ECLIPSA PARTIALA DE SOARE IN LEU SI ZODIILE -11 AUGUST 2018

O Eclipsa de Soare este o “ Luna Noua speciala “ datorita aspectului cu axa Nodurilor Lunare, o axa a destinului, de aceea evenimentele aduse au “ o calitate karmica, predestinata “.Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam, eu zic ca este de bine. O eclipsa chiar nu ne vrea raul,  noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri, oameni care ne frustreza, obosesc, uitand astfel de rolul nostru aici .

Simbolul Sabian al gradului 19 Leu, gradul Eclipsei partiale  de Soare este:”O petrecere pe o casa plutitoare.” 

Casa plutitoare poate deveni in loc nesigur, periculos si imprevizibil daca sunt adunati oameni care nu au prea mult in comun unul cu altul si daca nu se stie cine este organizatorul petrecerii. Fiti foarte atenti cu cine va adunati acuma. Pe un nivel mai subtil, casa este corpul nostru cu emotiile, inconstientul si spiritul nostru. Fiecare are povestea lui de viata in care devine eroul principal dar de multe ori putem preda acest rol celorlalti. Consumam o multime de energii pentru a face pe plac celorlalti uitand de lectia noastra, de descoperirea autenticitatii si maretiei divine din noi. Aceasta Eclipsa promite o adevarata sarbatoare in viata noastra daca eliminam iluziile, comportamentele ciudate, negative, mandria exagerata, egoul prea umflat, mania.  Iubirea, armonia, toleranta, pacea, credinta, sunt notele muzicii schimbarii noastre. Cu Eclipsa de Soare in conjunctie stransa cu asteroidul Pandora, a venit timpul sa purtam in permanenta cu noi ramura de malin, sa aducem pace in viata noastra, in relatiile noastre, in mintea noastra, in cariera noastra, in familia noastra, in relatia cu Dumnezeu. Trebuie sa incercam sa gasim solutii pasnice pentru toate probleme noastre. Obiectivele imediate sunt aratate iar Atena ne da intelepciunea necesara realizarii lor.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Eclipsa de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri. Eclipsele sunt vremuri extreme de emotionale iar o eclipsa in Leu, deci int-un semn de foc, prieten cu semnul vostru, va poate inflacara dar si ajuta deoarece intelegeti mai bine mesajul decat alte semne. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 aprilie, vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele beneficii prin iubire, copii, creativitate personala, nasterea unui copil, casatoria unui copil. In urmatoarele luni, puteti adopta o noua abordare a relatiilor romantice dar si un sentiment de reinoire in exprimarea creativa, in activitatile distractive, in petrecerea timpului liber. Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti o Lumina pentru cei pe care ii iubiti si pretuiti. Incercati sa nu luati hotarari decisive pana pe 27 august, perspectivele nu sunt prea clare din cauza planetelor retrograde.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Eclipsa partiala de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-15 mai vor fi in centrul atentiei, vor fi provocati sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata. Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara. Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Incercati sa fiti un bun strateg in familia voastra.
Fiti o Lumina pentru cei din familia voasta, neamul vostru, casa voastra. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Eclipsa  de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivati gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 iunie  vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata.
Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si cresterea spirituala, cum va folositi cunostintele acumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in comunicarile voastre.
Fiti o lumina pentru rudele voastre, in conversatiile voastre. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Eclipsa de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele spirituale.  Aceasta eclipsa poate aduce cheltuieli sau pierderi neplanificate, urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii, bunurile materiale si spirituale. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in chestiunile financiare. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Energia Eclipsei de Soare chiar in semnul vostru va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Toate eclipsele solare va afecteaza puternic dar cu o eclipsa in semnul vostru, luminile astrale sunt pe voi si va indeamna ( de multe ori prin provocari) sa va schimbat imaginea si personalitatea, sa redefiniti obiectivele personale. Modificarile care nu au fost facute luna trecuta, vor fi facute acuma. Este timpul reinnoirii voastre, este timpul detoxifierii vietii si sanatatii voastre.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-14 august vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste o transformare majora in viata lor. Eclipsele sunt grele iar voi trebuie sa incercati sa va corectati atitudinea fata de voi insiva, fata de ceea ce puteti face prin individualitatea voastra. Atentie mare la sanatate.
Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine, problemele relationale. Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in gestionarea planurilor personale.Fiti asemeni Soarelui, generosi si iertatori. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Eclipsa  de Soare in Leu  va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singuratate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Activitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Este un timp in care veti cauta singuratatea, sa stati in umbra, concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice.Fiti foarte atenti, este un timp in care dusmanii din umbra va pot face mult rau, nu spuneti nimanui planurile voastre.
Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in gestionarea viselor si iluziilor voastre. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Eclipsa de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care va pot ajuta si sustine. Concentrati-va pe ideal de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Sunteti  ghidati sa reformati modul in care priviti  relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, compasiunea si grija fata de oameni, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni, puteti sa deveniti sensibili la glasul astrologiei. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru.Activitatile cu copiii(in special cu copiii altora) pot creste.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-14 octombrie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acei oameni, grupuri, proiecte sociale, benefice evolutiei lor.
Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in gestionarea prieteniilor si sperantelor voastre, in relatia cu copii altora. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Eclipsa de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Acest lucru nu inseamna sa fiti doar in lumina reflectoarelor ci sa fiti fericiti ca sunteti acolo.
Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra, in relatia cu un parinte, un barbat, o autoritate, rol jucat in societate, statut social, autoritate personala, destin. Evitati mandria si aroganta, stau in calea succesului.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 noiembrie vor fi in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari la scena de care au nevoi pentru a-si indeplini misiunea.
Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in gestionarea problemelor carierei, imaginii voastre in lume. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Eclipsa  de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi poate fi un obiectiv cheie pentru unii. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate, sa plecati in strainatate, sa munciti in alta tara. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-14 decembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acele cunostinte, idei, credinte, benefice evolutiei lor.
Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in relatia cu strainii, in gestionarea cunoasterii inalte, a credintei voastre. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Eclipsa de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testament, sunt puternic energizate acuma. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, controlul si manipularea celorlalti, dependenta de banii partenerului, asociatului. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar
Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in afacerile voastre, in aordurile voastre cu ceilalti. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Eclipsa de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Pot aparea relatii noi in timp ce altele vechi vor ajunge intr-un punct final. Este un timp al redefinirii si reinoirii unor relatii, apar oportunitati pentru o noua casatorie. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. In timp ce dati o valoare foarte mare independentei voastre, incercati sa faceti parte dintr-o echipa la fel de valoroasa. Fiti  deschisi si receptivi la iubire. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-14 februarie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele provocari in relatii. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment.
Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg in relatiile voastre chiar si in relatia cu un rival. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Eclipsa de Soare in Leu va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta eclipsa poate aduce o oportunitate promitatoare. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-14 martie, vor cunoaste unele provocari la locul de munca. Atena Palace ca asistent de baza al acestei eclipse va ajuta sa vedeti lucrurile mai clar, nu uitati ca ea promoveaza egalitatea, cooperarea, corectitudinea si pacea. Fiti un bun strateg la locul de munca. Atentie, luna august nu este ideala pentru noi inceputuri, pentru schimbari semnificative.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.