BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA – ANUL 2012

BALANTA  / ASCENDENTUL IN BALANTA – ANUL  2012

TRANZITE MAJORE

Jupiter petrece de obicei cam 12 luni intr-un semn zodiacal,  rolul acestei energii este de a aduce sansa, noroc, entuziasm, extinde tot ce atinge , este o energie expansiva inducand prosperitate si belsug in legatura cu toate conceptele lui . Poate extinde binele iar daca aspectele sunt provocatoare, poate extinde raul.

Incepem anul 2012 cu Jupiter in semnul de pamant al Taurului pe gradul 0 Taur (  abia iesit din retrogradare ,  pe 25 decembrie 2011) iar pana la mijlocul lui iunie 2012 termina de parcurs toate gradele acestui semn intrand apoi in semnul Gemenilor . Jupiter intra in miscare aparent retrograda pe gradul 16 Gemeni in data de 4 octombrie iar anul 2012 se termina cu Jupiter tot in miscare retrograda pe gradul 7 Gemeni.

Jupiter in Taur pune un accent deosebit pe securitate financiara , valori materiale , confort , avere , salarii , bunuri , este o energie ce stie atat de bine sa ne invete sa conjugam din nou verbul “eu am” . Asa cum am spus , Jupiter extinde tot ceea ce atinge , in semnul Taurului, anunta o crestere a incapatanarii, prudentei, conservatorismului dar si a nevoii de a avea bani castigati prin cultivarea valorii personale . Asa cum Taurul iubeste lucrurile fine , mancarea buna , relaxarea , Jupiter poate stimula din plin si aceste nevoi.
Pentru Balante , Jupiter in Taur parcurge casa VIII – un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte , intimitatii, fidelitatii , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , increderea in partener .  Aceasta energie binefacatoare  in tranzit prin casa  castigurilor prin parteneriate , securitatii emotionale , transformarii , favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci. , posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin  banii altora . Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda , veti fi atrasi de ocultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune, investitiile comune sunt favorizate pana in iunie 2012, dispuneti de  o abilitate deosibita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine , subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune.

Incepand de la mijocul lui iunie 2012, Jupiter intra in semnul Gemenilor , daca in Sagetator , Jupiter este in domiciliu, in Gemeni , aceasta energie este in exil, asta inseamna ca nu poate oferi prea multe din “ bunavointa ei “ punand accent mai mult pe calitatile jupiteriene negative chiar extinzandu-le . Este o energie ce indeamna la risc, extravaganta , superficialitate. Tot  ce tine de comunicare , naveta zilnica , nivel de cunostinte elementare , frati, veri , libertate in dragoste, flirt , minciuna , aventura sunt evidentiate de aceasta energie care va oferi sanse doar daca ne folosim inteligenta , de fapt , Jupiter in Gemeni ne va ajuta sa invatam sa conjugam foarte atent verbul “ eu gandesc” .
Pentru Balante , Jupiter in Gemeni activeaza casa IX , casa  studiilor inalte, calatoriilor mari, strainatatii . Aceasta energie favorizeaza atractia catre mister, adevar suprem, arta , medicina, expansiune sociala, profituri prin calatorii, strainatate, activitati cu strainii, publicistica. Jupiter va deschide mintea pentru intelegerea tuturor lucrurilor si reducerea acestora la proportii ce pot fi dirijate, va da o energie benefica in clasificarea valorilor, convingerilor, sistemelor, ipotezelor, promovarea unor idei indraznete, ambitie sociala puternica,  inflacarare  in intelegerea proceselor existentei, legilor, istoriei, religiei.
Jupiter  va stimuleza intelectul, deveniti in aceasta  parte a anului 2012 un “adevarat student” interesat de  cunoasterea  tuturor problemelor legate de tot ce se vrea a fi o cunoastere superioara , va largiti orizonturile. Vitalitate, emotie, entuziasm , perspective pozitive care va vor  face sa va treziti in fiecare dimineata plini de viata si de veselie. Cu Jupiter in aceasta casa in care el este domnitorul natural , deveniti  exploratori , veti fi cei care vad intotdeauna ceva mai mult dincolo de ce a fost descoperit. Explorarile mentale ofera in acest an intuitie si vise care se realizeaza , reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare . Energia lui Jupiter in Gemeni  in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada din acest an 2012 favorabila planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari , studiile superioare, spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate ,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate , puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.

Saturn este profesorul ,  petrece de obicei cam doi ani si jumatatre intr-un semn zodiacal, rolul acestei energii este de a crea experiente care sa ne ajute sa ne maturizam, adesea acestea sunt incomode dar cu siguranta semnificative . Saturn este stapanul timpului, karmei , ne invata despre datorie, rabdare , efort indelung, onoare . Odata lectiile invatata , Saturn stie sa dea si premii , stie sa lase un cadou semnificativ inainte de a parasi  un semn zodiacal, odata lectiile invatate , suntem recompensati. Daca nu trecem testele lui Saturn , atunci , aceasta energie poate capata un ton destul de dur , devine restrictiva , incomoda si dura . Nu este o energie prea distractiva dar cu siguranta aceasta energie ne invata sa crestem , sa actionam cu responsabilitate si maturitate , iar coronita o primeste doar cei care merita.
In anul 2012 , Saturn este in Balanta , in acest semn , energia saturniana este un pic imblanzita , chiar si in cele mai nefavorabile situatii, efectul nu este atat de dur ca in alte semne zodiacale. Saturn in acest semn este in exaltare , se simte foarte bine , lectiile lui privesc relatiile, diplomatia , colaborarea , corectitudinea, dreptatea , responsabilitatea unui parteneriat .
Saturn incepe anul 2012 pe gradul 28 Balanta , pe 7 februarie 2012 intra in miscare aparent retrograda pana pe gradul 22 Balanta in data de 26 iunie cand isi reia mersul direct , intra pe 7 octombrie in Scorpion si termina anul 2012 pe gradul 9 Scorpion.

Pentru Balante  , Saturn in Balanta   “este la voi acasa” , este o energie cu puternice influente asupra personalitatii voastre , aspectului fizic, modului in care vedeti lumea dar si a modului in care lumea va vede , aceasta energie este pe capul vostru inca din anul 2010 .
Saturn este planeta karmei  si are un mod unic de a va invata umilinta , rabdarea , va pune  sa va  analizati  rezultatele si comportamentul din trecut si sa va  asumati  responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele.  Este cea mai buna perioada in care puteti deveni realisti in legatura cu voi , cu propria voastra persoana , sa incercati sa definiti  ce vreti sa dezvoltati  la voi . Aceasta cunoastere a voastra , a realitatii vietii voastre poate incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada va fi  caracterizata de dorinta voastra de a va  cunoaste mai bine ,  de a incerca sa aflati  cat mai multe despre capacitatile voastre pe care sa le folositi in a  face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegeti  imensa putere a lui Saturn in viata voastra , aceasta putere va da posibilitatea de a va modela singuri . Acesta perioada poate fi una plina de probleme, tensiuni , cu Saturn in semnul vostru , starile emotionale si mentale pot fi destul de tensionate , vitalitatea voastra poate fi destul de scazuta . Este un timp in care sunteti chemati sa faceti schimbari aproape in fiecare domeniu din viata voastra care are nevoie de “ reparatii “ , pot aparea obstacole la locul de munca, in relatia cu partenerul, Saturn va cere sa fiti realisti cu voi insiva , sa va invatati limitele  , sa va maturizati , trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca puteti face orice , va veti confrunta cu probleme si obstacole care va vor  solicita sa fiti mai realisti si practici in rezolvarea lor . Toate aceste experiente vor fi necesare pentru a va cunoaste mai bine . Ceea ce este iarasi important in urmatoarea perioada  este aceea ca Saturn in Balanta  face un aspect de conjunctie cu Soarele vostru  natal , este o energie ce va pune un accent deosebit pe asumarea unor responsabilitati , maturizare, gestionarea rezonabila a realitatii . Acest lucru nu va fi usor, puteti trece prin perioade de asteptare , de constructie lenta ,  amanari , intarzieri , constrangeri  care nu vor decat sa structureze mai bine situatia , sa va faca mai lucizi .
Saturn este in esenta o planeta a justitiei , a dreptatii , va spune ca a venit timpul sa fiti maturi , realisti in legatura cu voi insiva .  Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor, invita mania lui Saturn in viata voastra .

In octombrie 2012, Saturn intra in Semnul Scorpionului , testandu-ne , invatandu-ne, provocandu-ne in domeniile intimitatii, increderii , fidelitatii , bunurilor comune , comisioane, credite , mosteniri , impozite,  afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire , secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie .

Pentru Balante , Saturn in Scorpion parcurge casa II– casa banilor , valorilor  , este o o perioada in care accentul este pus pe valorificarea talentelor voastre native . Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata va vorbeste intr-un limbaj clar despre banii pe care ii obtineti din munca voastra , din folosirea talentelor voastre , tot timpul parca aveti in gand “ am obosit sa ma gandesc la problemele mele , mi se pare ca pierd timpul , tot ceea ce imi doresc acuma este sa fac ceva in lumea reala , sa fac ceva concret , sa obtin mai multi bani”.  Cu Saturn in tranzit prin aceasta casa  este ideal sa incepeti  o noua afacere, sa invatati  o noua meserie, sa obtineti  o cunoastere practica care mai tarziu  va permite sa obtineti mai multi bani , este o perioada buna de a incerca sa puneti bazele unei mai bune securitati si stabilitati in lumea materiala. Masurile concrete si rabdatoare luate in aceasta perioada pentru a va  pune la punct afacerile materiale  vor da cu siguranta mai devreme sau mai tarziu  rezultatele scontate  si vor aduce beneficii considerabile , ceea ce este important sa stiti  este ca “ graba strica treaba” , energia lui Saturn in aceasta casa actioneaza lent dar sigur. Sunteti sprijiniti in eforturile facute pentru a va  construi noi structuri financiare  si de securitate  , ceea ce construiti  in aceasta perioada va va  aduce beneficii multi ani la rand de acuma inainte . Tranzitul lui Saturn prin aceasta casa nu se limiteaza doar la aspectele materiale , dar acesta este segmentul de viata cel mai energizat  ; la fel de bine se poate vorbi de  acumulari lente  dar sigure a tot felul de resurse  , deopotriva materiale si psihologice  care contribuie la amplificarea increderii in voi , da , energia lui Saturn in tranzit prin aceasta casa  da forta talentelor voastre dar nu o forta trecatoare ci una care pe zi ce trece devine destul de puternica . Tot in aceasta perioada se poate vorbi despre o analiza pe care o faceti  pentru a vedea cum v-ati  folosit talentele si ideile din trecut , daca v-au  permis sa obtineti ceva sau daca se dovedesc inutile si nepractice , in urma acestei analize tot ce se va dovedi valoros si in accord deplin cu eforturile facute in punerea in evidenta a acestei valori va conduce la consolidarea situatiei voastre  financiare , este ca si cum talentul vostru  dezvoltat intr-o anumita directie dar pus si in practica  va permite si succesul financiar. Este o perioada  in care Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor ,trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi .

Saturn este in esenta o planeta a justitiei ,a dreptatii ,va spune ca a venit timpul sa invatati ca fiecare valoare ( fie ea materiala, nativa) trebuie respectata si obtinuta prin munca , rabdare , efort , prudenta . Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi . Un stil de viata imoral,  neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor invita mania lui Saturn in viata voastra , in finantele voastre.

Uranus este excentricul, noul, revolutionarul, socul, geniul. Sta intr-un semn zodiacal cam 7 ani guvernand lucrul in echipa , prietenia, electricitatea , internetul, tot ce este in afara normelor, conventionalului, traditionalului. Aduce in acelasi timp incapatanare , revolta , surprize placute sau haos neasteptat .Uranus incepe anul 2012 pe gradul 0 Berbec, intra in miscare aparent retrograda pe 14 iulie pe gradul 8 Berbec si termina anul 2012 pe gradul 4 Berbec .

Pentru Balante , Uranus in Berbec tranziteaza casa VII,  aceasta energie lucreaza in domeniu parteneriatelor , casatoriilor, asocierilor .  Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre relatii ce pot soca , imprevizibilul este in viata voastra , puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in asociatii.  Cu Uranus in opozitie cu Soarele natal, in special pentru Balantele  nascute in prima decada a semnului,  excesul de intoleranta , de iritatie,  de nerabdare  va fi simtit fata de tot ce apare ca o piedica in calea libertatii voastre . Sunteti gata sa va asumati orice risc pentru a decide asupra alegerilor pe care le aveti de facut . Poate fi o schimbare neasteptata de existenta, personalitate , destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine , de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat .

Neptun  sta aproximativ 14 ani in fiecare semn zodiacal ( lectiile aduse de aceasta energie necesita mai mult timp pentru a fi invatate ) , iar la inceputul anului 2012, il gasim pe Neptun pe gradul 28 Varsator ca pe 4 februarie sa intre in semnul Pestilor unde va sta destul de mult . Pe 4 iunie , intra in miscare aparent retrograda pe gradul 3 Pesti  iar pe 10 noiembrie revine in mers direct si termina anul 2012 pe gradul 1 Pesti . Neptun este emotia, iubirea, spiritualitatea si magia in tot ceea ce atinge , aduce in acelasi timp iluzia, ceata , pacaleala , auto-amagirea , auto-distrugerea. Neptun ne vorbeste despre intuitie, secrete, mistere spirituale , paranormal , caritate , fortele ascunse din spatele scenei , in sens pozitiv, aceasta energie aduce compasiune, intelegere , intuitie , iubire , in sens negativ , Neptun stie atat de bine sa te ajute  sa  faci dintr-o “ cocioaba , un palat sau dintr-un broscoi un fat-frumos “ , are aceasta putere , iluziile, ceata , fac parte din aceasta energie .
Neptun in Pesti este la el acasa si oare unde este mai bine decat acasa , din acest punct de vedere , se pare ca in urmatoarea perioada vom fi aproape toti iubiti de aceasta energie care va face tot posibilul sa scoata in evidenta iubirea, compasiunea, credinta , magia din noi . Totusi , vor exista si destule momente de inselaciune, iluzie , pacaleala .

Pentru Balante , Neptun in Pesti energizeaza casa VI , un domeniu al muncii , locului de munca , colegilor , sanatatii. Aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi , a problemelor de servici , puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice . Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica , relatia cu colegii , cu sefii ,  acest lucru poate crea de multe ori confuzie ,haos dar si un sentiment de vinovatie , deci mare atentie , Neptun poate atat de usor sa  va faca sa credeti altceva decat ceea ce este real. In legatura cu sanatatea , este posibil sa apara fel de fel de boli misterioase greu de diagnosticat , puteti fi mai sensibili la medicamente .  Din acest motiv , poate aparea  un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate  iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie .

Pluto transforma si vindeca tot ceea ce atinge , are un mod inegal de a strabate semnele zodiacale , poate sta 13 ani intr-un semn zodiacal iar in alt semn poate sta si 32 de ani . Pluto este o energie indispensabila si utila, ea distruge aspectele  problematice o data pentru totdeauna, asta nu pentru ca este o energie negativa. Aceasta energie  permite reconstructia, regenerarea unor parti ale personalitatii noastre sau a unui domeniu din viata noastra cu conditia sa reusim sa canalizam aceasta energie salbatica , profunda . Incepem anul 2012 cu Pluto pe gradul 7 Capricorn , intra pe 10 aprilie in miscare aparent retrograda pe gradul 9 capricorn  , revine in miscare directa pe 19 septembrie pe gradul 6 si termina anul 2012 pe gradul 9 Capricorn . Energia lui Pluto in Capricorn se va concentra pe obiectivele si aspiratiile ce pot fi facute cu profesionalism , cu simtul datoriei, cu rabdare .

Pentru Balante , Pluto in Capricorn energizeaza casa IV, un domeniu al familiei , parintilor , afacerilor imobiliare .
Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza , in cazul vostru , Pluto in casa IV devine judecatorul modului in care aveti grija de familie, parinti , camin . Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul , schimbarile profunde au loc prin intermediul modului in care invatati despre siguranta voastra emotionala , fara a avea nevoie de altii . Rolul lui Pluto in acest domeniu  este imens , este o energie ce va poate ajuta sa va dezvoltati propria bunastare , autoritatea ,individualitatea , sa gasiti o cariera sau o slujba corespunzatoare , sa deveniti maturi din punct de vedere emotional .
Pluto in tranzit prin Capricorn face un aspect de careu –provocator cu Soarele nativilor din Balanta nascuti in prima decada , efectele lui Pluto nu sunt foarte evidente in timpul tranzitului cand aspectul este perfect , efectele si evenimentele induse de aceasta energie apar atunci cand acest aspect se dizolva . Deci ,  pentru Balantele nascute in prima decada a semnului , efectele acestui aspect vor fi  mai evidente in familie , relatia cu parintii, dar si cu cariera  . Pluto in careu cu Soarele natal este o energie ce poate aduce pierderea puterii ,  a unei functii  importante , a unei persoane importante in viata voastra ,  crize de identitate , probleme de sanatate . Ar fi bine sa va va dati seama ca daca va ganditi numai la voi , numai la interesele proprii si la cum sa castigati putere, atunci acest tranzit poate deveni destul de dificil de gestionat , deveniti de fapt propriul vostru dusman . Incepand din iunie 2012 si pana in octombrie 2012 , Balantele nascute  intre 25-30 septembrie sunt actorii principali ai unui aspect de careu dintre Pluto in Capricorn si Uranus in Berbec , ambele energii fac un aspect provocator cu soarele vostru , deci schimbarile drastice si bruste in domeniul carierei , familiei sunt evidentiate . Puteti trai o vara destul de tensionata dar Jupiter fiind acuma in Gemeni va sti sa atenueze cat de cat aceste influente astrale provocatoare atat in cariera cat si in relatii si familie .

6 aprilie 2012 vine cu o Luna Plina in Balanta gradul 17:23 ( ora 23:40, ora Romaniei ) , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre cu puternice accente asupra celor nascuti in jurul datei de 6 octombrie  .  Aceasta Luna Plina activeaza axa relationala eu-tu , poate fi o perioada de  puternice conflicte interioare , zbucium sufletesc , dezechilibru comportamental  fata de celalalt sex , inconstanta , lipsa de claritate , este necesar sa incercati sa gasiti un echilibru in raport cu celalalt, cu ceilalti , cel ce va sti sa faca acest lucru prin exprimarea clara si concisa a gandurilor, prin respectarea partenerului, prin intelegerea ca un partener nu este un simplu “ obiect “ ce poate fi manipulat cum doreste celalalt nu va simti prea mult influenta acestei luni pline , cine va continua sa creada ca un parteneriat este format doar dintr-un singur partener in timp ce celalat este doar o simpla prezenta ce poate fi modelata cum vrea celalalt va fi pus in situatia unei alegeri , ori isi modifica comportamentul ori pleaca , este un timp al intrebarilor, raspunsurilor  si deciziilor in orice fel de parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri.

15 octombrie  2012 vine cu o Luna Noua in Balanta pe gradul 22:32 ( ora 05:10, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 15 octombrie  , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea , pot aparea inclusiv probleme de sanatate .

Prima Eclipsa de Soare din anul 2012 este pe data de 21 mai, ora 2:45 , este o o Eclipsa partiala de Soare  in Gemeni asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni ,cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 21 iunie . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile , oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei . Eclipsa  de Soare in casa  IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca .  Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.

Urmatoarea Eclipsa de Soare din 2012 este pe data de 14 noiembrie , este o Eclipsa totala de Soare in Scorpion gradul  21:56 asociata cu Nodul  Nord Lunar in Scorpion , este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii. Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie . Pentru Balante , aceasta Eclipsa  de Soare energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atente la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.

In mare , cam asa este organizata orchestra astrala in anul 2012  pentru voi dragi Balante , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale  majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

 

You may also like

4 Comments

  1. multumesc mult mult! astept de mult timp interpretarile pentru balanta, insa ma tem ca s-a strecut o greseala la capitolul Saturn, unde este scrisa semnificatia pentru fecioare.

  2. neagu
    este bine scrisa semnificatia lui saturn in Scorpion pentru balante , greaseala este legata de semn,am scris fecioara in loc de balanta ( saturn in balanta tranziteaza casa I pentru voi balantele iar cand intra in Scorpion va energiza casa II )
    MULTUMESC
    adriana

  3. Multumim Adriana noastra draga pentru “darurile” pline de suflet si profesionalism pe care ni le faci. Si pentruca se apropie sarbatorile eu iti doresc multa sanatate, noul an sa iti aduca numai impliniri , bucurii si multa putere de munca.Sarbatori fericite! Cu consideratie S.P.

  4. Draga Adriana iti multumesc f. mult pentru articol este superb i/l asteptam s/ a apara si imi place f mult .. si pentru ca ne pregatim de sarbatori iti doresc CRACIUN FERICIT PLIN DE LUMINA cu mult drag violeta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.