HOROSCOPUL CONJUNCTIEI JUPITER –NEPTUN IN PESTI:12 APRILIE 2022

Pe 12 aprilie 2022, Jupiter- planeta oportunitatilor marete, si Neptun- planeta spiritualitatii, isi strang mainile cosmice cu un salut de pace, speranta, credinta. Aceasta aliniere cosmica rara are potentialul de a aduce magie in viata fiecaruia, important este sa credem (Jupiter) ca miracolele (Neptun) fac parte din viata.

Simbolul Sabian pentru gradul 24 Pesti, gradul conjunctiei Jupiter Neptun este :” Intr-o insula pierduta, oamenii isi construiesc fericiti propria lume.”

O insula este o bucata de pamant inconjurata de apa, un simbol al starii emotionale si de vis( parca esti luat de apa…..). Insula ca simbol esoteric reprezinta partea subconstienta a omului, ceea ce nu se vede, care este detasata emotional si ramane totusi izolata. In aceasta lume mare, in vastul ocean al omenirii(Pesti), fiecare dintre noi avem un loc (o insula) si o functie de care suntem respnsabili. Fiecare persoana este ca o insula necunoscuta atat pentru sine, cat si pentru ceilalti. Misterul insulei nu poate fi rezolvat fara credinta, fara sprijin divin. Constiinta noastra de zi cu zi, acel sentiment de individualizare, unicitate, separatie, granite clare, poate fi asemanat cu tot ce se vede deasupra apei. Totusi, sub suprafata aparenta, o insula este conectata la toate celelalte insule. Deci, subconstientul nostru este conectat la un subconstient colectiv pe care il impartasim cu totii. Prin acest simbol, conjunctia rara Jupiter –Neptun ne predica despre miraculoasele puteri(Jupiter) ale subconstientului nostru(Neptun).
Exista in fiecare dintre noi o adevarata “mina de aur”, o bogatie inestimabila, de unde putem “extrage” tot ceea ce avem nevoie, pentru a trai o viata splendida, fericita si indestulata. Subconstientul, creatorul fiintei noastre, fiind mereu unit cu sursa divina a tuturor lucrurilor, ne poate elibera de orice constrangere si ne va reda fericirea la care aspiram cu atata fervoare. Subconstientul este sediul emotiilor, dorintelor, sentimentelor si trairilor latente in om; este insasi forta creatoare in fiinta umana. Daca nutrim ganduri benefice vom avea parte numai de bine, dar daca vom gandi in mod nearmonios, chiar negativ, atunci se vor manifesta mereu doar forte negative. Este essential de retinut ca fortele latente din subconstient pot fi puse in miscare, in egala masura, atat de un gand malefic, cat de unul benefic. In subconstient vom gasi solutia tuturor problemelor cu care ne confruntam si cauzele tuturor problemelor. Aceasta putere curativa poate vindeca spiritul framantat sau inima zdrobita. Doar ea ne poate elibera din inchisoarea pe care singuri am construit-o, caci ea poate sa dea la o parte orice fel de constrangeri materiale, psihice sau mentale. Suntem asemenea unui capitan ce-si conduce vaporul. Trebuie sa dam  ordine potrivite (sugestii si imagini mentale) subconstientului care controleaza si guverneaza toate experientele vietii noastre. Afirmati mereu: “Imi sta in puteri sa fac orice datorita subconstientului meu; pot rezolva orice problema prin gigantica forta a subconstientului meu;  Intelepciunea infinita ma ghideaza, orice as face in aceasta lume. Posed o sanatate perfecta si doar legea armoniei actioneaza in corpul meu si in spiritul meu. Frumusetea, dragostea, linistea si abundenta coexista mereu in viata mea. Simt si cred cu tarie ca subconstientul va reactiona conform acestor ganduri.”
Sau : “Subconstientul cunoaste raspunsul de care am nevoie. El imi va raspunde chiar acum. Ii multumesc pentru ca stiu ca, in infinita sa intelepciune, el cunoaste totul si imi va revela raspunsul perfect la intrebarea mea.” Sa eliminam cu fermitate toate ideile false si superstitiile de orice fel; sa incetam sa mai fim receptivi la opiniile eronate sau temerile de multe ori nejustificate ce inlantuiesc marea majoritate a oamenilor. A venit timpul sa avem incredere in adevarurile eterne ce guverneaza viata. Acestea nu se vor schimba niciodata. Astfel, vom progresa spiritual din ce in ce mai mult, obtinand insasi Cunoasterea Divina. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in viata voastra prin fel de fel de semne, simboluri, vise, rugaciune. Visele sunt mai puternice iar perceptia voastra extrasenzoriala este mai puternica. In aceste zile puteti intalni tot felul de “sincronicitati”, coincidente semnificative. Intr-un fel trebuie sa fiti practici si idealisti in acelasi timp. O atitudine corecta fata de spiritualitate va fi un mare ajutor.. Ea conduce (de obicei indirect) la rezultate practice si masurabile. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in
sectorul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale, astrologie, veniturile carierei, protectie si ghidare divina. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti atrage mai multi prieteni spirituali si probabil ca va puteti implica mai mult in grupuri ce pot avea un sentiment puternic spiritual. Acuma, Neptun si Jupiter incearca sa va aduca in contact cu acei prieteni vizionari, inspirati si chiar clarvazatori, si care va sunt de ajutor in realizarea dorintelor si sperantelor voastre. Latura voastra idealista este in plina floare. Perspectivele spirituale pot fi bogate. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in casa carierei, afaceri, profesie, politica, viata sociala. Aveti un sprijin bun in cariera de la prieteni si conexiuni sociale. Poate aduce o  noua constientizare sau puteti face lucrurile diferit intr-un proiect important, intr-o relatie cu o anumita autoritate, putere. O descoperire spirituala are puterea de a va schimba nu numai viata, ci si familia, comunitatea, tara. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Magia conjunctiei rare Jupiter –Neptun in Pesti, vine la voi prin studii superioare, rugaciune, calatorii mari. Perspectivele voastre generale se extind si puteti imbratisa mai usor filozofiile neobisnuite, mistice sau spirituale. Veti da deoparte prejudecatile vechi si veti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Puteti  intalni momente profunde care va pot oferi o intelegere complet noua a vietii insasi. Rugaciunea este inaltatoare. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Magia conjunctiei rare Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita prezenta prin  tot ce tine de afaceri, finante, veniturile partenerului, credite, mosteniri, studii oculte. Pe de alta parte, un imprumut sau o alta forma de sprijin poate aparea in mod neasteptat, chiar ?i într-un mod misterios. Relatiile intime pot fi foarte colorate, poate cu curente spirituale subterane, dar si pu?in confuze. Trebuie sa aveti incredere in inuitia voastra care este foarte puternica. Poate ca trebuie sa lasati deoparte ceea ce vreti doar de dragul celorlalti. A va transforma poate necesita unele sacrificii si puteti fi inspirati spiritual sa va schimbati. Nu va mirati daca va simtiti atrasi de ocultism si alte subiecte ascunse legate de misterele vietii. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia prin partener, asociat, concurrent, rival, lege si aplicarea legii. Deci, daca nu sunteti intr-o relatie, puteti intalni pe cineva special – cosmosul aduce aceasta ocazie in viata voastra. Cei casatoriti ar trebui sa aiba mai multa armonie si dragoste in cadrul casatoriei lor. Puteti gasi cuvintele potrivite pentru a calma o persoana suparata, pentru a aduce pacea intr-o relatie tensionata. Conexiunea spirituala – compatibilitatea spirituala – este extrem de importanta in viata relationala. Asa, aproape orice problema poate fi rezolvata. Dar fara ea, chiar lucrurile mici pot fi insurmontabile. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in tot ce tine de munca, rutine zilnice, colegi, sefi, sanatate. Trezirea spirituala se poate intampla printr-o criza a sanatatii, invatand astfel despre rolul spiritului in materie de sanatate. Vi se cere sa va ocupati de temerile pe care le aveti despre sanatatea voastra, despre munca si competenta voastra fizica in aceasta viata.Vindecarea spirituala este puternica in graficul vostru de multi ani. Intelegeti deja mai mult, dar intotdeauna trebuie sa invatati mai mult despre puterea vindecatoare a Divinului. Astfel, raspundeti bine la terapiile de tip spiritual – meditatie, rugaciune, reiki, manipularea energiilor subtile. Lucrul important este sa ramaneti deschisi la intuitia voastra. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in tot ce tine de iubire, copii, hobby-uri, investitii, intuitie financiara (scurtatura spre avere) si noroc in speculatii. Trezirea spirituala se poate intampla adesea prin copiii vostri. Vi se cere sa aveti mai multa incredere in talentele voastre creative. Gustul in divertisment va deveni mai spiritual. Va puteti bucura de filme si muzica spirituala. Conexiunile sufletesti cu oamenii pe care ii intalniti  sunt puternice acuma.Trebuie sa fiti si foarte atenti sa nu fiti inselati sau deziluzionati in implicatiile voastre romantic. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in viata voastra in casa IV, o casa ce tine de familie, parinti, camin, mosteniri de familie. Viata voastra acasa poate deveni mai spirituala si puteti intelege problemele karmice cu cei din familia voastra, mai ales cu mama voastra. Exista posibilitatea sa va simtiti intr-un fel abandonati. Acest amestec cosmic rar va largeste perspectiva si va ajuta sa vedeti lucrurile intr-un mod cu adevarat expansiv. Ati putea rezolva o relatie tensionata cu cei din familia voastra, cu mama voastra, intelegand datoriile karmice cu acestia. Poate ca “ Doamne binecuvanteaza pe cei care m-au ranit si vindeca inima mea pentru a putea ierta “ este cea mai buna rugaciune care rupe inlantuirile voastre karmice. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul spiritual din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in casa III, o casa a rudelor, frati si surori, vecini, studii, puterea mintii, anturaj apropiat, calatorii scurte. Intr-un fel, povestile de viata ale celor din anturajul vostru va ajuta sa va cunoasteti mai bine. Un cuvant, o mantra, va poate trezi,
Trezirea spirituala se poate intampla prin intelegerea puterii mintii. Visele voastre pot deveni realitate daca aveti incredere in ceea ce va spune intuitia voastra-vocea sfanta din voi. Manifestarea cea mai pozitiva a acestui aspect este capacitatea voastra de a fi deschisi la informatii noi si noi moduri de a privi viata, anturajul vostru. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in casa II, un domeniu ce vorbeste de averea personala, bunuri, salariu, valori, auto-valoare. Profitati la maxim de acest aspect cosmic care va ajuta sa schimbati setarile valorilor de care aveti cu adevarat nevoie. Este cel mai bun moment sa intelegeti ca bogatia si abundenta depind de credinta voastra, de capacitatea voastra de a intelege dimensiunea spirituala a bogatiei. Daca banii v-au alunecat prin degete, veti intelege mai bine acum acest lucru. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI . 

Conjunctia rara Neptun-Jupiter in Pesti isi face simtita magia in casa voastra, relatiile voastre, corpul vostru fizic si psihic. Deveniti mult mai sensibili la vibratiile spirituale. Acesta este un moment minunat pentru a constientiza puterea exttraordinara a subconstientului vostru. Acest aspect cosmic va poate sfinti, deveniti  una cu zeii stelelor. Este foarte usor pentru mintea voastra sa se contopeasca cu fel de fel de fantezii, dar mai important este sa credeti in intuitia voastra care va poate ajuta sa faceti o distinctie clara intre vis si realitatea. Utilizati-va puterea convingatoare pentru a aduce magia inapoi in lumea voastra. Este posibil sa dezvoltati un sentiment mai filozofic asupra vietii si puteti deveni interesati de credinta, esoterism, de intelegerea locului vostru in univers si de cum va influenteaza acesta. Credeti cu tarie in subconstientul vostru-procesorul divin din voi. Va recomand sa cititi cartea “ Puterea subconstientului meu “ de Joseph Murphy.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.