LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -8 FEBRUARIE 2016

porumbel

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 19:16 , cei nascuti in jurul datei de 8 februarie, 8 mai, 8 august, 8 noiembrie  din zodiile Varsator, Taur, Leu, Scorpion vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 20.

Simbolul Sabian pentru gradul 20 Varsator, gradul Lunii Noi si gradul lui Kassandra( vocea profetica) este: Porumbelul alb se invarteste in cerc, deasupra:coboara, aducand un mesaj”.

Acest simbol sabian este in acord deplin cu “ vocea profetica” a Lunii Noi, “mesajul divin” depinde de fiecare domeniu de viata activat de aceasta energie dar cum porumbelul alb este un simbol al pacii, pot spune ca acest mesaj este unul benefic. Aceasta Luna Noua este o binecuvantare divina, este o impartasanie cosmica ce aduce linistete, aduce pace. Fiecare “usa deschisa de aceasta luna noua” este o rasplata divina.  “Porumbelul alb aduce o veste” ne cere sa ne eliberam de orice fel de dizarmonie emotionala fie ca ea tine de trecut sau prezent, ne ajuta sa scapam de traumatismele stocate in memoria noastra celulara. Cand agitatia interioara este alungata din gandurile, cuvintele si sentimentele noastre, darurile acestei lunatii sunt imense, suntem capabili sa ne vindecam emotional, fizic, mental si spiritual, este o promisiune divina transportata de “ porumbelul alb”.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Mesajul divin al acestei lunatii vine prin prieteni, ghizi spirituali, astrologie, grupuri,politica. Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “  in relatia voastra cu prietenii, un grup de care apartineti, protectori.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Cu aceasta Luna Noua puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu domeniul carierei, vocatia sufletului vostru.  Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, pot spune ca cei de la locul de munca pot fi impresionati de talentele voastre dar trebuie sa va paziti de anumiti colegi tradatori ce pot sa va faca rau. Blestemul  Kassandrei a insemnat ca ceilalti au refuzat sa asculte profetiile ei iar voi trebuie sa va folositi aceste puteri, intuitia puternica sa aflati care sunt cu voi si care sunt impotriva voastra. Nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “  in cariera voastra, in viata sociala.
Folositi-va intuitia pentru voi acuma si veti fi premiati, recompensati  de aceasta lunatie.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie, strainatate, straini, invatamant ,religie, credinta. Oportunitatile pot veni prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat.
Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu strainatatea, cursuri superioare, calatorii mari, un strain, credinta.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi. Nu incercati acuma sa fiti profesori pentru altii, este suficient sa fiti pentru voi si vei fi recompansati de aceasta lunatie. Nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “  in tot ce tine de comunicare, invatamant superior, calatorii, straini, internet.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, viata intima. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, o afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Urmatoarele saptamani pot  aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu banii unei afaceri, un imprumut, un partener de suflet, o mostenire.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi. Nu divulgati nimanui planurile voastre financiare, folositi-va puternica intuitie pentru voi si veti fi recompensati de aceasta lunatie. Nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. “ Porumbelul alb “ este un simbol al vestilor bune.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, partener de afaceri , coleg, consilier, lucru in echipa.
Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu o casnicie, un partener de afaceri, o uniune benefica, politica, avocati.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru in casnicie ca se poate intoarce impotriva voastra. Acuma va puteti impresiona partenerul de viata, spun asta deoarece domeniul de viata in care apare Kassandra este locul in care intelepiunea voastra straluceste. Fiti “ un porumbel al al pacii” si veti putea avea mari realizari.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite bonusuri financiare.Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport , puteti sa va schimbati dieta. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu locul de munca, sefi, colegi, sanatate, cum simbolul sabian este “ un porumbel alb aduce o veste” , acest mesaj este benefic.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru la locul de munca, in discutia cu un coleg, sef, deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “ la locul de munca.Folositi-va puternica intuitie pentru imbunatatirea sanatatii.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste , pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti.
Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu iubirea, un iubit, copii, creativitatea voastra, distractii, cum simbolul sabian este “ un porumbel alb aduce o veste” , acest mesaj este benefic pentru voi.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “  in iubire,in relatia cu copii vostri.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Puteti cumpara o casa, puteti primi  o casa de la parinti, totul  se leaga de casa in care locuiti. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu familia voastra, parinti, casa, afaceri imobiliare, cum simbolul sabian este “ un porumbel alb aduce o veste” , acest mesaj este benefic pentru voi.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru  deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “  in familia voastra, in relatia cu parintii vostri, cu neamul vostru, cu tara voastra.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre , prin calatorii scurte. Cu aceasta Luna Noua, puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc  al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati.
Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu rudele voastre, frati, surori, vecini, calatorii scurte, scoala, suna telefonul, cum simbolul sabian este “ un porumbel alb aduce o veste” , acest mesaj este benefic pentru voi.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “  in relatia voastra cu rudele, cei tineri, sora, frate, vecin, scoala, informatii de zi cu zi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile voastre financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar  si de echilibrare a vietii voastre relationale. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu banii, portofelul vostru, talentele voastre, bunuri material, cum simbolul sabian este “ un porumbel alb aduce o veste” , acest mesaj este benefic pentru voi.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “  in tot ce tine de chestiunile financiare, bunuri materiale.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-19 februarie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal care ca face sa va simtiti energici si entuziasti, viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri realiste pentru relatiile voastre, pentru ceea ce vreti pentru voi. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu voi, cu persoana voastra, cu afirmarea voastra in lumea exterioara, cum simbolul sabian este “ un porumbel alb aduce o veste” , acest mesaj este benefic pentru voi.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Acuma exista o tendinta puternica de a spune: “Ti-am spus asa” dar acest  lucru nu aduce un sentiment  de satisfactie de lunga durata. Vreti sa fiti respectati pentru cunostintele voastre  dar trebuie sa invatati sa aveti incredere in intuitia puternica care este cu voi acuma.Fiti “ porumbelul pacii “  in tot ce tine de relatiile voastre.
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 8 februarie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu  misterele, secretele, tot ce este dificil, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu trecutul vostru, cu un secret, ceva ascuns, un dusman ascuns, cum simbolul sabian este “ un porumbel alb aduce o veste” , acest mesaj este benefic pentru voi.
Dar Zeita Cassandra a fost atat talentata cat si blestemata, in consecinta, folositi-va puternica intuitie pentru voi, nu incercati sa impune-ti cu forta adevarul vostru deoarece puteti activa acuma o mare dusmanie care in timp va va face mult rau. Fiti “ porumbelul pacii “ acuma si puteti vindeca orice durere din suflet cauzata de o experienta grea din trecut.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.