HOROSCOP 2017-BERBEC

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC- ANUL  2017   
 TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Berbecii au suportul planetei Uranus in dezvoltarea gandirii creative si originale, Saturn in Sagetator va ajuta sa faceti diferenta dintre adevarul vostu si adevarul divin, Jupiter in Balanta va provoaca in relatii, Neptun va poate da pace mentala sau va ajuta sa inotati in iluzii de toate felurile, Pluto este judecatorul carierei, ambitii profesionale, functii inalte si statut social.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Deci tot ce tine de cariera, activitati profesionale, relatia cu strainatatea, studii superioare, crezurile voastre, calatorii, aspectele juridice, pot cunoaste intarzieri, blocaje.Unele proiecte incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns in domeniul carierei, viata sociala, ambitii profesionale. In cazul in care ambitiile voastre nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu adevarul din inima voastra, pot aparea unele modificari ale obiectivelor voastre, chiar poate fi si legat de destinul vostru. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,’ tot ceea ce lucra in timpul zilei , era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

Si in anul 2017, prietenul vostru astral ramane acelasi Uranus in Berbec ( rebelul, noul, socul, revolutionarul ) care va trezeste din punct de vedere creativ. Aceasta energie  are o influenta directa asupra personalitatii, individualitatii voastre, va poate face sa va doriti mai multa libertate, sa gasiti acele medii care va pot ajuta sa va puneti in valoarea individualitatea, nevoia de a iesi in evidenta. Cu Uranus “ de mana cu voi” sunteti intr-un proces de redefinire,  nu este un proces de scurta durata ci mai degraba unul care va dura mai  multi ani. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc, va deschide usa catre ceva nou. Pot aparea modificari in toate domeniile vietii voastre, de la cariera, prieteni, iubire, familie la loc de munca, sefi, tara. Berbecii nascuti in ultima parte a semnului ( dupa 10 aprilie) vor avea Soarele natal in conjunctie cu Uranus, trebuie sa fiti pregatiti pentru schimbari, multe lucruri vin in viata voastra aparent de nicaieri, brusc, nesteptat.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Jupiter ramane in Balanta in primele noua luni ale anului 2017 si activeaza  domeniul casniciei, partener de viata, asociat, dusman stiut, aplicarea legii. Optimismul excesiv, exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale, puteti face cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea unui partener.
Aspectul de opozitie dintre Jupiter in Balanta si Soarele vostru in Berbec poate amplifica problemele cu partenerul de viata, dificultatile materiale, sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra, puteti fi tradati, inselati sau puteti trada, erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie. Cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi.Cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, acest an este ideal pentru a face un plan pentru casatorie. Perioada 6 februarie -9 iunie 2017 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Balanta poate fi mai grea pentru Berbecii  nascuti intre 2-14 aprilie. Aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme parteneriale, puteti reface o casnicie, un partener se poate intoarce la voi. Nu luati decizii importante in aceasta perioada.

Saturn ramane in Sagetator pana pe 20 decembrie 2017 si tranziteaza casa studiilor inalte, strainatate, afaceri cu strainatatea, calatorii mari, adevar divin. Acuma, cu Saturn in aceast domeniu, va puteti continua studiile, daca nu veti face nimic in aceasta directie veti fi deprimati, tot ceea ce faceti poate avea o influenta puternica in cariera si imaginea voastra. In acest an, calatoriile mari sunt in stransa legatura cu invatamantul, cu afacerile (calatorii serioase ), continuarea studiilor sau inceperea unor studii noi au nevoie de mari eforturi si de rabdare din partea voastra. Afacerile, implicarea in afaceri cer o mare corectitudine, cei care incalca legea, cei care fac ilegalitati vor simti din plin vocea legii in viata lor. Banii vor oferi emotii stabile in acest an dar datorita increderii prea mari puteti avea pierderi uriase, orice act care trebuie semnat, aprobat, verificati-l cu mare atentie, puteti fi inselati de proprii asociati. Fara munca si responsabilitati, tot ce tine de invatamant va cunoaste serioase piedici. Fiti atenti la dusmani  si angajati, acestia va pot insela, feriti-va de tot ceea ce poate defaima locul de munca sau in societate.
Mental puteti fi mai agitati, evitati argumentele contradictorii cu cei apropiati voua deoarece va puteti crea noi dusmani chiar in cadrul familiei . Saturn prin acest domeniu din viata voastra face un aspect benefic cu Soarele natal al celor nascuti in ultima decada a semnului Berbec( cei nascuti intre 12 si 20 aprilie), asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile, luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile, angajamente intelepte, va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare.

In perioada 28 ianuarie -10 martie 2017,  Marte, ghidul vostru planetar va tranzita semnul vostru, deci aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va indepliniti dorinte, planurile voastre personale, viziunile voastre pe termen lung.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda chiar in semnul vostru cu o influenta deosebita asupra celor nascuti in prima decada a semnului si asupra relatiilor voastre. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec  –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.Va sugerez sa fiti foarte atenti in relatiile voastre, casnicie, partener de viata, bani, proprietati.

CARIERA

Pluto in Capricorn continua sa va energizeze casa carierei, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, viata sociala iar din aceasta cauza pot aparea schimbari majore in destinul vostru, in cariera voastra.
Schimbarile profunde au legatura cu cariera dar si cu familia voastra. Este un an in care puteti da viata ambitiilor voastre in construirea, stabilizarea, transformarea unei cariere, este cel mai bun timp in care sa va folositi puterea personala in construirea propriului destin. Nu este usor, dar trebuie sa stiti ca energia plutoniana este imensa si in ajutorul voastru daca veti sti sa va folositi  puterea voastra personala in beneficiul vostru si nu in manipularea celorlati in propriul interes. Pluto in tranzit prin Capricorn va face in anul 2017 un  aspect provocator cu Soarele nativilor din Berbec nascuti intre 8-12 aprilie, efectele acestui aspect vor fi  mai evidente mai ales in cariera, schimbari profunde in cariera dar si in familie. Pot aparea probleme cu sefii, cu o autoritate de la locul de munca, conditii grele de munca ce va pot determina sa faceti schimbari profunde in acest domeniu iar acest lucru poate afecta si familia voastra. Daca va ganditi numai la voi, numai la interesele proprii si la cum sa castigati putere, atunci acest tranzit poate deveni destul de dificil de gestionat, deveniti de fapt propriul vostru dusman .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie 2017, este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 martie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Eclipsa  de Soare in casa XII  poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe lucruri confidentiale, trecut, secrete, lipsa compasiunii, lucruri facute in spatele scenei.Fiti atenti la sanatate.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august, este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu. Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Berbeci, aceasta Eclipsa  de Soare va pune un accent deosebit pe iubire, copii, viata sociala, strainatate, credinta,  cu o influenta deosebita asupa Berbecilor nascuti intre 3-12 aprilie.
28 martie 2017 vine cu o Luna Noua in Berbec pe gradul 7:37 ( ora 5:57, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.