LUNA IN BALANTA SI ZODIILE: 4-5 FEBRUARIE 2018

LUNA IN BALANTA SI ZODIILE: 4-5 februarie 2018

Suntem in faza de descrestere a Lunii, acuma tot ce mancam nu se depune atat de usor, mastile cosmetice actioneaza mai bine, orice tratament de purificare, de drenaj (curatenie fiere, rinichi) este mai eficient. Sunt mai eficiente activitatile desfasurate in gradina sau natura. Tine mai mult curatenia din casa. Fiecare zona a corpului este “guvernata” de un semn zodiacal iar Luna in Balanta are influenta asupra sistemului endocrin, rinichi, solduri, vezica urinara, echilibru mental. Atunci cand Luna este in Balanta, crearea ordinii este punctul central, nu neaparat prin planificare sau curatenie asa cum a fost cazul, in timp ce Luna era in Fecioara, ci mai degraba prin interactiuni placute cu ceilalti si aducerea frumusetii in mediul in care locuim. Putem rezolva problemele prin diplomatie, suntem mai capabili de a pune deoparte propriile noastre emotii, in scopul de a realiza pacea necesara acestor zile. Tendinta actuala este de a evita confruntarile directe. Deciziile nu vin cu usurinta. Luna in Balanta favorizeaza, in general, urmatoarele activitati: rezolvarea problemelor in relatii, parteneriate, aplicarea legii, activitati care implica munca in echipa, activitati care implica auto-examinarea, activitati legate de frumusete. “Pace, dragoste si armonie”, asta este calea Lunii in Balanta. In cele din urma, Luna in Balanta poate sa ajute sa facem cele mai bune alegeri atat pentru noi cat si pentru cei din jur deoarece ne straduim in mod constant sa pastram pacea. Condusa de Venus, Luna in Balanta apreciaza frumusetea, lucrurile fine, gusturile scumpe, ceea ce ar putea duce la dezechilibre financiare. Fiti atenti in aceste zile, credeti in bugetul realist, rezistati impulsului de a cumpara totul. Acuma, putem lucra mai usor cu ceilalti deoarece diplomatia este darul acestei energii lunare. Este posibil sa existe o nevoie puternica de a socializa. Achizitionati ceva frumos pentru casa, garderoba, suflet. Este timpul perfect pentru a  practica recunostinta, multumiti pentru tot ceea ce aveti, Universul aude. Recunostinta deschide calea abundentei, iubirii.

Deoarece Luna in Balanta este provocata de Saturn in Capricorn, Pluto in Capricorn, Uranus in Balanta, pot aparea dificultati in a face fata nevoilor existentei, dar mai ales dificultati cu sexul opus: rivalitati, tradari, gelozii, probleme fizice. Pot aparea probleme in relatii, cu partenerul de viata, in relatiile de prietenie si asocieri, dar si cu legea. Putem avea tendinta de a actiona impotriva intereselor noastre.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru socializare, relatii, diplomatie, intelegerea nevoilor celorlalti. Viata voastra relationala este in centrul atentiei si ar trebui sa fiti mai diplomati, incercati sa mentineti pacea sau macar nu actionati in defavoarea celorlati. Cultivati compromisul, invatati ca o relatie nu este formata doar dintr-o singura persoana. Partenera de viata poate fi mai sensibila in aceste zile. Este un moment bun pentru calatorii. Interactiunea cu sexul opus, raspandirea popularitatii, vor fi o prioritate. Dar Luna in Balanta este afectata si poate provoca perturbari emotionale si certuri cu partenerul, asociatul, asupra chestiunilor financiare si familiale. In timpul acestui tranzit, veti avea tendinta de a cauta noi relatii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

4-5 februarie 2018

Sunt zile bune pentru sanatate, munca, fitness, igiena. Sunteti observatorii acestor zile, vedeti atat punctele slabe ale unui proiect dar si scamele si praful de pe carti. Acuma va puteti organiza mai bine, aveti un ochi fin pentru detalii. Aveti o dispozitie energica si puteti lucra confortabil si intr-un ritm echilibrat, puteti finaliza anumite proiecte blocate, puteti primi recunoastere si recompense. Poate fi o perioada aducatoare de castiguri, investitiile pot aduce beneficii. Dar Luna in Balanta este afectata si poate aduce tulburari emotionale, nervozitate si neliniste fata de conditiile locului de munca. Cultivati pacea, diplomatia la locul de munca, asa puteti sa invingeti concurenta, dusmaniile. Practicati mai multa miscare in aceste zile, este benefica sanatatii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

4-5 februarie 2018

In aceste zile, veti fi mai implicati emotional atat cu iubitul /iubita cat si cu copiii vostri. Va fi greu sa va ascundeti emotiile si chiar nu ar trebui sa faceti asta. Este  cel mai bun moment sa fiti voi insiva si sa straluciti in fata celorlalti. Este posibil sa fiti mai posesivi cu persoana iubita si asta din cauza infasurarii in propria voastra stare emotionala. Puteti sa apreciati mai mult distractiile, diversitatea placerilor. Luna afectata in aceste zile arata prea multa indulgenta in placerile voastre. Incercati sa cultivati echilibrul in toate, este cerinta Lunii in Balanta.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru implicarea in treburile casnice, in rearanjarea lucrurilor la domiciliu, vizite in familie, sa pregatiti o cina deosebita, sa negociati un contract pentru o casa, sa va vizitati mama. Mediul familial, femeile in general , mama in particular, genereaza o puternica influenta psihica asupa voastra. Cu Luna afectata atat de Saturn, Pluto cat si de Uranus, poate aparea o stare de tensiune in familie, certuri cu parintii, cu partenerul de viata, cu cineva de la locul de munca. Cultivati pacea in aceste zile, va poate tine departe de conflicte inutile. Pot aparea cheltuieli suplimentare in aceste zile, unele rude, mai ales din partea materna, va pot provoca probleme. Fiti atenti la sanatate, veselia, optimismul si rasul, luate in doze zdravene, vor pastra mintea si trupul sanatos. Nici un alt semn nu e atat de predispus sa permita gandurilor negative sa ii provoace afectiuni fizice, asa cum nici un alt semn nu e capabil de miracole de auto-vindecare precum Racul.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru comunicare, calatorii scurte, solutii creative. Puteti ajunge la inima oricarui cuvant, idei si sunteti mai capabili sa comunicati aceste idei, Dar fiti precauti si nu va lasati prinsi in propria parere, in propriul punct de vedere fara a da o sansa si celorlalti.Puteti face o impresie proasta asupra unei persoane daca reactionati fara sa ganditi. Luna afectata atat de Saturn, Pluto cat si de Uranus, indica discutii excesive si inutile. Veti avea o atitudine partinitoare, nervozitate si incapacitate de a va concentra. Prietenii, rudele si fratii pot cauza unele tensiuni emotionale. Cultivati pacea, este singura care va tine departe de conflictele verbale inutile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL  IN FECIOARA

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru finante, planuri financiare, afaceri, posesiuni personale. Sentimentele si bunastarea emotionala sunt legate de resursele materiale. Pot aparea modificari si fluctuatii in situatia voastra financiara. O femeie, mama, pot fi un sprijin financiar pentru voi. Emotiile voastre sunt dictate de bani, de prezenta acestora in viata ta. Este in general un indiciu al atitudinii voastre  materialiste foarte puternice si dorintei de a face mai multi bani. Puteti face  noi achizitii pentru casa, puteti cumpara fel de fel de lucruri care imbunatatesc si infrumuseteaza viata voastra. Luna afectata atat de Saturn, Pluto cat si de Uranus, indica unele pierderi financiare si ar trebui sa fiti atenti. Siguranta emotionala este strans legata de siguranta financiara.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru echilibrarea voastra emotionala, pentru exprimarea emotiilor voastra, pentru relatii, preocupari legate de familie, afaceri interne si finante. Va puteti ingrijora prea mult de ceea ce oamenii ar putea crede sau spune despre voi dar trebuie sa va concentrati doar pe nevoile voastre emotionale. Dezvoltati increderea in voi, stati departe de mediile care stiti ca pot sa aduca sentimente negative. Ramaneti pozitivi in aceste zile. Dragostea este in aer in acest timp, astfel incat va puteti astepta la o multime de romantism. Luna afectata atat de Saturn, Pluto cat si de Uranus, indica unele tensiuni emotionale cu ceilalti care va pot afecta sanatatea, imaginea personala, relatiile. Cultivati pacea, fiti ingaduitori cu ceilalti chiar daca incep lupta.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

4-5 februarie 2018

Zile bne pentru meditatie, rugaciune. Este posibil sa aveti nevoie de un mediu linistit, de oameni care sa va induca o stare de spirit linistita evitand mediile perturbatoare. Starea voastra emotionala se poate schimba datorita unui secret, datorita unei probleme emotionale din trecut, dar trebuie sa invatati ca nu tot ce este “ secret, ascuns “ are ceva bun pentru voi. Pot aparea unele tensiuni emotionale, dureri de cap si probleme legate de ochi. Relatiile pot fi turbulente din cauza unor secrete dezvaluite. De asemenea, cheltuielile cresc in aceasta perioada, astfel incât ar trebui sa incercati sa pastrati un echilibru. Luna afectata atat de Saturn, Pluto cat si de Uranus, indica unele tensiuni emotionale din cauza unor probleme, secrete, oameni, din trecut.Stati departe de activitatile ilegale, de oamenii dificili emotional, de oamenii secretosi. Acesta este cel mai bun moment pentru retrospectie, cercetare spirituala interioara si meditatie. Puteti fi afectati emotional de oamenii mai putin norocosi dar trebuie sa invatati ca nu trebuie sa salvati voi lumea ci sa va salvati pe voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru prietenie, grupuri, intalniri caritabile, idei novatoare, astrologie, dezvoltare spirituala. Proiectele umanitare pot fi importante pentru voi, sunteti receptivi la sentimentele celorlati. Puteti primi un sprijin deosebit de la un prieten, poate fi o femeie, poate fi ceva legat de un loc de munca, de un proiect deosebit, de o facilitate pentru un copil. Femeile contribuie mult la succesul vostru in acest timp. Luna afectata atat de Saturn, Pluto cat si de Uranus, indica unele tensiuni emotionale cu prietenii si copiii vostru . Ca rezultat, puteti sa fiti criticati pentru actiunile voastre, puteti pierde un sprijin, o protectie. Cultivati pacea, este cea mai buna in vreme de razboi. Asa puteti dezvolta noi asociatii, noi protectii.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru cariera, proiecte profesionale, ambitii profesionale, imagine sociala. Aceasta energie lunara promite un anumit grad de publicitate si poate aparea o oarecare fluctuatie cu privire fie la reputatia fie la statutul vostru social.Tot cea ce faceti la locul de munca, in viata sociala, sunt mult mai vizibile acuma, orice lucru bun aduce recunoasterea pe care o meritati, orice greseala este vizibila si poate fi taxata. Intuitia este un bun prieten in domeniul carierei in acelasi timp puteti primi un ajutor important de la o femeie. Este o perioada buna pentru recunoasterea meritelor voastre, pentru faima si acumulare de avere. Vei putea conta pe sprijinul unor persoane autoritare pentru a va atinge obiectivele. Luna afectata atat de Saturn, Pluto cat si de Uranus, indica unele tensiuni emotionale  legate de activitatile profesionale , de actiunile voastre personala, incercati sa aveti mai multa rabdare, nu fortati lucrurile.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru scoala, invatamant superior, religie, calatorii fizice sau mentale. Accentul se pune pe mintea superioara, dimensiunile filozofiei, interese publice, religie, imbunatatirea conditiilor de munca care sa va aduca succes personal. Studiul poate fi mai util, deoarece puteti avea acces la idei si concepte noi. Emotiile voastre sunt hranite de tot ce este departe de voi, poate fi un strain sau cineva din familia voastra care este in strainatate. Grijile voastre  pentru viitor sunt imense si puteti merge destul de crispati in abordarea vietii, fiti mai pozitivi. Cu Luna afectata aici, pot aparea nelinisti, probleme digestive, incapatanare extrema. Cultivati pacea, echilibrul mental, sunt cai aducatoare de beneficii.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

4-5 februarie 2018

Zile bune pentru afaceri, sustinerea partenerului, acorduri semnate, credite, plati diverse. Este posibil sa va confruntati cu unele temeri inutile si anxietate. Emotiile voastre acuma sunt pozitive sau negative si tin de finantele familiei, de datorii, de asigurari, de impozite, de alimentatie, de mosteniri, de viata intima sau de anumite secrete in viata de cuplu sau in viata partenerului de viata. Intuitia si abilitatile psihice sunt stimulate. Poate doriti sa puneti capat unor tensiuni emotionale in viata de cuplu sau datorate unei probleme relationale din trecut. Cu Luna afectata aici, pot aparea unele tensiuni emotionale generate de prieteni, partener, asociat, muna, bani. Cultivati pacea este cea mai buna cale cand apele sunt tulburi.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.