor  face sa va treziti in fiecare dimineata plini de viata si de veselie. Cu Jupiter in aceasta casa in care el este domnitorul natural , deveniti  exploratori, veti fi cei care vad intotdeauna ceva mai mult dincolo de ce a fost descoperit. Explorarile mentale ofera in urmatoarea perioada intuitie si vise care se realizeaza, reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare . Energia lui Jupiter in Rac in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic, reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, conditiile oferite de mediu cresc simtitor, starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare, in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga, in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari, studiile superioare, spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate, puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Jupiter in Rac activeaza casa VIII  , un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte , intimitatii, fidelitatii , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener .  Aceasta energie binefacatoare  in tranzit prin casa  castigurilor prin parteneriate, securitatii emotionale , transformarii, favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci, posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin  banii altora . Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda, veti fi atrasi de ocultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune, investitiile comune sunt favorizate incepand cu iunie 2013, dispuneti de  o abilitate deosebita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine, subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere, intuitie, compasiune, intelepciune.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Jupiter in Rac activeaza casa VII, un domeniu al parteneriatelor, partenerului, asociatului, proceselor.Este o energie ce aduce binefaceri prin asocieri, reusite in afacerile publice. Optimismul excesiv, exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale, cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit, pot aparea tulburari in relatiile de dragoste, pot aparea tendinte catre fel de fel de excese . Aceasta energie a lui Jupiter folosita in mod pozitiv poate fi un indiciu al increderii, generozitatii si cresterii spirituale prin parteneriate. Jupiter fiind si o planeta a libertatii si expansiunii, chiar va  trebuie sa invatati  ca libertatea nu se refera numai la voi , trebuie sa intelegeti ca intr-o relatie ,  ambele persoane au nevoie de libertate. Datorita aspectului de opozitie dintre Jupiter in Rac cu Soarele natal, se poate vorbi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradati, inselati sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept  prin  propria vointa , orbire sau zapaceala . Cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi, cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie. Aceast tranzit este excelent pentru asocieri de succes, pentru semnarea unor contracte de afaceri  profitabile .

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Jupiter in Rac activeaza casa VI, este un tranzit prin casa  muncii, rutinei zilnice, sanatatii. Jupiter favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii, locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor zilnice vor fi rasplatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Jupiter asociat cu bunavointa si generozitatea  arata necesitatea de a invata sa acceptati unele greseli in activitatile voastre, sa invatati sa va indulciti un pic spiritul critic, sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cei cu care lucrati. Urmeaza o perioada  in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitate de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca, veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun, din iunie  2013, puteti avea mai multe oportunitati , important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI . 

Jupiter in Rac activeaza casa V,  este  un tranzit  prin casa casa iubirii, creativitatii, copiilor. Aceasta energie poate sa va faca mai romantici, poate aduce distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent , atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de  la copii vostri. Energia lui Jupiter in aceasta casa in aspect benefic cu Soarele natal in Pesti poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic, reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, conditiile oferite de mediu cresc simtitor, starea de tensiune sociala scade, sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare, in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace. Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga, in domeniul afacerilor, al vietii mondene, al casatoriei, este amplificata viata sentimentala. Jupiter in acest domeniu din viata voastra este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii, prin copii, chiar puteti avea  un copil.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. multumesc mult…f util de stiut , sunt scorpion cu asc in berbec si am motive sa ma bucur….sunt deja pe drumul cel bun, ceea ce doresc tuturor ,un an jupiterian plin de realizari si rezolvari in toate domeniile

 2. Chiar atatea lucruri bune ma asteapta?? Oare rasare SOARELE in viata mea??
  Cu multumiri pt tot ce faci pt noi, A ta fidela cititoare, Mirela

  (06.03.1968/ 12:55/ Bucuresti)

 3. draga adriana, te salut sint nascuta in zodia gemeni si vreau sa iti spun ca tare greu imi mai merge ,sau mai bine spus nu imi merge mai nimic, totul se blocheaza din tot optimismul care il aveam ,am ajuns la disperare…cum as putea lua legatura cu tine?multumesc

 4. frumos articol, felicitari Adriana! eu sunt fecioara si acum cu Jupiter in casa XI, un domeniu pe care nu il prea inteleg, de altfel asa cum nu prea inteleg mai nimic despre Varsatori… 🙂 , ma gandesc cam ce ma asteapta, sper ca ceva bun…
  PS: si imaginea e superba, Adriana!
  Tot respectul meu pentru ceea ce faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.