LEU / ASCENDENTUL IN LEU IN ANUL 2011 –EXPANSIUNE SOCIALA, STRALUCIRE,CUNOASTERE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

In anul 2011, Saturn in Balanta  va tranziteaza casa studiilor , comunicarii , calatoriilor scurte , este o o perioada in care accentul cade pe procesul de invatare in scopul aprofundarii cunostintelor profesionale  si a ideilor personale . Saturn este in astrologie planeta PROFESOR , poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic,cu rabdare ,neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia , strictetea,  efortul , disciplina , responsabilitatea , restrictia , profesorul , tatal , seriozitatrea , stabilitatea , prudenta , maturitatea , rezistenta, persistenta. Saturn in casa studiilor va poate trimite la scoala , va puteti concentra asupra invatarii unor lucruri noi, asupra deschiderii orizonturilor intelectuale si asupra acumularii unor talente noi  care va pot conferi profunzime expresiei mintii, inteligentii voastre .Este cea mai buna perioada pentru orice fel de cercetare , educatie , se pune un accent deosebit pe gandirea practica , pe exprimarea clara si concisa a ideilor practice . Puteti calatori mai mult fie datorita profesiei fie datorita indatoririlor familiale sau alte responsabilitati , este deasemenea o perioada propice reinnodarii vechilor legaturi , nu doar in domeniul intelectual ci si relational. Saturn in Balanta poate arata ca puteti avea unele probleme in  calatoriile scurte,cu masina .Calatoria lui Saturn prin acest domeniu din viata voastra face un aspect benefic cu Soarele vostru natal, asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile , luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile , angajamente intelepte ,va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare . Acest tranzit va da multa vointa, perseverenta , evenimentele vor permite reconsiderarea din punct de vedere intelectual a  anturajului , este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati , cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva  anuntand promovari pe scare sociala sau aprecieri onorifice ,care ofera stabilitate existentei. Saturn va ajuta in acest an mai ales in munca voastra ,in finantele voastre , puteti face mai multi bani , inteligenta in combinatie cu efortul va ajuta sa urcati pe scara sociala . Sanatatea se poate imbunatati ,orice afectiune anterioara poate disparea  , puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra .

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului , pentru voi dragi Lei , energia jupiteriana  este  in tranzit prin casa studiilor inalte, calatoriilor mari, strainatatii . Energia jupiteriana  favorizeaza toleranta, calmul,  indulgenta, conceptiile filosofice elevate ce deschid portile catre administratie, organizatii legale, politice, de stat. Aceasta energie favorizeaza atractia catre mister, adevar suprem, arta , medicina, expansiune sociala, profituri prin calatorii, strainatate, activitati cu strainii, publicistica.
Jupiter va deschide mintea pentru intelegerea tuturor lucrurilor si reducerea acestora la proportii ce pot fi dirijate, va da o energie benefica in clasificarea valorilor, convingerilor, sistemelor, ipotezelor, promovarea unor idei indraznete, ambitie sociala puternica,  inflacarare  in intelegerea proceselor existentei, legilor, istoriei, religiei.

Jupiter  va stimuleza intelectul, deveniti in acest an un “adevarat student” interesat de  cunoasterea  tuturor problemelor legate de tot ce se vrea a fi o cunoastere superioara , va largiti orizonturile. Vitalitate, emotie, entuziasm , perspective pozitive care va vor  face sa va treziti in fiecare dimineata plini de viata si de veselie. Cu Jupiter in aceasta casa in care el este domnitorul natural , deveniti  exploratori, veti fi cei care vad intotdeauna ceva mai mult dincolo de ce a fost descoperit. Explorarile mentale ofera in acest an intuitie si vise care se realizeaza , reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare . Energia lui Jupiter in Berbec in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada din acest an 2011 favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari , studiile superioare,spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate ,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate ,puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.

In martie 2011 , Uranus –rebelul, intra si el in semnul Berbecului , pentru voi Leii, , aceasta energie lucreaza tot in domeniul  studiilor inalte, calatoriilor mari,  strainatatii . Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, in acest domeniu din viata voastra  poate aduce calatorii inedite, atractie fata de metafizica si ocultism . Uranus in Berbec  in aspect benefic cu soarele vostru ( in special pentru cei nascuti in primele 5 zile ale zodiei ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti ,va puteti ameliora situatia finaciara , posibilitate de castiguri financiare neasteptate .

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit prin casa carierei , reputatiei, pozitiei sociale , este un excelent indicator pentru succes in cariera , afaceri, profesie, politica, viata sociala. Deoarece casa X este o casa naturala a lui Saturn, plasarea lui Jupiter in aceasta casa va pune mai mult accentul pe reputatie decat pe efemera faima. Un Jupiter exprimat constructiv aduce un inalt grad de integritate, onestitate, intelepciune , rezultate foarte practice prin cultivarea idealurilor, folosirea talentelor creatoare, se poate realiza aproape orice scop imaginabil dar combinat cu autodisciplina. Nu exista nici un substituient pentru munca grea necesara obtinerii succesului in cariera. Provocarile in a doua parte a anului 2011  apar in domeniul carierei, vietii sociale , puterii, si este bine sa se stie ca aceste energii imense folosite constructiv reprezinta un indicator excelent de succes in munca, cariera, nume, renume. Cu Jupiter in Taur  in careu cu Soarele natal  se poate vorbi de o perioada in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada . Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute , sa va dea sansa sa jucati “ rolul “ cel mare , un rol in care puterea sociala trebuie sa fie in mod transparent demonstrata si aclamata , daca ati depus eforturi mari in cariera in ultimii ani, acum Jupiter va da sansa sa va bucurati de recunoasterea acestui efort.

18 februarie 2011 vine cu o Luna Plina in Leu , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Leu din august 2010, nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

30 iulie vine cu o Luna Noua in Leu favorabila unor noi inceputuri ,in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Ceea ce este de notat in legatura cu aceasta Luna Noua in Leu este aceea ca Saturn in Balanta dar si Uranus in Berbec sustine intr-un mod benefic acest moment lunar , conjuncturile sunt deosebit de favorabile ,pot aparea ameliorari atat in relatiile interumane cat si in  imaginea voastre . Este un timp bogat pe toate planurile ,la locul  de munca aceasta perioada este propice promovarilor si recompenselor ,sunt favorizate proiectele pe termen lung .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 august  ( plus ,minus 3 zile ) . Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei are o legatura directa cu “transformarea voastra” , transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 ,este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 august ( plus ,minus trei zile ) . Aceasta Eclipsa de Soare  poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie.  Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra..Experientele aduse de aceasta eclipsa au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora.

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 , este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 august ( plus ,minus trei zile ) . Eclipsa  de Soare  poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa fiind in casa secretelor , puteti descoperi anumite lucruri ascunse,  anumite secrete pot iesi in lumina ,mare atentie la informatiile pe care le dati ele pot lucra in defavoarea voastra ,pastrati lucrurile importante pentru voi .

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator ,este o energie cu influente deosebite asupra Leilor  nascuti  in jurul datei de 25 iulie  ( plus,minus trei zile ) . Aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative,poate fi un test al  exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care  aduce o iubire din trecut , sfarsitul unei relatii romantice ,riscurile de orice fel nu sunt favorizate ,copii vostri pot avea nevoie mai mare de prezenta voastra ,de sprijinul vostru .

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi Lei  , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. La multi ani!Un 2011 pozitiv iti doresc!
    Eu sunt sagetator cu ascendent in leu(21.12.1976-19:00-Bucuresti)….deci o sa am un an spectaculos sa inteleg?! Ar fi bine ptr ca in 2010 am ramas fara job si am mare nevoie ca sa-mi cresc puiutzul….Doamne ajuta!!!
    Bafta in tot ce faci!Multumesc din suflet!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.