HOROSCOP 2017-LEU

LEU / ASCENDENTUL IN LEU – ANUL  2017   
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Leii au suportul planetei Jupiter in oportunitati educationale, comunicare, calatorii, Uranus aduce schimbari imprevizibile in credinta, studii superioare, strainatate, Neptun va poate crea destule iluzii in viata intima, bani prin fel de fel de acorduri si relatii, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al locului de munca, Saturn va testeaza si va invata care va sunt limitele in iubire, relatia cu copii, creativitate si speculatii.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Deci tot ce tine de loc de munca, colegi, proiecte profesionale, sefi, reguli la locul de munca, iubire, copii, creativitate personala, distractii, pot cunoaste intarzieri, blocaje. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei , era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor, suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome, puteti fi  remarcati de marile societati, veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie, este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului vostru de a scrie si de a comunica. Este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale, favorizeaza scriitorii dar si calatoriile. Va puteti bucura in acest an de de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor, vecinilor. Puteti fi un sprijin deosebit pentru un frate sau voi puteti avea oportunitati printr-o ruda, frate, vecin. Fiti atenti in calatorii in special in zilele de 7 martie,  27 septembrie cand Jupiter in Balanta este provocat de Uranus in Berbec.
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme legate de rudele voastre, pot aparea probleme in comunicarea voastra, in calatorii, cu masina. Conduceti cu atentie in aceasta perioada.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn in Sagetator continua sa aduca blocaje si  temeri fata de tot ce va frustreaza din punct de vedere creator, al iubirii  sau cum daruiti iubirea. Lectia lui Saturn aici are legatura si cu consolidarea increderii in propria persoana, orice act de creatie are nevoie de un efort personal  pe masura. In aceasta perioada este posibil sa va intelegeti mai greu cu copii,  Saturn vrea sa intelegi nevoile reale ale acestora si  datoria personala fata de ei. Orice relatie de iubire care produce frustrare va fi rupta sau va cere o reanalizare a ei, este un timp destul de greu in relatiile de iubire. Semnificatia esentiala a energiei saturniene in viata voastra este aceea de a va ajuta sa intelegi cum sa va folositi vitalitatea voastra in fiecare domeniu de viata: de energia voastra fizica si sexuala, de cea emotionala si a iubirii precum si alte forme ale puterii creatoare. In aceasta perioada puteti constientiza mult mai usor blocajele si temerile care intr-un anumit fel va devitalizeaza, de aceea ar fi mult mai bine va confruntati cu acestea, sa le eliminati din viata voastra, sa descoperiti un sens mai profund in modul de exprimare al vostru, sa deveniti responsabili si disciplinati.  Poate fi cel mai bun timp in care un hobby poate fi transformat intr-o afacere productiva. Saturn va avea o influenta deosebita asupra Leilor nascuti intre 12-20  august si va invata sa va maturizati in tot ce tine de iubire, relatia voastra cu copii.

In perioada  4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, strainatate, credinta, moralitate, lege. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 26 august-20 septembrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

Din 20 iulie pana pe 5 septembrie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

Neptun  in Pesti continua si in anul 2017 sa creeze destula ceata in pasiunile voastre, in viata intima. Ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic, o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va lega de o persoana.

CARIERA  SI BANI

Si in anul 2017,  Pluto in Capricorn continua sa fie judecatorul muncii voastre, proiecte profesionale, relatia cu sefii cu colegii, sanatatea voastra.
Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza, in cazul vostru, Pluto in casa VI devine judecatorul prezent la locul vostru de munca. Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniu, schimbarile profunde au legatura cu munca voastra, cu colegii vostri, cu sanatatea voastra. Pluto in acest domeniu de viata va sta destul  de mult, aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca modificari in activitatile voastre zilnice, concedieri sau schimbarea locului de munca . Pot aparea tensiuni cu colegii dar in special cu sefii vostri, ati putea fi obligati sa cautati un alt loc de munca din cauza acestei probleme. Puteti schimba destul de des locul de munca in timpul acestui tranzit, dar,  de fapt aceasta energie va va conduce mai aproape de un loc de munca care sa raspunda nevoilor voastre .Pentru Leii nascuti intre 8-12 august, efectul lui Pluto va fi resimtit destul de intens, nu fugiti de greutati ca ele fug dupa voi exponential.

Banii  au o nuanta neptuniana pentru voi.
Casa banilor care vin prin acorduri semnate este in Pesti iar cu Neptun aici, trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Aceasta energie va  poate da o perceptie extrasenzoriala puternica dar si o dorinta idealista de a-i ajuta pe altii. Partenerul de viata poate cunoaste anumite probleme cu locul de munca iar din aceasta cauza puteti vedea ca el este cel care va creaza probleme financiare.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante  in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 iulie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Cariera partenerului de viata poate cunoaste o schimbare profunda, unele secrete legate de jocurile puterii pot iesi in lumina si va pot destabiliza, transforma profund viata.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Pentru Lei, aceasta Eclipsa  de Soare va aduce oportunitati legate de imaginea personale, copii, strainatate, pot fi inceputuri memorabile in special pentru cei nascuti intre 17-22 august. Ar trebui sa fiti atenti si la sanatate.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 26 august -20 septembrie,  cand va tranziteaza casa iubirii intre 1-25 decembrie.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Un Saturn in tranzit prin casa V chiar nu se ocupa de sufletele pereche!
    In casa V , te intalnesti cu iubirile trecatoare( fara acte, fara inel), le repeti pana inveti ceva din ele iar daca tot persisti intr-un model, saturn te ajuta sa vezi mai clar de ce repeti la nesfarsit modelul relational.
    Adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.