ANUL 2011 –MERGEM CU FRANA DE MANA TRASA ………..

Harta momentului

nasterii anului 2011 are un ascendent in Balanta gradul 4:50 ; daca tinem seama de faptul ca ascendentul ne arata modul de manifestare a anergiilor acestui an dar si cum vom percepe noi aceste energii,atunci energia cardinala de aer a acestui ascendent  induce reale influente asupra personalitatii noastre intr-un scop de fuziune cu ceilalti, ne putem descoperi propria identitate , sa invatam ce si cine suntem.

Ascendentul in Balanta activeaza pe parcursul intregului an 2011 dorinta noastra de armonie, simpatie si intelegere pentru toata lumea, marea slabiciune a acestei energii va fi  dorinta noastra profunda de a vrea intr-un fel sau altul sa facem doar ceea ce consideram ca ii face fericiti pe ceilalti. Acordurile fine ale acestui ascendent ne indeamna catre  “ cooperare”, putem face pasi importanti in directia  aceasta cu conditia sa fim hotarati, sa dam deoparte iluziile. Nesiguranta si confuzia interioara vor disparea in momentul in care ne vom gasi locul intr-un grup fata de care vom simti intuitiv ca apartinem.Nu trebuie sa uitam ca aceasta energie de tip Balanta activeaza tot ceea ce tine de frumos,echilibru ,diplomatie ,placere,casatorie,pace,seductie ,sociabilitate ,conciliere ,putem defini mai simplu aceasta energie “ ca o mana de fier intr-o manusa de catifea “.

Acest semn al ascendentului in Balantei  va conduce intreg anul 2011,guvernatorul acestei energii este Venus in Scorpion gradul 23 ,asta inseamna ca energia venusiana ce guverneaza valoarea (fie ea personala,materiala,relatie,prietenie,loc de munca) va fi steaua calauzitoare, puterea cosmica ce guverneaza urmatoarea perioada . Venus  in semnul Scorpionului este o energie ce va pune un accent deosebit pe profunzimea unei relatii , pe valoarea proprie dar nu pe cea afisata ci acea valoare care este data de “ suflet ‘,cea care nu se vede dar care este trainica ,puternica ,inaltatoare .Scorpionul este un semn care merge dincolo de aparente,Venus in Scorpion stie ca relatiile sufletesti sunt cele mai puternice. ,Plasarea lui  Venus  in scorpion in casa II – casa valorilor personale este benefica ,nu ca ne-ar umple “sacul” dar va sti sa ne intinda o mana de ajutor in caz de dificultate ,va sti sa ne calauzeasca spre acele cai salvatoare .Venus in Scorpion este in conjunctie cu Luna in Scorpion , aceasta fuziune da un impuls deosebit anturajelor benefice ,lumii artistice ,sanse prin femei sau prin intermediul intalnirilor feminine. .Aceasta conjunctie Venus –Luna in Scorpion in casa II este in trigon ( aspect benefic ) cu Uranus in conjunctie cu Jupiter –gradul 26 din casa VI –casa muncii,sanatatii,treburilor zilnice ,vorbim de energii benefice ce favorizeaza noi intalniri ,prietenii originale,ameliorari in situatia financiara . Ar fi bine totusi sa ne bucuram de claritatea alegerilor dar cu Venus in aspect de careu cu Neptun ,iluzia poate pluti in aer,ne putem insela ,sentimentele devin complicate sau imposibile ,situatiile pot parea ca nu au nici o iesire.

Conjunctia Jupiter –Uranus in Pesti in casa VI (casa muncii,sanatatii ,colegilor,rutinei )arata unde ne simtim obligati sa luam un risc in viata noastra , unde experimentam aventura in scopul explorarii potentialului nostru creativ ,ce temeri trebuiesc depasite .  Este un loc plin de surprize ,un loc ce cere depasirea limitelor cunoscute,sa descoperim mai multe, sa devenim mai inventivi. .Aceasta conjunctie vesteste o radicala si insufletitoare schimbare , dar trebuie sa stim ca este destul de imprevizibila,dar de multe ori poate fi un imprevizivil norocos .

Saturn in casa I arata destul de clar ca in acest an mergem cu” frana de mana trasa “,aduce nelinisti,  surmenaj si o permanenta intarziere in activitatile noastre .In careu cu Soarele in Capricorn ,Saturn ne atentioneaza ca orice actiune brusca asupra evenimentelor si fortarea lor , va aduce la un moment dat multa nefericire si nemultumire. Este un an in care trebuie sa fim seriosi ,responsabili,maturi, este o energie care adesea cere de la noi eforturi supraomenesti ,dar care odata facute , vor fi apreciate ca atare .  Saturn din casa I face un aspect benefic cu Mercur din casa III,acest lucru arata o perioada extrem de favoravila reflexiei sub toate formele ,propice muncii intelectuale de cursa lunga ,vom simti o nevoie acuta de a invata , de a intelege ,de a aprofunda , de a gasi esenta lucrurilor . Vom fi extrem de selectivi si exigenti in alegerea relatiilor noastre ,vom simti nevoia de a comunica cu persoane serioase ,cultivate si care ne pot impartasi interesele .

Pluto in Capricorn in conjunctie cu casa IV –casa familiei arata provocari in viata de familie, in afaceri imobiliare, in relatia cu parintii, in modul de construire  a puterii personale. Sa nu uitam ca Pluto este planeta transformarii , intai distruge tot ce-i vechi si nefolositor , elimina deseurile din viata noastra ca dupa aceea sa ne dea “ bogatia “ de care avem nevoie pentru reconstructie . Pluto  ne  testeaza sentimentele , respectul, demnitatea  care stau la baza unei familii , modul in care acestea au fost castigate , eforturile facute in a intretine o relatie in care sentimentele , securitatea , pacea interioara sunt in deplina armonie. Pluto in conjunctie cu Soarele din casa IV –casa familiei ,radacinilor familiei  este o energie ce imbraca forme exigente de transformare in acest domeniu .

Venus in Scorpion  ,puterea cosmica guvernatoare a acestui an 2011,ne poate ajuta sa mediem cu invizivilul,ne incurajeaza sa cream valori cu capacitati magice ,ne reaminteste ca ceea ce este ascuns este adesea mult mai puternic decat ceea ce este vizibil.

Cu venus in Scorpion ,frumusetea este apriga , plina de eleganta ,extravaganta ,atmosfera,distractia ,luxul,culoarea au tot timpul ceva iesit din normal,este o energie de o sensibilitate irezistibila ,este agitata,aduce pasiunea arzatoare ,raul,misterul,obsesia.

Fiecare dintre noi avem acces la energiile acestui an intr-un mod unic ,astrologia este un instrument ajutator care ne poate face capabili sa comunicam cu universul.

LA MULTI ANI !

Sa  fici fericiti si stele sa va zambeasca in fiecare zi .

Adriana Tudosa

You may also like

12 Comments

 1. LA MULTI ANI!
  un 2011 cu sanatate si bucurii.

  eu sunt nascuta pe 27.10.1981, ora 2.00 AM, Bucuresti.
  va fi un an benefic? trebuie sa ma concentrez pe altceva, pe schimbari majore?
  multumesc mult!

 2. Apreciez foarte mult articolele tale, Adriana. Iti doresc multa sanatate, cat mai multe articole si un an luminos precum ziua de azi – 1 ianuarie 2011.

 3. IA SU ADRIANA,HRONIA POLLA=LA MAULTI ANI

  DE CE E 2011 CU FRANA TRASA SI CAT DE TRASA DACA SE

  POATE?

 4. hristos
  La Multi Ani!
  Avem in harta anului 2011 un Saturn in casa I ,asta inseamna de multe ori ca ” graba strica treaba ” . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia ,strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea ,restrictia ,,seriozitatea ,stabilitatea ,prudenta ,maturitatea ,rezistenta,persistenta. De aceea,metaforic vorbind mi-am permis sa scriu despre acest an 2011 ca ” mergem cu frana de mana trasa “,cine va crede ca “viteza ” este linia acestui an se va rasturna ,il va ajuta cu siguranta energia saturniana .
  O seara buna Hristos ,toate cele bune familiei tale .
  Adriana

 5. Buna ziua, Adriana!
  te rog sa-mi faci si mie un mic calcul pentru 2011…scuze, e a treia oara cand scriu!

  27 octombrie 1981, ora 2.00 AM, Bucuresti

  multumesc!

 6. Am si eu o intrebare: nu toti anii, debutand la aceeasi ora si in aceeasi zodie ( 🙂 ), “au” acelasi ascendent?

 7. buna ziua!si un an bun! Abia am descoperit acest “site”si sint foarte incintata!!O micuta intrebare! Cum as putea primi o “astrograma personalizata”!! sa zicem ca ma aflu intr-o mare cumpana a vietii mele ..si am nevoie sa inteleg ce mi se intimpla …si daca se poate si de ce?..mai greu cu mine!!Dar asta e!!!sint nascuta in 22.10.1969..intre orele 01-03 noaptea..daca foloseste…Piatra Neamt daca conteaza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.