ECLIPSA DE SOARE IN CAPRICORN SI ZODIILE-26 DECEMBRIE 2019

Craciun Fericit!

Cuvantul “ ciudat” descrie foarte bine perioada in care Eclipsa de Soare isi anunta prezenta. Influenta Eclipsei ne poate scoate din zona noastra de confort si ne poate aseza in situatii si locuri noi care ne pot afecta sentimentul de securitate. Este un apel pentru a ne implini destinele personale, pentru a ne da seama de abilitatile noastre nefolosite, de adevaratul scop al vietii noastre.

Eclipsele care se incadreaza pe axe, planete sau luminarii( Soare, Luna) arata o sansa, o directie noua,  curaj de a face un nou pas in necunoscut, de a depasi posibilitatile prezentate in graficul nostru de nastere sau de a descoperi talentele ascunse. Adesea, chiar daca eclipsa nu activeaza o planeta, un punct important in harta natala,  influenta ei puternica arata o schimbare brusca a modului in care ne percepem pe noi insine si posibilitatile noastre intr-un anumit domeniu de viata activat.

Aceasta Eclipsa  de Soare in Capricorn are o influenta deosebita asupra semnelor cardinale –Capricorn, Rac, Berbec, Balanta ( nascuti in jurul datei de 26 decembrie, martie, iunie, septembrie).

 Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Acest lucru nu inseamna sa fiti doar in lumina reflectoarelor ci sa fiti fericiti ca sunteti acolo. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra, in relatia cu un parinte, un barbat, o autoritate, rol jucat in societate, statut social, autoritate personala, destin. Evitati mandria si aroganta, stau in calea succesului. Cum Eclipsa de Soare se conjuga cu Nodul Sud in Capricorn, poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul carierei. Familia, unul din parinti, pot necesita o ingrijire speciala in timpul eclipsei. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, pot aparea posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi poate fi un obiectiv cheie pentru unii. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate, sa plecati in strainatate, sa munciti in alta tara. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile. Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul cunoasterii, strainatatii, lege si moralitate sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada.Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, veti  simti o mai mare protectie si indrumare divina, veti fi la locul potrivit si in momentul potrivit.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testament, sunt puternic energizate acuma. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, controlul si manipularea celorlalti, dependenta de banii partenerului, asociatului. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Rigiditatea, credinta ca nu va vede nimeni si ca puteti face orice, pot conduce la pierderi, esecuri. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, oportunitatile tin de afaceri, partener, asociat, cariera.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Pot aparea relatii noi in timp ce altele vechi vor ajunge intr-un punct final. Este un timp al redefinirii si reinoirii unor relatii, apar oportunitati pentru o noua casatorie. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. In timp ce dati o valoare foarte mare independentei voastre, incercati sa faceti parte dintr-o echipa la fel de valoroasa. In plus, Soarele eclipsat arata umbrele partenerului, asociatului vostru, va conecteaza cu dusmanii cunoscuti sau cu concurentii vostri. Chestiunile juridice, hotararile judecatoresti, sunt si ele in atentia acestei eclipse. Atentie la problemele legate de lege. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala, respectarea legilor. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor, casniciei, asocierilor voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celorlalti, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Rigiditatea, credinta ca puteti face orice in relatiile voastre, pot conduce la pierderi, esecuri. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, oportunitatile vin prin relatii, partener, strainatate, munca.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta eclipsa poate aduce o oportunitate promitatoare.Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritul vostru. “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” este una din cerintele acestei eclipse. Combinatia Eclipsei de Soare cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, rutinei zilnice, sanatatii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Rigiditatea, critica excesiva, mandria exagerata, pot conduce la pierderi, esecuri. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, oportunitatile tin de munca, proiecte profesionale, sanatate, iubire, copii, afaceri profitabile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri. Evenimentele care au loc in apropiere unei eclipse va pot aferi un indiciu despre problemele de care veti fi preocupati in lunile ce vor urma. Pentru voi, temele inspectate de eclipsa tin de iubire, creativitate, convietuirea cu copii vostri, mandrie excesiva, placerile voastre, ceea ce va face sa fiti asemeni unui copil. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Aceasta Eclipsa poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu face parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata. Este un mesaj astral care va cere sa dati o definitie noua iubirii, sa aveti mai multa grija de sanatatea voastra , de inima voastra, chiar ar fi bine sa va analizati inima din punct de vedere medical. A venit timpul sa gasiti acele lucruri care va fac inima sa cante, de acolo puteti crea cea mai mare magie in viata voastra. Rigiditatea, fala si mandria exagerata, pot conduce la pierderi, esecuri. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, oportunitatile  tin de iubire, copii, creativitate personala, calatorii, strainatate, afaceri.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Problemele familiei pot deveni mai complicate si imprevizibile si ar trebui sa investiti mai mult timp pentru a le aborda si rezolva cat mai eficient posibil. O femeie importanta sau mama pot fi implicate in schimbarile aduse de aceasta eclipsa. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, caminului, tarii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Pierderile vin prin fel de fel de capricii si o stare permanenta defensiva. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, oportunitatile tin de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa  de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivatI gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si cresterea spirituala, cum va folositi cunostintele accumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Ccapricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul comunicarii, fratilor, rudelor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Pierderile vin prin lipsa de concentrarea, prin neatentie la documente. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, deveniti mai optimisti si mai pozitivi, asa veti putea obtine tot ceea ce va doriti. Este posibil sa calatoriti mai mult, sa va extindeti perceptia despre lume si sa invatati ca puterea mintii este imensa.

SAGETATOR /ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa  de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele spirituale.  Aceasta eclipsa poate aduce cheltuieli sau pierderi neplanificate, urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii, bunurile materiale si spirituale. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele financiare in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Evitati cheltuielile excesive. Pierderile vin prin incapatanare exagerata. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, urmatoarea perioada poate fi aducatoare de anumite bonusuri financiare, cadouri, un loc de munca mai bine platit, o rezolvare in bine a unor problemele financiare.

CAPRICORN /ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Energia Eclipsei de Soare chiar in semnul vostru va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Toate eclipsele solare va influenteaza intr-un fel dar cu o eclipsa in semnul vostru, luminile astrale sunt pe voi si va indeamna ( de multe ori prin provocari) sa va schimbat imaginea si personalitatea, sa redefiniti obiectivele personale. Este timpul reinnoirii voastre, este timpul detoxifierii vietii si sanatatii voastre. . Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit. Fiti mai atenti la felul cum va prezentati in lume, nu actionati impulsiv. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Eclipsele sunt grele iar voi trebuie sa incercati sa va corectati atitudinea fata de voi insiva, fata de ceea ce puteti face prin individualitatea voastra. Atentie mare la sanatate. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine, probleme relationale. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soarel, sunteti ghidati catre lucrurile noi si benefice evolutie voastre. Cum Jupiter vorbeste si despre credinta ar trebui sa aveti mai multa credinta in voi, in ceea ce vreti cu adevarat sa se intample in viata voastra, visele trebuie sa fie marete dar realiste.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa  de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singuratate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Activitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Este un timp in care veti cauta singuratatea, sa stati in umbra, concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Cu o eclipsa de soare in acest domeniu din viata voastra, a sosit timpul sa faceti pace cu trecutul vostru, cu tot ceea ce este adunat acolo de la oameni la fapte, sa dati drumul la tot ceea ce este demodat in scopul unui nou inceput. Aceasta eclipsa poate aduce un mesaj important, o revelatie, anumite semne de care trebuie sa tineti seama, o indrumare printr-un vis ( fiti atenti la vise, dormiti cu un creion si un caiet langa voi), un sfat intelept care se poate dovedi a fi un adevarat colac de salvare. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Pierderile vin prin iluzii, nerealism. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, ar trebui sa va lasati ghidati de intuitia voastra, stie cel mai bine sa va protejeze, sa va arate adevarata cale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI 

Eclipsa de Soare in Capricorn va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care va pot ajuta si sustine. Concentrati-va pe ideal de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Sunteti  ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, compasiunea si grija fata de oameni, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni, puteti sa deveniti sensibili la glasul astrologiei. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru, sa intelegeti ce inseamna compasiunea, ajutorul neconditionat.Activitatile cu copiii(in special cu copiii altora) pot creste. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn  este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Pierderile vin prin nestatornicie, incoerenta, razvratire. Cu Jupiter de mana cu Eclipsa de Soare, deveniti mai toleranti decat de obicei, puteti sa aveti un interes deosebit fata de astrologie, spiritualitate, tot ceea ce va poate oferi o noua viziune asupra vietii voastre.Un vis poate deveni realitate acuma.

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

  1. Multumesc pt tot efortul depus ca noi sa putem citi aceste previziuni. Sarbatori fericite si un nou an binecuvantat de Dumnezeu cu tot ce are nevoie sufletul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.