LUNA PLINA IN SAGETATOR si ZODIILE -7 IUNIE 2009 ORA 21:12

sagetator-2

Luna Plina din 7 iunie 2009 are loc cu Luna pe gradul 17:07 Sagetator in opozitie cu Soarele pe gradul 17:07 Gemeni cu un maxim in jurul orei 21 :21 ora Romaniei.  Datorita careului in T format de aceasta Luna Plina si Saturn pot aparea destule obstacole dar si o energie necesara depasirii lor, opozitia dintre Luna si Soare arata un conflict exterior , un conflict intre nevoile, dorintele noastre si nevoile , dorintele celor din jur, acest aspect cere un compromis , o mai mare obiectivitate ( aspectul de opozitie nu poate fi rezolvat cu ajutorul egoismului ci doar prin obiectivitate si constientizarea drepturilor si nevoilor celorlalti, trebuie respectata regula lui 1+1=2), Saturn ca planeta focar a acestei opozitii prin cele doua aspecte de careu ( un aspect ce poate fi rezolvat doar de fiecare dintre noi in parte fara ajutor din exterior) cu luna si soarele poate genera destule frustrari , dificultati , lipsa de incredere ,lipsa de credinta , teama , ceea ce este important in acest timp este sa ne confruntam cu situatiile critice din viata noastra si sa incercam sa le gasim o rezolvare, fuga nu este cea mai buna solutie in acest moment iar Saturn nu prea iubeste lasitatea, pe cei care fug de responsabilitati. Este o provocare acest moment de Luna Plina ce poate aduce intelegere si rezolvare a conflictului dintre ceea ce simtim si ceea ce vrem cu adevarat si dorintele celorlalti , este un moment al adevarului in viata noastra, in prieteniile noastre , in afacerile noastre, in dorintele noastre, in sperantele noastre , este o energie ce stie sa ne dezvolte spiritul de aventura , dorinta de a cunoaste lumi noi, este optimismul de mana cu oportunitatile, este curajul de mana cu veselia intr-un timp plin de posibilitati.

Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute in semnele mutabile Sagetator , Gemeni, Fecioare, Pesti in jurul datei de 7 dar si pentru toti cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 17.

Este o Luna Plina in Sagetator ce va pune in lumina  roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Sagetator din 27 noiembrie 2008.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in Sagetator in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu strainatatea . Este o perioada in care Luna Plina prin formarea careului in T cu Saturn din casa VI poate genera unele probleme la locul de munca, in afacerile si relatiile cu strainii , in calatorii, este o energie imensa provocatoare ce poate sa va determine sa va schimbati crezurile , relatia cu divinitatea , cu spiritualitatea., va indeamna spre cunoastere si spre calatorii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina ce activeaza aceasta axa II-VIII arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna Plina in Sagetator in casa VIII ce formeaza un careu in cu Saturn din casa V poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute ,in relatia cu iubitul, renuntarea la o persoana , la o dorinta, la o achizitie , probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei , poate aduce probleme cu copiii, este un timp in care trebuie sa aveti grija de chestiunile financiare deoarece de aici va pleca tot necazul iar daca va folositi intelepciunea veti sti cum sa faceti ca aceste imense energii sa lucreze in favoarea voastra. Folositi-va veniturile cu intelepciune.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii in Sagetator in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Plina in Sagetator face un aspect de careu cu Saturn din casa IV , este pesimismul de mana cu constrangerile insuportabile , este o vale a plangerii in care va intalniti cu limitarile din partea familiei, din partea partenerului. Este un timp in care trebuie gasit un echilibru intre propriile nevoi si nevoile celorlalti, este un timp al negocierii si al compromisului.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in Sagetator in casa VI, o Luna destul de tensionata de careul cu Saturn din casa III poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca, indepartare de prieteni, probleme cu fratii, surorile, probleme de comunicare, calatorii dificile. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare si puteti culege roadele unei munci serioase la locul de munca .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in Sagetator in casa V, o Luna destul de stresata datorita aspectului de careu cu Saturn din casa II poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, legaturi amoroase, posibile certuri cu copii., activarea sentimentului de teama fata de ziua de maine , frustrari si restrictii in chestiunile financiare, poate iesi la lumina adevarata rasplata a muncii individuale. Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa va indragostiti, dorinta de aventura este la cote imense, dar , atentie, provocarea este mare iar daca nu veti sti sa va stapaniti impulsul aventurier ( vorbim de Saturn care este renumit pentru seriozitate ) veti avea parte doar de ceva trecator prin viata voastra.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , putand actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in Sagetator in casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, fiind necesar sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica. O Luna in Sagetator in careu cu Saturn din casa I poate genera constrangeri de tot felul, renuntarea la o dorinta, la o achizitie, la o persoana , incercari in familie, in afacerile imobiliare, sfarsitul unei situatii, incercari legate de modul de dezvoltare a puterii personale , nesanse. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in cumpararea unei case, in afacerile imobiliare, in folosirea fortei proprii pentru obtinerea succesului.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii Pline in Sagetator in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. O Luna in Sagetator in careu cu Saturn din casa XII poate active grijile , necazurile cu rudele , cu oamenii apropiati sau generate de acestia, sacrificii de tot felul, renuntari penibile . Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in rezolvarea necazurilor cu cei din imediata voastra apropiere, poate sa va aduca documentul necesar rezolvarii unei probleme , poate fi telefonul care sa va anunte o veste buna pe care o asteptati de mult .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , indicand anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in Sagetator in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani , din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .O Luna in Sagetator in careu cu Saturn din casa XI o casa a prietenilor poate da nastere la fel de fel de probleme cu prietenii , cu grupul de care apartineti, este renuntarea la o dorinta, la un prieten , la o achizitie,pierederi de bani prin intermediul oamenilor apropiati, pierderea increderii in oamenii apropiati. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci serioase , gasirea a noi modalitati de a face bani , de a va valorifica talentele personale .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme in relatii , parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii, pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in Sagetator in casa I va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in noiembrie 2008 ( luna noua in Sagetator din 27 noiembrie 2008) , ati muncit mult veti primi mult, ati muncit putin veti primi putin . Este un timp al schimbarilor frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.Aspectul de careu dintre Luna Plina si Saturn din casa X poate arata unele probleme in cariera , in modul cum va folositi puterea personala, cu Saturn in aceasta casa nimic nu vi se da prea usor, trebuie ca zi de zi sa faceti dovada unei buni pregatiri profesionale , a conduitei morale, pentru ca ambitiile voastre sa se implineasca este nevoie de multa munca.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in Sagetator in casa XII indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorita rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O luna Plina in Sagetator in careu cu Saturn in casa IX poate genera probleme in calatorii, in relatiile cu strainii, in afacerile cu strainii, in fel de fel de studii. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate sa aduca beneficii prin calatorii, prin explorarea orizonturilor noi, prin spiritualitate , prin invatarea a ceva nou, oportunitati in afaceri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup.Prezenta Lunii pline in Sagetator in casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , dar sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care energia acestei Luni Pline in careu cu Saturn din casa VIII poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite afaceri, pierederi prin intermediul prietenilor si a partenerilor de afaceri. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate ajuta in culegerea roadelor muncii intr-o afacere, puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, stabilizarea unei afaceri, profit dintr-o afacere .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in Sagetator in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare in viata de zi cu zi. O Luna Plina in Sagetator in aspect de careu cu Saturn in casa VII poate genera probleme cu partenerul , este un test al durabilitatii unei relatii, se pot rupe acele relatii care nu au o baza prea solida sau care deja au probleme.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.