HOROSCOP 2017-TAUR

TAUR  / ASCENDENTUL IN  TAUR – ANUL  2017  
    TRANZITE MAJORE 

In anul 2017, Taurii au suportul planetei Jupiter in tot ce tine de munca, proiecte la locul de munca, un loc de munca mai bine platit, sanatate, pe Pluto in studii inalte, intelepciune, strainatate, pe Neptun in domeniul prietenilor, relatii sociale, protectori, dar Saturn in Sagetator va atentioneaza ca trebuie sa fiti prudenti in legatura cu banii, proprietatile, imprumuturile, viata intima. Uranus continua sa va invete despre unicitatea voastra.Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Deci tot ce tine de relatia cu strainatatea, studii superioare, crezurile voastre, calatorii, aspectele juridice,munca in strainatate, plan de afaceri, lupta ascunsa pentru putere, jocuri secrete, aspecte financiare, imprumuturi, dormitorul unei relatii, pot cunoaste intarzieri, blocaje. Mercur retrograd va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Sunteti multumiti cu viata voastra actuala, este adevarata viata pe care v-o doriti ? Poate aceasta perioada a lui Mercur retrograd va va raspunde daca veti merge la cursul acestui ghid astral. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, pot fi destule  obstacole sau calatorii anulate. Pana pe 8 ianuarie 2017, nu fortati lucrurile, acuma, povestea Penelopei devine o realitate “ce ziua lucreaza, noaptea desface”.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Saturn ramane in Sagetator pana pe 20 decembrie 2017 iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniile intimitatii, increderii, fidelitatii, bunuri comune, comisioane, credite, mosteniri, impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii, profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire, secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie. Tot ce tine de intimitate, viata sexuala capata un ton mai grav, aventura nu face parte din dictionarul acestei energii. Poate fi un tranzit destul de dificil dar cum Saturn este la sfarsitul drumului prin acest domeniu din viata voastra, ar trebui ca anul 2017 sa va gaseasca deja cu lectiile invatate legate de intimitate, viata in comun cu partenerul de viata. Tot ce tine de incredere, bani in comun, sexualitate, modul in care va folositi energia sexuala, cum folositi banii in comun, cum va achitati creditele, datoriile,toate acestea au un rol de crestere si maturizare. Este posibil sa dati viata unor afaceri financiare sau va puteti intalni cu grave probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvati  ( este posibil ca sotul /sotia sa ramana fara servici, sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de voi ), pot aparea probleme mari cu creditele, cu orice bani imprumutati, de aceea aveti nevoie de prudenta, disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare. Tot in aceasta perioada puteti fi atrasi de activitatile oculte, studii, practici si cercetari spirituale. Taurii nascuti intre 12-20 mai vor fi in plina inspectie saturniana ce va cere sa fiti prudenti, atenti, in tot ce tine de bani, imprumuturi, taxe, banii altuia, viata intima.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus, ghidul vostru astral va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra voastra.Venus guverneaza iubirea, frumusetea, valoarea proprie, valorile materiale, relatiile, in aceste domenii din viata voastra va aparea  incetinirea. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Deoarece  Venus guverneaza valorile, cumpararea unor bunuri de lux nu este tocmai indicata in urmatoarea perioada, acestea se pot dovedi a fi falsuri, se pot dovedi dezamagitoare. Nu este cel mai bun timp pentru a fixa o data pentru casatorie, nu este cel mai bun timp pentru a face investitii  importante. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec  –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 28 apriie-6 iunie 2016, prietena si ghidul vostru astral Venus va tranzita semnul vostru si cum ea este adesea numita “ micul benefic”, deveniti “ magnetici” in atragerea celorlalti dar de cele mai multe ori in realizarea propriilor scopuri. Toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Romantismul vostru scrie poezii de dragoste in aceasta perioada. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .
Din 10 martie si pana pe 21 aprilie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

MUNCA, CARIERA SI BANI

Cariera voastra poate trece prin perioade neclare, incercari grele. Spun asta din cauza faptului ca Uranus,  guvernatorul casei carierei este in tranzit in casa XII, o casa ca are legatura cu secretele, lucruri ascunse, dusmani. Succesul in cariera se poate datora unor eforturi mari si capacitatii voastre de a trece peste anumite praguri si dificultati cu sefii. Uranus in Berbec in viata voastra poate fi mai subtil (casa XII –o casa a lucrurilor secrete ), poate sa aduca in atentie anumite lucruri tinute secrete, ascunse, poate sa nu va placa ceea ce vedeti, dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune.

Pana in octombrie 2017,  Jupiter in Balanta activeaza sectorul muncii. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate, fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor zilnice vor fi raspatite din plin. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de locul de munca, sefi, proiecte la locul de munca, colegi, sanatate.

Pe tot parcursul anului 2017, Neptun in Pesti continua sa va sprijine in sectorul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale, stiinte esoterice.. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor . In acest an puteti fi  mai usor pacaliti de asa zisii prieteni sau puteti incerca sa-i ajutati pe acestia fara ca ei sa doreasca acest lucru, deci, ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori.

Si in anul 2017, Pluto in Capricorn continua sa va sprijine in sectorul studiilor inalte, calatorii indepartate, religie, mass-media, alte culturi, iubirea de departe. Daca doriti sa va mutati in alta tara, sa urmati studii universitare, sa va publicati ideile voastre, sa intelegeti alte culturi, atunci Pluto va este un aliat de nadejde, puteti beneficia din plin de aceasta energie ce va poate ajuta sa va transformati visele in realitate. Aceasta energie va poate ajuta sa revizuiti anumite atitudini personale legate de invatamant, cunostinte superioare, scoala, acest lucru se poate intampla prin intalnirea unor oameni care va pot  prezenta realitatea intr-un alt mod. Aceste informatii noi primite va pot schimba drastic credintele, va puteti simti dezorientati dar in final veti ajunge la concluzia ca realitatea este cel mai bun profesor. Calatoriile, educatia, strainatatea, spiritualitatea va transforma profund viata, veti ajunge la concluzia ca o gandire extinsa va ajuta sa treceti peste atasamente de orice fel, spiritualitatea va poate ajuta sa va intelegi viata, invatamantul superior deschide usi importante.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie 2017, este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 aprilie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei.Aceasta Eclipsa de Soare poate lumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august, este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu.Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o un configuratie extrem de beneficace confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Tauri, aceasta Eclipsa  de Soare va pune un accent deosebit pe familie, camin, parinti, intemeierea unei familii, o afacere, cu o influenta deosebita asupa Taurilor nascuti intre 15-20 mai. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, poate fi o schimbare imprevizibila a modului de gandire, gasiti acele idei care va conduc catre viitor. Aeasta eclipsa poate aduce in lumina anumite secrete dar care sunt in avantajul vostru. Schimbarile indraznete va revitalizeaza, va vindeca viata.

26 aprilie 2017 vine cu o Luna Noua in Taur  pe gradul 6:27 ( ora 5:57, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.