13 / 4- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII DECEMBRIE 2017- BINECUVANTARI DEGHIZATE

Luna: decembrie este luna a 12-a
Anul: 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)
Vibratia energetica universala pentru luna decembrie 2017 =1+2+2+0+1+7=13/4

            O luna universala 13/4 aduce in general rezultate concrete, stabilitate, obiective clare pentru viitor. Patru reprezinta o vibratie ce are in atentie disciplina, rezistenta, concentrarea, munca fizica, rutina, consecventa, familia, patriotismul. Aduce lectii de invatat in privinta organizarii, planificarii lucrurilor pe termen lung. Aceasta luna universala 4 ne cere sa fim atenti la fanteziile legate de proiectele care nu au valoare viitoare, sa facem o distinctie clara intre baloanele de fier si cele care pot zbura. Pot aparea unele probleme legate de finalizarea unor proiecte din cauza neatentiei la unele detalii. Obstacolele acestei luni 4 ne vor forta sa incetinim, sa fim mai atenti, sa fim realisti si cu picioarele pe pamant. In multe feluri, poate fi o luna in care pasul inainte este anulat de doi pasi inapoi. Atentia este esentiala acuma, un patru iubeste oamenii atenti, perseverenti si care nu fug de responsabilitati. Trebuie evitate sentimentele de limitare sau constrangere, inflexibilitatea in opinii, gandurile negative care induc de cele mai multe ori dispozitii proaste. Partea negativa a vibratiei 4  da de cele mai multe ori caractere dominatoare, autoritare care pun pret mare pe disciplina fortata. Vibratia 4 se implica in mare masura in politica, bunastare sociala, schimbari revolutionare in societate, in eforturile de stabilire a unor noi principii in justitie. Vine cu idei noi necesare progresului societatii in care traim, pretuieste intotdeauna dorinta de a avansa in viata.

Numarul 13(1+3=4) este dincolo de superstitiile create, un numar misterios si spiritual incontestabil. Numerologia il considera special in multe feluri, vorbeste despre o comoara ascunsa la care ajungi foarte greu si asta din cauza unor datorii karmice acumulate prin lene, fuga de munca grea, castiguri mari prin eforturi minime: Ieremia 6:13 ” Caci de la cel mai mic pana la cel mai mare, toti sunt lacomi de castig; de la proroc pana la preot, toti insala.”

Dintre toate numerele 4, numarul 13 este unic, imprevizibil. Nu poate fi inteles usor, nu ofera nimic gratuit ci doar prin eforturi indelungi. In Scripturi, aparitia numarului 13 este legat de revolta :“Ei il slujisera pe Chedorlaomer timp de doisprezece ani, dar in al treisprezecelea an s-au rasculat.” Geneza 14:4

Avertismentele dure date de aceasta vibratie sunt asociate cu incapacitatea noastra de a face lucrurile bine, cu incapacitatea noastra de a intelege legile lui Dumnezeu, de a ne incapatana sa facem lucrurile doar in felul nostru uitand de sursa noastra divina. “Cel ce a mancat painea mea si-a ridicat calcaiul impotriva mea” (Ioan 13:18)

A 13-a litera M este singura litera care se pronunta cu gura inchisa, muteste iar cei din antichitate o numeau “ litera mortii”. Dar, pentru ei, moartea insemna schimbare, o transformare importanta, nu sfarsit. Adevarata semnificatie a lui 13 este moartea vechii personalitati materiale si acceptarea legilor spirituale, legilor lui Dumnezeu, pentru ca sufletul sa se dezvolte si nivelul de constiinta sa devena mai inalt.

Daca 13 este inteles in relatie cu lucrurile spirituale, cu legea si ordinea lui Dumnezeu, atunci, suntem ajutati sa trecem peste fiecare obstacol al vietii. “Si nu ne duce in ispita, ci izbaveste-ne de cel rau. Caci a Ta este Imparatia si puterea si slava in veci. Amin!”Matei 6:13

Latura pozitiva a lui 13 este implinirea (4), unde exista puteri nelimitatea de a crea valori durabile.

Putem beneficia de aceasta vibratie respectand traditiile, munca grea, organizarea, intuitia, acceptarea vietii ca un dar suprem al lui Dumnezeu.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau evenimente care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 4/22  dar si pentru cei nascuti pe 4, 13, 22, 31.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 13/4 sunt:

Vibratia 1( 6, 15, 24 decembrie 2017) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 7, 16, 25 decembrie 2017): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

 Vibratia 3( 8, 17, 26 decembrie 2017): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 9, 18, 27 decembrie 2017): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 1, 10, 19, 28 decembrie 2017): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 2, 11, 20 decembrie 2017): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(3, 12, 21 decembrie 2017): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (4, 13, 22, 31 decembrie  2017): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (5, 14, 23 decembrie 2017):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.