6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII MARTIE 2019-“ …Caci despartiti de Mine nu puteti face nimic”

“Va dau o porunca noua: sa va iubiti unii pe altii; cum v-am iubit Eu, asa sa va iubiti si voi unii pe altii.” Ioan 13:34

Luna: martie este luna a 3-a
Anul : 2019 ( numerologie =2+0+1+9=12-1+2=3)
Vibratia energetica universala pentru luna martie 2019 =3+2+1+9=15=1+5=6

       O luna  de vibratie 6 se refera, de obicei, la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Daca doriti sa va fie bine, nu mintiti, deoarece lucrurile se pot termina prost. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii. Aceasta luna 6 accentueaza dragostea si problemele inimii, inclusiv casatoria, familia, copiii, parintii, prietenii apropiati, casa, vindecarea, educatia, securitatea, pacea. Atat placerile zilnice cat si problemele personale vor predomina.

Intr-o luna de vibratie universala 6, relatiile sunt in centrul atentiei. Este o luna in care casa, familia, datoria si serviciul ocupa un loc in fata. Poate aduce responsabilitati sporite si o preocupare mai mare pentru familia, locuinta, cei dragi si prietenii apropiati. Poate fi o luna cand suntem chemati sa facem unele ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Acuma, casele noi sunt cautate si cumparate, inchiriate, deoarece multi isi cauta locul, un loc nou care sa le dea un sentiment de echilibru, pace si armonie. Concentrati-va asupra locuintei, transformati-o intr-un sanctuar confortabil. Bucurati-va de viata si de lucrurile mici care aduc satisfactie. Este o luna in care se formeaza sau se reformeaza casatoriile, uniunile, parteneriatele. Relatiile sau asocierile nefericite se pot vindeca sau la polul opus se pot incheia.

Este o luna  favorabila si pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea, pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii devin impovaratoare. Poate aparea partenerul mult visat sau poate fi o luna a ruperii unei relatii. Aceasta vibratie vrea sa invatam diferenta dintre dragoste si vina, dragoste si frica, dragoste si ura, dragoste si atractie. A venit timpul sa invatam ca iubirea adevarata nu poate face niciodata rau, ea nu poate fi cumparata, vanduta, controlata, manipulata, in nici un fel.

“ Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cartea de vizita a acestei vibratii. Este un moment bun pentru iertare si vindecare prin puterea iubirii divine. A venit timpul sa invatam ca Iubirea Divina este cel mai puternic chimist din Univers si dizolva tot ceea ce nu este Dumnezeu!

6 este o vibratie ce ofera mult magnetism, in consecinta, ar trebui sa fim foarte atenti pe ceea ce ne concentram. Concentrati-va pe pericol si veti ajunge in situatii periculoase. Concentrati-va pe neajunsurile altor persoane si veti fi inconjurati de situaatii negative. Ar trebui sa ne concentram atentia doar pe partea pozitiva a oricarei situatii, pe calitatile unui om, pe iubirea aproapelui, pe iertare si vindecare. Sa cautam solutii pasnice pentru toate problemele.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia. Conform bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

Sase iubeste ca lumea sa fie calma, linistita, armonioasa, echilibrata. Are nevoie de confort in toate aspectele vietii-haine confortabile, mobilier, mediu si relatii care aduc liniste in suflet.

Negativ, aceasta luna 6 poate sa ne faca sa credem ca avem dreptate tot timpul, ca opiniile noastre sunt cele mai bune, sa nu tinem seama de sentimentele celorlalti. Dar lozinca acestei luni trebuie sa fie “ traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca “. A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant. Intr-o luna sase, trebuie sa intelegem ca perfectiunea este o calitate a lui Dumnezeu, iar noi, asa, imperfecti cum suntem, trebuie sa ne aducem aminte ca originea noastra este divina si ca trebuie sa ne re-legam de Dumnezeu.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culori norocoase pentru o luna de vibratie 6. Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau evenimente care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22, 31 martie 2019) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (5, 14, 23 martie 2019): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 6, 15, 24 martie 2019): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(7, 16, 25 martie 2019): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 8, 17, 26 martie 2019): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 9, 18, 27 martie 2019): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(1,10, 28 martie 2019): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (2,11, 20, 29 martie 2019): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (3,12, 21,30 martie 2019):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.