23/5- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII NOIEMBRIE 2019- HARUL LUI DUMNEZEU….

“Iosif a pus sa le dea din bucatele care erau inaintea lui; iar Beniamin a capatat de cinci ori mai mult decat ceilalti. Si au baut si s-au inveselit impreuna cu el.”Geneza 43:34

Luna: noiembrie este luna a 11-a
Anul : 2019 ( numerologie =2+0+1+9=12-1+2=3)
Vibratia energetica universala pentru luna noiembrie 2019 =11+2+1+9=23=2+3=5

O luna universala 5 aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati, calatorii. Este timpul sa uitam de greselile trecutului si sa incercam sa facem lucrurile intr-un mod diferit si mai eficient. Este momentul sa privim viata cu o minte noua, sa exploram noi directii, sa fim deschisi schimbarii. Este o luna ce aduce schimbari neprevazute, chiar si cele mai bune planuri se pot schimba fara nici un avertisment. Este nevoie de atentie, de o gandire treaza si deschisa pentru a stapani vibratia nelinistita a acestei luni. Schimbarea este singura constanta din univers – un adevar pe care tindem sa il ignoram, agatandu-ne de rutinele duse la extrem. Iar o luna 5 poate aduce surprize, rasturnari neasteptate, transformari, netezeste intr-un fel drumul inainte. Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive, care pot sa apara. Este o luna in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati. Indiferent de ce vine la noi acuma, trebuie sa cautam o intelegere mai profunda, sa constientizam ca realitatea este ancora de siguranta in aceasta luna imprevizibila.

Aceasta vibratie 5 este un punct de cotitura, un punct de mijloc, un timp pentru a cauta indrumari interioare prin intuitie. Pentru a cunoaste, pentru a nu gresi in alegerile noastre, trebuie sa ne dezvoltam puterea interioara prin tacere. In galagie, intuitia devine un fel de amintire.

Egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre in aceasta luna. Vointa noastra trebuie sa o aliniem cu vointa divina, sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile din viata noastra. Iar acuma, este timpul pentru reconciliere, sa recunoastem aspectele personale care ne-au adus probleme. Este cel mai bun moment pentru a scapa de obiceiurile si modelele rostogolite de personalitatea noastra si care blocheaza viata noastra.

Repetati continuu:” Ma incredintez armoniei divine si o chem sa vina in sufleul meu. Vocea divina a subconstientului meu ma ghideaza mereu si toate actiunile mele sunt pline de success”.

Iar numarul 23 este special in multe feluri si este considerat unul dintre cele mai norocoase numere. In numerologie  exista patru vibratii regale care protejeaza pamantul nostru , acestea sunt 23,37, 51 , 65. Puterea suprema a lui 23 se vede in politica , in afaceri si ofera un statut social inalt, renume, afaceri profitabile, infrangerea adversarilor cu usurinta,.

Observati forma numarului 5, seamana cu o secera folosita pentru a taia atat buruienile cat si cerealele.

Numarul 5 este legat de harul lui Dumnezeu si proclama gloria lui Dumnezeu. Cuvantul “har” nu trebuie inteles ca  “valoare” sau “merit”. Harul lui Dumnezeu nu are nevoie de motive, este pentru toti si fara prejudecati. Numarul 5 este legat de slabiciunile omului care au nevoie de harul lui Dumnezeu pentru mantuire.

“Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.” Efeseni 2:8

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Culorile norocoase ale numarului 5 sunt: gri deschis, alb, argintiu, turcoaz. Diamantul este bijuteria norocoasa a acestei luni universale 5.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 5 sunt:

Vibratia 1( 5, 14, 23 noiembrie 2019 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 6, 15, 24 noiembrie 2019): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 7, 16, 25 noiembrie 2019): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 8, 17, 26 noiembrie 2019): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 9, 18, 27 noiembrie 2019): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 1, 10, 19, 28 noiembrie 2019 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, manifestarea pacatului, ispita, coruptia. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta zi de vibratie universala 6 poate inseamna doar coruptie si imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu.

Vibratia 7(2, 11, 20,29 noiembrie 2019): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (3, 12, 21,30 noiembrie 2019): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (4, 13, 22 noiembrie 2019):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Dumnezeu ne cuprinde pe toti in harul Sau. Harul nu trebuie niciodata sa fie confundat cu meritul, pentru ca meritul este numai pentru cei vrednici. Dar, spre deosebire de merit, harul este pentru toti, fara prejudecati, fara preconceptii. Pentru a putea primi harul lui Dumnezeu, trebuie ca intre noi si El sa fie o relatie de comuniune.

Fie ca Harul lui Dumnezeu sa vina asupra voastra, sa va cuprinda pe toti!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.