DESTINUL DIN DATA DE NASTERE-VIBRATIA NASTERII 4

VIBRATIA NASTERII 4

 

Cuvintele cheie ale acestei vibratiii sunt :Ordine, sistem

 

Oamenii cu aceasta vibratie a nasterii trebuie sa munceasca din greu pentru a-si realiza telurile, sunt pragmatici, de incredere , constiinciosi, bine organizati, le place sa pastreze o rutina fiind capabili sa creeze ordine din haos. Sunt foarte  muncitori si le place sa-si vada rezultatele muncii, isi croiesc drumul cu rabdare, ani de zile, cu conditia sa poata vedea ca efortul nu este in zadar. Sunt buni la detalii si le plac sarcinile complicate, de finite, sunt rigizi, incapatanati, le este foarte greu sa-si schimbe hotararile, odata ce le-au luat. Au simpatii si antipatii puternice si nu le este teama sa-si exprime opiniile. Partea negativa a acestei vibratii 4 se manifesta printr-o frustrare crescanda nascuta din incapacitatea de a vedea lucrurile in ansamblu, lupta impotriva oricarui sentiment de limitare , de restrictie, incearca sa lupte  impotriva lor devenind dominatori, abuzivi.

Numarul 4 simbolizeaza eficacitatea, eficienta, ambitia, logica , disciplina, seriozitatea iar in fata riscurilor, aventurii, schimbarilor neasteptate, acesti oameni pot suferi de o adevarata panica patologica deoarece nu au incredere in lucruri nesigure fiind tot timpul angajati in a chibzui indelung orice hotarare.

Prudenti, intelepti, conservatori, se manifesta intotdeauna neicrezatori, ei trebuie sa vada totul,  sa incerce totul pentru a fi siguri de izbanda abia apoi vor risca.  Analitici si rationali, bunul simt ii ajuta sa ia decizii juste, fiind extreme de incapatanati, nu vor abandona niciodata o idee sau un obiectiv.

Destul de temperate, linisite, perseverente, statornice , adeseori nu cunosc bucuria linistii sufletesti, in general au o fire inchisa, sunt constienti de acest lucru pe care il regreta dar

nu reusesc sa se schimbe fiindu-le destul de greu sa se lase condusi de sentimente si emotii. Opiniile lor sunt expuse concis, direct si concret fara prea multa poezie, putand deveni adesea brutali si taiosi in exprimare. Corecti si ageri, sunt deseori conservatori dar totdeauna rationali si coerenti, au incredere numai in adevarurile evidente, nu sunt captivati  de imaginatiile spirituale si metafizice. Aceasta vibratie aduce tenacitate, hotarare , chiar daca acesti oameni nu au o fire dominatoare, pot deveni extrem de incapatanati odata ce au hotarat ceva, depasesc toate obstacolele tocmai manati de aceasta incapatanare de a-si urma hotararea luata.

Taria de caracter, vointa, disciplina , un puternic control al modului de manifestare , o gandire logica , patrunzatoare dar uneori dura si inflexibila exprima atat de bine influenta numarului 4 asupra omului nascut sub aceasta vibratie, pot deveni dusmanii categorici ai lenei si indolentei, exigenti cu ei insisi, pot fi deseori etichetati ca despotici sau intoleranti. Isi vor atrage deseori destul de multi dusmani, este o consecinta directa a modului de a spune tot timpul ceea ce gandesc fara a alege cuvintele .

Vibratia 4  aduce acestor oameni punctualitate, minutiozitate, integritate, pot deveni usor fanatici in ceea ce priveste ordinea , trebuie sa stie ca fiecare lucru are locul sau  si se afla la locul sau. Cand promit un lucru , se vor tine de cuvant , pentru ca odata ce au promis ceva , sunt dispusi sa rezolve problema , indiferent de ce s-ar intampla.

Acesti oameni sunt introvertiti si rezervati, detesta vociferarile, sunt prieteni adevarati pe care te poti baza, sunt fideli, loiali, seriosi , un caracter puternic. In general au reactii lente, nu prind lucrurile din zbor, dar cand patrund in toate detaliile unei probleme , memoria lor este capabila sa le ordoneze, administrandu-le pentru totdeauna.

Insusirile si calitatile daruite de aceasta vibratie a nasterii  4  impinse la extrem pot capata aspecte nefaste, de aceea este bine ca acesti oameni sa evite excesele de rigiditate in gandire, severitatea si duritatea, incapatanarea exagerata, fanatismul, agresivitatea, cruzimea, avaritia, altfel latura negativa acestei vibratii ii vor influenta:superficialitate, neglijenta, lipsa de concentrare, lasitate, lene, meschinarie, neincredere.

 

Punctul forte al acestei vibratii il constituie abordarea unei profesii care cere putere de concentrare, minutiozitate,  pot munci ordonat si sistematic facand fata tuturor activitatilor monotone, nu sunt inspaimantati de o munca grea  sau care cere indemanare manuala deosebita, dimpotriva, rutina, atentia acordata detaliului sunt foarte importante. Sunt afectati de schimbarile carte intrerup bunul mers al lucrurilor chiar daca au luat cunostinta de ele de dinainte.Isi pun in valoare maretia in inginerie, constructii, mecanica, electrotehnica, in general in domeniile tehnice, in domeniul literelor se pot evidentia ca dramaturgi, critici literari, cronicari teatrali, pot deveni buni matematicieni, economisti, contabili, bancheri. Gandirea limpede, ordonata ii ajuta sa se evidentieze ca adevarate creiere in desfasurarea campaniilor electorale si politice, in domeniul medicinii pot deveni remarcabili in chirurgie, ortopedie, traumatologie, in investigari stiintifice dar si in cariere militare. Indemanarea manuala ii pot orienta catre sculptura, gravura in lemn, mentinerea aparatelor de tip casnic intr-o perfecta stare de functionare. Ca patroni , pot da dovada de prea multa exigenta fiind intoleranti cu cei care nu isi iau munca in serios.

 Finantele sunt foarte importante in viata acestor oameni, sunt  o modalitate care le asigura echilibru si stabilitatea economica, vor incerca in mod permanent sa dispuna de rezerve financiare care le da mai multa siguranta in ei insisi si in ziua de maine.Desi nu sunt cei mai favorizati de soarta, cu timpul si muncind din greu, acesti oameni pot reusi sa aiba o situatie economica stabila.

In relatii acesti oameni sunt destul de timizi, introvertiti si rezervati, uneori o relatie romantica poate fi lipsita de manifestari dragalase deoarece par sa nu dea prea multa atentie dovezilor de dragoste. Fiind atat de neincrezatori si prudenti  , isi exteriorizeaza trairile numai cand sunt siguri ca nu vor fi respinsi, chiar si asa manifesta destula prudenta. Se bucura din plin de viata de familie, dorindu-si o imbunatatire a conditiilor de viata in caminul lor, seriozitatea si expansiunea redusa ii determina sa se simta mai fericiti alaturi de persoane echilibrate si cinstite.

 

Se vor simti intelesi si fericiti alaturi de un 1 , 2, 7 si 8 fiind extrem de compatibili, pot fi compatibili cu un   4, 22 sau 6 , asocierea cu un  3, 5, 9, 11,  trebuie sa  dea serios de gandit.

 

Menirea oamenilor cu aceasta vibratie este sa aduca stabilitate si siguranta celor din jurul lor, trebuie sa incerce prin taria de caracter , prin forta morala si  calitatile lor , sa-I determine pe ceilalti sa priveasca viata serios si responsabil .

 

 

NUMARUL 4

Planeta :                  Mercur , Saturn

Piatra   :                  Granat, Safir

Metalul :                 Uraniu,  Plumb

Semnul zodiacal   :  Fecioara

Ziua favorabila     :  Miercuri

Culorile               :  Verde inchis, maron

Numere norocoase  4, 6, 8

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.