FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA IN ANUL 2011 –EFORTURI SI BANI, CUNOASTERE

In anul 2011, Saturn in Balanta  va tranziteaza casa banilor ,valorilor  , este o o perioada in care accentul este pus pe valorificarea talentelor voastre native . Saturn este in astrologie planeta PROFESOR , poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic,cu rabdare ,neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia ,strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea ,restrictia ,profesorul , tatal ,seriozitatrea ,stabilitatea ,prudenta ,maturitatea ,rezistenta,persistenta.

Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata va vorbeste intr-un limbaj clar ( uneori dur ) despre banii pe care ii obtineti din munca voastra , din folosirea talentelor voastre , tot timpul parca aveti in gand “ am obosit sa ma gandesc la problemele mele , mi se pare ca pierd timpul , tot ceea ce imi doresc acuma este sa fac ceva in lumea reala , sa fac ceva concret , sa obtin mai multi bani”.  Cu Saturn in tranzit prin aceasta casa  este ideal sa incepeti  o noua afacere, sa invatati  o noua meserie, sa obtineti  o cunoastere practica care mai tarziu  va permite sa obtineti mai multi bani , este o perioada buna de a incerca sa puneti bazele unei mai bune securitati si stabilitati in lumea materiala. Masurile concrete si rabdatoare luate in aceasta perioada pentru a va  pune la punct afacerile materiale  vor da cu siguranta mai devreme sau mai tarziu  rezultatele scontate  si vor aduce beneficii considerabile , ceea ce este important sa stiti  este ca “ graba strica treaba” , energia lui Saturn in aceasta casa actioneaza lent dar sigur.  Sunteti sprijiniti in eforturile facute pentru a va  construi noi structuri financiare  si de securitate  , ceea ce construiti  in aceasta perioada va va  aduce beneficii multi ani la rand de acuma inainte . Tranzitul lui Saturn prin aceasta casa nu se limiteaza doar la aspectele materiale , dar acesta este segmentul de viata cel mai energizat  ; la fel de bine se poate vorbi de  acumulari lente  dar sigure a tot felul de resurse  , deopotriva materiale si psihologice  care contribuie la amplificarea increderii in voi , da , energia lui Saturn in tranzit prin aceasta casa  da forta talentelor voastre dar nu o forta trecatoare ci una care pe zi ce trece devine destul de puternica . Tot in aceasta perioada se poate vorbi despre o analiza pe care o faceti  pentru a vedea cum v-ati  folosit talentele si ideile din trecut , daca v-au  permis sa obtineti ceva sau daca se dovedesc inutile si nepractice , in urma acestei analize tot ce se va dovedi valoros si in accord deplin cu eforturile facute in punerea in evidenta a acestei valori va conduce la consolidarea situatiei voastre  financiare , este ca si cum talentul vostru  dezvoltat intr-o anumita directie dar pus si in practica  va permite si succesul financiar. Este un an in care Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor ,trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi .
Saturn este in esenta o planeta a justitiei ,a dreptatii ,va spune ca a venit timpul sa invatati ca fiecare valoare ( fie ea materiala,nativa) trebuie respectata si obtinuta prin munca ,rabdare ,efort ,prudenta . Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensat mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor invita mania lui Saturn in viata voastra ,in finantele voastre.

Incepand cu 22 ianuarie ,Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului , pentru voi dragi Fecioare , energia jupiteriana  este  in tranzit prin casa castigurilor prin parteneriate , securitatii emotionale , transformarii .Energia jupiteriana favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci. , posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin prin banii altora . Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda , veti fi atrasi de occultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune , investitiile comune sunt favorizate pana in iunie 2011, dispuneti de  o abilitate deosibita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine , subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui perteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune.

In martie 2011 ,Uranus –rebelul, intra si el in semnul Berbecului , pentru voi Fecioarele , ,aceasta energie lucreaza tot in domeniul  castigurilor prin diverse parteneriate , casatorii. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, in acest domeniu din viata voastra  poate aduce bani din surse neasteptate ,prin casatorii,asociatii sau mosteniri,puteti dezvolta un interes deosebit fata de regenerare , metafizica , ocultism.

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit prin casa  studiilor inalte, calatoriilor mari, strainatatii . Aceasta energie favorizeaza atractia catre mister, adevar suprem, arta , medicina, expansiune sociala, profituri prin calatorii, strainatate, activitati cu strainii, publicistica.  Jupiter va deschide mintea pentru intelegerea tuturor lucrurilor si reducerea acestora la proportii ce pot fi dirijate, va da o energie benefica in clasificarea valorilor, convingerilor, sistemelor, ipotezelor, promovarea unor idei indraznete, ambitie sociala puternica,  inflacarare  in intelegerea proceselor existentei, legilor, istoriei, religiei.
Jupiter  va stimuleza intelectul, deveniti in aceasta a doua parte a anului 2011 un “adevarat student” interesat de  cunoasterea  tuturor problemelor legate de tot ce se vrea a fi o cunoastere superioara , va largiti orizonturile. Vitalitate, emotie, entuziasm , perspective pozitive care va vor  face sa va treziti in fiecare dimineata plini de viata si de veselie. Cu Jupiter in aceasta casa in care el este domnitorul natural , deveniti  exploratori , veti fi cei care vad intotdeauna ceva mai mult dincolo de ce a fost descoperit. Explorarile mentale ofera in acest an intuitie si vise care se realizeaza , reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare . Energia lui Jupiter in Taur in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada din acest an 2011 favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari , studiile superioare,spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate ,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate , puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.

19 martie   2011 vine cu o Luna Plina in Fecioara , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Fecioara din septembrie  2010, nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

29 august 2011  vine cu o Luna Noua in Fecioara favorabila unor noi inceputuri ,in special pentru cei nascuti in jurul acestei date .Aceasta energie favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii ce  creatoare . . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 septembrie  ( plus ,minus 3 zile ) , Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn  energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 ,este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 septembrie  ( plus ,minus trei zile ) . Aceasta Eclipsa de Soare  poate energiza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii.

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 , este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 septembrie ( plus ,minus trei zile ) . Aceasta Eclipsa  de Soare  poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra..

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator ,este o energie cu influente deosebite asupra Fecioarelor  nascute  in jurul datei de 25 august  ( plus,minus trei zile ) . Aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara..

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi Fecioare  , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

 1. Buna,Adriana!
  Poti sa-mi spui cateva lucruri,te rog,despre fiica mea??
  Este nascuta pe 20-09-2003 la 14:47 la Atena.De fapt as vrea sa stiu cu exactitate ce ascendent are si cateva lucruri d ebaza pe care ar trebui sa le cunosc despre ea in plus ca sa stiu cum sa-i indrum pasii:).
  Iti multumesc!

 2. andreea

  VIBRATIA numelui copilului arata toate talentele si potentialul lui ,principalele caracteristici ale temperamentului si nevoile lui. Acest numar este cel mai util in a sti cum sa te porti cu el.
  da-mi numele complet asa cum apare pe certificatul de nastere , si vedem .
  Este fecioara cu ascendentul in Sagetator ,daca tinem cont ca ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolte in viata aceasta ( de la corpfizic,personalitate,imaginea ei dar si cum este vazuta de cei din jur ),atunci natura ei vesela ,optimista,exploratoare o va ajuta foarte mult sa depaseasca greutatile vietii. Adesea ,acest ascendent da mult curaj,dorinta de a merge acolo unde nimeni nu a ajuns ,va incerca intotdeauna sa gaseasca adevarul si sa-si ascunda problemele si grijile in spatele umorului deoarece nu vrea ca cei din jur sa-si faca griji pentru ea . Va tinti cat mai sus ,iubeste miscarea,mintea ei este dornica de cunoastere . Guvernatorul ascendentului ei este Jupiter in conjunctie cu Mercur , asta inseamna o inteligenta peste medie ,natura buna dar cam pretentioasa ,inclinata catre filantropie,ganduri justitiare , credinte religioase .Aceasta conjunctie fiind in semn de pamant si cu mercur in domiciliu , se poate spune ca poate sa faca afaceri profitabile se poate indrepta catre justitie, drept,folosofie .
  Cariera ei este in balanta , asta inseamna succes in domeniul artei -estetician,creator de moda ,muzica,teatru; in comertul de lux,in diplomatie
  Are lectia de viata =nodul nord al lunii in Taur ,o poti citi aici:http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-taur-ns-in-scorpion/

 3. UAU!!1000 de multumiri!
  pe fiica mea o cheama Sotiria-Gabriela si este un ingeras scump!
  banuiesc ca nu e nimic intamplator;faptul ca eu sunt sagetator cu ascendent in leu si ea fecioara cu ascendent in sagetator spune multe…sper sa o indrum mereu cum trebuie si sa nu o dezamagesc!
  intr-adevar este un copil foarte milos si dispus de pe-acum sa ajute..sper sa aiba o viata minunata,cu multa protectie de la ingerasi!
  te pup si iti multumesc din inima!

 4. buna draga Adriana! citesc de mult timp si cu o deosebita placere tot ce scrii aici. evenimentele astrale descrise sunt foarte adevarate, pentru ca chiar au loc in viata noastra, le simtim. scuze ca iti iau din timpul pretios, dar poate, daca ai sa ai ceva timp sa imi spui ceva despre anul 2011.daca doresti,bineinteles.am la nastere Jupiter in Berbec,Juno in Blanta.sunt in divort de cativa ani,am un prieten in strainatate, am planuri sa plec in strainatate sa imi schimb serviciul. pe cat sunt de favorabile tranzitele astrale in acest an pentru mine.ma numesc Antonina (de la Antonia),asa e scris in certificatul de nastere, sunt nascuta la 11.09.1963, in Republica Moldova, Transnistria (stanga Nistrului), raionul Dubasari.nu stiu exact ora nasterii si nu am cum sa o aflu, nu am parinti de la 17 ani si nu imi poate spune numeni.ma revad in zodia Gemeni ca ascendent, daca asta spune ceva. cer mii de scuze pentru deranj. daca nu se poate , nu ma supar.iti doresc numai bine si sa ne bucuri mult timp cu articolele tale interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.