ECLIPSA DE LUNA IN SAGETATOR SI ZODIILE – 4 IUNIE 2012

Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul intr-un  mod dramatic  ne atrage atentia, ne forteaza sa privim cat mai profund in problemele pe care le ascundem sau pe care refuzam sa le rezolvam. De multe ori ecuatia astrologica a eclipsei in harta natala are doar o singura necunoscuta si suntem ajutati sa o gasim. In general, amanam rezolvarea problemelor spinoase , care ne macina sufletul dar Eclipsa ne spune intr-un limbaj karmic ca schimbarea este buna , nici nu te intreaba daca vrei sau nu , te pune fata in fata cu “ noul drum”. Casele astrologice energizate de Eclipsa de Luna arata ca  ceva  se termina in partea aceasta a vietii , ceva se inchide intr-un mod semnificativ .

In aspect cu o planeta natala , Eclipsa face lumina in casele guvernate de acea planeta dar pune in miscarea si promisiunea planetei natale , daca ea in harta natala promite un bine ( este o planeta bine aspectata in casa respectiva ) atunci eclipsa ajuta sa se intample acel bine in viata ta . Daca Eclipsa face aspect cu Soarele natal , atunci asteptati-va la  sfarsitul unei perioade si trecerea la ceva nou iar acest lucru se vede cel mai bine in casa astrologica in care apare semnul Leului .
Eclipsa de Luna  in conjunctie cu Luna natala aduce sfarsitul unui obicei vechi , a unui mod de a experimenta viata oferind alte experiente in casa astrologica in care aveti semnul racului .
Eclipsa de Luna in conjunctie cu Mercur natal  aduce sfarsitulunui mod de gandire invechit , o interpretare gresita poate fi indepartata aducand noutati in casele astrologica conduse de Gemeni si Fecioara .
Eclipsa de Luna  in conjunctie cu Venus aduce sfarsitul unei relatii vechi, a unui  mod de a relationa , a unui mod de a pune in valoare un  talent nativ sau o noua relatie semnificativa , cadouri speciale ( in harta unui barbat poate activa intalnirea cu femeia din sufletul lui ).
Daca Eclipsa afecteaza planeta Marte , un conflict vechi se poate termina  oferind alte experiente in casele conduse de Berbec si Scorpion( in harta unei femei poate activa intalnirea cu barbatul din sufletul ei).
Eclipsa in conjunctie cu Jupiter natal arata ca sunteti fortati  sa dati  deoparte o viziune veche , o credinta care nu va mai este utila , universul acuma va ajuta sa dezvoltati o noua viziune asupra domeniilor in care aveti Sagetatorul si Pestii in harta natala . Puteti cunoaste persoane care va pot fi adevarati ghizi aducand astfel o schimbare radicala , benefica in viata voastra, puteti trece intr-o pozitie mai inalta , puteti deveni constienti de puterea universului, a credintei.
Eclipsa de Luna  in conjunctie cu Saturn natal arata ca o importanta responsabilitate ,obligatie sau frica poate fi eliminata in aceasta perioada , deoarece Saturn este guvernatorul casei naturale a capricornului ,  se poate spune ca acestea au legatura cu acest domeniu din viata voastra . Deci o Eclipsa aduce un final la o experienta de viata in casa astrologica pe care o energizeaza dar ofera si ceva nou , niciodata universul nu va lua ceva fara a pune altceva in loc , daca aceasta eclipsa atinge si o planeta atunci povestea sfarsitului experientei de viata se va complica dar ofera si mai multe detalii in casele guvernate de planeta respectiva.

Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra ,” este intunericul care face lumina in viata noastra, in secretele noastre ”,    emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei  nascuti in jurul datei de 4 in semnele  Sagetator, Gemeni, Fecioara , Pesti . Eclipsele se repeta la fiecare 18-19 ani , asta inseamna ca aceasta eclipsa va pune in evidenta o tema similara cu cea din  iunie 1993. Eclipsa de Luna in Sagetator in conjunctie cu asteroidul 944 Hidalgo si Marele Atractor ofera o multime de energie de foc ce ne va ajuta sa transcedem orice bariera in drumul spre adevarata noastra cale , aduce surprize , explorarea necunoscutului , miracole . Aceasta Eclipsa de Luna formata in apropierea Nodului Nord Lunar in Sagetator arata ca ceva nou intra in viata voastra ,”un nou ” benefic destinului vostru .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul Soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media .Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. O Eclipsa de Luna poate aduce “un final” la o relatie cu strainatatea , puteti renunta la o calatorie in strainatate , activeaza invatamantul superior( examene,terminarea unei facultati).

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri , banii celuilalt, imprumuturi bancare.  Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. O Eclipsa de Luna este o Luna plina ce poate sa aduca stiri despre  un divort cu probleme financiare , planuri de refinantare ,o noua sursa de bani ,o bursa,un dar valoros . Jupiter guvernatorul Eclipsei este in Taur , deci exista posibilitatea unei reconstructii financiare , puteti sa va schimbati perceptia despre valoare , bani .

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , o axa a parteneriatelor . Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta Eclipsa  de luna poate aduce schimbari importante in relatii, fiti convinsi ca universul nu are in plan sa va lase singuri, aveti pregatit ceva mai bun pentru viitorul vostru.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii . Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie . In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Daca aveti o problema latenta de sanAtate care necesita atentie din partea voastra,  aceasta Eclipsa poate evidentia acest lucru , este cel mai bun timp pentru a rezolva orice problema de sanatate .

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a afectivitatii, iubirii , copiilor ,creativitatii personale . Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate terminarea unei iubiri , poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care l-ati  finalizati. O eclipsa de luna marcheaza un sfarsit, va puteti desparti de un partener romantic, puteti incepe o noua relatie de iubire deci sfarsiti cu singuratatea ,un copil poate pleca de acasa la studii sau din alt motiv , ceva se schimba dar nu neaparat in rau ,  universul va ofera noi conditii de viata in acord cu destinul voastru.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei. Luna eclipsata este in casa IVsi poate aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX ,o axa a gandirii dar si a calatoriilor.  Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti  pot fi  mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele luni. Aceasta eclipsa de luna va pune un accent deosebit pe un frate , o sora sau pe un var, un vecin, este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia , va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema . Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada dar si in urmatoarele sase luni,

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti. Luna eclipsata este in casa II , o casa a finantelor personale  si  poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este intunericul care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal . Cu o  eclipsa de luna in acest domeniu din viata voastra , ceva se termina intr-un mod semnificativ sau puteti culege roadele unui talent bine valorificat .

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu . Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii si poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate . Aceasta eclipsa  de luna poate arata ca ceva important pentru viata voastra cunoaste un final .

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii . Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite dileme din viata voastra dar si de a le rezolva. Putet descoperi un secret iar acest lucru vine ca un ajutor , protectie pentru voi .

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului. Luna eclipsata  in casa XI  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup , poate aduce diverse teste si finaluri in  tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , in  modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi “intunericul “care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei. Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase in  lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi cu aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor, pentru destinul lor .  Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. O eclipsa este foarte puternica si aduce de multe ori evolutii neasteptate , incitante marcand de multe ori un final in cariera voastra , tot ceea ce veti face aduce publicitate , ochii celorlalti sunt asupra voastra . Cariera voastra poate cunoaste schimbari bruste cu influente asupra familiei .

Adriana Tudosa

You may also like

23 Comments

 1. Va multumesc pentru ultimele articole, care m-au ajutat sa inteleg de ce se intampla unele lucruri, dar m-au facut sa-mi pun alte intrebari, la care nu stiu daca voi avea vreodata vreun raspuns. Va doresc o vara frumoasa si lipsita de griji.

 2. Foarte frumos articolul si incitant pentru mine. Am insa cateva intrebari legate de aceasta eclipsa de luna. La mine se formeaza pe axa caselor IX-III dar in conjunctie foarte stransa cu MC si FC. Va influenta si aceste case? Sau doar cele in care se formeaza? Si ne spuneai in articol ca daca formeaza conjunctie cu luna natala sa fim atenti la casa in care se afla racul, adica la mine in casa a V-a. Deci sa ma astept sa se schimbe ceva si aici? Si de asemenea in harta mea natala marte este bine aspectat de aceasta eclipsa si la fel si nodul nord. Ce schimbari pot interveni aici?
  Te rog mult sa ma ajuti sa fac putina lumina in acest puzzle din viata mea. Iti multumesc din suflet pentru acest ajutor pentru ca imi doresc foarte mult sa vina in viata mea un mare bine in special in sfera sentimentala si nu stiu daca acesta este momentul.

 3. Buna Adriana,

  Te rog sa imi spui cum se interpreteza “apropierea”: “Aceasta Eclipsa de Luna formata in apropierea Nodului Nord Lunar in Sagetator arata ca ceva nou intra in viata voastra ,”un nou ” benefic destinului vostru .”
  Nodul Nord se afla la 7 grade si 56′ in Sagetator intra in aceasta categorie? (1 Feb 1975, 15:00, Arad)

 4. Adriana iti multumesc pt horoscop dar in special pt explicatiile atat de frumoase a aspectelor lunii cu planetele natale.Esti minunata!

 5. alina
  o eclipsa nu se poate forma fara aportululaxei destinului adica Nodul Nord al Lunii si Nodul Sud al Lunii ;in fiecare luna avem o faza de Luna Noua si o faza a Lunii Pline dar Eclipsele sunt mai rare , doua Eclipse de soare si doua Eclipse de Luna ( pot fi si trei eclipse ) . Asa cum am scris ,aceasta Eclipsa de Luna se formeaza langa Nodul Nord in Sagetator iin tranzit iar acest lucru arata ca suntem fortati sa ne deschidem catre experiente noi benefice evolutiei noastre .
  daca o sa am timp o sa ma uit pe harta ta .
  adriana

 6. nineta ,
  nu stiu de ca trebuie sa complici asa de mult intrebarile cand eu am scris atat de clar despre aceasta eclipsa .
  adriana

 7. Nu m-am exprimat clar in intrebarea precedenta:

  in harta mea natala Nodul Nord se afla la 7 grade si 56? in Sagetator (casa VI). In plus de fata de Nodul Nord in Sagetator in tranzit langa care se formeaza aceasta eclipsa de Luna.
  Te rog sa imi spui daca eclipsa in trigon cu Nodul Nord natal aduce elemente noi fata de cele pe care le-ai precizat deja.

 8. Multumesc, ce bine ca esti Adriana.
  ca de fiecare data astept cu nerabdare postarile tale.
  Lumina si iubire.

 9. Va rog frumos, daca vreti sa-mi spuneti in ce fel ma va influenta eclipsa. Sunt nascuta in focsani, 17 aug 1967, ora aprox. 08.20 dimineata. Va multumesc!

 10. Imi cer scuze daca nu mi-am exprimat prea bine nelamuririle legate de aceasta eclipsa, dar la mine eclipsa nu are loc in casele IV-X asa cum ai descris la pesti-fecioara ci in casele III-IX si de aici o prima nelamurire, iar a doua pe scurt se referea la mesajele pe care le inteleg eu diferit de la aceasta eclipsa si anume: pe de o parte este vorba de cuadraturile pe care mi le trimite la ascendent si zodia natala (ceva nu atat de bun), iar pe de alta parte de aspectele bune pe care le face aceasta eclipsa cu planetele din harta natala (ceva bun). Iar eu nu stiu de care mesaj sa tin cont, de cel bun sau de cel mai putin bun.
  Imi cer scuze inca o data daca nu am stiut sa ma exprim atat de clar si de concis. Multumesc oricum pentru raspuns.

 11. nineta
  cand asculti un cantec nu ai cum sa ignori nici vocea dar nici notele muzicale; deci nici tu nu ai cum sa alegi doar ce vrei tu din mesajul unei eclipse ;aceasta eclipsa iti activeaza axa familie – cariera ,deci in acest domenii de viata trebuie sa lasi deoparte lucrurile care te tin pe loc ,care nu te multumesc sufleteste si sa adopti o alta atitudine , Deoarece aceasta eclipsa face un aspect de conjunctie cu luna natala care este in careu cu nodurile lunare pot spune ca poti avea unele incercari in familie , deceptii in cariera , probleme cu un iubit , copil ,probleme datorate unor alegeri din trecut sau datorate karmei vietilor trecute ( Nodul Nord in casa XII) . Este important sa incerci sa iti stapanesti mai bine emotiile si sa le folosesti pozitiv.Te poti certa cu femeile ,deci mare atentie .
  adriana

 12. Uimittor cata precizie! De 8 luni de zile tot urmaresc blog tau, si parca vad in avanpremiera ce se va intampla in viata apropiatilor mei. Am ajuns sa fie ei deranjati de indiscretia avertismentelor pe care eu le dau pe seama celor citite aici. Apoi, dupa ce se intampla, vad privirea suspicioasa! 🙂
  Cum reusesti, cu un asemenea dar, sa mai ajungi sa traiesti si pt tine?
  Multumim ,pana una-alta , pt ce faci pt noi!
  Cu drag, monica.

 13. Citind frecvent ce publici tu aici, am inteles ca religia “are loc” in astrologie, desi ortodoxia condamna “cititorii in stele”. Ce parere ai despre asta, Adriana?

 14. monica
  cred ca viata este este una destul de simpla , am un servici, un copil de tinut in facultate si astrologia care imi face viata extrem de frumoasa . Asa cum am mai scris pe blogul meu, in harta mea natala am Mercur (mintea ) in conjunctie cu asteroidul Pandora ( darurile de la zei ) cu asteroidul Urania ( astrologie ) si cu Marte ( energie, vitalitate , actiune ) si toate acestea fac un aspect benefic cu Nodul Nord Lunar in Rac ( destinul vietii actuale ) in conjunctie cu Venus in Rac ( emotii, sensibilitate ,valori native ,materiale si spirituale ) . Odata ce am deschis cutia Pandorei cu Urania alaturi , nu ma pot opri ,astrologia imi ofera mult prea mult , viata mea are nevoie de aceste daruri pline de speranta atat pentru mine cat si pentru voi cei care imi cititi articole .
  Va multumesc.
  adriana

 15. Este pentru prima data cand las un comentariu pe acest blog,desi il urmaresc cu mare interes de ceva vreme.O fac pentru a-mi exprima multumirea si admiratia fata de munca si talentul acestui astrolog.Abia astept o noua postare,sa o citesc si sa ma imbogatesc cu noile informatii.In acelasi timp,imi exprim si parerea de rau,fiindca nu va ocupati si cu intocmirea de astrograme personale si alte servicii astrologice contra cost.Si eu sunt pasionata de astrologie si citesc pe internet suficiente bloguri, site-uri astrologice ca sa pot spune ca, explicatiile si interpretarile dumneavoastra sunt fascinante,pe intelesul tuturor,dar au si o nota personala.Va multumesc inca o data pentru muca laborioasa pe care o depuneti,pentru a ne impartasi si noua din tainele astrelor.Dumnezeu sa va de-a sanatate si sa aveti tot ce va doriti de la viata.

 16. Draga Adriana, cand ai timp si daca iti face placere, spune-ne te rog cateva cuvinte despre gradele sabiene, mi se par atat de fascinante si oare sunt adevarate?
  Multumesc anticipat!

 17. Draga Adriana,
  Te rog daca nu uiti de rugamintea mea. Din pacate si sotul meu nu va avea job din August. Ma simt la o rascruce de drumuri. Tot ce imi doresc e sa-mi continue studiile si tb sa gasesc o solutie pt asta. Oare o voi gasi? Data nasterii 24.07.1967.
  Multumesc din nou, Mihaela

 18. Asteptam cu mare interes cateva randuri despre Jupiter in Gemeni. Am totusi impresia ca eu fiind nascuta pe 19 iunie, abia anul urmator il voi ‘simti’, nu?
  Te asteptam nerabdatori, Adriana!

 19. sunt de acord cu tine Monica, in fiecare zi verific site-ul…poate, poate mai gasesc ceva nou si interesant de citit!
  Astept si cu mai multa nerabdare, o poveste scrisa in stilul minunat si inconfundabil al Adrianei despre simbolurile sabiene.
  Sa fiti iubite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.