ECLIPSA DE LUNA IN BERBEC SI ZODIILE –8 OCTOMBRIE 2014

spirite ale naturii

Eclipsa de Luna din  8 octombrie 2014 are loc  cu Luna in Berbec( emotiile, sufletul sunt in actiune)  pe gradul 15: 05 in opozitie cu Soarele in Balanta  gradul 15:05 iar Luna se afla in apropierea Nodului Sud Lunar  in  Berbec gradul 19:14. Aceasta Eclipsa de Luna in Berbec va aduce in lumina rezultatele modului nostru de actiune in  relatii, trecutul este dezgropat  brusc sau neasteptat cu rolul de a reflecta la alegerile noastre impulsive, de a da deoparte tot ceea ce nu este in acord cu sufletul nostru. Cum Berbecul se arunca tot timpul in experiente fara a sta prea mult pe ganduri, aceasta Eclipsa de Luna ne spune ca putem culege roadele actiunilor noastre nesabuite uitand de multe ori ca si “noul” trebuie mai intai cercetat, analizat si apoi imbratisat. Nerabdarea costa de multe ori iar aceasta Eclipsa ne spune ca plata o face sufletul nostru.

Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra,” este intunericul care face lumina in viata noastra, in secretele noastre ”,  emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei care au gradele 16 Berbec, Rac, Capricorn, Balanta  (semnele cardinale ) activate in harta natala, putem vorbi de modificari provocatoare. Aceasta Eclipsa de Luna in Berbec este un punct culminant al actiunilor incepute la Luna Noua in Berbec din 30 martie 2014.

Simbolul Sabian al Lunii eclipsate pe gradul 16 Berbec :

“ Spiridusi in vesminte stralucitoare dansand in lumina calda a apusului”,

Conceptul de “ spiridus “ vine spre noi din timpuri indepartate, in acest cuvant vedem un simbol al duhurilor binevoitoare, domestice,  prezente in multe superstitii. Prin caracterul lor, spiridusii pot fi comparati cu spirite protectoare prezente pe langa casa omului, in casa omului. Acest grad energizat de Eclipsa de Luna in Berbec indica prin simbolul lui Sabian  protectie si ghidare, este ajutorul dat la nevoie , este prietenul sau o persoana ce poate sa apara ca un ajutor in ultimul moment, este un ajutor “ domestic” aflat la indemana mai ales daca noi credem si recunoastem ca avem nevoie de ajutor.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza casa I, o casa ce vorbeste despre personalitatea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti. Aceasta energie intense in  casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre . Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de propriile sentimente si dorinte, de ceea ce doriti pentru voi, valorificarea imaginii voastre, familie, parinti, camin, iubire. Toate eclipsele pun accentul pe un adevar ascuns intr-o situatie de viata, le pun in lumina fara voia voastra si de multe ori socul este teribil. Aceasta Eclipsa poate sa va schimbe stilul de viata, sa imbratisati schimbarile necesare evolutiei voastre prin luarea unor decizii legate de rolul vostru intr-o afacere, intr-o relatie de lunga durata. Vor ramane in picioare doar acele parteneriate benefice vietii voastre. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza casa XII, o casa a sanatatii mintale, vicii, credulitate, secrete, conditionari karmice, intuitie, mistere spirituale, organizatii de caritate, spitale, inchisori, corpora?ii, agentii guvernamentale, birocratii. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. De asemenea, este un moment bun pentru a da deoparte oamenii care va fac rau sau pur si simplu sa nu mai permiteti celorlalti sa va faca sa va simtiti rau. Aceasta Eclipsa in fuziune cu Uranus poate functiona pentru voi ca un moment revolutionar in tot ce tine de o slujba intr-o corporatie, o organizatie de caritate, credinta, spiritualitate, astrologie, compasiune, drumul cate Dumnezeu. Puteti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala. Sunt posibile probleme de sanatate, puteti deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor vostri, in intelegerea greselilor trecutului, in relatiile toxice care va otravesc viata. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ vietii voastre secrete , a karmei voastre, a trecutului vostru “. Poate fi sfarsitul unei relatii , cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi , ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati  sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de blocajul vostru datorat trecutului ( indiferent ce ati facut in trecut, poate fi o relatie, un loc de munca, un partener, un parinte, etc.) cu care nu puteti face pace.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza casa XI, o casa ce vorbeste despre prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, astrologie, energie nucleara, internet. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un prieten, un grup, care nu mai servesc intereselor voastre viitoare. Este un timp in care aceasta Eclipsa de Luna  poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.  Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ prietenilor vostri, sperantelor voastre, protectorilor vostri “. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de prieteni, sperante, personalitatea voastra, rolul  vostru intr-o relatie.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza casa X, o casa ce vorbeste despre cariera, viata publica, obiective si aspiratii profesionale. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect la locul de munca, pentru a primi  un post de conducere sau pentru schimbarea carierei voastre. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala , puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Acuma puteti culege roadele pentru ceea ce ati facut sau nu ati facut in cariera voatra , sunteti vazuti atat de astre cat si de sefi.Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure, cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014  cand a fost Luna Noua in Berbec.
Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre, ceva din trecut legat de actiunile voastre in cariera, familie, imagine personala, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de cariera, familie, personalitatea voastra, rolul vostru intr-o relatie.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza casa IX, o casa a calatoriilor, strainatate, turism, alte culturi, politica, legi, religie, mass-media, universitate. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect care implica fel de fel de publicatii, mass-media, calatorii, o problema juridica, un examen important pentru promovarea voastra. Puteti absolvi un curs, o facultate, va puteti muta intr-un alt oras sau intr-o alta tara, puteti rezolva cu success un litigiu. Este o perioada in care aceasta Eclipsa de Luna  va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate.
Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul, uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec.
Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoasterii, respectarii legilor, strainatatii, relatia voastra cu strainatea, calatorii mari.Ceva  din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imrevizibil. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, strainatate, credinta, relatia cu strainii.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza casa VIII, o casa a bunurilor comune, intimitate, fidelitate, investitii, banii unei afaceri, comisioane, mosteniri, imprumutiri, loterii. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie romantica sau financiara care nu functioneaza bine. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere sunt in lumina acuma. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele, asigurarile, taxele, afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi, puteti culege “roadele” unei afaceri incepute in trecut. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime. Banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, banii care vin prin partenerul de viata sunt in lumina acuma. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de un partener de afaceri, banii obtinuti prin diverse acorduri semnate, prieteni, protector, sperante, trecut, dusmani ascunsi.Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru  banii care vin de la ceilalti.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza casa VII, o casa a casatoriei, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie disfunctionala, sa finalizati un proiect important cu un partener de viata, sa va casatoriti, sa puneti capat unei rivalitati. Aceasta energie intensa este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partenerului de viata, asociatului, dusmanilor. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de un partener, asociat, cariera, prieteni, sperante. Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru asocierile voastre cele mai importante.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza casa VI, o casa ce vorbeste despre munca, treburi zilnice, colegi, sefi, gestionarea timpului, sanatate fizica. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca care nu promite prea multe, ceva obliga in acest moment. Orice “lucru” pe care v-ati concentrat in ultimile sase luni poate beneficia de un final benefic, puteti culege roade frumoase.Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de muna voastra, rutina zilnica, sanatate, cariera, viata publica, strainatate, credinta.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza casa V, o casa ce gazduieste iubirea, romantismul, copii, talentele creative, educatia, hobby-uri, fericire , lux. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la o iubire care nu promite prea multe, care va afecteaza in mod negativ. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa intalniti marea iubire, sa faceti un copil.”Daca dragoste nu e, nimic nu e” dar acuma, aceasta energie lunara cantareste dragostea adevarata si tot ce nu raspunde acestei inspectii astrale, va fi dat deoparte.Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec.  Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire,copii, banii unei afaceri, a unui partener, credite, mosteniri, strainatate, scoli inalte.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaza casa IV, o casa ce gazduieste familia, caminul, parintii, afacerile imobiliare, securitatea emotionala, problemele din copilarie. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza un proiect legat de o casa, decoratiuni interioare, extinderea unei proprietati. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar , un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case, deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut tind sa iasa la lumina, toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014  cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminului vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de familie, cariera, loc de munca,partener de viata, banii unei afaceri, banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza casa III, o casa ce gazduieste  activitatile comerciale, relatia cu fratii, rudele, cum comunicati, cum va folositi mintea. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza orice relatie disfunctionala cu vecinii, rudele, membrii unei comunitati, un curs. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala, toate acestea va pot rani sufletul.Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri sunt accentuate acuma. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec. Aceste evenimente pot fi legate de proiecte  importante, cursuri,  frati, rude, calatorii scurte, o persoana a carui inteligenta v-a fermecat. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, frati, rude, strainatate, iubire, creativitate, partener de viata, loc de munca.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza casa II, o casa ce vorbeste despre averea personala, salarii, auto-valoare. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a  atinge obiectivele voastre financiare, sa vindeti anumite proprietati, sa va bucurati de valoarea unui talent natural de-al vostru. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta  pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale.  Aceasta Eclipsa de Luna este “intunericul” care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 30 martie 2014 cand a fost Luna Noua in Berbec.  Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native. Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra,valorile voastre, indiferent daca va place sau nu. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati  sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de valorificarea talentelor voastre native, de locul de munca, de ceea ce faceti pentru a obtine bani, iubire.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. E posibil sa fie luna plina, atat in Octombrie cat si in Noiembrie, in aceea?i casa astrologica sau e o gre?eala pe astro.com? Multumesc foarte mult!

  2. Credeti ca efectele eclipsei ar fi putut incepe cu o saptamana mai devreme?Sunt Sagetator, si tot ce ati spus ca se va intampla , s-a intamplat deja, dar in jur de 1 Octombrie….si da intr-adevar a fost un soc oribil, ca si cum am vazut adevarata fata a unui partnerer, totul a fost prin surprindere.Ma intrebam doar daca efectele se pot resimti/produce cu o saptamana mai devreme…

  3. O eclipsa de luna poate avea influente asupra vietii cuiva si cu doua saptamani inainte de a avea loc sau chiar si la sase luni dupa, depinde de ceasul karmic din fiecare harta natala energizat de aceasta eclipsa.
    Adriana astro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.