ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN BALANTA – 4 APRILIE 2015 ORA 15:06 –ORA ROMANIEI –“ O BUSOLA DIVINA ”

astro_2gw_416_eclipsa_de_luna_in_balanta_2015.20972.44782

“…………………………………………………
Dumnezeu nu va asculta cuvintele decat daca El insusi vorbeste prin voi.
Iar eu nu va pot invata ruga marilor si a padurilor,
si-a muntilor.
Dar voi, ce v-ati nascut din munti, paduri si mari,
o veti putea gasi in inimile voastre.
Si de veti asculta doar in incremenirea noptii,
le veti auzi murmurand in tacere:
«Dumnezeule,
Tu care esti sinele nostru cel inaripat,
vointa Ta prin noi voieste,
Dorinta Ta prin noi doreste,
Puterea Ta prin noi preschimba noptile noastre,
ce de la Tine sunt,
in zile care tot din Tine vin.
Nimica nu putem a-ti cere,
caci tu ne cunosti trebuintele chiar inainte
ca ele sa se nasca-n noi:
De Tine avem nevoie,
iar dandu-ne mai mult din Tine,
ne dai tot.” Kahlil Gibran

Eclipsa de Luna este o Luna plina mai speciala, mai intensa, arata ca urmeaza o perioada de cateva luni in care trebuie sa limpezim lucrurile din viata noastra, in special accentueaza necesitatea clarificarii, eliminarii efectelor actiunilor din trecut( LUNA) intr-un mod care sa ne faca viata mai usoara. Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii, poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra, fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul de viata, cu cei apropiati noua.  Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina( Luna este in opozitie cu Soarele) mai puternica cu  efecte de durata, emotiile sunt sporite, ceva vine in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine.

Eclipsa totala de Luna in Balanta din 4 aprilie 2015 are loc  cu Luna in Balanta  gradul 14: 24 in opozitie cu Soarele in Berbec gradul 14:24 iar Luna se afla in apropierea Nodului Nord Lunar  in Balanta gradul 10:01.

balanta

In toate eclipsele, “ actorii astrali “ sunt Soarele, Luna, Pamantul si Nodurile Lunare –puncte matematice de soarta aflate la intersectia dintre calea Lunii in jurul pamantului ( viata noastra personala si sufletul nostru) si calea pamantului in jurul Soarelui –cararea vietii. Fara aportul Nodurilor Lunare, conjunctia Soare –Luna ramane o Luna Noua iar opozitia Soare- Luna ramane o Luna Plina. In esenta, o Eclipsa de Luna ( culegem ce am semanat fara nici un control din partea noastra, liberul arbitru este minim) se formeaza in apropierea unui Nod Lunar ( distanta de la gradul Lunii pana la gradul Nodului Lunar trebuie sa fie pana in 19 grade). Nodurile lunare dezvaluie prin cele doua puncte opuse ( Nodul Sud si Nodul Nord ) Legea Universala :” Noi culegem ceea ce am semanat “ sau “ Pentru fiecare actiune, exista o reactiune’. Nodurile Lunare dezvaluie traseul sufletului nostru in timp ce restul actorilor astrali (planetele , asteroizii, punctele matematice) ne ajuta sa facem aceasta calatorie. Daca Nodul Sud ne vorbeste despre trecut, Nodul Nord ne vorbeste despre viitor, are o legatura directa cu noile experiente necesare in existenta actuala, sunt lectiile pe care trebuie sa le invatam, putem vorbi de un drum greu dar care  ofera oportunitati pentru dezvoltare. Eclipsa de Luna in Balanta in asociere cu Nodul Nord in Balanta arata ca relatiile, armonia, cultivarea pacii, respectarea legilor, sunt cai benefice sufetului nostru.

Nodul Nord este ascendent, pozitiv iar Nodul Sud este descendent si restrictiv. Nodul Nord pare sa daruiasca o putere speciala, binecuvantari, oportunitati in timp ce  Nodul Sud reflecta o zona de vulnerabilitate, este totul de a da ceva si nu de a primi. Aceasta Eclipsa conjugata cu Nodul Nord in Balanta ofera oportunitati, recompense, noroc si fericire. O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra. Ganditi-va la Nodul Nord ca la o busola divina ce ne arata directia buna, calea noastra spirituala, lectiile alese de suflet pentru a creste, evolua.

In cazul Eclipsei de Luna, Soarele, Pamantul si Luna sunt aliniate perfect. Pamantul se afla in mijloc, blocand lumina Soarelui catre Luna. Acuma, dialogul astral intre semnele Balanta  –Berbec ( Luna, Soare, Nodul Nord  si Nodul Sud ) este blocat de Pamant, lumina Soarelui nu mai poate ajunge pe Luna pentru a fi trimisa apoi pe pamant.

De fapt aici trebuie sa intelegem ca mesajul entitatilor solare nu mai poate fi preluat de entitatile lunare, ci ajunge direct pe pamant. Polaritatea barbat – femeie, comparatia, sunt metafore bune pentru zodia Balantei dar si  pentru aceasta Eclipsa de Luna. Pentru Balanta nu este vorba doar de a gasi relatia perfecta, iubirea perfecta ci de a imbina lucrurile opuse cu darul diplomatiei sale. Balanta vrea o experienta completa. Se oglindeste prin celalalt, simte prin celalalt dar toate acestea trecute prin prisma ratiunii si a comparatiei. Si de aici uneori nehotararea Balantelor poate duce la situatii nefavorabile, “cantarind si iar cantarind”, ajunge sa piarda ceea ce a castigat deja. Simbolizata printr-un cantar, Balanta este asociata cu echilibru, armonia, justitia, etica si legea. Balanta este asociata cu Legea Armoniei iar scopul acestei energii este de a aduce  armonie si echilibru in lume prin relatii corecte. Acest semn astrologic cantareste orice relatie, este totul despre stiinta relatiilor umane, comunitare, nationale, cosmice, universale.

balanta 1

Eclipsa de Luna in Balanta gradul 14:24 activeaza axa III-IX, o axa in care stau fata in fata (dar la distanta) mintea practica, experientele pamantesti si mintea mare, experientele care lasa materialul si imbratiseaza cunoasterea spirituala, credinta, casa lui Dumnezeu. In casa III, Eclipsa de  Luna aduce roade si oportunitati prin tot ce tine de relatiile ce au la baza comunicarea, scrisul, studiile, rude, frati, surori, calatorii, mass-media, invatamant.
A treia casa ne aminteste ca mintea noastra se dezvolta prin experiente personale si imediate, prin demonstratii, dovezi de tot felul. Cu Eclipsa de Luna in Balanta, realizarile sau esecurile vin rapid printr-o combinatie benefica sau dezastroasa a lui “eu echilibrez si eu gandesc” din trecut iar acuma, Universul are grija sa verifice in mod direct combinatiile facute. Daca planetele sunt actorii acestui moment, daca semnele sunt rolurile ce sunt jucate acuma, casa III este scena acestui moment astral, o casa condusa in mod divin de Mercur care in acest moment este in Berbec si in opozitie cu eclipsa noastra. Mercur este principiul luminos care ne elibereaza mintea, directioneaza soarta omului( este mesagerul lui Dumnezeu) prin viata si ne permite sa fim constienti de cerintele planului divin , cerinte care stau la baza evolutiei noastre . Mercur in Berbec este o gandire rapida ce respinge ceea ce este pre-stabilit. Este o minte deschisa la ceea ce este inca nedescoperit, este o minte ce patrunde in lumea fara forme prin puterea vointei, este  ideea noua sosita prin intuitie. Mercur in Berbec este lipsit de rabdare, lucreaz? repede, de fapt, uneori lucreaza prea repede riscand sa treaca peste anumite detalii, sare de multe ori in noi proiecte fara sa se gandeasca la consecintele posibile. Intr-un fel, Mercur este foarte similar cu Balanta  condusa de functia de mediator si  mesager – intre oameni sau planete.

Dar Eclipsa de Luna in Balanta are sacul plin cu “daruri” pentru toti cei care in trecut au facut alegeri pripite ( Berbec), acuma ne cere fim atenti la tot ceea ce compune un domeniu din viata noastra( unde aveti balanta in harta natala) inainte a a intreprinde orice alegere, sa vedem cum este posibil o integrare echilibrata a vechiului cu noul cerut.

Uranus in Berbec este un martor important al acestui moment, deja vorbim de surprize, socuri. Uranus  este revolutionar, eliberator, este o energie salbatica ce transforma totul in calea lui, deci pot spune ca urmeaza o perioada plina de “ neasteptat”, este un imbold interior puternic  pentru a descoperi cine suntem cu adevarat. Cand Uranus participa la “ corul astral”, cantarul astral este plin de imprevizibil, indiferent de ceea ce vine, nu poate fi controlat. Conflictele in relatii, in parteneriate sunt susceptibile de a deveni adevarate “campuri de lupta “, lipsa de disciplina si emotiile navalnice pot  agrava aceasta lupta. In acelasi timp, putem vedea mai bine “ fata unei relatii, a unui partener , asociat “  incercand sa ne transformam si sa scapam de dependentele care genereaza inhibitii  si constrangeri.
Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina puternica, ea aduce intotdeauna in lumina fructele unor semninte plantate in trecut, nemultumirea generata de ceea ce putem culege acuma este imensa.
Aeasta Eclipsa totala de Luna in Balanta vorbeste intr-un limbaj karmic despre relatii iar Jupiter retrograd in Leu este mediatorul acestui moment, un mediator ce stie sa gaseasca in trecut ( Jupiter retrograd in casa XII) puncte de sprijin importante. Oportunitatile apar prin credinta, ghizi spirituali, compasiune, intuitie, fel de fel de simboluri care arata calea cea buna. Ocazional, o pierdere este chiar necesara daca vrem sa castigam ceva. Acest aspect indica adesea si inceputul unei relatii cu cineva care ne extinde mintea sau cercul social. Esenta acestui aspect este de a echilibra ceea ce este extrem si de a consolida ceea ce este slab in acele domenii de viata in care apare aceasta axa Balanta -Berbec in harta natala. Aceasta eclipsa ofera posibilitatea de a re-deschide o problema “inchisa” iar iertarea, sensibilitatea pot debloca relatiile stricate in trecut. Acesta este un timp pentru a merge mai departe in timp ce rezolvarea unor problemele din trecut, pasii gresiti, devin adevarat lectii de viata pentru calatoria noastra prin viata.

Pluto in Capricorn face un aspect provocator cu eclipsa de luna si aduce schimbari enorme care afecteaza viata emotionala, relatiile de iubire, casa , familia, relatiile personale. Sentimentele intense pot predispune la actiuni de manipulare chiar auto-distructive, relatiile cu femeile vor fi deosebit de problematice. Orice fel de constrangeri, vicii, gelozie, vinovatie, vor veni la suprafata facand ravagii in special in relatiile intime. In aceasta perioada, relatiile pot fi speciale, karmice si destul de distructive. Acest aspect genereaza transformari radicale, sensibilitate exploziva, agitatie emotionala.
Este semnalul unei nevoi de remodelare in domeniul iubirii, copiilor, creativitatii personale, familie, parinti, rude. Acest aspect ne spune destul de dur ca trebuie sa eliminam tot ce nu ne mai este de folos, nu mai corespunde cu ceea ce ne dorim  in viata noastra. Impulsivitatea poate deschide destul de usor “usa” experientelor necunoscute, a intamplarilor misterioase, este un timp al luptei pentru putere. Transformarea este cheia acestui aspect dar de cele mai multe ori, aceste modificari existentiale au tendinta de a fi dificile.

Asteroidul 4946 Askalaphus este pe gradul 14:35 Balanta si face o conjunctie dstul de stransa cu Eclipsa de Luna in Balanta pe gradul 14:24. In mitologie, Askalaphus isi ducea traiul si indeplinea fel de fel de sarcini in lumea intunecata a lui Pluto. Ca orice personaj mitologic care iese in evidenta cu o tema concreta si Askalaphus iese in evidenta prin povestea de viata a lui Persephone ( Proserpina ), fata lui Demeter –Ceres. Inainte de a o lasa sa se intoarca la mama ei, Pluto i-a dat lui Persephone sa inghida sase semninte de rodie semnificand casatoria lor si fortarea ei sa se intoarca la el timp de sase luni.
Askalaphus a vazut acest lucru si a fugit  sa-i spuna lui Ceres. Infuriata, Ceres l-a transformat pe Askalaphus in bufnita, o pasare de rau augur, o pasare care prin vocea ei anunta lucruri adevarate dar triste, vesteste adevarul dar si durerea. Furia lui Ceres nu are legatura cu  Askalaphus ci cu adevarul spus de el, un adevar care durea si o forta atat pe ea cat si pe fiica ei sa suporte anumite consecinte (Persephone  a trebuit sa se intoarca la Puto ). In alte povesti se spune ca Ceres infuriata, l-a inchis pe Askalaphus sub o piatra dar aacesta a fost eliberat de Hercule. Atunci cand Ceres a dat din nou ochii cu el, ea l-a transformat intr-o bufnita.
In astrologie, Askalaphus are de a face cu adevarul care odata spus transforma viata celui care spune dar si viata celui despre care se spune vestea. Aduce incapacitatea de a pastra ceea ce vezi doar pentru tine, indiscretia, transformari, teama , repulsie dar si lucruri referitoare la medicina, medici, asistenta medicala. El a fost singurul martor al consumarii semnitelor de rodie de catre Persefona, el spune adevarul dar este pedepsit in loc sa fie recompensat. Marturia lui chiar daca este adevarata este daunatoare celui in favoarea caruia este spusa. Aceasta Eclipsa de Luna in Balanta in fuziune cu asteroidul 4946 Askalaphus si in casa III, aduce adevarul in relatii, un adevar care doare si transforma. Tot ce tine de medicina, medici, asistenta medicala capata o mare amploare in aceasta perioada prin fel de fel de informari, articole care spun adevarul si numai adevarul. Ceea ce puteti afla in aceasta perioada, chiar daca este un mesaj sincer este totusi daunator, nu va convine si veti avea tendinta sa va razbunati pe cel care va aduce mesajul sau care va spune adevarul. Exista povesti de viata care chiar daca spun adevarul, ele trebuiesc tinute bine, altfel ……, deci va recomand sa fiti cat mai discreti si mai atenti.
Askalapus ramane un avertizor dar si un vindecator in aceste zile.

Toti gresim dar Universul are metodele lui de a corecta greselile noastre iar o eclipsa stie atat de bine sa  ne alinieze cu ceea ce avem cu adevarat nevoie in viitor. Acuma, vorbeste sufletul iar noi va trebui sa il ascultam, sa il urmam. Aceasta Eclipsa ne trezeste sufletul intr-un mod adesea dur dar benefic pentru viitorul nostru, instantaneu putem constientiza ca trebuie sa terminam anumite relatii( sot, prieteni, afaceri, iubire, familie, etc,) sau putem merge mai departe cu ceea ce avem si asta depinde doar de ceea ce am ales in trecut.

Daca ziua de nastere este in jurul datei de 4 ( plus, minus cinci zile ) din semnele Berbec, Balanta, Capricorn, Rac, atunci, aceasta energie va avea un impact deosebit in viata voastra relationala.
Nodul Nord ce formeaza Eclipsa de Luna in Balanta simbolizeaza noile cunostinte, noile achizitii de care avem nevoie pentru a progresa. Cele mai inalte posibilitati de realizare si securitate interioara sunt incluse in Nodul Nord care in acest moment se afla in Balanta –relatii, pace, diplomatie, frumos, justitie dreapta.

Adriana Tudosa

You may also like

61 Comments

 1. multumim din suflet ptr. aceasta prezentare deosebit realizata de tine Adria.Dar am o nelamurire daca se poate spune asa cum lucra eclipsa de luna daca ea cade pe axa Mc-Fc pe harta natala unde Mc este la 18 grade balanta,poate fi vorba de cariera sau de familie?multumesc din suflet ca ne deschizi mintea si sufletul prin ceea ce ne prezinti. Dorel

 2. buna seara ,
  sunt nascuta pe 7 aprilie 1966 , ora 17.45 .
  Sunt berbec cu ascendent in balanta , reusesc sa depasesc o perioada de vreo 3-4 ani plina de probleme si obstacole parca de netrecut .

  Numai bine .

  MULTUMESC !

 3. Doamna Gabriela perioada de test prin care treceti e un proces de maturizare de 7,5 ani (cunoscut sub numele de Sade sati ) va mai dura in jur de 2.5 ani ( saturn a trecut peste luna natala scazandu-i foarte mult vibratia …..pot sa zic ca si eu trec prin acelasi proces nu sunte-ti singura care se confrunta cu probleme ….va doresc numai bine

 4. 01februarie 1975 un raspuns pt astrograma ROATA DE JOS GIURGIU Apreciez daruirea si harul de a raspunde la multe intrebari care ne privesc legate de destin si lectii de viata Multumesc frumos!

 5. te rog,adriana, te po?i uita ?i pe astrograma mea,cu consulta?ie,cum zici,numai vreau p?rerea ta,legat de eclipsa asta este chiar pe destinul meu.08.10.1977,ora 08.00,tulcea. mul?umesc.

 6. Alina Mihai
  Aceasta Eclipsa de Luna activeaza pe Pluto, Soare, Nodul Nord in Balanta din casa XII natala. Asa cum am mai scris acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la anumite obiceiuri proaste,poate fi o perioada in care vei simti mai mult nevoia de a fi singura, de a te odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea poti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii tale. De asemenea, este un moment bun pentru a da deoparte oamenii care iti fac rau, pot iesi in lumina anumite secrete legate de cariera, sefi( Soarele guverneaza casa casierei in Leu), de studii, straini, legi( Luna guverneaza casa IX). Cum Pluto iti guverneaza ascendentul in Scorpion, se poate spune ca aceasta Eclipsa are pentru tine un drum mai greu, de transformare profunda,trebuie sa fii atenta la sanatate, imaginea ta.Intoarcerea Nodului Nord in tranzit peste Nodul Nord natal in Balanta arata ca esti fortata in aceasta perioada sa constientizezi menirea, destinul tau, adica drumul tau este in doi cultivand armonia, compromisul, pacea, intelegerea fata de partener.Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna plina puternic karmica, poti culege anumite roade in cariera, in relatia cu strainatatea, asta daca in trecut alegerile facute au fost in acord deplin cu destinul tau, daca nu, vei fi fortata sa faci anumite schimbari, sa lasi trecutul deoparte si sa imbratisezi o cale noua in acord cu menirea ta.
  Adriana astro

 7. Gabriela
  Draga mea, ai destinul Nodul Nord in Taur dar in casa VIII , in casa lui Pluto,grea si plina de crize este aceasta locuinta.Prezenta Nodului Nord Lunar –destinul tau in casa VIII arata ca in vietile trecute ai dezvoltat posesivitatea, gelozia ,atasamentul sau ai creat probleme relationale. Ai fost implicata in fel de fel de istorii de bani, lux,ai utilizat gresit magnetismul tau erotic si farmecul tau magnertic. Nu aveai respect pentru nici o valoare, doreai sa ai totul, cu orice pret, de o maniera instinctiva. In aceasta viata,pastrezi o latura materialista din precedentele tale existente, te poti baza iarasi pe magnetismul tau ceea ce poate conduce la diverse crize. Esti interesata de esoterism, de tot ce este misterios,trebuie sa progresezi trecand prin diferite crize care te vor ajuta sa-ti transformi si regenerezi personalitatea ta . Acest destin al tau cere de la tine sa te vindeci de dorinta de a acumula avere, putere. Pentru aceasta, poti trece prin diferite dificultati financiare,trebuie sa renunti la teama ca iti vei pierde averea si sa inveti sa daruiesti de bunavoie. In cazul in care nu vrei sa inveti sa te detasezi de valorile materiale , poti pierde anumite lucruri, bani prin diverse intamplari ciudate . Daca vei invata sa daruiesti, poti deveni beneficiara unei importante mosteniri sau poti castiga sume mari de bani prin jocul intamplarii.Ai o vitalitate excelenta , daca vei invata sa respecti valorile spirituale si vei renunta la materialism ,vei fi scutita de boli si poti evita multe crize in viata ta. Poti aborda cu succes studiul ocultismului, al fenomenelor inexplicabile si al tuturor activitatilor care au tangenta cu misterul.
  Adriana astro

 8. Buna seara. sunt nascuta pe data de 09.03.1978 Ora 19 si jum aprox., viseu de sus.
  Multumesc!

 9. Buna Adriana, eu sunt nascuta pe 24 iunie 1967. Ora nasterii este undeva intre 00.00 si 00.30. Mama nu stiu cu siguranta decat ca imediat dupa miezul noptii, in prima jumatate de ora, la Ploiesti. Ce imi poti spune, cum ma influenteaza aceasta eclipsa? As dori sa te contactez si cu alte intrebari, daca imi dai voie. Imi poti da o adresa de :mail? Multumesc mult si o zi plina de lumina.

 10. Buna, Sunt nascuta in data 09.03.1978, ora 19:30 aprox, viseu de sus, jud. MM. Cum ma va influenta aceasta eclipsa? Multumesc!

 11. Buna ziua, d-na Adriana. Avand in vedere cunostintele dvs. si pentru ca apreciez munca dvs. (va citesc articolele interesante si incerc sa trag invataminte din fiecare) as vrea sa va rog sa ma ajutati in mica mea problema, sa-mi spuneti ce parere aveti sau ce vedeti acolo. Vorbesc de 1 luna jumatate cu un barbat, ne placem dar el vrea mai mult iar eu nu. Eclipsa ar trebui sa limpezeasca lucrurile dar cred ca o sa ne complicam amandoi. Sunt nascuta la data 26.04.1977 ora 11.30 pm . Va pot da mai multe detalii pe o adresa de mail. Va multumesc pentru ajutor anticipat.

 12. Buna Adriana,
  Eu sunt nascuta in data de 03.11.1986, la Ora 3:15 AM, localitatea Tasnad. As dori, daca e cu putinta, informatii despre felul in care ma influenteaza aceasta eclipsa si daca va aduce o schimbare in familie. Si cel mai important daca se intrevede o sarcina, in viitorul apropiat. Multumesc din suflet.

 13. adriana buftea
  Eclipsa de Luna iti activeaza casa muncii, sanatatii, probleme zilnice, deci in acest domeniu poti culege roade sau fel de fel de probleme. Cum aceasta eclipsa face un aspect de careu cu Soarele natal din casa carierei, provocarile pot veni de la un barbat cu o anumita functie, un copil,(soarele guverneaza casa copiilor).Mare atentie la vorbe, chiar daca vezi ceva ar fi bine sa pastrezi asta pentru tine.
  adriana astro

 14. mariana
  Eclipsa de luna iti activeaza casele I si VII, in consecinta, relatiile tale,modul cum relationezi, cum te prezinti in lume pot cunoaste anumite deznodaminte, totul depinde de ceea ce ai sadit in trecut. Eclipsa de luna activeaza Pluto retrograd in Balanta gradul 16, asta arata transformari majore in comportamentul tau . Vii din vietile trecute cu ” restante ” in modul de a relationa, de a-ti afirma vointa, de a te folosi de manipularea partenerului sau a oamenilor, acuma, aceasta eclipsa iti cere intr-un mod destul de puternic ca a venit timpul sa te schimbi, sa inveti ca puterea, magnetismul personal trebuie sa le folosesti in bine pentru toata lumea. Intoarcerea Nodului Nord in Balanta peste Nodul Nord natal in Balanta iti cere iarasi sa constientizezi cauza incarnarii tale , scopul vietii tale si KARMA pe care o ai de rezolvat . Cu Nodul Nord in Balanta, lectia majora se refera la relatii, cultivarea armoniei, pacii.
  adriana astro

 15. mona
  Eclipsa totala de luna este in casa XII si poate fi intunericul care face lumina in secretele tale, in descoperirea unui dusman, in intelegerea greselilor trecutului, in relatiile toxice care iti otravesc viata. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 septembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Balanta. .Gandeste-te la ce ai inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ vietii tale secrete , a karmei tale, a trecutului tau“. Poate fi sfarsitul unei relatii, cineva de la locul de munca iti poate face rau sau potidescoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Ai de partea ta in aceasta perioada ghizi , ingeri pazitori, mentori utili care te pot ajuta sa treci prin ceata care te invaluie. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzisa luati iei hotarari iar pentru tine,aceste situatii sunt legate de blocajul tau datorat trecutului ( indiferent ce ai facut in trecut, poate fi o relatie, un loc de munca, un partener, un parinte, etc.) cu care nu puteti face pace.
  adriana astro

 16. Buna seara,ca de obicei,un articol interesant 🙂
  Mi-as dori sa stiu si eu ce case imi activeaza aceasta eclipsa va rog.
  17.02.1976 ,ora 15.30 – Bacau
  Va multumesc

 17. Sunt nascuta pe 10.10.1971 intre orele 15.00-16.00 Iancu Jianu , Olt
  Imi spuneti va rog frumos la ce sa ma astept de la eclipsa de luna din 4 aprilie.
  Va rog mult.
  Multumes mult

 18. Buna ziua , d-na Adriana . Eu sunt nascuta pe 19.03.1969 , Campina ,Jud Prahova ,la ora 09;14 .Cum ma va influenta aceasta eclipsa de luna ? Multumesc din toata inima !

 19. Eu sunt balanta …25 /09/1967 …ora nu o cunosc ,stiu doar ca era noapte .Multumesc frumos , apreciez foarte mult , efortul tau .Sarbatori tihnite!

 20. buna Adriana. Eu sunt nascuta pe 26 08 1992 ora 9:55. Stiu ca ascendentul meu este balanta si o astrograma destul de vaga gasita intr-un caiet mi-a spus ca este legata de creativitate si cariera. Asa este?
  Iti multumesc in avans

 21. Buna Adriana. Eu sunt nascuta pe 10.06.1981 ora 2.30( dimineata) in Urziceni , Ialomita. In ultima vreme am trecut printr-o perioada mai “grea” dpdv sentimental cu un barbat din zodiac Rac. Imi poti spune daca aceasta eclipsa ma va ajuta sa iau decizia corecta? Multumesc frumos.Liliana

 22. Buna Adriana,

  Multumesc foarte mult pentru frumoasa prezentare legata de aceasta minunata Eclipsa.

  Daca ai timp, se poate o mica citire si la mine te rog? Sunt nascuta pe 28.09.1978 Bucuresti ora 2-2:30 am.

  Multumesc anticipat si la cat mai multe articole frumoase!

  Cu lumina si recunostinta,
  Adriana

  P.S. stiam ca am ascendentul in Leu insa mai nou in Balanta?!s a schimbat zodiacul?

 23. Adriana, iti multumesc pentru informatiile pretioase pe care le oferi cu atata pasiune noua, celor interesati si pasionati de astrologie. Eu consider ca planetele au o influenta majora in viata noastra de zi cu zi, iar in ultima perioada am trecut prin cateva transformari majore, pe care mi le-am explicat/clarificat cu ajutorul articolelor tale.
  Te rog, daca ai disponibilitatea, sa-mi spui cum rezoneaza astrograma mea cu energiile acestei eclipse: sunt nascuta la Bucuresti, 4.01.1984, ora 23.15.
  Multumesc!

 24. Felicitari pentru articolele extraordinare …le citesc de multa vreme ..!
  Va rog frumos …indraznesc sa va rog sa va uitati si la datele mele personale 18.10.1961 Onesti Bacau ora 5,40 dimineata
  M-ar interesa impactul eclipsei din data de 4 04 2015

  Multumesc frumos !

 25. Buna ziua ! Stiu ca sunteti foarte ocupata DAR , as dori daca vreti si puteti , sa-mi spuneti cum va afecta aceasta eclipsa , pe cei care au Nodul Nord in fecioara . Eu sunt nascuta in data de 17 -08-1978 , in Focsani-Vrancea ascendent in leu , ora nastreii 3:35 ( in zorii zilei ) . Datele despre ascendent si ora nasterii mi-au fost furnizate de domnul Valeriu Panoiu . Intreb si mi-as dori enorm un raspuns , pentru ca de 2 ani viata mea e un calvar , chinuim in strainatate si nimic nu mai merge bine , mai ales casnicia noastra ! Va multumesc foarte , foarte mult din tot sufletul ! !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.