MERCUR RETROGRAD IN BERBEC –PESTI-12 MARTIE 2012, ORA -09:49 SI 4 APRILIE 2012, ORA 13:12–“ TRECUTUL VINE PESTE NOI “

Pe 27 Februarie  2012 , Mercur trece pentru prima peste  gradul final al miscarii lui aparent retrograde , vorbim de gradul 23 Pesti .

Perioada 27 februarie  -12 martie 2012 este considerata o perioada de UMBRA , o perioada in care energia lui Mercur poate pune in evidenta anumite probleme ce se cer a fi reevaluate si rezolvate  atunci cand intra in miscare aparent retrograda ( unii oameni pot intampina probleme mult mai mari in aceasta perioada ).
In astrologie,  Mercur guverneaza toate activitatile care se refera la comunicare , deplasare , invatamant , semnarea unor acorduri , corespondenta de toate felurile, echipamentele de comunicare cum ar fi calculatoarele, telefoanele , aparatele de radio,  calatoriile, masinile, bicicletele, trenurile , avioanele, schimburi comerciale , diferite hotii,  sa nu uitam ca Mercur are renume de mare trisor ce stie atat de usor sa pacaleasca, sa vanda si sa cumpere intr-un fel avantajos pentru el.  Cand Mercur este direct , scopul lui universal este de predare a noilor cunostinte intr-un mod usor , informatia curge usor si este inteleasa la fel de usor , mintea este clara si capabila sa  inteleaga sensul adevarat al informatiei primite, conversatiile sunt usoare fara a se strecura distorsiuni. Cand Mercur devine retrograd, accesul la aceste noi cunostinte este interupt fiind un timp in care trebuie sa ne intoarcem la acele probleme ramase neterminate , la acele probleme ramase in timp fara o rezolvare . Este o energie ce stie sa ofere “ solutii” la toate problemele nerezolvate  sau la cele rezolvate intr-un mod gresit,  este o noua sansa oferita sa indreptam anumite erori in problemele considerate solutionate . Cu Mercur retrograd exista o atractie pentru trecut  dar aceasta atractie nu este o pura intamplare , ea are un motiv , o problema de rezolvat destul de semnificativa , nu este neaparat un punct slab , este o energie mai greu de inteles, o energie care indeamna spre interiorizare ( pentru cei nascuti  cu Mercur retrograd in harta natala, aceasta perioada poate fi una benefica, este un limbaj al unei energii pe care ei il cunosc foarte bine si pot folosi aceasta energie in beneficiul lor, “este dirijorul in acord perfect cu orchestra”), dar odata inteles mesajul unei planete retrograde se pot “ rasturna si munti “cu aceasta energie . Sa  nu ne speriem prea tare de o planeta retrograda, ci , sa incercam sa intelegem ca o putem privi ca o energie a unui prieten pe care te poti baza la greu si  care poate sa-ti ofere raspunsul potrivit la o problema care te macina, care iti poate arata  locul in care ai gresit . Adesea , cele mai mari probleme pot aparea cand vom  refuza sa privim greselile  “ in ochi” , cand refuzam sa rezolvam erorile facute . Daca fizic nu ne putem intoarce in trecut sa rezolvam  anumite greseli , o planeta retrograda ofera aceasta sansa unica .
Cuvintele cheie ale lui Mercur retrograd sunt : REVIZUIRE, REGANDIRE, REORGANIZARE, REEVALUARE, REVEDERE, REINTALNIRE, REDEFINIRE, REFINANTARE, REPROGRAMARE, REFLECTARE , RESCRIERE….
Nu este cel mai bun timp pentru decizii importante , pentru schimbarea unui  loc de munca, orice schimbare nu ofera o garantie sigura,  este o perioada de timp in care totul se regandeste, se regandesc deciziile luate anterior, se schimba angajamente, se regandeste un plan de afaceri, se reorganizeaza planurile facute pentru lunile urmatoare.

Capricornii, Racii, Balantele, Berbecii  nascuti in prima decada a semnului vor simti din plin influenta lui Mercur retrograd in Berbec . Gemenii, Fecioarele, Pestii, Sagetatorii nascuti in ultima decada a semnului vor simti din plin influenta lui Mercur retrograd in Pesti . Casa astrologica energizata de tranzitul lui  Mercur retrograd este un domeniu de viata ce cere o reexaminare a unei probleme mai ales daca in trecut a ramas ceva nesolutionat in bine .

Voi reveni

Adriana Tudosa

 

You may also like

5 Comments

  1. Interesant articol. Ar fi interesant sa stim, care perioada trecuta va atinge Mercur Rx. multumesc mult Adriana. Cu respect, Antonia

  2. Buna seara, eu am Mercur Rx in harta natala (21/03/1966, ora 14:30, Oltenita), pot sa sper ca perioada care urmeaza imi va aduce lucruri bune?

  3. Buna Adriana, te rog mult daca ai putin timp, raspunde-mi. Sunt nascuta la Cluj pe 05.02.1981, joi, in jurul orei 19. Am o relatie cu cineva nascut pe 09.11.1977, la ora 15 si 15 min. tot din Cluj-Napoca. Te rog mult raspunde-mi daca avem sanse sa ne casatorim, sa avem o familie. Stiu ca esti foarte ocupata, dar te rog mult ajuta-ma.

  4. exact asta simt ca se intampla…chiar daca nu sunt nascuta in prima decada…
    multumesc mult, draga mea…!

  5. Buna Adriana, iti doresc o primavara in suflet care sa te tina tot anul! De 1 Martie multa bucurie si liniste iti doresc si astept sa ne luminezi de fiecare data in stilul tau caracteristic! O zi cat mai frumoasa! Vero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.