3-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 27 IANUARIE 2018-BUCURATI-VA DE VIATA

“Bucurati-va de viata, de iubire si visari,
Si de orice dimineata, de odihna si-nserari!
Bucurati-va de pace, de prezent si de trecut,
De Acel ce poate face, totul nou ca la-nceput!” Imnul bucuriei-autor anonim

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
27 ianuarie 2018=2+7+3=30=3+0=3

O zi de vibratie 3 extinde comunicarea, fericirea, bucuria de a trai, calea spirituala. Numarul 3 reprezinta optimismul, energia, imaginatia si voia buna. Este numarul creatiei, exista o putere nedefinita in spatele lui 3 ce permite crearea unor lucruri, gasirea unor solutii necunoscute pana acuma.

Numarul trei este primul dintre cele patru numere perfecte(3, 7, 10, 12) si reprezinta perfectiunea divina. Semnifica tot ceea ce este real si solid. Dumnezeu are trei atribute, omniprezenta, omniscienta si omnipotenta. Timpul are de asemenea trei mari diviziuni – trecutul, prezentul si viitorul.

Aceasta vibratie 3 va pune un accent deosebit pe eforturile personale, creativitate, comunicare, patriotism, piosenie, respectarea legilor, propagarea adevarului.  Sa traiesti sub aceasta vibratie inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Aceasta vibratie ne cere sa imbratisam bucuria de a trai si sa ii ajutam pe cei din jur sa faca la fel, sa se bucure de viata si de darurile vietii. Este o zi placuta favorabila creatiei, comunicarii, comertului, calatoriilor, distractiilor. Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este probabil sa apara si unele neintelegeri in viata de familie. De asemenea, aceata zi poate fi o sansa sa intaniti oameni noi care deschid o alta lume pentru voi. Este o sansa reala sa schimbati ceva pentru voi. Este timpul sa renuntati la rutina si sa faceti ceva diferit. Bucurati-va de lucrurile frumoase, de un film frumos, de o muzica frumoasa, de viata. Preponderent, vibratia 3 amplifica sectorul bancar si judiciar. Vibratia 3 crede in rabdare si crede cu tarie ca onestitatea este cea mai buna politica, ca demnitatea si integritatea sunt valori mari ale vietii.

Negativitatea lui 3 se manifesta prin barfe, cheltuieli extravagante, ambitii excesive.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala, ziua personala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Norocosii acestei zile sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3( se aduna toate cifrele din data de nastere) dar si cei nascuti pe 9, 18, 27. Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.