7-VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII SEPTEMBRIE 2023-O LUNA CURCUBEU….

Va fi deci curcubeul Meu in nori si-l voi vedea, si-Mi voi aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si pamant si tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pamant!”Geneza 9:16

 

Suntem pe cale sa ne imbarcam in una dintre cele mai spirituale luni universale: luna septembrie 2023 universala 7 (9+2+2+3=16=1+6=7). Putem auzi mai usor corul ingerilor.

In numerologie, numarul 7 este cel mai spiritual numar. Cand suntem intr-o luna universala 7(sau an universal 7),  acesta este un timp de treziri spirituale, de adunare a cunostintelor, de singuratate si de focalizare interioara. Simtul nostru spiritual creste enorm si putem vedea schimbari in filozofiile si credintele noastre spirituale.Chiar daca nu am fost prea interesati de spiritualitate, luna aceasta s-ar putea sa incepem sa exploram  mai mult spiritualitatea, fie intentionat, fie accidental (sa zicem, de exemplu, printr-o trezire spirituala brusca ). O luna 7 poate amplifica progresul spiritual (mai degraba decat material) si tot ceea ce se intampla acuma ne va forta sa ne ocupam in principal de problemele spirituale legate de viata, lectii de viata,  moarte si viata dupa moarte. In aceasta luna 7, putem simti nevoia sa ne ocupam mai mult de ceilalti, sa fim preocupati de problemele lor si, daca este necesar, sa oferim sprijin. In relatii, problemele pot fi rezolvate cel mai usor cu rabdare, intelegere, comunicare, iertare, acceptare. Asa, ne putem face viata mai usoara atat noua cat si celor din jurul nostru.

Aceasta luna 7 ne cheama sa incetinim si sa ne gandim mai profund si la propriile nevoi, dorinte. Sa lasam intuitia-vocea sfanta din noi, sa ne ghideze in alegerile importante. Vom fi incredibil de psihici in aceasta luna si vom simti lucruri de care poate nu eram constienti inainte. Sa evitam oamenii toxici care ne epuizeaza energia. Sa petrecem timpul cu oamenii pozitivi care ne hranesc si ne sustin. Sa dormim mai mult, sa ne tratam corpul ca pe un templu si mintea ca pe un sanctuar pretios.

Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea, pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii.  De multe ori, o luna 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi. Intr-o luna de vibratie 7, soarta vorbeste prin metodele ei de neintele

O luna 7 poate fi si confuza sau chiar deprimanta. Indiferent de cat de mult dorim sa mergem inainte, aceasta luna este despre recunoasterea nemultumirilor noastre si despre cat de satisfacatoare poate deveni viata noastra daca suntem dispusi sa intelegem ca planul lui Dumnezeu sta in fata tuturor planurilor noastre. Doar o viata planificata impreuna cu Dumnezeu este de success.

Este luna cuvintelor simple iar cuvantul “multumesc”  este cuvantul cheie in transformarea noastra. Sa fim recunoscatori universului pentru tot ce avem deja si vom avea. Se poate sa fim foarte dezamagiti in aceasta luna dar trebuie sa ne dezvoltam credinta ce ne va ajuta sa trecem prin momentele grele cu incredere ca totul se va imbunatati.

Sa alegem sa fim puternici, intelepti si umili. Asa, totul devine mai clar si  intuitia ne va sopti ce cunostinte trebuie consolidate si ce abilitati trebuie dezvoltate pentru a ne atinge scopul vietii.

Sa ne deschidem inima si mintea si sa urmam directiile pe care ni le ofera Universul la momentul potrivit. Vom descoperi si vom  afla mai multe despre noi si despre misiunea noastra aici pe acest pamant. Este luna trezirii spirituale si a iluminaarii. Apar fel de fel de semne, simboluri, coincidente, numere, pentru a ne trezi si pentru a ne aminti de misiunea noastra divina.

Partea intunecata a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca,sa fim blanzi si iertatori.

Este cea mai buna luna universala in care sa repetam de cateva ori pe zi cuvintele:”Perfectiunea lui Dumnezeu se exprima si prin fiinta mea. Ideea de sanatate perfecta imi umple acum subconstientul. Imaginea pe care o are Dumnezeu in legatura cu mine este o imagine perfecta si subconstientul imi va crea din nou corpul in deplin acord cu imaginea perfecta din Constiinta Divina.”

Asa cum Curcubeul este format din sapte culori si este un semn pentru toti oamenii de la Dumnezeu, si aceasta luna de vibratie universala 7 poate fi o luna curcubeu, o luna in care Dumnezeu isi aduce aminte de legamantul Sau ca nu ne va distruge si sa intelegem ca doar viata planificata de Dumnezeu este de succes.

O luna universala 7 poate aduce un raspuns la rugaciunile noastre, o minune, o binecuvantare, iluminare, incurajare si putere.

Aceasta luna de vibratie universal 7 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.