HOROSCOP 2017-SAGETATOR

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR – ANUL 2017
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Uranus in Berbec aduce schimbari imprevizibile in relatiile de iubire, cu copiii vostri, surprize legate de copii, Neptun va  poate crea destule iluzii in viata de familie, camin, radacini,  Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care faceti bani, valori, Saturn va invata despre rabdare, limite, iertare, Jupiter va ajuta in tot ce tine de prieteni, protectii.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Tot ce tine de bani, portofel, modul vostru de manifestare, relatiile voastre, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa revizuiti un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani.  Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie 2017.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn ramane in Sagetator si merge de mana cu voi inca din 2014 . Numit si “Stapanul Karmei”, el va contabilizeaza progresele sau regresele in ceea ce priveste integritatea, responsabilitatea, rabdarea, evolutia spirituala. Prin urmare, poate aparea pesimismul, neincrederea, inhibitia, scaderea rezistentei fizice, limitarea gradelor de libertate, obstacole, intarzieri. Dar Saturn are pentru voi si o pretioasa latura constructiva asociata cu intelepciunea, seriozitatea, prudenta, rabdarea. Cu Saturn de mana, puteti construi  lucruri solide, va maturizati, intelegeti ca doar valorile autentice sunt importante, doar organizarea si respectarea unor planuri devin ancore in viata voastra. Sunteti pusi sa va redefiniti identitatea si modul in care priviti viata, sa fiti responsabili si maturi, sa puneti bazele unui nou capitol din viata voastra. Poate fi un proces destul de dificil mai ales daca nu stiti sa renuntati de buna voie la elementele inutile din viata voastra. Saturn este planeta karmei  si are un mod unic de a va invata umilinta, rabdarea, va pune sa va analizati rezultatele si comportamentul din trecut si sa va asumati responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele. Din 5 aprilie si pana pe 25 august, Saturn va fi in mers aparent retrograd cu influente deosebite asupra sagetatorilor nascuti dupa 11 decembrie. In aceasta perioada, pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii voastre, emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Atentie la problemele de sanatate dar si la modul cum ati obtinut o anumita functie, aici Saturn va va prezenta o nota de plata. Din fericire, in  anul 2017,  Saturn se bucura de sustinere din partea lui Uranus in Berbec( in jurul datei de 19 mai si 11 noiembrie 2017) si puteti da forma unor idei originale, va puteti bucura de copiii vostri sau poate fi o surpriza placuta printr-un copil, un  loc de munca mai bine placut.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Familia, caminul vostru, relatia cu parintii continua sa fie si in anul 2017 sub influenta lui Neptun in Pesti.
Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvent, puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Nebuloasa ceata indusa de Neptun in casa familiei, caminului nu poate oferi o baza prea solida. Neptun in tranzit prin domeniul familiei reprezinta de fapt cautarea originii voastre spirituale si a caminului perfect. Este bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti la “apa din casa “ deoarece pot aparea unele probleme cu  aceasta. Este posibil sa apara o dizolvare a familiei, pierderea unui membru al familiei, posibil sa trebuiasca sa sacrificati timpul si energia voastra pentru sustinerea, ingrijirea unui membru al familiei, se poate ca familia voastra sa se mareasca. Cu toate acestea, Neptun va invata si in acest an lectia non-atasamentului in legatura cu casa, familia voastra.

De-a lungul intregului an 2017, Uranus continua sa calatoreasca prin casa iubirii. Aceasta energie poate trezi “gusturile bizare, neobisnuite “ din voi, viata devine mai interesanta, puteti experimenta lucruri noi in iubire, puteti atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ), relatiile pot capata un aer nonconformist, neobisnuit  care sa va ofere un alt fel de libertate. Daca sunteti implicati  intr-o relatie, aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu raspunde cerintelor lui Uranus. Casa V este si casa copiilor iar Uranus in Berbec  in aspect benefic cu Soarele vostru ( in special pentru cei nascuti  intre 12 -21 decembrie) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti , va puteti ameliora situatia finaciara, posibilitate de castiguri financiare neasteptate, poate aparea un copil in aceasta perioada.

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta, ghidul vostru astral este prietenul vostru, aceasta energie favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, prietenia este speranta ce genereaza protectie. Cercul social va creste considerabil, puteti intalni si forma prietenii importante cu oameni din alte tari, din culturi foarte diferite. Ideile, dorintele si obiectivele pentru viitor vor fi o parte importanta din viata voastra in acest an. Activitatile si asociatiile de grup ar putea fi cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Mai toleranti decat de obicei, veti fi atrasi de astrologie, spiritualitate, de tot ceea ce va poate oferi o noua viziune asupra vietii voastre. Jupiter favorizeaza prietenia, activitatile de grup sau de retea, implicarea in actiuni sociale sau in organizatii, participarea la evenimente care reunesc persoane cu interese sau pasiuni comune. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de prieteni, sperantele voastre care se cer a fi redefinite. Aceasta energie va analiza rolul vostru intr-un grup, cat de umanitari sunteti, cata incredere aveti in ghizii spirituali, in astrologie.
Mare atentie in jurul datelor de 2 martie, 27 septembrie 2017 cand Jupiter in Balanta face un aspect provocatior cu Uranus in Berbec,  fiti flexibili, rabdatori.

In perioada  4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, familie, camin, copii, speculatii diverse. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv,  misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec/Pesti –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 1-21 decembrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada  21 aprilie -4 iunie 2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

CARIERA  SI BANI

Pluto in Capricorn continua si in anul 2017 sa va ajute sa va eliberati de obiceiurile proaste legate de bani iar Uranus din casa speculatiilor va poate face sa va asumati anumite riscuri pe care nu prea le puteti controla. Si in acest an, banii constituie pentru voi o chestiune de viata si de moarte iar Pluto va ofera tot ce poate el in domeniul banilor. Pluto inseamna bogatie asta nu inseamna neaparat ca va face bogati fara a oferi nimic in schimb.Toate darurile oferite de aceasta energie cer o taxa  de la voi, o valorificare a unui talent de-al vostru si fara sa faceti acest lucru, frica de saracie va inunda viata voastra. Drumul de la zdrente la bogatie si invers face parte din definitia acestei energii in viata voastra si are rolul de a re-evalua atitudinea fata de finante, posesiunei. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 noiembrie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, camin, parinti, tara, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe studii superioare, credinta, strainatate, copii, iubire, creativitate personala, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 21 decembrie.

18 decembrie  2017 vine cu o Luna Noua in Sagetator pe gradul 26:31 ( ora 8:29, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

In perioada 20 septembrie-14 octombrie, Venus va tranzita casa carierei,  asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

 1. Iti multumesc frumoasa doamna pentru tot ce imi daruiesti prin ceea ce scrii! Dumnezeu sa-ti intoarca inzecit, dragostea,grija,cunoasterea ,sustinerea, pe care mi-ai daruit-o in toti acesti ani in care te-am urmarit! Iti doresc sa fii fericita si un an nou cu toate cele bune in el! LA MULTI ANI,ADRIANA!Cu drag si respect Silvia.

 2. Un an nou fericit va doresc!
  Urmaresc blogul Dvs. Fiarte captivant.
  Frumos si interesant pe inteles transmite?i informatia.
  Asta mu-a stârnit dorin?a de a face
  Analiza astrogramica perdonalizata(sper ca m-am exprimat corect)
  V-am trimis si un mai pt a doua oar?. Sper sa-mi r?spunde?i cat de c?rând. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.