8-VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII APRILIE 2020-UN NOU LEGAMANT FA CU NOI DOAMNE!

“Dupa opt zile, ucenicii lui Isus erau iarasi in casa; si era si Toma impreuna cu ei. Pe cand erau usile incuiate, a venit Isus, a stat in mijloc si le-a zis: “Pace voua!” Ioan 20:26

Luna: aprilie este luna a 4-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2020 =4+4=8

                    Vibratia energetica a numarului  8 este adesea destul de controversata, vorbeste despre bani, putere, spiritualitate, afaceri, lupte ascunse pentru putere, autoritati, materialism pronuntat, controlul celorlalti, teama, ridicari si caderi spectaculoase.  Cu vibratia energetica a lui 8 poti reusi dincolo de asteptari sau poti esua mizerabil. 8 este guvernat de Saturn, parintele timpului si poate de aceea, aceasta vibratie ne aminteste ca toate au vremea lor:

“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.”Eclesiastul 3:1

Saturn este justitia divina administrata fara teama sau favoruri. Cantareste faptele trecutului si ne pedepseste in consecinta. 8 este simbolul infinutului pe verticala, asta arata ca bogatia, puterea, pedeapsa nu sunt daruri pamantesti ci daruri ceresti.

In Biblie, 8 reprezinta un nou inceput, o noua ordine, “cel nascut din nou”, invierea, o viata noua, un nou legamant. Opt are o semnificatie speciala pentru Dumnezeu, deoarece El a ales a opta zi pentru a marca inceputul saptamanii noi. Opt este numarul personal al lui Isus. Este legat de Isus si de Invierea Lui, intrucat a Inviat in a 8-a zi dupa ce a fost ales sa fie cel care va fi sacrificat pentru pacatele oamenilor. 8 oameni au fost salvati dupa potop pentru a continua viata pe pamant deci pentru un nou inceput.

In acelasi timp, atributul principal al lui 8 este echilibrul, marele egalizator karmic, o forta care creeaza la fel de usor cum distruge. Cand ne intalnim cu vibratia 8 ( zi universala, zi personala, destin, nume, etc.) intelegem ca exista o justitie divina, o plata, o noua directie, culegem ce am semanat.

Este o luna universala in care banii vorbesc, toate aspectele legate de cariera, putere, autoritati, afaceri si finante, aduc agresivitate, lacomie, ostentatie. Aceasta luna 8 poate fi ca un camp de lupta in care succesul se combina atat de bine cu pierderi, pericole, sacrificii, violenta, ispite, karma. Vibratia 8 este o forta puternica ce indeamna la echilibru, incredere, generozitate, iertare. Provocarile acestei vibratii energetice tin de manipulare, lacomie, manie si judecata. Aceasta luna de vibratie 8 este confortabila in domeniul material daca alegem sa dezvoltam conexiunea spirituala, intuitia naturala, compasiunea, intelepciunea.

8 este o vibratie de echilibrare karmica, ea da doar ce este de drept si ia inapoi tot ce este castigat pe nedrept. Da, vibratia karmica a lui 8 regleaza lucrurile intr-un mod spectaculos, pot exista unele vesti bune dar pot aparea si pierderi. Este un timp al unor pasi critici in evolutia noastra, pasi ce ne obliga sa redescoperim valorile spirituale.
Uitati-va la  numarul 8, este infinitul pe verticala, este iubirea infinita, energia infinita, timpul infinit, prosperitatea infinita …. Cu alte cuvinte, reprezinta abundenta fara sfarsit cand ne conectam cu divinitatea, cand intelegem sa facem un echilibru intre ceea ce este sus cu ceea ce este jos, intre material si spiritual. Lacomia va conduce cu siguranta la pierderi,
Una din lectiile lui 8 ne cere sa invatam despre compasiune, dragoste si mila. In general, vibratia 8 aduce inaltari dar si caderi spectaculoase din functii si asta datorita naturii ei universale de a echilibra totul.
In relatii, aceasta vibratie 8 aduce o teama in exprimarea emotiilor, posesivitate, exigenta, loialitate, dusmanii de temut, razbunari de toate felurile.

O luna de vibratie universala 8 ne recompenseaza direct proportional cu intentia si efortul depus. Acesta este motivul pentru care 8 este cunoscut ca un numar karmic … cantareste si echilibreaza totul. Ofera inapoi ce am dat si, uneori, un pic mai mult daca meritam. Daca am fost organizati, eficienti, rabdatori, responsabili, milosi, ne putem astepta la recunoasterea si rasplata cuvenita. Egoismul, lacomia, lupta ascunsa pentru putere, frica, lipsa credintei, conduc la dezamagiri si pierderi. Intr-o luna 8 sunt cantarite eforturile dar si sufletul, calitatile morale, aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce am dat, am semanat, in ultimele luni.
De multe ori, o luna universala 8 accentueaza problemele financiare, tot ce tine de bani (venituri, activitatile financiare, bancile, bursa de valori, institutiile financiare, pietele monetare, comertul) este amplificat in bine sau in rau, pot fi demascate anumite incurcaturi/tunuri financiare.

In Tarot, numarul 8 reprezinta Puterea. Imaginea cartii de tarot este legata de o femeie ce are deasupra capului ei cifra 8 in pozitie culcata si care isi foloseste mainile goale pentru a inchide cu blandete gura unui leu in timp ce acesta ii atinge mana dreapta.
Pozitiv, energia lui 8 ne invata ca puterea interioara( puterea scanteii divine din noi) poate imblanzi chiar si un leu. Vorbeste despre curaj, autoritate morala, puritatea scopului urmarit, controlul emotiilor, increderea in victorie. Negativ, energia lui 8 vorbeste despre confuzie, indoiala, frica, agatarea de putere, auto-infrangere, a fi propriul dusman, abuz de putere, cai incurcate, slabiciuni. Puterea reala a lui 8 este totul despre succes si abundenta dar prin sprijin divin. Un 8 negativ ne va tranti tot timpul in fata fel de fel de obstacole, caderi spectaculoase, pierderi incredibile si asta pentru a ne aduce aminte de vorbele lui Isus:
“  caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

Numarul 8 este cu siguranta si un simbol puternic al sperantei, al inspiratiei si al binecuvantarii. In timp ce unele faze vechi se incheie, 8 poate fi si indiciul unui nou inceput dupa lupte existentiale si multa durere. O luna de vibratie 8 poate fi o sarbatoare mare in sufletele noastre, in viata noastra;

“ Timp de sapte zile, sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc. A opta zi, sa aveti o adunare sfanta si sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc; aceasta sa fie o adunare de sarbatoare: sa nu faceti nici o lucrare de sluga in timpul ei.” Levitic 23-36.

In aceasta luna de sarbatoare, Hristos domneste pe intregul pamantul si ne spune : “Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea. (Ioan 7: 37).

In cele din urma, aceasta vibratie universala 8 ne spune ca trebuie sa ne aliniem cu Cerul, sa ne intoarcem la radacinile noastre spirituale. Acolo gasim adevarata noastra putere ce ne sprijina indiferent de obstacole, boli, pierderi, frici. Doar asa putem realiza imposibilul, doar asa incredibilul poate fi credibil, doar asa putem realiza ceea ce parea de nerealizat.

Aceasta luna de vibratie universala poate fi benefica pentru cei nascuti pe 8, 17, 26, cei care au vibratia numerologicala 8 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 8( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume). Cel mai bun prieten al unui 8 este numarul 1( zi de nastere, destin, nume), in consecinta si cei influentati de vibratia lui 1 pot avea un timp bun. In aceasta luna, abundenta si succesul(8) functioneaza prin afirmatii: eu sunt puternic, sanatos, tanar, suplu, frumos, prosper, bogat, armonios si fericit.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 8 sunt:

Vibratia 1(2, 11, 20, 29 aprilie 2020) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 3, 12, 21, 30 aprilie 2020): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 4, 13, 22 aprilie 2020): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(5, 14, 23 aprilie 2020): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 6, 15, 24 aprilie 2020): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 7, 16, 25 aprilie 2020 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 8, 17, 26  aprilie 2020 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (9, 18, 27 aprilie 2020): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(1, 10, 19, 28 aprilie 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.