HOROSCOPUL LUI VENUS IN MERS DIRECT IN LEU-4 SEPTEMBRIE 2023, ORA 4:21, ORA ROMANIEI

Pe 4 septembrie 2023,  Venus revine in mers direct ( normal) de pe gradul 12:23 Leu. Dupa 40 de zile de retrogradare, de mers in desert, de intuneric, de blocaje relationale si financiare, Venus ne intinde timid “ mana ei de mic benefic” in domeniile de viata in care am fost trimisi la reexaminare ( asta in functie de casa astrologica in care venus a retrogradat in harta natala ). In mers direct, Venus este o binecuvantare cosmica in relatii, iubire, finante.
Venus a fost in mers retrograd in Leu din 23 iulie, invitandu-ne pe toti sa exploram dezechilibrele din relatii dar si valorile personale si bugetele noastre. Relatiile semnificative cu ceilalti, prieteniile, au putut trece prin momente de testare. Este posibil sa fi experimentat frustrari in legatura cu situatia financiara si sa ne gandim sa facem unele schimbari. Venus este una dintre cele doua planete, cealalta fiind Uranus, care orbiteaza Soarele in directia opusa Pamantului. Asta inseamna ca efectele miscarii retrograde sunt resimtite destul de puternic de noi, pamantenii. Impactul miscarii directe a lui venus se va simti la fel de puternic. Prin urmare, 4 septembrie marcheaza un moment de mare importanta, deoarece suntem capabili sa incepem sa indreptam greselile comise. Odata ce Venus trece in mers direct, vom putea face progrese din nou in relatii, finante.

In Leu, Venus este despre exprimarea increderii in sinele nostru, despre mandrie, generozitate, copilarii, copii. Ca stea de dimineata(este in fata Soarelui), Venus este mult mai independenta si autonoma iar felul in care vedem relatiile si valorile noastre devine mai clar. Venus stationara in mers direct este o invitatie de a ne lasa calauziti de sinele nostru divin, de a fi loiali valorilor noastre interioare, de a invata sa ne iubim pe noi insine indiferent de provocarile prin care trecem. Cu Venus directa, putem gasi mai usor o solutie la relatiile conflictuale si in acelasi timp sa ne sustinem propriile valori independente.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Venus in Leu este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

Berbec/Ascendentul in Berbec

Cu Venus directa in Leu, obstacolele pe care este posibil sa le fi intalnit in relatiile de iubire, in relatia cu copiii vostri, in finante, in vacante, incep acum sa se dizolve. Urmeaza o perioada (pana pe 9 octombrie) ce va sporeste sensibilitatea estetica si dorinta de a va exprima propria fiinta unica.  Relatiile pot fi mai relaxate si lipsite de griji. Succesul financiar va poate gasi mai usor.Ar putea exista o deschidere pentru avansare sau promovare. Este un moment excelent pentru a cere o marire de salariu.

Taurul/ Ascendentul in Taur

Bucurati-va: Venus, ghidul vostru astral iese din retrogradare, din lumea interlopa pe 4 septembrie. Venus directa in Leu va aduce un ton special casei, familiei si vietii voastre domestice in urmatoarea perioada(pana pe 9 octombrie). Acuma, puteti actiona pe baza intuitiilor si realizarilor pe care le-ati obtinut. Puteti valorifica magia acestui tranzit prin familie, casa, camin. Relatia cu cu familia voastra se poate imbunatati. Intuitia financiara este puternica. Puteti cumpara casa mult visata. Evitati orice activitate care nu va aduce confort. Iritatiile care par sa provina de la altii ar putea fi reflectarea propriei nelinisti interioare. Faceti tot posibilul pentru a controla dorintele pentru mai mult decat ceea ce aveti si cautati o solutie creativa pentru nemultumirea voastra interioara.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Cu Venus directa in Leu,  obstacolele pe care este posibil sa le fi intalnit in relatiile voastre, in comunicare, in comunitatea in care traiti, incep acum sa se dizolve.  In urmatoarea perioada(pana pe 9 octombrie) ar trebui sa valorificati magia acestui tranzit prin comunicare, calatorii, rude. Intalnirile cu rudele si prietenii vostri dar si calatoriile scurte distractive va vor oferi un sentiment de implinire. Daca exista conflicte, le veti rezolva cu usurinta. Daca lucrati cu publicul sau cu mass-media, munca voastra va fi acum rasplatita si va puteti bucura de succes. Acesta este un moment bun pentru a cere o marire de salariu. Este posibil sa observati un anumit succes la nivel financiar.

Rac /Ascendentul in Rac

Cu Venus directa in Leu, obstacolele pe care este posibil sa le fi intalnit in actiunile financiare, in relatia cu prietenii vostri, in familie, incep acum sa se dizolve. Urmeaza o perioada (pana pe 9 octombrie) mai buna din punct de vedere financiar si relational. Acest tranzit este bun pentru a va creste resursele financiare. Probabilitatea de a incepe sa va implicati in diverse tipuri de parteneriate de afaceri este foarte mare si pot aparea oportunitati financiare foarte bune, dar este indicat sa fiti atenti cu cheltuielile voastre.

Leu/Ascendentul in Leu

Cu Venus directa in Leu( in casa voastra), obstacolele si necazurile legate de planurile voastre personale, cariera, rude, comunicare, incep acum sa se dizolve. Urmeaza o perioada (pana pe 9 octombrie) cand mergeti de mana cu micul benefic(Venus) si puteti atrage mai multe beneficii. Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire. Sunteti mai sensibili la dezechilibrele din mediul vostru si cautati armonie in orice faceti. Puteti atrage bani sau puteti intalni oameni care va ofera un beneficiu financiar. De asemenea, aveti o mare capacitate de a va exprima creativitatea.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Cu Venus directa in Leu, piedicile in relatiile si finantele voastre, incep acum sa se dizolve. Totusi, Mercur -ghidul vostru astral isi continua retrogradarea iar pana pe 15 septembrie, inca mergeti cu frana de mana trasa. Este o oportunitate de a evalua ceea ce este posibil sa fi trecut cu vederea. Toate proiectele sau planurile organizationale pe care le puteti avea pentru viitor ar trebui revizuite – aceasta este o sansa de a le ajusta. Cel mai bun mod de a avea grija de voi in aceasta perioada este sa eliminati prietenii toxici pe care ii puteti avea in viata voastra. Veti intelege intuitiv prin ce trec altii, ceea ce va aduce, in combinatie cu atitudinea si compasiunea voastra, o mare usurare. Renuntati la bagajele care va limiteaza. Odata ce eliberati spatiul de energia negativa, este ca si cum v-ati afla intr-o lume cu totul noua, plina de sanse.

Balanta/ Ascendentul in Balanta

Bucurati-va si relaxati-va: Venus care este ghidul vostru cosmic incepe miscarea directa pe 4 septembrie si vine la voi cu surprize, beneficii materiale in mod neasteptat, protectii de care aveti nevoie. Aceasta este o destinatie minunata pentru Venus cand vine vorba de prieteni, grupuri, idealuri, afaceri si evenimente sociale. Venitul din cariera poate creste. Cei care sunt singuri, pot intalni iubirea intr-un mediu amical sau neasteptat. S-ar putea sa va simtiti mai inspirati sa va conecta?i cu oameni care au aceleasi idei si sa va implicati in activitati sociale care va imbunatatesc bunastarea emotionala. Exista un  potential pentru a face un contract important care va poate avansa cariera. Cineva influent va poate schimba viata in bine.

Scorpion / Ascendentul in Scorpion

Cu Venus directa in Leu, obstacolele pe care este posibil sa le fi intalnit in cariera, in relatia cu autoritatile, in relatiile voastre, incep acum sa se dizolve. Situatia voastra profesionala va deveni mai favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri.  S-ar putea sa va simtiti mai conectati obiectivele voastre profesionale. Desi poate fi un tranzit placut pentru voi, anumite conditii va pot face constienti de ceea ce va lipseste in viata voastra. Iubiti-va pe voi si pe ceilalti indiferent de conditii.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Cu Venus directa in Leu, interactiunea cu persoane din medii diferite sau cu cei cu care s-ar putea sa nu va conectati in mod natural poate oferi oportunitati suplimentare de crestere si invatare.Amintiti-va ca acest tranzit nu este despre rezultate sau predictii predestinate, ci mai degraba despre imbratisarea posibilitatilor de dezvoltare personala. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a va dezvolta cunostintele, pentru a merge la un curs sau sa va intoarceti intr-un fel la scoala, pentru calatorii. S-ar putea ca iubirea sa va faca semn de departe, sa va implicati intr-o relatie la distanta. Puteti rezolva mai usor problemele financiare.

Capricornul/Ascendentul in Capricorn

Cu Venus direct in Leu, daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Este posibil sa experimenta?i un impuls financiar prin intermediul unui partener sau al unei persoane semnificative. Va puteti creste veniturile prin negocierea unui contract de munca, prin banii partenerului de viata, o donatie, o mostenire. In plus, acest tranzit poate aduce oportunitati financiare prin partenerul sau famiia voastra. Un castig monetar neasteptat v-ar putea veni in cale, sporindu-va sentimentul de abundenta si securitate. Este important sa abordati aceste binecuvantari financiare cu recunostinta.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Cu Venus direct in Leu, urmeaza o perioada (pana pe 9 octombrie) pentru a vindeca ranile relatiilor sau pentru a calma conflictele in curs, deoarece veti putea fi mai diplomati si empatici. Favorizeza casatoria, partenerul de viata, pacea cu dusmanii vostri, finantele unui contract semnat. Colaborarile voastre cu ceilalti capata un ton armonios si puteti gasi un echilibru intre nevoile voastre si nevoile celorlalti. In plus, acest tranzit incurajeaza remedierea oricaror dispute sau neintelegeri recente pe care le-ati putut avea cu altii. Este o perioada de reconciliere si de pace cu acele persoane cu care este posibil sa fi experimentat tensiune sau dispute.Puteti vindeca orice ruptura si puteti promova o atmosfera mai armonioasa in relatiile voastre.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Cu Venus directa in Leu, puteti atrage atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecare prin iubire. Abordarea muncii voastre poate fi mai creativa, ingaduitoare, puteti deveni un pic mai lenesi. Dispozitia voastra pozitiva poate fi un adevarat panaceu pentru cei pe care ii intalniti. Pe masura ce Venus aduce pace si armonie in munca si activitatile voastre zilnice, veti avea un echilibru mai bun intre viata profesionala si viata privata. Relatiile cu colegii sau sefii vostri ar trebui, de asemenea, sa mearga bine. Daca sunteti in cautarea unui nou loc de munca, urmeaza o perioada mai buna pentru asta.

 

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.