CONJUNCTIA JUPITER –NEPTUN IN PESTI -12 APRILIE 2022- MIRACOLUL RUGACIUNII…… ROAGA-TE CUM POTI, DAR ROAGA-TE…..

Roaga-te cum poti dar roaga-te……”…..ca mult poate rugaciunea staruitoare a dreptului” (Iacov 5,6)

Pe 12 aprilie 2022, Jupiter-planeta abundentei si a oportunitatilor marete (Marele Benefic) se intalneste cu Neptun- tesatorul de vise, regizorul astral, planeta spiritualitatii, si isi strang mainile cosmice cu un salut de pace, speranta, credinta. Aceasta aliniere cosmica rara are potentialul de a aduce magie in viata fiecaruia, important este sa credem (Jupiter) ca miracolele (Neptun) fac parte din viata.

In astrologie, Jupiter este Marele Benefic. Unde apare Jupiter, apare si oportunitatea, abundenta, norocul. Reprezinta si moralitatea, onoarea, puterea(doar este seful zeilor in mitologie…)  integritatea si legea. Jupiter pare sa induca toate lucrurile bune din aceasta lume. Dar cand aceasta energie este folosita in  mod gresit, Jupiter se poate transforma in pozitivitate toxica si un optimism orb. Oamenii devin iresponsabili ai lacomi. Pe cei pe care Jupiter vrea sa-i piarda, le ia mintile. Jupiter reprezinta, de asemenea, recunostinta si toleranta. Sub influenta jupiteriana, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce primim, pentru tot ceea ce viata ne ofera. Pe de alta parte, Neptun este planeta responsabilitatilor cosmice si ceea ce putem numi karma. Este si visatorul, vizionarul care ne duce catre o viziune mai inalta. Este, de asemenea, Zeul marilor si oceanelor si este fratele lui Jupiter. Guverneaza credinta, magia, visele, fanteziile, iluziile, filmul(este cel mai tare regizor…..si stie sa ajute pe fiecare sa isi faca rolul cat mai bine…. aici pe pamant….). Cand energia neptuniana este folosita gresit, ne putem concentra mai mult pe fantezii, confuzie, relatii toxice, intrigi, actiuni frauduloase, evadari prin fel de mijloace toxice. Neptun vine cu datoriile cosmice ce trebuiesc platite. Este si planeta credintei, compasiunii, a sensibilitatii si a vocii divine din noi-intuitia noastra.

Jupiter si Neptun isi strang mainile cosmice aproximativ la fiecare 13 ani, ceea ce face ca acest salut sa fie relativ neobisnuit. Cu toate acestea, este mult mai neobisnuit ca aceste corpuri ceresti sa se intalneasca in semnul de vis al Pestilor – acest lucru s-a mai intamplat in martie 1856 si va mai fi in 2188.
Jupiter este considerat planeta guvernatoare traditionala a Pesilor, in timp ce Neptun este considerat conducatorul planetar al pestilor in astrologia moderna. A avea ambii guvernatori in casa este de bun augur deoarece fiecare planeta functioneaza mai eficient, isi pot exprima mai confortabil potentialele, deoarece sunt „acasa” aici. Cu totii ne simtim mai confortabil in propriile case.
In consecinta, conjunctia Jupiter –Neptun in Pesti din 12 aprilie 2022 este o acazie rara, o aliniere de care beneficiem o data in viata. Este vremea miracolelor….este vremea rugaciunilor miraculoase, este indemnul cosmic: roaga-te cum poti dar roaga-te……
Pestii, ca toate semnele, se pot manifesta pe diferite niveluri de constiinta. Cea mai joasa octava a pestilor este legata de evadare, de dorinta de a nu vedea lucrurile asa cum sunt, de iluzii, de inselaciune, de martiriu, de victimizare si de substantele folosite pentru a nu mai simti realitatea. Cea mai inalta octava a Pestilor corespunde misticilor, iubirii neconditionate, inspiratiei divine, creativitatii, artei, sensibilitatii rafinate, viselor.

Intalnirea lui Jupiter cu Neptun in Pesti, poate functiona destul de bine. Aceasta conjunctie aduce o oportunitate mare si monumentala atat pentru castiguri spirituale, cat si materiale. De obicei, obiectivele pot fi atinse mai usor sub influenta acestei energii binevoitoare. Posibilitatile tin si de castiguri financiare mari, mosteniri, castiguri prin casatorie. Cadourile, onorurile si beneficiile apar in mod misterios si fara a urmari neaparat aceste lucruri. Sunt favorizare calatoriile. Se face dreptate. Un timp foarte idealist, profetic si filozofic.
Aceasta aliniere cosmica ne ghideaza in moduri mai inspirate de binele comun, aduce o preocupare pentru dreptate. Compasiunea si simtul idealismului sunt mult sporite in aceasta perioada si se poate sa ne implicam mai usor in proiecte care servesc si ajuta pe cei mai putin norocosi.  Sensibilitatea sporita poate caracteriza aceasta perioada si s-ar putea sa simtim lumea mai putin rigida decat de obicei. Abilitatile  intuitive se pot manifesta puternic sub influenta acestui aspect cosmic. Este un moment excelent pentru a dezvolta acele abilitati care sunt subtile si care nu sunt usor de vazut, despre care nu stiam ca exista si sa le imbunatatim pe cele care sunt subdezvoltate si neglijate.
Ofera  oportunitatea de a intelege natura iluziilor si perceptiilor gresite printr-o varietate de conditii si interactiuni. Poate fi o perioada foarte bogata, plina de oportunitati ciudate si minunate. Ceea ce incepem acum poate deveni remarcabil si de mare succes daca nu avem nimic de ascuns.
Averismentele acestei conjunctii rare tin de faptul ca iluziile devin o magie greu de invins. Acesta este un moment in care trebuie sa fim deosebit de atenti, sa separam faptele de fictiune. Informatiile primite acuma vor avea probabil omisiuni sau denaturari importante sau pot fi o inselaciune totala. Este posibil sa fim mintiti. Este mai bine sa nu luam inca decizii importante.
Pe de alta parte, idealismul se poate transforma cu usurinta in fel de fel de amagiri. Extravaganta si ingaduinta excesiva pot aduce ruina. Necinstea sau inselaciunile conduc la caderile datorate. Neptun are si marele potential de a ne face sa vedem binele acolo unde de fapt suntem ademeniti, inselati, dusi de nas, in timp ce Jupiter tinde sa creasca fiecare lucru mic pe care il atinge – asta inseamna ca inselaciunile, iluziile sau absenta granitelor, ar putea fi o dificultate. Confuzia poate fi imensa, mare atentie.

Intuitia-vocea sfanta din noi ne poate conduce prin apele ademenitoare ale acestui aspect. Cei care nu cred in intuitia lor, care nu cred in darurile spirituale, devin extrem de vulnerabili. Partea pozitiva a acestui aspect tine de invataturile spirituale, descoperiri marete. Acest aspect ne deschide mintea catre cunoasterea universului, credinta, un alt fel de comunicare decat cea pamanteasca, comunicarea cu divinul.
Putem fi mai constienti de importanta lumii divine in viata noastra pamanteasca, visele pot fi extrem de puternice si profetice. Putem detecta starea de spirit a oamenilor anticipand tendintele viitoare, putem simti usor motivele adversarului si putem actiona destul de strategic. Aceasta abilitatea o putem folosi in relatii, in cariera, planuri personale. Este un aspect al clarvazatorilor, al abilitatilor psihice si telepatice.
Ultima conjunctie a celor doua planete in semnul Pesti a avut loc pe 17 martie 1856,  pe gradul 18:13 Pesti. Vestea cea mare sustinuta de acest aspect a fost Tratatul de la Paris care a pus capat razboiului din Crimeea dintre rusi si otomani, englezi si diversi alti aliati. Cea mai mare asemanare intre acum si atunci a fost dezinformarea, musamalizari nesustenabile.

Istoria se repeta…..dar pe un alt nivel….

Vocea sacrului vorbeste diferit fiecaruia dintre noi, si trebuie sa avem incredere in intuitia noastra-vocea sfanta din noi. Urmeaza o perioada de reinnoire spirituala si bunavointa umana. Daca am fost extrem de rigizi in trecut, ne este mai usor sa credem ca suntem cu totii aici pe pamant pentru implinirea planului lui Dumnezeu. Neptun Divinul spune: “Fiti vocea pentru cuvintele mele si mainile pentru munca mea.” Cum Jupiter merge de mana cu Neptun, “Faca-se Voia Ta Doamne si nu voia mea” este rugaciunea scurta a acestui aspect astral  care ne ajuta sa acceptam ca viata are un plan divin.

Cum semnul Pesti este un semn mutabil, posibilitatile sunt multiple dar printre ele se numara si misticismul. Asta inseamna ca poarta catre o dimensiune transcendentala va fi larg deschis pentru oricine doreste sa treaca prin ea.

In consecinta , marti, 12 aprilie 2022, este o zi buna pentru rugaciune, liniste sufleteasca, pentru a sta cat mai departe de influenta lumii exterioare, asa magia cosmica isi face treaba.

Si poate cea mai buna rugaciune este rugaciunea lui Peter Deunov:
“Nici o forta in lume nu poate impiedica cresterea mea divina .
In planul lui Dumnezeu eu cresc in Bunatate .
In planul lui Dumnezeu eu cresc in Dreptate divina .
In planul lui Dumnezeu eu traiesc in Adevarul divin .
In planul lui Dumnezeu eu infloresc in Intelepciunea divina .
In planul lui Dumnezeu eu ma maturizez in Iubirea divina .
Prin urmare sunt pe calea Adevarului si a Vietii.
Oriunde este Dumnezeu sunt si eu .
Este un drept sacru pe care nimeni nu il poate lua de la mine . Amin .”

Sa fiti binecuvantati.
Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.