ECLIPSA DE SOARE IN PESTI SI ZODIILE- 20 MARTIE 2015

pesti 1

O Eclipsa de Soare este o “ LUNA NOUA SPECIALA “ DATORITA aspectului cu axa Nodurilor Lunare, de aceea evenimentele aduse de o eclipsa au “ o calitate karmica, predestinata “.Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. Aceasta Eclipsa de Soare se formeaza cu ajutorul Nodului Sud in Berbec.
Nodul Sud vorbeste despre trecut, calea pe care trebuie sa mergem nu mai exista. Prin urmare, aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata. Este un mesaj astral care ne cere sa dam deoparte ceea ce nu ne mai serveste, poate fi o relatie, un loc de munca, un prieten, o casnicie, casa, tara, o invatatura. Evenimentele care au loc in apropierea unei Eclipse sunt indicii importante legate de ceea ce va trebui sa ne preocupe in lunile ce vor urma. Eclipsele sunt un ajutor astral important care ne forteaza sa iesim din tiparele unui obicei vechi astfel incat sa mergem mai departe, sa ne indeplinim scopul in viata.
La nivel personal,  Eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala, a venit timpul pentru ceva nou in acord deplin cu destinul fiecaruia.
Daca Eclipsa face aspect cu Soarele natal, atunci se asteapta sfarsitul unei perioade si trecerea la ceva nou iar acest lucru se vede cel mai bine in casa astrologica unde este Soarele dar si casa astrologica care incepe in semnul Leului. Atentie la sanatate, la relatia cu anumite autoritati. Este un timp al unor decizii importante, creste sentimentul de vanitate, atrageti atentia asupra voastra, urmeaza o perioada in care puteti invata mai multe despre cum trebuie sa va afirmati, atentie mare totusi la cum va folositi “stralucirea personala “. Soarele simbolizeaza barbatii, persoane importante , asta inseamna ca pot aparea in viata voastra aceste persoane ce va pot fi de un real ajutor.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Luna natala aduce sfarsitul unui obicei vechi, a unui mod de a experimenta viata oferind alte experiente in casa astrologica in care aveti semnul Racului. Pot aparea probleme de sanatate ale mamei, sorei, cineva apropiat voua. Pot aparea schimbari importante in viata voastra, trebuie sa va pregatiti  pentru anumite modificari, schimbari importante, totusi lucrurile sunt susceptibile de a fi instabile. Femeile  pot juca un rol important in viata voastra. Utilizata pozitiv, aceasta eclipsa aduce modificari pe care in timp le vei simti benefice pentru voi.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Mercur natal –o gandire veche ,o interpretare gresita pot fi indepartate aducand noutati in casele astrologica conduse de Gemeni si Fecioara.Urmeaza o perioada in care comunicarea, calatoriile scurte, vecinii, rudele mai tinere devin o parte importanta in viata voastra , in bine sau in rau.
strong>Eclipsa de Soare in conjunctie cu Venus aduce sfarsitul unei relatii vechi, a unui  mod de a relationa , a unui mod de a pune in valoare un talent nativ. Eclipsa de soare este o luna noua speciala si ca orice luna noua ceva “nou “ trebuie sa se intample in legatura cu domeniul de viata energizat sau cu planeta atinsa dar si cu casele astrologice in care apare semnul Taurului si Balantei. Cum Venus reprezinta dragostea, banii, arta, frumusete, aceasta Eclipsa poate inflori un talent artistic, poate aduce o noua dragoste, poate aduce bani, valori benefice viitorului.
Daca Eclipsa este  in conjunctie cu Jupiter, atunci puteti da deoparte o viziune veche, o credinta care nu va mai este utila , universul acuma va ajuta sa dezvoltati o noua viziune asupra domeniilor in care aveti Sagetatorul si Pestii in harta natala. Puteti cunoaste persoane care va pot fi adevarati ghizi aducand astfel o schimbare radicala , benefica in viata voastra, puteti trece intr-o pozitie mai inalta , puteti deveni constienti de puterea universului, a credintei. Cum Jupiter reprezinta extinderea, abundenta, calatorii, educatie, credinta, aceasta Eclipsa poate fi ” un sac ” plin cu tot ceea ce aveti nevoie, puteti calatori mai mult, puteti merge la scoala, deveniti interesati de noi  domenii spirituale.
Daca Eclipsa afecteaza planeta Marte, un conflict vechi se poate termina , puteti deveni mai nervosi, puteti fi fortati sa va folositi in alt mod energia, pot aparera alte experiente in casele conduse de Berbec si Scorpion.Cum Marte reprezinta energia investita in satisfacerea dorintelor, aceasta Eclipsa va energizeaza, va poate aduce o noua relatie de dragoste, va puteti implica in multe activitati care sa va satisfaca placerile, intersul personal.
Eclipsa de soare in conjunctie cu Saturn arata ca o importanta responsabilitate, obligatie sau frica pot fi eliminate in aceasta perioada. Deoarece Saturn este guvernatorul casei naturale a Capricornului , se poate spune ca acestea au legatura cu acest domeniu din viata voastra. Cum Saturn reprezinta cariera, afaceri, statutul social dar si piedici, limitari, aceasta Eclipsa poate vorbi despre o noua cariera , schimbarea statutului social.

O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate “ dintr-un domeniu  cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoperim un alt mod de a aborda acel domeniu, asta in functie de casa astrologica din harta natala activata.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai precis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe vindecarea trecutului, pe iertare si sfarsitul unei suferinte, a unei relatii. Evenimentele pot fi oarecum insotite de un sentiment mistic, puteti fi ghidati, puteti avea revelatii neasteptate care sa va ajute sa inchideti  un capitol greu din viata voastra dar care se poate dovedi a fi un pas important catre ceva nou.
Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti compasiunea, sacrificiul vostru in favoarea celuilalt, serviciul, credinta, sanatatea voastra.
Este un accent deosebit asupra legaturilor secrete, informatii secrete, proiecte, legaturi vechi care va fac rau. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti  relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor de prietenie, protectori, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv, parinti. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a  avansa in cariera sau de a va schimba directia in viata . Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul carierei, familiei sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor dragi, familiei voastre,  puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile.
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul cunoasterii, strainatatii sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor din jurul vostru,  puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat , asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, dependenta de banii partenerului, asociatului. Puteti avea oportunitati financiare, puteti decide ca numele jocului iubirii are in definitie mintea, trupul si sufletul partenerului. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul asocierilor, banilor veniti din alta parte, mosteniri sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Acest concert astral va indeamna sa va orientati catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor, casniciei, asocierilor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi, un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti locul de munca, colegii, serviciul pentru cei din jur, sanatatea, compasiunea, iertarea, responsabilitatile voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre, a modului in care va ingrijiti corpul fizic dar si mintea si spiritul. Acest concert astral va indeamna sa alegeti pentru urmatoarea perioada motto-ul “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, rutinei zilnice, sanatatii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente si actiuni riscante ce  activeaza emotiile voastre, apare dorinta de aventura, dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Este o Eclipsa ce  poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul iubirii, copiilor, creativitatii voastre  sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, caminului sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si crestere spirituala, cum va folositi cunostintele accumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul comunicarii, fratilor, rudelor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala. Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pierderile au legatura cu tot ceea ce ati facut in trecut pentru a castiga bani dar prin metode neortodoxe. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele financiare in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti cu adevarat dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale, relatii. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele talente ascunse ce pot fi dezvoltate si folosite  eficient. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile personale dar si relationale. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Adriana Tudosa

You may also like

14 Comments

 1. Wow!!!Multumim f.mult,Adriana:) Ca intotdeauna ne uimesti in sensul pozitiv al cuvantului.Week-end placut cu multe zambete si bucurii:*:*:*:

 2. Multumim foarte mult.Felicitari.Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru tot ceea ce ne impartasiti cu atata iubire !

 3. Vezi ca face parte dintr-un Ciclul Saros de eclipse, 71 la numar si dureaz? pana în 2195. Ciclul ma refer. Va face pereche cu eclipsa de Soare din 2017 ceea ce este altceva.
  Pup, fara suparare,
  Gabi, adica Minerva

 4. MULTUMIM !

  Cu riscul de a parea ignoranta, eclipsa de soare in conjunctie cu Venus, Mercur, Jupiter, etc inseamna ca in tema natala Soarele e in aspect de sextil, conjunctie cu planetele in cauza ?
  Eu daca am Soare sextil Luna conjunct Venus sextil Marte opozitie Neptun trigon Pluto sa inteleg ca ar fi relevante eclipsa afecteaza Luna, Venus,Marte-le din tema ? am un curs de astrologie dar nu am gasit aceasta informatie, stiu ca aceasta presupune timp, poate indicarea informatiei pe care ar trebui sa o accesez pentru a intelege asta
  Cu bine, Gina

 5. Chiar m-ai facut curioasa,Adria!
  Oare ce sfat divin am sa primesc atat timp cat eclipsa imi afecteaza Saturn natal aflat in pesti la 29 grade si 34minute?
  In harta natala am configuratia astralogica zmeu cu varful de scurgere Saturn conjunct cu Kiron(24 grade ) in pesti.
  Sunt nascuta pe 28.02.1967 ,10h08 am in apropiere de Bucuresti.
  Ador sfaturile tale,Adria!Multumesc.

 6. Multumim, Adriana! Bunul Dumnezeu sa te invaluie cu iubirea Lui, sa te protejeze cu puterea Lui!

 7. sunt bascuta pe 14 martie 1970 intre orele 10.00 -12.00 AM
  As dori sa stiu ce ma asteapta pe viitor dpdv financiar profesional si sentimental

 8. Nu pot sa zic ca am avut o zi prea buna azi asa ca eram curios sa vad ce impact ar putea avea Eclipsa de azi asupra mea. Desi nu o vad pentru ca e inorat simt ca are ceva efecte. Oricum sper sa se indeplineasca ce e scris aici.

  Multumesc pentru articol!

 9. Sunt pesti cu ascendent in fecioara, n?scut? pe 6 martie 1979 la ora 17:20

  Se poate sa stiu ce ma asteapta in plan personal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.