MERCUR IN MERS DIRECT IN LEU SI ZODIILE-19 AUGUST-5 SEPTEMBRIE 2018

Daca timp de trei saptamani am putut intampina fel de fel de blocaje in anumite domenii de viata, acuma, odata cu reintoarcerea lui Mercur in mers direct, putem vedea ca totul poate avea un alt ritm, o alta rezolvare, o alta intelegere. Se spune ca Mercur este mesagerul lui Dumnezeu, el a calatorit in toate dimensiunile si in toate directiile, a fost martor al creatiei, atat in cele originare cat si al vietii perpetue, pentru ca el le-a vazut pe toate, stie sa ofere un numar infinit de perspective atunci cand este ascultat si inteles.

Mercur se ocupa de cunoastere, este infometat de cunostinte, invata rapid folosindu-si simturile de baza ( ascultand, vazand, atingand, mirosind, gustand) pe masura ce trece prin fel de fel de experiente zilnice. Din cauza naturii sale curioase, Mercur plonjeaza frecvent in necunoscut si ca rezultat, stie mai multe decat altii.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice ( domenii de viata ), este mai precis daca va cunoasteti semnul ascendentului; in acest caz, cititi mai intai la semnul ascendentului si apoi la semnul soarelui natal.

Berbec/Ascendentul in Berbec

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii in tot ce tine de iubire, copii, proiecte creative, proiecte la locul de munca, sanatate, relatia cu rudele voastre. Poate fi un moment deosebit pentru noi proiecte creative, investitii speculative, distractii, romantism, jocuri care implica competitia cu ceilalti la nivel mental. Sunteti mai dispusi sa va asumati anumite riscuri. Mercur guverneaza si casa gandirii practice, a fratilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele noutati, idei deosebite si in aceste domenii din viata voastra.

Taur/Ascendentul in Taur

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii ce tin de familie, parinti, casa voastra, o afacere imobiliara, o problema a sufletului vostru. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai rationali atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Cum Mercur este planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi bani pentru casa, pentru cei din familia voastra. Unii dintre voi pot castiga bani acasa sau printr-un apropiat al familiei voastre. Relatiile de familie pot juca un rol important in viata voastra financiara. Claritatea financiara va fi mult imbunatatita si va puteti astepta la castiguri mai mari. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii ce tin de stilul vostru de comunicare, vacante, calatorii scurte, rude, educatie, vecini. Poate aparea o tendinta de a fi mai agitati mental, de a agita lucrurile nesemnificative. Sunteti provocati in urmatoarea perioada de o varietate de subiecte. A venit timpul sa invatati sa comunicati clar, sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica, sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate. Mercur, conducatorului semnului vostru, este,  de asemenea, planeta familiei voastre. In consecinta, familia, casa, caminul vostru, sunt  foarte importante pentru voi, sunt parti din identitatea voastra.Pot aparea unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie.

Rac/ Ascendentul in Rac

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii ce tin de bani, bunuri materiale, activitati financiare, valori in general. A venit timpul sa fiti mai practici si rationali in abordarea finantelor voastre. Cum mintea voastra va fi axata mai mult pe bani ?i posesiuni, precum si pe valorile personale, urmeaza o perioada benefica unor idei noi pentru a face bani. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, frati, rude, drumuri scurte dar  guverneaza si casa secretelor,  a platii karmice, si in aceste domenii, deveniti mai clari, vedeti altfel lucrurile.

Leu/Ascendentul in Leu

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicarea cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Este un timp pentru a fi directi si pentru a comunica nevoile si interesele voastre. Puteti fi tentati sa va concentrati atentia asupra altor persoane, partener de viata( pentru satisfacerea nevoilor lor in defavoarea nevoilor voaste) dar sunteti sprijiniti sa va dezvoltati individualitatea si sa-i lasati pe ceilalti sa lucreze la karma lor. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi pentru proiectele voastre personale, pentru imaginea voastra, pentru un proiect neobisnuit.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie, visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate.Un secret legat de o relatie intima, partener de viata, iese in lumina acuma. Sunt accentuate platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Puteti deveni mai retrasi, interiorizati, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada excelenta de dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate. Puteti sa va eliberati de ideile toxice, de conditionarile karmice, prin iertare.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii legate de cariera, statut social, faima, relatii si prietenii ciudate. Aceasta energie este destul de importanta deoarece tranziteaza o casa unghiulara, o casa de destin, in consecinta, va trebui sa gasiti un echilibru intre emotiile, sensibilitatea voastra si asumarea unei drum nou care sa va puna in lumina puterea, forta, sa va creati un viitor confortabil. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Cum Mercur este si planeta vietii intime, relatii de suflet, este,  de asemenea, mai usor pentru voi acuma sa abordati problemele sensibile, intime si personale cu logica si ratiune. Ca atare, puteti deschide discutii legate de subiecte tabu si care in mod normal ar putea cauza valuri, cum ar fi cele legate de o relatie care va macina sufletul, de un contrat financiar, viata intima.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii ce tin de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra. Va puteti da seama acuma ca ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni. Este, de asemenea, mai usor pentru voi sa abordati cu claritate  problemele sensibile, personale,cu logica si ratiune. Ca atare, puteti aborda unele discutii despre subiecte care in mod normal ar putea crea valuri, cum ar fi cele legate de impartirea puterii, finante, intimitate, afaceri, datorii. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscae, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Mercur in mers direct Leu vine cu revelatii legate de partenerii vostri, chiar concurentii, rivalii vostri. Trebuie sa invatati despre cooperare, sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma. Modul vostru de a relationa este in centrul atentiei, experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti. Gandurile, ideile voastre devin mai clare prin dialogul cu ceilalti. Puteti folosi puterea cuvintelor pentru a-i sfatui pe ceilalti sau pentru a face pace in relatiile voastre. Puteti deveni mai diplomati in aceasta perioada. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Mercur in mers direct in Leu vine cu revelatii legate de munca, proiecte la locul de munca, colegi, rutine, sanatate. Sunteti sustinuti sa va imbunatatiti abilitatile si performantele legate de munca deoarece veti percepe mai clar cerintele celor din jur. Este posibil sa se intensifice activitatile si comunicarea cu colegii, sefii. Puteti dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.