HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN SCORPION DIN 27 APRILIE 2021

Luna Plina din 27 aprilie 2021 are loc cu Luna pe gradul 7:06 Scorpion in opozitie cu Soarele pe gradul 7:06 Taur, cu un maxim in jurul orei 6:31, ora Romaniei. Luna Plina in Scorpion vine cu un puternic mesaj karmic, culegem ce am semanat. Semnul Scorpionului activat prin aceasta Luna Plina se refera in mod evident la o perioada de criza cu implicatii karmice, de data asta “ facem ce vrea soarta pentru noi “.
Frumusetea acestei Luni Pline in Scorpion vine prin capacitatea noastra de a ne transforma, ne arata o cale a umbrelor noastre si a ceea ce trebuie sa facem pentru a creste, ce trebuie iubit, iertat, schimbat sau pur si simplu acceptat asa cum este. Scorpionul este un semn de eliminare, distrugere si renastere dar nu poti elimina o emotie rea pur si simplu ci ea trebuie tratata cu iubire, asa este anihilata. Deci, Iubiti-va chiar daca ati fost inselati, raniti, parasiti, tradati, incercati, prin experiente dificile. “Ma iubesc neconditionat “ ne purifica si regenereaza, ajungem la adevarata noastra putere, gasim formula magica a pasarii Phoenix care renaste din propria-i cenusa.

Cu Luna Plina in  Scorpion pe gradul 8, cei nascuti in jurul datei de 27 ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei, in jurul gradului 8.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

 Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre relatii de suflet, fidelitate, dormitor, resurse comune, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut (luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o relatie tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea evidentiate de aceasta luna plina. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de castigurile financiare personale, de partenerul de viata, asociat, de cei cu care aveti un acord semnat, de aspectele legate de lupta pentru putere, secretele ies in lumina. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Luna Plina este provocata si de Saturn in Varsator si arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de prieteni, protectii pierdute, proiecte de grup.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor activitati in comun cu ceilalti, cu partenerul de viata, un asociat, un rival. Problemele in relatiile stranse ar putea veni in lumina iar adevarurile sunt dezvaluite. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti, un cuvant, o veste, pot crea destule surprize acuma. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de relatiile voastre, fiti foarte atenti la ceilalti in special in tot ce tine de cariera, sefi. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.
Luna Plina este provocata si de Saturn in Varsator din casa carierei si arata ca obstacolele sau realizarile accestui moment astral tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica, credinta, autoritati.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod  ce va atinge sufletul. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse problem. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala.
Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion si asta poate sa induca un sentiment de revolta fata de ceva din trecut, pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.
Luna Plina este provocata si de Saturn in Varsator si arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti, afaceri, bani multi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, talente creative, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma.
Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.
Luna Plina este provocata si de Saturn in  Capricorn si arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de afaceri, dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi,partener de viata.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionale. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Provocarile acestui moment astral vin si prin lipsa moderatiei, prin actiunile personale, relatiile voastre. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa.
Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Cum Luna Plina este provocata si de Saturn in Varsator, obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020),  pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in noiembrie 2020. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice cu un partener, un frate, dar si in calatorii, studii inalte.
Luna Plina provocata si de Saturn in Varsator arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent native, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra. In acelasi timp, si oamenii dragi voua, fac parte tot din imaginea acestei lunatii. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Cum Luna este planeta guvernatoare a carierei voastre, pot aparea unele tensiuni aici. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, copii, relatia cu copiii vostri. Luna Plina provocata de Saturn in Varsator arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de iubire, copii, familie, mosteniri de familie, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Aveti mare grija ce faceti acuma cu “ acul-arma voastra scorpionica” deoarece lucrurile pot lua o cale pe care nu o mai puteti controla . Lumina vine pe voi acuma si ar putea atinge subconstientul vostru si puteti face unele noi descoperiri despre voi. Este posibil sa percepeti mai profund o relatie, cum va afecteaza aceasta si ce va doriti pe mai departe. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii, in relatia cu parintii, cu familia voastra, cu o casa.
Luna Plina provocata si de Saturn in Varsator arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, comunicare acida.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, organizatii de caritate, agentii guvernamentale, dusmanii.  Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a unui plan facut in spatele usilor inchise. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare, banii care vin de la ceilalti. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, activitati zilnice, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale. Luna Plina este provocata si de Saturn in Varsator si arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de gandirea voastra negativa, de calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate, rude, bani.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut (luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Un vechi prieten reapare sau puteti descoperi un adevar despre un prieten, un grup din care faceti parte si care va afecteaza profund. Sperantele si visele voastre , un mister care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de un iubit, un prieten se poate transforma in iubit, necazuri de la copii, pierderi prin speculatii. Luna Plina este provocata si de Saturn in Varsator si arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, comunicare, rude, calatorii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut (luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti.Puteti lasa o cariera care nu va bucura. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie,unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un collaborator, un sef, un coleg.
Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Luna Plina este provocata si de Saturn in Varsator si arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, bani, valoare personala.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, studii superioare, credinta, etica, adevar, lege divina. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut(luna noua in scorpion din 15 noiembrie 2020), acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti  de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, hotararea unui divort, convingeri spirituale. Puteti primi o veste importanta legata de un nepot, un frate, matusa, unchi sau vecin.  O problema de suflet care implica mai multa comunicare poate fi evidentiata. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ.
Uranus se opune acestei Luni Pline in Scorpion, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, deci atentie. Luna Plina este provocata de Saturn in Varsator si arata ca obstacolele sau realizarile acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, proiecte de grup, dusmanii ascunse.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.