DESTINUL DIN DATA DE NASTERE- VIBRATIA NASTERII 9

VIBRATIA NASTERII 9

 

Cuvantul cheie al acestei vibratiii este  : Umanitarism

 

Oamenii cu vibratia nasterii 9 sunt inclinati spre sacrificiul de sine , sensibili , grijulii, cu nevoi intense de a sluji pe ceilalti , le place sa-i ajute pe altii si deseori dau mai mult dacat primesc in schimb, de aceea , altii pot profita de ei cu usurinta . Inima lor este  plina de romantism si devin profund dezamagiti cand dragostea lor sincera si adanca nu le este intoarsa. Telurile umanitare ale acestei vibratii sunt de obicei usor detasate si cu perspectiva universala , 9 este un numar extrem de creativ , adesea aceasta creativitate se poate manifesta in scris sau in multe moduri diferite. Partea negativa a acestei vibratii  se manifesta prin tendinta de a lua , in loc sa dea, de aceea , se pot vedea acesti oameni luptand impotriva propriei lor firi.

Oamenii acestei vibratii 9 sunt profunzi si marcati de intelegerea conform careia cea mai importanta realizare este ideea ca numai dragostea deschide portile spre o noua dimensiune spirituala.

Senzitivitatea, perceptia, clarvederea fac parte din viata acestor oameni, intuiesc usor ceea ce se va intampla , patrund destul de usor in forul interior al celorlalti . Inteligenti, activi, cu o imaginatie bogata, sunt plini de idei , inteleg repede si reusesc sa gaseasca solutia acolo unde altii au esuat, transformand esecul in succes pentru ei. Caracteristic acestei vibratii 9 este gandirea clara, ascutita, careia nu-i scapa nici un amanunt, iar,  datorita finei lor intuitii,  inteleg pana la cele mai subtile forme, comportamentul uman. Energici, activi si eficienti, acesti oameni muncesc constant si constiincios , metodic si disciplinat, de aceea asteapta rezultate maxime, tind sa domine si pretind sa cunoasca problemele care ii privesc pe cei cu care intretin relatii , amestec ce este deseori resimtit si greu acceptat. Simtul dramatic este foarte dezvoltat, obisnuiesc sa acorde intamplarilor si persoanelor dimensiuni marete, atat in sens pozitiv cat si negastiv, deseori manifesta un simt scazut al realitatii , tendinta de exagerare pe care nu si-o recunosc.

Acesti oameni se vor considera realizati numai prin ajutorarea celorlalti, intuitia lor dezvoltata le va sopti tot timpul ca doar asa isi pot imbogati sufletul  iar evolutia lor va parcurge noi trepte.

Produc impresii foarte bune , castiga simpatie  si incredere in ceilalti , deseori insa sunt destul de ciudati si extravaganti , viata lor va urma un cod propriu si personal care depaseste normele si obiceiurile impuse de societate , greu ii pot intelege pe cei mai putin emotivi si intelectuali. Independenta dar si orgoliul lor nu vor suporta constrangerile , oprelistile de nici un fel, ei au nevoie de libertate absoluta in gandire dar si in actiune, tot ce ii limiteaza si inchide ii conduce la nevroze dar o ambianta deschisa ii ajuta sa infloreasca, sa se simpta liberi , sa se poata misca dupa voia inimii, aceste lucruri sunt pentru ei “ o apa vie ‘  deoarece in libertate sufletul lor se reimprospateaza .

Desi par veseli, comunicativi si deschisi, oamenii cu aceasta vibratie sunt solitari iar legaturile lor cu ceilalti sunt superficiale si de scurta durata, caracterul lor enigmatic nu –i va lasa niciodata  sa dea totul din ei, e ca si cum sufletul lor se ascunde in locuri in care cu greu il poate atinge ceva. Mentalitatea este destul de ciudata, au o sete continua de

cunoastere dar ca in tot ceea ce fac, interesul si atentia lor nu sunt constante, o data cunoscut ceva va fi lasat pentru altceva care il va absorbi complet , si tot asa.

Pe multi ii fascineaza vioiciunea, entuziasmul  , nobletea si generozitatea lor, altii , nu-i tolereaza din cauza laturii lor nelinistite, impulsive , irascibile si arogante , pot avea reactii foarte violente si agresive, pot cauta chiar ei confruntarile si conflictele.Spun deschis ceea ce gandesc, iubesc corectitudinea si lupta ca dreptatea sa primeze sub toate aspectele , sinceritatea si franchetea lor pot lucra de cele mai multe ori in defavoarea lor.

Intuitia si emotia domina acesti oameni mai mult decat intelectul si ratiunea, perceptia si intelegerea sunt trasaturile lor caracteristice, dispun de mari resurse morale , de energie si curaj ce le vor folosi spre binele celorlalti . Latura negativa a acestei vibratii se manifesta prin risipirea vietii in capricii, agresivitate, aroganta, devin colerici si nu suporta nici un fel de contradictie sau parere ascunsa , tind sa se considere victime ale destinului  punand pe seama altora propriile greseli, esecuri.Egoismul acesta este din cauza unei tensiuni interioare insuportabile care ii face sa se dedice celor mai inalte idealuri umanitare si sa devina un exemplu pentru ceilalti, aici vor plati dureros , traind intr-o continua stare de neliniste si frustrare, trebuie sa nu cedeze naturii lor inferioare, sa lupte , sa se poate elibera de aspectele negative  si sa se apropie de adevaratul lor destin. Trebuie sa demonstreze cu propria lor fiinta ca omul inseamna mai mult  decat instinct si materie, sa recunoasca si sa accepte ca misiunea lor este sa devina ei insisi lumina care va lumina viata celor cu care intra in contact. , numai asa devin fericiti si impliniti, evitand un destin nefericit.

Cele mai importante realizari le pot obtine in domeniul ajutorului social si umanitar. Pot fi excelenti medici, psihiatri, psihologi, pediatri, infirmieri, misionari, cercetatori stiintifici. Excelentele simturi psihice le pot folosi in vindecarile celor bolnavi iar clarviziunea ii ajuta sa anticipeze evenimentele, prin dezvoltarea acestor calitati pot atinge succese remarcabile in domeniul stiintelor oculte.

Arta dramatica le da posibilitatea sa-si manifeste talentul innascut , pot deveni mari personalitati ale scenei cu succese rasunatoare in cariera artistica. Calitatile lor oratorice pot revolutiona lumea cand sunt folosite in ajutorarea altor persoane , se pot consacra in cariera literara ca scriitori, dramaturgi, scenaristi, ziaristi, corespondenti sau publicisti. Ca patroni sunt onesti , binevoitori si corecti dar nu prea au calitati sa-i comande si conduca pe altii.

Generozitatea lor are o legatura directa cu persoanele cunoscute, sunt incantati sa-si sarbatoreasca familia si prietenii invitandu-i sau  facandu-le cadouri, buzunarul lor este deschis tuturor celor care cauta ajutor. Totusi, in ciuda acestei generozitati , sunt neincrezatori , incat este imposibil sa fie intelesi sub aspect comercial si profesional, gandirea lor limpede unita cu intuitia fina ii face banuitori si suspiciosi. Nu se pot lauda cu un simt practic prea dezvoltat, ceea ce conteaza foarte mult pentru acesti oameni este aceea ca banul , puterea banului le ofera libertatea si independenta de care au nevoie. Modesti si frugali, acesti oameni aspira la o viata linistita , calma si simpla ca posesori ai unei averi mostenite sau obtinute printr-un noroc al sortii, sunt filantropi prin excelenta.

Sunt sentimentali , emotivi si tandri dar intr-un fel propriu fara a-si exterioriza prea mult sentimentele , idealisti , romantici si visatori se indragostesc de multe ori in viata pana isi vor gasi acea dragoste adevarata si definitiva careia sa i se dedice in intregime.

Temperamentali , perseverenti si emotivi , trebuie sa lupte pentru a-si domina tendintele negative, in alegerea partenerului trebuie sa dea dovada de multa atentie pana vor gasi stabilitatea si sprijinul necesar implinirii menirii lor in aceasta lume .

 

Se vor simti intelesi si fericiti alaturi de un 3, 6, 9,   fiind extrem de compatibili, pot fi compatibili cu un   2, 5 ,11sau 22 , asocierea cu un  1,  4,  7, 8   trebuie sa  dea serios de gandit.inainte de a se implica intr-o relatie de durata.

 

Menirea oamenilor cu aceasta vibratie este sa daruiasca ce-i mai bun din ei celorlalti, sa fie sprijin si sfat, ajutandu-i sa-si rezolve problemele si necazurile. Este o misiune grea dar singura csre poate sa le aduca fericirea, linistea interioara si elevatia spirituala.

 

NUMARUL 9

Planeta :                  Marte, Jupiter

Piatra   :                  Diamantul, topazul

Metalul :                  Fierul

Semnul zodiacal :    Berbec, Sagetator

Ziua favorabila:       Marti  

Culorile :                Rosu            

Numere norocoase  9, 4, 7

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.