HOROCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA -9 APRILIE 2009

balanta

Luna Plina in Balanta gradul 20 formata de opozitia dintre Soarele in Berbec si Luna in Balanta este un moment plin de provocari ce ofera in acelasi timp si energia necesara sa facem fata provocarilor si sa le depasim, vorbim de energii ce pot provoca destul stres, vorbim de esecuri sau de realizari , se pot rezolva in bine sau in rau toate problemele tinute ascunse, ofera iluminare a mintii , a sufletului , este un timp in care dragostea se poate manifesta cu toata puterea ei. Asa cum Luna in acest moment este luminata de Soare in toata maretia ei  fiind o luna putenica si stralucitoare tot asa sunt luminate si aratate lumii si rezultatele muncii noastre sau esecurile noastre, este o perioada de mari realizari sau de mari deziluzii, se pot intampla fel de fel de lucruri nebunesti din cauza imensei energii acmulate pe durata fazelor anterioare. Este o perioada asociata cu recompense sau dezamagiri, influenta majora fiind pentru cei nascuti in jurul datei de 9 ( plus , minus trei zile) pentru fiecare luna in parte . Este o Luna Plina in Balanta sustinuta puternic de optimistul Jupiter ( trigon) favorizand o manifestare pozitiva a acestei energii lunare.

BERBEC –ASCENDENT IN BERBEC
Luna Plina activeaza axa VII-I, axa eu –tu . O Luna Plina ce activeaza o casa a parteneriatelor, adversarilor poate aduce provocari  legate de un parteneriat, activarea adversarilor fiind necesar sa gasiti un echilibru intre nevoile proprii si ale partenerilor. Este un timp al compromisului si al negocierilor. Acest moment de luna plina poate oferi o sansa in intalnirea unui om special ce va poate schimba in bine viata, poate fi un timp in care sa planuiti o casatorie, poate fi un moment al culesului roadelor din diverse asocieri,  este un timp al accentuarii rolului vostru intr-un parteneriat.

TAUR – ASCENDENT IN TAUR
Luna Plina activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii .O Luna Plina in casa VI poate oferi provocari la locul de muna , provocari legate de un coleg, de modul cum va faceti treaba, de modul cum aveti grija de sanatate proprie. Evitati sa dati vina pe altii pentru propria stare de nemultumire , este un timp cand puteti face imbunatatiri la locul de munca, a conditiilor de munca, poate fi un timp al finalizarii unui proiect ,al gasirii unui loc de munca mai bine platit,  poate fi un timp in care puteti face schimbari la locul de munca. Este un timp benefic pentru inceperea unei diete, pentru renuntarea la anumite dependente( tigara, cafea, atc.).

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI
Luna Plina activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii . O Luna Plina in casa V poate oferi destule provocari legate de un iubit, de o iubita, de o creatie, de un copil. Este o energie imensa ce va indeamna la distractie , aventuri romantice, toate activitatile legate de un copil /copii sunt intensificate . Pozitiv, putem vorbi de roadele pe care le puteti culege din finalizarea unui proiect de creatie, puteti rupe o relatie ce nu va ofera multumirea de care aveti nevoie, puteti sa aveti mari bucurii legate de realizarile unui copil, puteti intalni un nou iubit, o noua iubita , dragostea va bate la usa in acest moment de Luna Plina.

RAC –ASCENDENT IN RAC
Luna Plina activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei . O Luna Plina in casa IV poate oferi destule provocari legate de casa, camin, parinti, afaceri imobiliare., posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta fortate, atmosfera apasatoare in mediul familial , pierderi in afacerile imobiliare Este o energie imensa ce va poate ajuta in intelegerea necesitatii atingerii unui echilibru intre energia investita la locul de munca si cea investita in viata de familie , intre atentia acordata vietii sociale si atentia acordata viatii personale, acest echilibru si necesitatea atingerii lui este prioritatea acestui moment de luna plina. Pozitiv , puteti sa va cumparati casa pe care tot o visati, puteti sa va redecorati casa, va puteti implica in ajutorarea parintilor.

LEU / ASCENDENT IN LEU
Luna Plina activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor .O Luna Plina in casa III ofera suficiente provocari legate de oamenii apropiati, rude , de modul cum comunicati cu toti cei ce va sunt apropiati, cu persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de  mediul in care traiti sa ofere suparari sau beneficii.  Pozitiv , puteti obtine anumite documente importante , puteti primi telefoane ce va pot anunta vesti bune , este o luna plina ce poate veni cu stiri importante pentru viata voastra. Atentie totusi in calatorii, cum conduceti masina.

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti.  O Luna Plina in casa II , o casa a valorilor de orice natura poate genera provocari legate de bani, de tot ce are legatura cu bani , cu valoarea, pot aparea suparari legate de finante si resursele materiale. Se poate vorbi in aceasta perioada si de o energie benefica realizarii echilibrului intre “ a da si a primi “ , intre a oferi si primi placeri.  Stresul apare in legatura cu “ ce-i al meu si ce-i al tau “ , cu problemele legate de putere si de control, important este sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a neglija nevoile celorlalti , sa recunoasteti de ce aveti nevoie pentru a va face viata confortabila.

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA
Luna Plina activeaza axa I-VII , axa eu-tu , o axa a relatiilor cu propria persoana si cu celalalt. O Luna Plina in casa I , o casa a personalitatii poate genera suparari legate de actiunile celor din jur , pot aparea schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti,  confruntari in afaceri, in fel de fel de parteneriate.  Este cel mai bun timp in care puteti culege roadele muncii depuse de la Luna Noua din Balanta din octombrie 2008 , daca ati muncit mult veti primi la fel de mult. Este o energie benefica pentru a va afirma propriile nevoi dar fara a va neglija partenerii, gasirea unui echilibru intre nevoia de autonomie si dependenta de celalalt este o cale favorizata de aceasta luna plina.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Plina activeaxa axa XII-VI,o axa a limitarilor si sanatatii . O Luna Plina in casa XII poate genera griji si suparari legate obsesiv de anumite reguli, detalii.Este o perioada cu destule temeri , anxietati , probleme de sanatate , puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna, reinoire spirituala . Este un timp in care pot iesi la lumina anumite secrete , va puteti intalni cu esecuri personale si profesionale sau cu succese si castiguri . Putem vorbi de o iluminare a metodelor folosite in castigarea faimei, puterii, este o iluminare puternica a fantomelor si umbrelor trecutului pe care trebuie sa le priviti cu intelegere si compasiune. Mare atentie la sanatate.

SAGETATOR –ASCENDENT IN SAGETATOR
Luna Plina activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului.  O Luna Plina in casa XI , casa a prietenilor si a activitatilor de grup poate fi ca un generator de provocari legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Va puteti certa cu prietenii si acest lucru poate sa va supere foarte mult. Pozitiv, puteti culege roadele muncii voastre in asociere cu un prieten , puteti fi solicitat sa ajutati un prieten, sa faceti un gest umanitar. Este cel mai bun timp in care puteti vedea nedreptatile si esecurile sociale ce va pot conduce la un sentiment profund de nemultumire, rebeliune , dar poate fi si intalnirea cu un om important ce va poate ajuta in realizarea unei ambitii personale.

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN
Luna Plina activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familieii. O Luna Plina in casa X , casa carierei poate energiza fel de fel de probleme si suparari in cariera , in viata sociala dar si in viata de familie. Pot aparea schimbari in statutul personal , in cariera , sunteti pusi fata in fata cu necesitatea luarii unor decizii importante legate de cariera, viata sociala, familie.  Energia acestei Luni Pline poate oferi posibilitatea gasiriii unui nou loc de munca, poate fi un ajutor in culegerea roadelor unei munci facute cu responsabilitate , poate scoate la lumina unele secrete din viata sociala, din cariera . Ceea ce este important si este favorizat de acest moment de Luna Plina este gasirea unui echilibru intre cariera si familie.

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR
Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor. O Luna Plina in casa IX poate genera provocari legate de convingerile personale ,de relatiile cu strainii si strainatatea, de un iubit aflat departe de voi, de studiile voastre. Pozitiv, putem vorbi de un timp in care puteti sa cunoasteti pe cineva “de departe ‘ care va poate fi un ajutor important , puteti culege roadele muncii depuse pentru sustinerea unui examen, puteti culege roadele dintr-o afacere cu strainii, puteti realiza ca aveti nevoie sa va continuati studiile. Pot aparea tristeti si suparari in calatorii sau legate de  planificarea acestora , asadar atentie in calatorii.

PESTI –ASCENDENT IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale . O Luna Plina in casa VIII poate genera tensiuni , suparari, anxietati legate de mosteniri , banii celuilalt, credite . In aceasta perioada o parte din contractele incheiate de voi pot sa genereze suparari, ma refer aici la orice contract care are la baza un act semnat de voi. Pozitiv , puteti beneficia de o mostenire, de obtinerea unui credit , de obtinerea unor castiguri importante din afaceri,de reducerea unor impozite, este o energie ce favorizeaza banii celuilalt in avantajul vostru. Este cel mai bun timp in care puteti solutiona unele probleme, datorii financiare , pot iesi la lumina anumite secrete legate de un partener cu care faceti afaceri, pot iesi la lumina secretele legate de banii celuilalt. Atentie la problemele de sanatate , cultivati compasiunea si iertarea .

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.