MARTE IN SCORPION :14 SEPTEMBRIE – 27 OCTOMBRIE 2010 – “ TOTUL SAU NIMIC “

venus si marte

Marte este o planeta ce degaja o imensa energie sub influenta careia oamenii actioneaza in directia realizarii dorintelor,este o energie ce stie atat de bine sa te puna “ in prima linie “ a vietii sau acolo unde trebuiesc intampinate si indepartate greutatile , acolo unde este nevoie de actiune acolo vom simti din plin energia martiana .

Marte reprezinta pana la urma impulsul de actiona si de a obtine ceea ce dorim , este energia bruta , dorinta , hotararea , afirmarea de sine .In relatii, Marte dicteaza daca vom avea parte de conflicte sau de satisfactii  , nu ca marte ar crea aceste situatii , ci, pur si simplu modul nostru de a actiona  si folosi energia martiana poate conduce la miscari gresite , suparari, neintelegeri .Marte este prima miscare care antreneaza apoi un intreg lant al realizarilor sau al esecurilor ,acest lucru se intampla din cauza faptului ca influenta acestei energii nu prea te lasa sa te gandesti prea mult la cat de “ bune “ sunt dorintele noastre ,ne dorim ceva si déjà simtim cum lucreaza impulsul martian din noi .
Marte , acest zeu teribil, tiranic ne vorbeste nu numai de brutalitate , ci  si de vointa fara de care nimic nu poate fi edificat.
Ofera in functie de semnul zodiacal in care se afla, informatii asupra cantitatii si calitatii energiei dar si canalele prin care aceasta energie se poate scurge firesc sau catre ce poate fi directionata mai usor.
Energia degajata de Marte este asemanatoare cu adrenalina ce ne da dorinta de a fugi, de a lupta atunci cand trebuie infruntat un inamic. Actiunea lui Marte este de a stimula , energiza sau agrava, este conducatorul celor din armata , al chirurgilor, al barbatilor in general.

In Scorpion, Marte este in domiciliul nocturn si de aceea castiga in putere dar si in continuitate ( vorbim de un semn fix), este o energie ce tinde sa se manifeste in profunzime sau pornind din profunzime, nu neaparat in exterior. Filozofia de viata a lui Marte in Scorpion  este destul de sugestiva, totul este “alb sau negru “ , nu exista  cale de mijloc.Este un timp al curajului, extremismului, al pasiunii, perseverentei dar si al intensitatii emotionale. Dintr-o data dispunem de un enorm rezervor de energie, de un puternic instinct de supravietuire si de o capacitate imensa de a depasi cele mai dificile situatii. Acest preaplin de energie poate fi canalizat in succese personale si de securitate emotionala . Negativ, se poate menifesta prin duritate, gelozire, suspiciune, razbunare , tiranie, izbucniri agresive.
Marte in Scorpion este cea mai sexuala pozitie a lui Marte din toate semnele zodiacale, induce o dorinta puternica pentru provocari, fantezii, interes intens pentru tabuurile din viata de zi cu zi.
Marte in Scorpion este o energie bruta, nucleara , aduce dorinta de a trai , de a controla, de a ne pazi secretele , de a deveni  misteriosi, este un moment ideal de a ne transforma, invia proiectele vechi  de creatie, parteneriale, afaceri. Ceea ce nu mai este in concordanta cu scopul nostru, tot ce este demodat, ar trebui eliminat din viata noastra pentru a face loc noului, renasterii, ganditi-ca la pasarea Phoenix ce renaste din propria cenusa, asa si viata noastra poate renaste in aceasta perioada daca folosim in mod pozitiv energiile lui Marte in Scorpion. Puterea de concentrare , tenacitatea sunt calitati ce pot fi folosite pentru a dobandi succesul.
Marte in Scorpion aduce magnetism , dorinte interioare puternice, este un vulcan interior destul de bine controlat dar care poate  sa explodeze. Urmeaza o perioada in care aparenta stare de liniste  de la suprafata mascheaza atat de bine o energie clocotitoare , vom accepta provocarile si vom efectua modificarile necesare, vom face regulile noastre , este un timp in care energiile puse la dispozitie de catre Marte ne face ca noi sa fim cei ce alegem ,compromisurile nefacand parte din cartea de vizita a lui Marte in Scorpion.
In aceasta perioada, planeta Marte merge de “mana “ cu planeta Venus,aceste energii in fuziune totala vor da nastere  unui dans ametitor,periculos , dorintele iau foc, pasiunile se nasc instantaneu, este o dragoste totala ce uneste nu numai fizicul dar si sufletul.Tot ce este actiune, decizie prinde viata in aceasta perioada, este un timp al sigurantei de sine, al curajului, al disciplinei.
Semnatura lui Marte in Scorpion inseamna adevar, integritate profesionala, personala.
Marte in Scorpion in conjunctie cu Venus in Scorpion formeaza un aspect de sextil cu Pluto in Capricorn, este o perioada in care trasaturile scorpionului sunt accentuate ,suntem pusi sa invatam sa integram aceste energii in viata noastra  avand la indemana un exces de energie, curaj fizic, mandrie , moralitate, instinct dominator, decizie in dispute, vorbim de o influenta  pozitiva in toate situatiile vietii, dar atentie la impulsivitate. Pluto in sextil cu Marte si Venus ne pun la indemana “ armele “ necesare pentru a obtine ceea ce dorim, este instinctul folosit in scopurile cele mai bune pastrand limitele morale, deci este un timp bun sa ne lasam condusi de instinct. Combinatia energetica dintre Venus,Marte si Pluto tinde sa se manifeste prin modalitati extreme, transformatoare, este vointa in iubire care nu face nici un compromis, este curajul nelimitat, capacitatea de a actiona rapid si eficient, vorbim de actiuni semnificative in relatiile noastre ,actiuni ce vor fi gandite si analizate profund si care ne vor scoate din acele relatii care nu au nici o legatura cu “ sufletul nostru”.
Marte in Scorpion ofera un imens potential de a face totul intr-o directe clara, totul se transpune in viata in acord cu “ este bine sau rau”, este puterea gandului resimtita de catre persoana la care te gandesti  atat pozitiv cat si negativ, depinde de fiecare dintre noi cum reusim sa infrumusetam gandurile noastre, de aceea , este  bine sa incercam sa fim destul de atenti la ceea ce gandim ,”sa imbracam “ gandurile noastre cu iubire si lumina ,doar asa putem ajunge la rezultatele dorite .
Marte in Scorpion este un pasional, induce nevoia de relatii intense in care sexul este totul sau nimic , relatiile parteneriale au nevoie de trairi intense, de acea scanteie care aprinde totul in jur, este loialitatea absoluta , pasiunea , gelozia dar induce si  destula vulnerabilitate, asta din cauza sentimentelor profunde angajate. Este un timp in care ne putem concentra cu toata energia pe ceea ce dorim , odata facut acest lucru , chiar putem obtine ceea ce dorim, este o energie ce ne poate ajuta in a transforma situatiile asa cum dorim noi, cateodata vom realiza asta prin manipularea celorlalti in favoarea noastra, putem usor influenta pe altii atat in bine cat si in rau. Este un timp al magnetismului animalic care atrage totul;este dorinta de a imbina in dragoste atat fizicul cat si sufletul , este un timp al relatiilor care pot oferi aceste trairi,  inclin sa cred ca acele relatii care nu se ridica la cerintele acestor energii intense vor fi destul de incercate.

Marte in Scorpion este o atitudine “TOTUL SAU NIMIC”, sa cultivam puterea mintii in scopuri pozitive,doar asa putem invinge nu prin distrugere ci prin transformare ,doar asa le putem  dori  ” dusmanilor ” sa aiba o inima .

Adriana  Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Va rog frumos,daca-mi puteti spune cum ma va afecta tranzitul acesta, am marte natal in scorpion in casa a 2-a si venus retrograd in fecioara in casa a 12,sunt nascuta pe 17.aug.1967 ora aprox.08.20 dimineata in Focsani. Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.