ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN PESTI SI ZODIILE- 9 MARTIE 2016

apa

“Doamne, da-mi  puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba…
Doamne, da-mi curajul si puterea de a schimba lucrurile pe care le pot schimba…
Doamne, da-mi intelepciunea de a sti sa le deosebesc intre ele…
Si astfel, traind prezentul fiecarei clipe si bucurandu-ma de existenta mea aici si acum…
Acceptand greutatile ca pe o cale care ma conduce spre pace.
Luand, asa cum a facut El, aceasta lume pacatoasa asa cum este, nu asa cum as vrea eu sa fie,
Avand increderea ca El va face toate lucrurile drepte, daca ma abandonez Vointei Lui.
In acest fel, voi putea fi  indeajuns de fericit in aceasta viata
si extrem de fericit cu El de-a pururi, in cea viitoare.
Amin!” Rugaciunea seninatatii de Reinhold Niebuhr

O Eclipsa de Soare este o “ LUNA NOUA SPECIALA “ ce se formeaza prin conjunctia Soare, Luna, Nodul Sud in Pesti pe gradul 18:56.
Nodul Sud vorbeste despre trecut, plati karmice, obisnuinta care blocheaza evolutia. Prin urmare, aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud accentueaza platile karmice, nu te poti ascunde nicaieri. In acelasi timp, trebuie sa intelegem ca platile karmice, aceste bilanturi de soarta pot fi si pozitive, asta in functie de ceea ce am dezvoltat pana acuma. Nodul Sud mai poate fi numit si “calcaiul lui Achile” un loc slabit in astrologie, un loc plin de lectii karmice care sa sfinteasca evolutia noastra.
Este un mesaj astral care ne cere sa dam deoparte ceea ce nu ne mai serveste, poate fi o relatie, un loc de munca, un prieten, o casnicie, casa, tara, o invatatura. Evenimentele care au loc in apropierea unei Eclipse sunt indicii importante legate de ceea ce va trebui sa ne preocupe in lunile care urmeaza. Eclipsele sunt instrumente astrale divine care ne forteaza sa iesim din tiparele unui obicei vechi astfel incat sa mergem mai departe, sa ne indeplinim scopul in viata.
La nivel personal,  Eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala, a venit timpul pentru ceva nou in acord deplin cu destinul fiecaruia.
Centaurul Chiron are un rol deosebit in aceste zile, el este vindecatorul ranit iar acuma avem posibilitatea, capacitatea de a ne vindeca si depasi ranile karmei personale.Chiron este asociat cu metodele alternative de vindecare si, în special cu astrologia. Chiron a fost primul astrolog dar si un saman.El a fost vindecator si profesor pentru ceilalti centauri iar acuma, prin aceasta eclipsa de soare devine vindecatorul si profesorul nostru. Nu trebuie uitat ca centaurul Chiron reprezinta suma totala a ranilor noastre karmice acumulate de-a lungul incarnarilor noastre.
Nu intamplator , Simbolul Sabian al gradului 19 Pesti , gradul Eclipsei totale de Soare este :”Intr-o lunga plimbare, maestrul si elevul isi impartasesc taria”.
Este fabulos acest simbol sabian si in acord deplin cu Chiron care ne spune ca ranile karmice, ranile sufletului sunt profesorii nostri, propria experienta ne invata cel mai bine.Daca matematica o invatam la scoala, tot ce tine de suflet, probleme karmice, se invata doar prin experiente personale iar astrologia poate face lumina in tot ce tine de “ sufletul nostru”.
Aceasta Eclipsa totala de Soare ne inscrie deja la un curs astral de vindecare, evolutie.

O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate “ dintr-un domeniu  cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoperim un alt mod de a aborda acel domeniu, asta in functie de casa astrologica din harta natala activata.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe vindecarea trecutului, pe iertare si sfarsitul unei suferinte, a unei relatii. Evenimentele pot fi oarecum insotite de un sentiment mistic, puteti fi ghidati, puteti avea revelatii neasteptate care sa va ajute sa inchideti  un capitol greu din viata voastra dar care se poate dovedi a fi un pas important catre ceva nou.
Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti compasiunea, sacrificiul vostru in favoarea celuilalt, serviciul, credinta, sanatatea voastra.
Este un accent deosebit asupra legaturilor secrete, informatii secrete, proiecte, legaturi vechi care va fac rau. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse arata ca rana voastra de baza tine de compasiune, credinta, idealism. A venit timpul sa va eliberati din inchisoarea ego-ului, sa intelegeti ca distanta pana la Dumnezeu este foarte mica daca incercati sa fiti in slujba lui si in slujba oamenilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate lumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti  relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse arata ca rana voastra de baza tine de prieteni, sperante, credinta, astrologie, bani.
In casa XI, criza de constientizare chironica are de a face cu posibilitatea de a juca un rol unic in societatea in care traiti, este imperativ sa va dezvoltati creativitatea, idealismul si increderea in astrologie, spiritualitate. Puteti fi mentori pentru prietenii vostri, le puteti acorda sprijin si indrumare.Trebuie sa construiti ceva solid prin unicitatea voastra care sa genereze bani, vindecare, relatii cu multi oameni, aici, prietenia este peste tot.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv, parinti. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a  avansa in cariera sau de a va schimba directia in viata . Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse arata ca rana voastra de baza tine de credinta, cariera, sefi, viata sociala, prestigiu social, reputatie, functie de conducere, autoritati , conexiunea cu parintii vostri. Vindecarea voastra vine prin abordarea echilibrata a obiectivelor voastre, a ambitiilor voastre, a nevoii voastre de a fi sef.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile.
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele .
Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa IX arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de studii superioare, neincredere in Dumnezeu, prin calatorii indepartate, straini, mass –media, internet, publicitate, sistem juridic, sau prin intermediul unor acorduri legale. Vindecarea voastra vine prin credinta, prin intelegerea rolului lui Dumnezeu in viata voastra, prin studii, straini, prin acceptarea ideilor care vin de la ceilalti.Trebuie sa renuntati la gandirea voastra fanatica, la exagerarea ce tine de carti, citit,  la ideea ca doar voi studiati si cunoasteti cel mai bine raspunsul la orice. Nu tot ceea ce cititi devine intelepciune, este o mare lectie pentru voi.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat , asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, dependenta de banii partenerului, asociatului. Puteti avea oportunitati financiare, puteti decide ca numele jocului iubirii are in definitie mintea, trupul si sufletul partenerului. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa VIII arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de putere, controlul celorlalti, manipulare, bani multi, banii partenerului, afaceri dubioase, viata intima, neincrederea in legile naturale ale vietii. Vindecarea voastra vine prin acceptarea valorilor celorlalti oameni ( familie, grup sau societate) , prin intelegerea faptului ca puterea detinuta trebuie sa fie sprijin pentru ceilalti si nu blocaje, piedici, durere.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Acest concert astral va indeamna sa va orientati catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa VII arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de relatii, partener de viata, asociat, dusman stiut, adversari, concurenti. Chiron aici amplifica adesea sentimentul de respingere printr-o relatie  ce poate avea legatura cu munca voastra, cu iubitul, cu parintii, durerea lasa rani afanci.Vindecarea voastra vine prin diplomatie, intelegere, sa tineti cont si de dorintele celuilalt, sa fiti echitabili si sa cultivati armonia, doar asa puteti depasi vesnicile voastre rani prin relatii, prin celalalt.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi, un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti locul de munca, colegii, serviciul pentru cei din jur, sanatatea, compasiunea, iertarea, responsabilitatile voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre, a modului in care va ingrijiti corpul fizic dar si mintea si spiritul. Acest concert astral va indeamna sa alegeti pentru urmatoarea perioada motto-ul “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti  este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa VI arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de munca, colegi, proiecte la locul de munca, corpul fizic. Calea de vindecare este tot prin experiente de munca si gasirea unui scop semnificativ in viata. Aveti o sensibilitate remarcabila fata de energia care se misca prin corpul vostru si o constiinta intuitiva a sistemului nervos electric.Neconstientizarea procesului chironic poate accentua tendintele pesimiste, ipohondria, disciplina grava care va poate afecta sanatatea iar vindecarea poate fi o corvoada. Intelepciunea va veni doar cand veti intelege ca nu trebuie exagerat nimic, ca a fi in slujba cuiva nu va impiedica de la evolutia voastra.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente si actiuni riscante ce  activeaza emotiile voastre, apare dorinta de aventura, dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Este o Eclipsa ce  poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa V arata ca va puteti rani accidental prin tot ce tine de iubire, copii, creativitate personala, speculatii diverse. Vindecarea voastra vine prin proiecte de creatie, copii, iubire. Este posibil sa fie nevoie sa vindecati ceva in interiorul vostru iar aceasta Eclipsa poate fi un punct important in aceasta vindecare legata de iubire, copii, lipsa unui copil. Fiti buni cu copii vostri, cu copii in general.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce  dureaza  pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa IV arata ca va puteti rani accidental prin tot ce implica familie, radacinile voastre, tara, parinti, casa voastra. Se poate sa apara un sentiment de “ nu ma simt acasa nicaieri”.Iertarea si credinta in Dumnezeu sunt cai unice de vindecare, iertati-va parintii, fi-ti voi parinti buni, construiti voi securitate pentru familia voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si crestere spirituala, cum va folositi cunostintele accumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa III arata ca va puteti rani prin tot ce implica comunicare, agilitate si maiestrie personala, lipsa incredere in divinitate. Cu toate acestea, indiferent de cat de mult faceti voi, exista in mod frecvent un sentiment ca “nu sunteti ascultati”.
Poate ca in copilarie nu ati ascultat nici un sfat de la nimeni, de la frati, profesori, acolo are radacina acest lucru. “Ascultati-ma si pe mine “ pare a fi o lectie importanta a voastra si acuma apare un mare potential de vindecare a neincrederii in ideile voastre, in vocea voastra, in ceea ce comunicati. Poate fi vindecata o relatie cu un frate, o sora, un vecin, un tanar.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala. Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pierderile au legatura cu tot ceea ce ati facut in trecut pentru a castiga bani dar prin metode neortodoxe. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa II arata ca va puteti rani singuri prin faptul ca nu aveti prea mare incredere in valorile voastre native, in talentele voastre, in capacitate de a fi stabili financiar sau va puteti victimiza din cauza situatiei voastre financiare, din neglijenta sau din nemultumire. Situatiile legate de bani va provoaca acuma si este necesar sa invatati sa faceti un echilibru intre ceea ce primiti si ceea ce dati. Independenta financiara este una dintre temele voastre si care niciodata nu pare sa mearga prea departe si care va afecteaza viata.Dar aceasta independenta financiara este de fapt forma exterioara a neincrederii in voi, in talentele voastre. Acuma, puteti fi plini de indoieli cu privire la scopul vostru, la ceea ce puteti face prin voi insiva. Dar increderea in voi, in credinta in Dumnezeu si in scopul vostru, pot fi cai de vindecare.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti cu adevarat dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale, relatii. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele talente ascunse ce pot fi dezvoltate si folosite  eficient. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor  ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti valorile personale dar si relationale. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Chiron ca si asistent de baza al acestei Eclipse in casa I arata ca va puteti rani singuri prin faptul ca veti incerca tot timpul sa va gasiti identitatea in raport cu o relatie, cu ceilalti si culmea acestia tot timpul va vor ” lovi ” pentru a invata sa cautati in voi puterea si nu in ceilalti, sa aveti incredere in voi. Rana lui Chiron in casa I este accentuata, aduce imposibilitatea exprimarii propriei identitati, individualitati, tot timpul ” priviti  inapoi cu manie( casa I este casa naturala a berbecului). A venit timpul sa priviti trecutul cu iertare, de fapt iertati-va  trecutul, lucrati la increderea in voi, la unicitatea voastra, fiti sinceri in exprimarea sentimentelor voastre, asa, puteti descoperi in voi un potential magnific. Adesea, apare o persoana, o carte, un ghid spiritual care va ajuta sa va resetati perceptiile mai in ton cu realitatea.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Bun. Parca e mai bine. Sau poate sunt eu mai bine si vad altfel lucrurile?! Multumesc, draga mea!?

 2. Buna ziua, multumesc pentru articol.

  Eu am Jupiter natal la 19 grade in Pesti, Chiron natal la 20 de grade in Berbec si Luna la 20 de grade in Balanta.
  Eclipsa activeaza aceste 3 planete.

  Cum credeti ca ma va impacta? (am soarele la 12 grade in Varsator)

 3. Multumim!
  Cum nu sunt o persoana normala, e normal sa nu-mi stiu zodia(sau ascendentul), asa ca, normal, iau ceea ce imi convine :), doar sa gasesc ceva ce-mi convine!
  Lasand gluma la o parte, chiar apreciez si urmaresc postarile tale, Adriana.
  Toate cele bune si mult succes, in continuare.

 4. foarte interesant ,multumesc Adriana .
  Am luna in pesti in casa XI la grad 19.51 iar centaurul chiron face in tranzit o conjunctie cu luna .am descoperit astrologia si imi place ,am prieteni din diferite categorii sociale

 5. La mine Chiron e in Pesti , 14 grade … sunt scorpion cu ascendent in leu … astept rezolvare pe plan profesional , acolo e durerea mea de cativa ani … vine ori ma blocheaza eclipsa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.