FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA-ANUL 2019

“Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15-5

La Multi Ani!

Si in anul 2019,  Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, aduce schimbari imprevizibile in credintele voastre, in relatia cu strainii, cunoasterea inalta. Neptun in Pesti continua sa faca magii dar si iluzii in viata de cuplu. Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care iubiti iar Saturn vine cu regulile lui rigide in abordarea iubirii. Noutatea  anului vine prin Jupiter in Sagetator ce aduce oportunitati legate de familie, casa, securitate personala.

CARIERA, MUNCA SI FINANTE

Anul 2019 nu aduce oporunitati sau schimbari memorabile in cariera voastra. Cea de-a zecea casa a carierei nu este o casa de putere si, cu exceptia planetelor pe termen scurt, este practic goala. Iar Mercur care este atat ghidul vostru astral dar si planeta carierei voastre, are o miscare rapida si destul de neregulata si descrie foarte bine oportunitatile in cariera.Uneori se misca rapid si faceti progrese mari. Uneori, se misca incet si parca va duceti inapoi.
Mercur va fi in miscare aparent retrograda, deci va incetini, se va misca incet, ca si cum ar adormi, in trei perioade in anul 2019. Aceste momente pot fi  pentru voi destul de  nefavorabile in cariera voastra, in dezvoltarea unor proiecte personale si ar trebui sa fiti mai atenti, sa evitati schimbarile sau fortarile in cariera voastra.

In perioada 5 -28 martie 2019, Mercur, ghidul vostru planetar va fi in miscare aparent retrograda in semnul Pesti activand pentru voi sectorul relational, uniunile, partenerul de viata, rivalii, concurentii. Pot aparea probleme de comunicare cu partenerul de viata, nu luati hotarari decisive legate de casnicie. Negocierile, contractele, dragostea, pot suferi mult. Fiti mai rabdatori, evitati critica excesiva deoarece se poate intoarce ca un bumerang la voi.

In perioada 7 iulie-1 august  2019,  Mercur  va fi retrograd in semnele Leu/Rac. Aceasta perioada de trei sapatamani va poate complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati, problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie. Subtilitatea, intuitia, credinta, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi pentru in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru. Secretele, planurile secrete, pot iesi in lumina. Barfele si zvonurile pot face ravagii in prieteniile voastre, ar fi bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti, sa nu va vorbiti de rau prietenii.

In perioada 31 octombrie -20 noiembrie, Mercur va fi retrograd in semnul Scorpion in sectorul diagramei voastre ce vorbeste despre rude, comunitatea in care traiti. Fiti atenti in comunicare deoarece aceasta perioada este propice mesajelor confuze, neclare, puteti intelege gresit anumite cuvinte sau voi puteti transmite informatii eronate. Nu va grabiti, fiti atenti la documente, acte, fiti atenti la documentele pe care le semnati.

Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Nu fortati nota in aceste perioade.

Din 31 martie pana pe 16 mai, Marte in Gemeni va tine de mana in domeniul carierei. Acuma, aveti suficienta energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma. Incercati sa nu-i provocati pe ceilalti, incercati sa va aveti “bine” cu autoritatile.

Luna noua in Gemeni din data de 3 iunie  2019 poate fi un bonus special in cariera voastra.

In perioada 8 iunie-3 iulie, Venus tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense,  puteti gasi iubirea la locul de munca.

Cea mai buna perioada in finantele voastre este sfarsitul lunii septembrie si aproape toata luna octombrie, aveti de partea voastra energia solara in Balanta ce va lumineaza si mai bine valoarea voastra. Acesta este momentul in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile.

Din 6 martie, Uranus intra in semnul Taur, un semn prietenos cu semnul vostru de pamant si puteti avea destule oportunitati  pana in aprilie 2026. Puteti calatori mai mult catre destinatii mai exotice decat de obicei. Nu trebuie sa fiti surprinsi daca brusc veti calatori in strainatate pentru munca sau daca decideti ca vreti sa mergeti din nou la scoala. Pot aparea in viata voastra oameni care va trezesc prin ideile lor interesante, prin cunoasterea lor..Din moment ce Uranus este planeta muncii si sanatatii voastre,  acest tranzit semnalizeaza schimbari in munca voastra, in rutinele voastre. Multe dintre credintele voastre despre sanatate si boala se vor schimba. Si acest lucru este pentru binele vostru. Veti intelege ca o critica exagerata este o otrava nu numai pentru cei carora ii este adresata dar si pentru cei care o propaga.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Pana in decembrie 2019, Jupiter va tranzita semnul Sagetator, un semn benefic lui. Jupiter este asociat cu norocul, sansa , bunavointa , generozitatea, toleranta iar Jupiter in Sagetator , in propriul domiciliu, favorizeaza toate trasaturile acestei energii in mod pozitiv. Pentru Fecioare,   oportunitatile acestui tranzit tin de familie, casa, parinti. Jupiter aduce fericirea in casa si in familie. Daca au existat probleme, exista o rezolvare a acestora si familia poate deveni mai prospera. Suportul familiei va fi mai bun decat de obicei. Acest tranzit poate fi benefic pentru cumpararea sau vanzarea unei case. Adesea, casa existenta este renovata. De multe ori, pot fi achizitionate obiecte scumpe pentru casa, de multe ori, Jupiter semnalizeaza extinderea familiei prin nastere sau casatorie.

Perioada 10 aprilie -11 august 2019 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Sagetator poate fi mai grea pentru Fecioarele nascute intre  2-14 septembrie. Jupiter retrograd va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme legate de o casa, o afacere imobiliara, parinti sau alte rude mai in varsta. Pot aparea in lumina unele secrete legate de actele, documentele unei proprietati, a unui imobil, a unei mosteniri de familie

13 ianuarie, 16 iunie sau 21 septembrie 2019 sunt date cheie pentru tranzitul lui Jupiter in Sagetator deoarece este provocat de Neptun in Pesti. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Fericirea si tristetea vin de la oamenii pe care va bazati. Daca puteti sa acceptati oamenii asa cum sunt ei, chiar daca nu-i intelegeti initial, puteti profita mult de aceste aspec

Si anul 2019, magicianul Neptun in Pesti continua sa predice despre relatiile voastre. Neptun in Pesti poate tulbura destul de mult atat casniciile asocierile, cat si relatiile si nu trebuie sa va mire dificultatile neasteptate, situatiile confuze, dezamagirile, deceptiile, dusmaniile pe fata. Neptun atat de proeminent in viata voastra poarta pe valurile lui destule ambarcatiuni, fiti foarte atenti in care va urcati, aparentele inseala acuma. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate(inclusiv afacerile juridice, medicale,politice) aduc fel de fel de conflicte, exista pericolul unor comunicari proaste, neintelegeri si denaturari. Amintiti-va ca Neptun confunda norii, deghizeaza si tese o panza fantezista asupra perceptiei voastre despre realitate. Exista de asemenea, pericolul idealizarii relatiilor voastre, poate fi o mare problema chiar daca nu sunteti casatoriti. Daca sunteti cu adevarat atenti la a ceea ce se intampla in relatiile voastre, Neptun devine magicianul vostru care va conduce catre adevar. Neintelegerile sunt o consecinta directa a lui Neptun in viata voastra si ar fi bine sa fiti mai atenti la intuitia(vocea divina ) care va va duce de obicei in directia buna. Voi sunteti condusi, pas cu pas, prin exaltatii si dezamagiri, spre iubirea spirituala. Aceasta este deasupra dragostei “romantice”, este iubirea care accepta oamenii asa cum sunt, care nu critica, nu creeaza dusmanii.
Fiti mai atenti in perioada 21 iunie-27 noiembrie cand Neptun este in mers aparent retrograd,  poate fi un mare ajutor in intelegerea iluziilor voastre.

Anul 2019 incepe in forta pentru voi cu schimbari sortite generate de Eclipsa de Soare in Capricorn incadrata de cei doi titani astrali, Saturn si Pluto in Capricorn. Aceasta Eclipsa solara din 6 ianuarie vorbeste pentru voi in zona creativitatii personale, iubire, copii, mandrie. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 2-10 septembrie vor fi in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari la scena de care au nevoie pentru a-si indeplini misiunea. Dar aceasta Eclipsa este asociata cu Nodul Sud lunar in Capricorn si poate arata o recompesa a eforturilor trecutului sau o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care va tin pe loc. Aceasta Eclipsa este un test important al exprimarii de sine, al iubirii, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Saturn in Capricorn in preajma acestei Eclipse de Soare poate accentua si mai mult platile karmice. Si in anul 2019 Saturn in Capricorn va testeaza iubirea, responsabilitatea in iubire, in abordarea proiectelor creative. Capricornul este un semn de pamant prieten cu pamantul Fecioarelor, in consecinta, aveti de partea voastra un aliat puternic care va ajuta sa vedeti relatiile destul de realist. In acelasi timp, puteti avea, oportunitati serioase in munca.

Pluto in Capricorn continua transfomarea voastra prin iubire, copii, creatii personale. Pluto in casa iubirii va poate aduce fata in fata cu iubirea, atractia fatala , o aventura secreta , va puteti indragosti de persoane casatorite sau puteti intra in relatii cu cineva destul de dominator sau care va tulbura emotional. Fiecare poveste de iubire poate fi vazuta ca o mana a destinului.. Orice problema existenta intr-o relatie de iubire actuala se poate intensifica conducand la despartire, de fapt , rolul acestei energii este de a da deoparte din viata voastra iubirea care nu va face bine, care va tine pe loc.

2 iulie 2019( ora 20:16) vine cu o Eclipsa totala de Soare in Rac asociata cu Nodul Nord n Rac ce aduce noi oportunitati de schimbare a voastra.
Prieteniile sunt testate, cosmosul va arata doar ceea ce este bine pentru voi si asta prin relatiile voastre sociale, prieteni, grupuri de care apartineti. Orice Eclipsa de Soare va lumina si trecutul vostru aratandu-va intr-un mod adesea fortat unde gresiti, fata de cine ati gresit, cum ati ales sa fiti cel mai mare dusman al vostru, cum v-ati abatut de la legea spirituala care va cere sa iubiti neconditionat oamenii. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 septembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acei oameni, grupuri, proiecte sociale, benefice evolutiei lor. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Nu uitati ca dragostea este o decizie libera a inimii, controlul nu functioneaza in dragostea adevarata.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 1-25  noiembrie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

26 noiembrie 2019 vine cu o Luna Noua in Sagetator in casa familiei si poate aduce o noutate importanta in familia voastra,  un proiect personal, o noua abordare a unei afaceri de familie.

Perioada voastra de putere

30 august  2019 vine cu o Luna Noua in Fecioara favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semnitelor noi plantate acuma se vor vedea in martie 2020 cand va fi Luna Plina in Fecioara .

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 21 august-14 septembrie.Toata  atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. In perioada 5 februarie -1 martie, Venus va tranziteaza casa iubirii. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. In perioada 26 martie-20 aprilie, Venus tranziteaza casa partenerului si ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, o nunta, o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

In perioada 18 august-4 octombrie, Marte tranziteaza semnul Fecioara si poate fi cel mai bun moment pentru a incepe ceva nou, pentru a da viata unor proiecte personale care sa va consume abundenta de energie. Deveniti mult mai impulsivi, competitivi si ar trebui sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna. Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii.

Din 2 decembrie 2019, credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza prin trecerea lui Jupiter in semnul Capricorn. Oportunitatile tin de iubire, copii, creativitate.

15 decembrie 2019 este o zi in care Jupiter abia intrat in Capricorn se amesteca in mod favorabil cu Uranus in Taur iar cei nascuti la inceputul zodiei vor avea o sansa aparent de nicaieri care le poate schimba viata in mod semnificativ.Puteti primi bani neasteptati sau chiar o promovare la locul de munca. Rasucirile surprinzatoare si transformarile de soarta sunt comune cu acest aspect si, in general, au un rezultat benefic.

Anul 2019 incepe cu o Eclipsa de Soare in Capricorn si se termina cu o Eclipsa de Soare in Capricorn pe 26 decembrie. Aceasta Eclipsa solara vorbeste pentru voi tot in zona iubirii, copii, proiecte creative. Jupiter este un asistent important al acestei Eclipse si ofera un sprijin important in schimbarile pe care trebuie sa le faceti.

Sa fiti binecuvantati!
Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.