DESTINUL DIN DATA DE NASTERE- VIBRATIA NASTERII 1

Numerele sunt peste tot in jurul nostru, ne influenteaza viata ,ne da o identitate prin data de nastere, zi, luna , an, prin numere se inregistreaza si timpul,  conturile bancare, taxele, studiile, etc.Fara numere nu ar exista nimic.

Pentru a calcula vibratia nasterii –destinul , adunam toate cifrele din data de nastere , le putem aduna pe orizontala dar mai indicat este sa le adunam punandu-le unele sub altele ca in exemplul urmator:


-pentru aceasta data de nastere 19.05.1960 , daca  adunam numerele pe orizontala :

     1+9+5+1+9+6=31= 3+1= 4

         daca le adunam astfel :       5+

                                               19+

                                             1960=     1984=1+9+8+4= 22

 

Cand adunam numerele pe orizontala riscam sa pierdem Numerele Maestre , de aceea va recomand  sa calculati vibratia nasterii in ambele moduri, este important sa sa stim daca la destin avem un Numasr Maestru , un numar ce ofera insusiri speciale.Daca prin adunarea tuturor numerelor din data de nastere se obtine un Numar Maestru, va opriti aici, nu-l reduceti la un singur numar.  

 

VIBRATIA NASTERII  -DESTINUL este considerat cel  mai important numar din viata noastra,  ofera indicatii pretioase asupra scopului din aceasta viata , foarte putini oameni sunt constienti de telul lor, cunoscand acesta vibratie a nasterii ne putem transforma viata utilizand la maximul calitatile pe care le avem .

 

Vibratia nasterii  reprezinta cheia intregului tau. tablou numerologic, este numarul cel mai norocos, respectarea directiei indicate de acest numar va face existenta mai usoara , nerespectarea, indepartarea de potentialul oferit de aceasta vibratie va face existenta mai dificila .

 

 

VIBRATIA NASTERII 1

 

Cuvantul cheie al acestei vibratiii este :independenta

 

Aceasta vibratie a nasterii cunoaste o dubla directionare a menirii sale, pe de o parte punerea in valoare a propriilor calitati in concordanta cu manifestarea increderii numai in capacitatea si eforturile sale, pe de alta parte , acesti oameni au menirea de a-i sfatui pe ceilalti sa dea tot ce-i mai bun din ei motivati de ceea ce fac .

Este o viata interesanta, cu multe sanse de succes, un succes nu se obtine prea usor, ci prin munca ferma, entuziasm, perseverenta. Individualisti, reprezinta marea avangarda, impunandu-si ideile si caracterul. Este necesar sa-si foloseasca in mod  constructiv caliatile de lider, planificand, organizand, conducandu-i pe cei timizi , nedecisi sa-si materializeze proictele . Originali, ambitiosi, inteligenti, ingeniosi, dispun de o putere deosebita  pentru a realiza ceea ce –si propun, de fapt isi pot atinge telurile daca au ocazia sa actioneze pe cont propriu.Mintea iscoditoare dar si talentul executiv pot conduce la cea mai inalta functie din domeniu in care lucreaza, nevoile personale puternice trebuiesc indeplinite. Latura negativa a acestei vibratii apare cand unii nu-si pot obtine independenta , parand extrem de dependenti,  ceilalti vor profita la maximum de ei mahnindu-i profund  si traind intr-o continua stare de frustrare. Alta latura negativa a acestei vibratii este dorinta de a se ridica pe ei insisi , tragandu-i in jos pe altii, aici putem vorbi de probleme de sine si de o gandire egoista , se gandesc la ei insisi in primul rand, si in al doilea rand si intotdeauna.

In numerologie, numarul 1 este cunoscut ca un numar al Creatiei, al inceputului, al originiii energiei, este numarul impulsului primar, in consecinta aceasta vibratie a nasterii 1 da suficiente calitati pentru a fi conducator, ideile avansate deschid drumul celorlalti, inovatori, lideri carora le place sa-si lase amprenta in tot ceea ce fac.

O vibratie a nasterii 1 pozitiva  va planui totul, da sfaturi, curaj, ii conduce pe ceilalti dar se rascoala impotriva a tot ce este atitudine autoritara sau dominatoare, caci misiunea lui este de a conduce si nu de a se supune.

Acesti oameni au o personalitate de tip mental, independent, radiant, creativ, dinamic, uneori genial.

Dinamismul si gandirea constructiva ii conduc tot timpul la ceva iesit din comun, chiar daca corpul este in repaus, mintea nu se odihneste niciodata , tot timpul proiecteaza, creaza ceva nou. Este o vibratie ce da oamenilor originalitate, entuziasm, tot timpul vor sa iasa in evidenta cu ceva si sigur si reusesc.

Aproape tot timpul aceasta vibratie da destula viclenie dar si resurse mentale care sa permita depasirea tuturor piedicilor, sunt oameni care reactioneaza instantaneu , cu imaginatie in fata oricarui stimul, aceasta ascutime a mintii este cea care ii transforma in adevarati oratori cand incearca sa-si atinga scopul.

Lozinca lor in viata este “ traieste si lasa si pe altii sa traiasca”, chiar nu le place sa se amestece in vietile altora, sunt extrovertiti in problemele generale dar introvertiti in viata intima si problemele personale. Parerea celor din jur nu conteaza, traiesc dupa bunul plac, obisnuiec sa fie critici dar rareori meschini. De obicei sunt cinstiti, spontani, cu simtul umorului avand mereu la indemana un raspuns rapid si ingenios, isi fac cu usurinta prieteni in ciuda faptului ca sunt brutali si nu prea diplomati. Ca prieteni, sunt loiali, generosi, capabili de orice sacrificiu, tind sa fie dominatori si in prietenii. Ca dusmani sunt teribili, cand sunt atacati , limba lor se poate transforma intr-o arma teribila, pot fi sarcastici, caustici, un singur cuvant de-al lor poate fi distrugator, ocheste punctul slab si loveste.

Calitatile negative ale acestei vibratii sunt nehotararea, lenevia, lipsa de incredere in sine, se lasa infuentati de ceilalti, egoismul, incapacitatea de a-si recunoaste propriile greseli, dorinta nemasarata de libertate.

Mintea agera si ideile originale pot face sa aiba succese ca sefi, ghizi ai celorlalti, posturi de conducere, pot obtine succese in lumea afacerilor unde intuitia, viziunea, initiativa ii inzestreaza cu capacitatea de a lua hotarari rapide . In medicina se pot afirma ca specialisti chirurgi prin caracterul lor ferm si capacitatea de a diagnostica just ca neurologi precum si ca excelenti judecatori ai firii omenesti prin intuitia si agerimea mintii.

In plan artistic li se potriveste scena, muzica, radioul, pot fi scriitori, desenatori, graficieni, in domeniul publicitatii sau vanzarii gratie marii lor creativitati si ideilor care pot deveni geniale. Pot iesi in evidenta ca aviatori, parasutisti, ingineri, in domeniul stiintei si tehnicii, in relatiile cu publicul prin usurinta in exprimare, simpatie si minte rapida.

Aceste persoane au capacitatea de a cunoaste succesul si bogatia daca reusesc sa-si domine cutezanta, sa dea dovada de prudenta, sa practice moderatia, sa economiseasca ceea ce castiga evitand pierderile irecuperabile.

Sunt dominanti si posesivi in relatiile de dragoste, cu cat iubesc mai mult o persoana , cu atat se ataseaza mai mult, simtul posesiunii devine puternic. Gelosi si schimbatori , pot trece cu usurinta de la tandrete , delicatete la brutalitate, imprudenta. .

Se pot intelege foarte bine cu oameni a caror vibratie a nasterii este 4, 5, 7 , sunt compatibili cu numerele 1 si 8, o asociere cu numerele 2, 3, 6, 9, 11, 22 trebuie sa dea serios  de gandit si sa se reflecteze inainte de a intra intr-o relatie de durata .

 

 

 

NUMARUL 1

Planeta :                  Soarele

Piatra   :                   Rubinul

Metalul :                  Aurul

Semnul zodiacal   :   Leul

Ziua favorabila     :   Duminica

Culorile               :   Galben, auriu, portocaliu

Numere norocoase:  1, 3, 9

 

 

 


VIBRATIA NASTERII 2

 

 

Cuvantul cheie al acestei vibratiii este :Cooperare

 

Aceasta vibratie a nasterii face ca viata si succesul acestor persoane sa fie legate de alte persoane fie prin casatorie, circumstante sociale sau relatii de rubedenie. Amabili, fermecatori , sunt niste amfitrioni minunati, sunt sensibili la nevoile altora, foarte usor leaga prietenii, prefera tot timpul sa fie intr- o relatie decat sa fie singuri.

Sensibili, pasnici, intuitivi din fire, isi expriima destul de usor sentimentele, nu sunt exagerat de preocupati de statutul sau nevoile lor materiale. In general aceasta vibratie face ca acesti oameni sa fie multumiti cu puterea din spatele tronului si din aceasta cauza , de multe ori nu li se recunosc meritele intotdeauna , asa cum s-ar cuveni, dar de obicei se multumesc sa stie ca au facut treaba buna. Partea negativa a acestei vibratii se manifesta atunci cand acesti oameni incearca cu disperare sa ajunga lideri , preferand mediocritatea in acest rol, decat sa sa remarce in pozitia numarul doi . Desi pot ajunge lideri, nu se vor simti niciodata relaxati sau fericiti in aceste posturi.

Foarte senzitivi si emotivi, se pot deprima usor alaturi de persoanre agresive sau traind intr-un climat de discordie ceea ce duce la o incapacitate de a-si folosi calitatile. Discreti si diplomati datorita caracterului lor rezervat , prefera sa ramana in planul secund de unde sa-si ofere sfaturile.Oamenii cu aceasta vibratie obtin totul in viata prin diplomatie si convingere, mai bine spus , prin capacitatea lor de a influenta emotiile altora.

Linistiti , calmi si nehotarati in luarea deciziilor, cauta sprijinul si acordul celorlalti, sunt foarte influentati de parerile altora, nu indraznesc sa actioneze pana nu sunt siguri de drumul pe care vor pasi. Foarte analitici si prevazatori, aduna toate informatiile inainte de a lua o hotarare,abia apoi vor face primul pas. Bunatatea , caldura, simpatia si intelegerea de care dispun ii fac placuti, de aceea , fara a fi constienti de acest lucru pot manui cu usurinta pe ceilalti , facandu-i sa vada lucrurile asa cum vor ei, reusind sa deschida usi care pentru altii raman inchise.  

Timizi, modesti, linistiti, deschisi si nepretentiosi, stiu sa atenueze discrepantele, sa aduca liniste si armonie in jurul lor.

Desi sunt afectati de grosolania si desconsiderarea celorlalti, sunt dispusi sa intoarca si celalalt obraz, sa incheie pace si sa ierte.

Dominati de latura negativa a vibratie 2 , pot deveni suspiciosi, plini de capricii, preocupati numai de lucruri marunte, iar din dorinta de a se face placuti ajung chiar sa mistifice adevarul . Este necesar ca persoanele cu aceasta vibratie a nasterii sa incerce sa nu depinda atat de mult de ceilalti, sa nu acorde o atat de mare importanta parerii altora; daca nu sunt stimati tind sa devina apatici, schimbatori, ipocriti, nestatornici, sa duca o existenta frustrata, nefericita devenind invidiosi, plini de ranchiuna.

Oamenii cu aceasta vibratie a nasterii  pentru a se considera realizati profesional trebuie incurajati permanent, au nevoie de maguliri nu pentru a-si simti vanitatea satisfacuta ci pentru a prinde curaj si a cuteza spre noi castiguri.

Inainte de a-si alege drumul pe care il vor urma in viata, trebuie sa tina seama de faptul ca realizarea lor profesionala se va datora ideilor celorlalti si nu propriilor intentii, uneori riscante, forta lor sta in colaborare si nu in competenta.  Selectivi si analitici, obisnuiesc sa cantareasca totul inainte de a lua o hotarare , pot deveni remarcabili medici, psihologi, psihiatri, se pot remarca in domeniul cercetarilor medicale sau al stiintelor oculte. . Ca politicieni, oameni de stat si diplomati se pot remarca deosebit in politica internationala ca mediatori ai oricarui tip de conflict. Se pot evidentia si in profesiile artistice , care cer un ascutit simt al esteticului, armoniei , frumusului, dispun de calitati necesare unor profesii de natura comerciala, functionari comerciali, administratori. Un domeniu favorabil este cel al arheologiei, vanzare –cumparare antichitati, , profesori de arte plastice sau probleme legate de camin.

Aceasta vibratie face ca oamenii sa recunoasca valoarea banului fara a deveni sclavul lor, sunt prea spirituali si visatori pentru ca banii sa devina scopul existentei lor. Deoarece sunt destul de prevazatori cu administrarea bugetului incercand sa obtina maximum de profit, totusi pot sa se lase si prada cheltuielilor , indeosebi cand este vorba de fiintele apropiate si dragi lor. Au o placere deosebita de a cumpara tot felul de lucruri extravagante sau fara nici o valoare daca stiu ca astfel pot face o bucurie apropiatilor sai, rareori vor pastra banii pentru el insusi. Din acest punct de vedere , ca de alfel in toate laturile vietii lor, nu sunt dispusi sa riste, nici sa se aventureze, incercand tot timpul sa investeasca ceea ce au reusit sa casige in afaceri solide.

Aproape niciodata nu stiu sa aprecieze prea bine serviciile, prefera sa piarda bani dacat sa-si ceara partea  care cu adevarat li se cuvine, ceea ce va face ca foarte multi sa profite de amabilitatea lor. Daca reusesc sa depaseasca aceasta latura negativa a firii lor, se vor putea bucura de o importanta pozitie economica , pentru ca sunt capabili sa castige sume mari de bani..

Caminul, familia si natura armonioasa a relatiilor sunt foarte importante pentru oamenii cu aceasta vibratie, de asemenea , tovarasia si ideea de a fi acceptati. Sunt dispusi sa dea totul pentru a face fericit pe celalalt, pot fi dominati cu usurinta  iar pentru a cunoaste fericirea si armonia caminului trebuie sa-si controleze tendinta de a deveni prea vulnerabili si succeptibili.

Se vor simti intelesi si fericiti alaturi de un 4 , 6, 22 fiind extrem de compatibili, pot fi compatibili cu un alt 2, cu 3, 7, 9, 11, asocierea cu un 1, 5, 8, trebuie sa  dea serios de gandit.

Ca vibratie a nasterii, numarul 2 induce datoria de a crea in jurul sau o atmosfera de pace, armonie, echilibru, de a media orice situatie conflictuala, de a darui intelegere si sprijin, sa fie o alinare pentru cei care trec prin momente dificile.

 

NUMARUL 2

Planeta :                Luna

Piatra   :                Opal, safir

Metalul :                Arginturul

Semnul zodiacal    :Balanta

Ziua favorabila       :Luni

Culorile                 : Alb, lila

Numere norocoase :2, 7, 9

 


   

You may also like

35 Comments

 1. Am o mica problema…poate sunt mai greu de cap:))…dar nu inteleg, cum aflu in care din cele 2 cazuri de vibratii ale nasteri ma incadrez…Cum pot afla???(am realizat cele 2 calcule si la ambele mi-a iesit rezultatul “4”)

 2. buna seara! ma puteti ajuta va rog am o mica problema mie mi-a iesit la amandoua calculele 11 insa nu gasesc numarul 11 🙁 cum pot afla despre acest numar?

 3. va rog sa ma ajutati in descifrarea vibratiei . pe orizontala am 8 si pe verticala 26. Cred in numerologie. in urma cu aprox. 30 ani am intilnit o batrina care studiase numerologia desi fusese chimista. si ce mi-a spus asa a fost. pina acum nu am mai intilnit o a 2-a persoana care sa cunoasca . va multumesc anticipat.

 4. elena
  vibratia nasterii este 8,

  Numarul 8 al VIBRATIEI NASTERII TALE arata ca te vei concentra sa gasesti satisfactiile existentei in lumea materiala, este vibratia ce insoteste si creaza multi oameni puternici, increzatori in sine si cu succes material. Poti fi foarte independenta, puternica si cu spirit de concurenta. Timpul tau zilnic este alocat problemelor practice, realiste, prea putin fiind destinat viselor. Vei dori sa-ti folosesti ambitia, spiritul organizatoric si eficienta pentru a-ti construi o pozitie confortabila. Majoritatea preocuparilor tale implica bani si cum sa obtii puterea care decurge din manevrarea corecta a acestora. Aceasta vibratie a nasterii este poate cea mai preocupata de obtinerea unui anumit statut ca urmare a succesului material. Daca vei sti sa folosesti partea pozitiva a energiei lui 8 vei putea profita de un potential imens pentru a nascoci scheme si idei cu bataie lunga si vei poseda tenacitatea si independenta necesare punerii lor in aplicare. Pe scurt, esti echipata perfect pentru competitia din lumea afacerilor sau in orice alt domeniu sau actiune competitionala. Stii cum sa te descurci cu tine insuti si mediul inconjurator. Esti ferma si practica in urmarirea obiectivelor majore si ai curajul propriilor convingeri cand este cazul sa-ti asumi riscuri pentru a merge mai departe. Numarul 8 negativ poate fi foarte dictatorial si adesea reprima entuziasmul si eforturile colegilor in preajma carora se afla. Adesea, forta propriei personalitati exclude sentimentele apropiate pentru cei cu care vin in contact. Castigurile si rasplata materiala devin adesea chestiuni de maxima importanta, ajungand pana la neglijarea familiei, caminului si linistii sufletesti. Dorinta de succes poate deveni o obsesie. Sentimentalismul este adesea suprimat de numarul 8 negativ, ducand la izolare si singuratate. Toate persoanele cu vibratia nasterii 8 trebuie sa evite sa ignore parerile celorlati.
  Optul este considerat a fi un numar karmic , oamenii cu acest destin sunt chemati sa-si plateasca datoriile contractate in aceasta viata dar si in vietile trecute . Munca este adesea grea iar totul se invata prin diverse experiente personale , adesea este o vibratie destul de restrictiva ,corectitudinea ,rabdarea si munca grea vor fi rasplatite din plin .
  adriana

 5. catalina
  33 este un Numar Maestru ,ofera un potential imens :Ce este un Numar Maestru?
  In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea. .
  Aceste Numere Maestre apar ori in vibratia nasterii -numarul de destin , ori in expresia totala a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosita in proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni. Este bine de stiut ce vibratie ai la destin sau la nume pentru a putea folosi aceasta imensa energie , acest intreg potential.
  Numere Maestre sunt: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88,99
  11, 33, 55, 77, 99 sunt Numere Maestre “de sus” , sunt numere mai intuitive, paranormale si sensibile spiritual. Aceste numere au forta pentru ca se accentueaza atat pe ele cat si numarul radacina, in cazul tau 11/2 . Deosebirea dintre 2 si 11 este faptul ca 11 prefera sa se ridice pe cele doua picioare ale sale si sa preia conducerea, in loc sa se subordoneze de bunavoie si cu modestie ca 2. Toti oamenii care au un numar “ de sus “ la destin sau la nume, au o gandire foarte intuitiva si inspirata, ei pot usor sa se amestece printre ceilalti , nefacand parte totusi din aceeasi lume. Au charisma, farmec misterios care ii scoate in evidenta din mijlocul multimii si isi gasesc cu usurinta discipoli.
  Vibratia nasterii – 33
  Simbolizeaza ideea de dragoste in forma ei cea mai pura , de la dragostea pentru o singura fiinta pana la dragostea pentru intreaga omenire, o dragoste ce presupune daruire , sacrificiu si intelegere care naste cele mai nobile idealuri, dragostea care nu cunoaste ezitare cand este vorba de sacrifiiciu . Aceasta vibratia a nasterii reprezinta echilibrul deplin dintre insusirile morale si cele spirituale , de fapt armonia, linistea, generozitatea si echilibrul tau atrag oamenii nelinistiti si dezorientati care gasesc la tine sprijin si ocrotire. Onest, corect , iubitor de dreptate , demn de toata increderea , aceasta vibratie iti poate oferi aptitudini pentru oratorie, predicator, scriitor, dar cea mai importanta motivatie va fi aceea de’ invatat’care simte nevoia de a impartasi si celorlalti din cunostintele sale Ai o capacitate intuitiva extraordinara orientata in campul artistic si creator, ai un simt foarte dezvoltat al frumosului si esteticului . Devotamentul pentru familie este extraordinar, poti sacrifica propriul destin daca acesta intra in conflict cu responsabilitatile fata de cei dragi. Cu acest numar la destin vei fi totdeauna un visator si un idealist , perceptia si intuitia iti vor permite sa depasesti evenimentele cotidiene, comune , pentru a explora lumile ascunse, mistice si fenomenele paranormale Convingerile tale , aptitudinile , actiunile si reactiile isi au izvorul intr-o elevata anvergura morala , nu esti doar un aparator al celorlalti ci si un exigent judecator al tau. Aceasta vibrastie confera popularitate , succes, este o vibratie ce trebuie folosita cu atentie , prudenta si respect , uzand gresit de acest imens potentiale poti suferi un regres interior dar si un dezechilibru moral.
  Majoritatea oamenilor in timpul vietii merg pe numarul radacina , adica 33=3+3=6

  “6” este o vibratie ce ofera un simt al responsabilitatii, dragoste si echilibru cu adevarat remarcabile. Numarul 6 ofera sprijin si este intotdeauna constiincios, permitandu-ti sa rectifici si sa echilibrezi orice fel de situatie conflictuala. Esti o persoana dornica de a-ti oferi ajutorul si sprijinul celor in nevoie. Ai un talent innascut de a trata cu cei cei tineri, batrani, bolnavi sau defavorizati. Cu toate ca ai suficient talent creativ si artistic este foarte probabil sa te dedici unei ocupatii care se ocupa de prosperitatea comunitatii. Partea pozitiva a numarului 6 sugereaza ca esti foarte iubitoare, prietenoasa si apreciativa la adresa celorlalti. Ai o putere de patrundere care naste simpatie, bunatate si generozitate. Calitatile lui 6 creaza cei mai buni si grijulii parinti sau persoane implicate adanc in activitati casnice. Sinceritatea si cinstea sunt evidente in modul tau de abordare a relatillor. S-ar putea sa ai tendinta de a fi prea stricta si de cere prea mult de la tine insati. Astfel, s-ar putea uneori sa te sacrifici pe tine (sau pe cei dragi) pentru binele altora. In unele cazuri, mult prea zelosul 6 nu face diferenta intre a-i ajuta pe ceilalti si a fi inoportun. S-ar putea sa-ti vina greu sa-ti exprimi propria personalitate din cauza implicarii in problemele altora. Ca si in celelalte privinte ale vibratiei numarului 6, este foarte probabil ca iti faci mult prea multe griji.

  adriana

 6. 16.01.1968

  1+6+1+9+6=23=2+3=5

  6+
  19
  —–
  1968=1993=1+9+9+3=22

  e corect cum am calculat ? Inseamna ca am vibratia 5 cu 22?

  Ce se poate comenta despre aceste doua numere?

 7. Buna Adriana
  Eu am nr. 9 pe orizontala si 2007 pe verticala.
  As vrea sa stiu ce inseamna .Multumesc.

 8. ai vibratia nasterii 9 indiferent de calcul,o vibratie compusa din emotii, sensibilitate, intuitie , nevoie de partener ( cifra 2) si ratiune,nevoie de a sta departe de ceilalti,singuratate (7); sa cam bat cap in cap aceste doaa vibratii iar rolul tau este sa le armonizezi.
  adriana

 9. Sunt nascuta pe 23.08.1980 .pe orizontala numar destin 4 pe verticala 22.ce_mi puteti spune despre acest numar

 10. Sunt n?scut pe 21.03.1996,mi-au ie?it numerele 4 pe orizontala ?i 4 pe verticala, ce înseamn? mai exact?

 11. Buna! Am nr de vibratie a nasterii 8. cum pot sa aflu despre acest numar?
  ziua favorabile?
  culorile?
  numere norocoase?
  va rog frumos!ma raspunde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.