ECLIPSA DE LUNA IN LEU SI ZODIILE -31 IANUARIE 2018

Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul ne forteaza sa privim cat mai profund in problemele pe care le ascundem sau pe care refuzam sa le rezolvam, de multe ori ecuatia astrologica a eclipsei are doar o singura necunoscuta si suntem ajutati sa o gasim. Toate problemele  amanate, nerezolvate sau care ne macina sufletul (luna) sunt evidentiate de aceasta eclipsa dar in acelasi timp ne spune intr-un limbaj karmic ca a venit timpul  pentru o schimbare.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Eclipsa totala de Luna testeaza si rasplateste iubirea, interesele voastre creative, speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Aceasta Eclipsa in aspect de inconjunctie cu Neptun in Pesti amplifica unele probleme din partea unui grup, a mediului, cu consecinte neplacute. Cineva va poate trada sau cineva lucreaza in defavoarea voastra asa ca, fiti atenti cui va destainuti. Atentie si la sanatate in aceasta perioada, credinta este un bun tamaduitor. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017.  Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire, iubit, iubita, copii, proiecte creative,prieteni, idealuri, trecut, afaceri secrete.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa totala de Luna aduce pentru voi teste, beneficii legate de familie, casa , parinti, cariera, proiecte profesionale.Unii tauri ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Puteti cunoaste pe cineva deosebit, poate fi o atractie instantanee. Puteti culege roadele unui proiect important din cariera, puteti fi avansati in cariera sau puteti decide sa va schimbati locul de munca. Neptun in Pesti este lunetistul acestui moment astral si ar trebui sa fiti mai atenti la asa zisii prieteni deoarece va pot deceptiona, trada. Tineti ochii deschisi si nu va lasati dusi de val. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa totala de Luna poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru , puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Neptun in Pesti si ar fi bine sa fiti mai atenti in tot ce tine de cariera, proiecte profesionale, functii inalte, nu va lasati antrenati in fel de fel de compromisuri ca se pot intoarce impotriva voastra. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017, puteti culege anumite roade sau puteti intelege ca semintele plantate nu au fost bune.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

In cazul vostru, Eclipsa totala de luna este ca un radar astral in tot ce tine de bani, securitate financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Probleme legate de bani sunt in centru atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, jocuri ascunse pentru putere,  ce este al vostru ci ce este al celuilalt. Fiti atenti la bani, la plati, la documentele legate de bani, impozite.
Neptun in Pesti amplifica bruiajul acestui moment astral si ar trebui sa fiti atenti si sa nu incalcati regulile, legile, in calatorii, in legatura cu unele propuneri care sa ocoleasca legea.
Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Eclipsa totala de Luna in semnul vostru este foarte importanta si aducatoare de modificari sortite legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Se poate ca ultimul an si jumatate sa fi adus schimbari majore in viata voastra, probabil ca unele v-au luat prin surprindere sau ati luptat impotriva lor. Dar aceasta Eclipsa va bate iarasi la usa, vine cu schimbari care sa va faca viata mai buna, asa ca, fiti deschisi noului. O relatie de dragoste, afaceri, politica, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Neptun in Pesti amplifica bruiajul acestui moment astral si ar trebui sa fiti atenti la tot ceea ce tine de bani, relatii secrete, proprietati sau corporatii, sanatate.
Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 21 august 2017 cand a fost Eclipsa totala de soare in Leu.
Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, asupra relatiilor voastre si vor ramane in picioare doar cele benefice pentru viitorul vostu.

FECIOARA  / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Eclipsa totala de Luna vine cu teste, beneficii legate de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Marele romancier Nathaniel Hawthorne spunea ca “ omul nu trebuie sa-si nege fratia nici macar cu cel mai vinovat dintre semeni” iar asta poate fi o atentionare pentru voi acuma.
Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Bruiajul lui Neptun in Pesti actioneaza in relatiile voastre, incercati sa fiti mai realisti. Nu va lasati purtati pe valurile vietii de fel de fel de propuneri ca s-ar putea sa nu ajungeti la mal.
Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017. Poate fi sfarsitul unei relatii, un proiect professional poate da roade. Mare atentie la sanatate, odihniti-va mai mult.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa totala de Luna vine cu teste, beneficii prin prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor si crearea unor  noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ sau sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional.  Bruiajul lui Neptun in Pesti il veti simti la locul de munca, in rutina de zi cu zi, in relatia cu colegii, sanatate. Nu trebuie sa va sperie prea mult lipsa puterii de concentrare, incercati sa aveti mai multa incredere in intuitie, in simturile voastre, nu va mint. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017.
Ce seminte ati plantat atunci?

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION 

Mesajul acestei Eclipse totale de Luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Testele si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Intr-un fel, aceasta eclipsa este ca un radar astral care are inregistrat tot, daca actuala cariera nu va mai multumeste, veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi in aceasta directie, sunteti opriti exact unde trebuie, fiti increzatori. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa profund in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Aceasta eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni.
Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Este posibil ca o persoana din familie sa aiba nevoie de sustinerea voastra, poate fi chiar mama. Neptun in Pesti bruiaza acest moment astral deja tensionat iar roadele pot fi legate de implicatiile voastre romatice, de parteneri care nu sunt chiar ceea ce par, de iluziile voastre in iubire, de amagirile voastre. Incercati sa nu va lasati ademeniti de apele amagitoare ale lui Neptun deoarece puteti fi inselati usor acuma de vocea iubirii. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017.
Ce seminte ati plantat atunci?

SAGETATOR  / ASCENDENTUL  IN  SAGETATOR

Eclipsa totala de Luna vine pentru voi cu teste, beneficii legate de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare, Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre  si problemele create de acestea sunt urmarite de mult de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, bani multi, credite, mosteniri, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces, sau alte probleme juridice. Bruiajul lui Neptun il veti simti in familie, in relatia cu un parinte, in casa.
Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din 21 august 2017.
Ce seminte ati plantat atunci?

CAPRICORN  / ASCENDENTUL  IN CAPRICORN

Eclipsa totala de Luna ajunge in misterioasa casa opt si vine cu teste, beneficii legate de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe , sprijiniti-l. Acest moment astral este mijlocul unei serii de eclipse pe axa Leu-Varsator care va continua pana in ianuarie 2019  iar voi sunteti testati si ajutati sa va schimbati atitudinea legata de bani multi, putere sau alte lucruri despre care credeti ca va fac mai puternici. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceste eclipse sa va  atentioneze, indrume si catre lumea oculta.
Bruiajul lui Neptun il veti simti prezent in relatia cu rudele voatre, in comunicare, calatorii scurte asa ca, ar trebui sa fiti mai atenti in aceasta perioada.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Eclipsa totala de Luna agita lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Inca din  februarie 2017, relatiile voastre, atat cele personale cat si cele de munca, de afaceri,  au fost zguduite. Multi Varsatori au decis sa divorteze, altii au decis sa isi oficializeze relatia. Acuma, procesul de testare continua. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza , aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia.
Neptun in Pesti bruiaza acest moment astral deja provocator si ar trebui sa fiti foarte atenti in legatura cu banii, cu cheltuielile exagerate, cu mirajul imbogatirii peste noapte. Aceasta Eclipsa de Luna este de fapt o Luna plina, plina, plina ce este apogeul unor activitati incepute in preajma Eclipsei de Soare din 21 august 2017. Se poate ca acuma, acestea sa va  umple sacul cu roade sau sa constientizati ca nu ati plantat semintele care trebuie.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa totala de Luna vine cu teste, beneficii si schimbari importante la locul de munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii vostri, compasiune, intelegere fata de ceilalti, credinta. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca,  acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate.
Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare.Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problema de sanatate fizica ar putea veni in lumina. Neptun bruiaza acest moment astral deja provocator si ar fi bine sa stati departe de barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Cultivati binele si veti culege bine. Aceasta Eclipsa de Luna este apogeul unor activitati incepute in preajma Eclipsei de Soare din 21 august 2017.  Se poate ca acuma, acestea sa va umple sacul cu roade sau sa constientizati ca nu ati plantat semintele care trebuie.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.