SOARELE IN GEMENI SI ZODIILE -21 MAI, ORA 10:10-21 IUNIE 2023-PUTEREA MAGICA A CUVINTELOR….

Isaia spune: “Cuvantul meu nu se intoarce la mine fara efect, fara sa fi executat vointa mea si fara sa fi indeplinit scopurile mele”.

Soarele incepe sa tranziteze semnul Gemeni pe 21 mai si timp de o luna de zile ne aprinde dorinta de conexiune sociala, de comunicare, de a calatori, de a ne misca mai mult. In sensul sau vibrational cel mai inalt, Soarele in Gemenii ne invata sa oferim spatiu pentru ca ideile fiecaruia sa infloreasca. Una dintre lectiile esentiale ale Luminii in Gemeni este ca avem nevoie unul de celalalt, avem nevoie sa intelegem ca omul are o parte efemera ( corpul) si una nemuritoare ( sufletul) care trebuie sa convietuiasca in buna intelegere aici pe pamant. Pollux –sufletul nu poate trai experientele pamantesti fara Castor –corpul fizic. Trebuie sa recunoastem ambele aspecte ale fiintei noastre. Suntem un suflet, dar suntem si un corp fizic. Aceasta este natura Gemenilor. Un geaman este muritor, celalalt este nemuritor, reprezentand corpul nostru temporar si sufletul nostru pentru totdeauna.

Partea vibrationala joasa a Soarelui in Gemeni tine de o abundenta de idei / informatii / posibilitati, ce devin coplesitoare si ne intuneca viziunea, ducand la un comportament imprastiat si la un sistem nervos agitat.

Cu Soarele in Gemeni, poate fi o perioada memorabilia in care constientizam puterea gandului, nimic nu vine de la ceilalti ci doar primim ceea ce semanam prin gandire sau vorbe.  A vorbi, a spune si a numi inseamna a invoca. Avem sarcina de a intelege puterea magica si creativa a cuvintelor. Este timpul sa invatam ca trebuie sa folosim cuvintele noastre doar in trei scopuri: pentru a vindeca, pentru a binecuvanta, sau pentru a prospera.

Isaia spune: ‘Cuvantul meu nu se intoarce la mine fara efect, fara sa fi executat vointa mea si fara sa fi indeplinit scopurile mele’. Cuvintele si gandurile noastre au o putere vibratorie uriasa care, fara incetare, modeleaza corpul si faptele noastre

Influenta Soarelui asupra fiecarui semn in parte nu face decat sa lumineze un domeniu de viata, este ca si cum se aprinde lumina si vezi ce ai, ce poti sa imbunatatesti.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Soarele in Gemeni va energizeaza si vitalizeaza prin focalizarea voastra pe comunicare, rude, calatori scurte, schimbarea unui model mental. Puteti face conexiunile necesare cu cei din mediul vostru imediat. Curiozitatea creste si ati putea fi ocupati cu fel de fel de comisioane, documente, studii, telefoane. Este cea mai buna perioada din an in care puteti vedea cum functioneaza puterea cuvantului deoarece acuma, veti culege exact masura cuvantului rostit. Vecinii, rudele apropiate, prietenii si colegii pot juca un rol mai important decat de obicei in viata voastra. Stati departe de barfe, zvonuri, va pot destabiliza mentalul. Puteti primi o veste importanta, puteti sa calatoriti mai mult.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Soarele in Gemeni va energizeaza si vitalizeaza prin focalizarea voastra pe chestiunile legate de bani, securitate finaciara si emotionala. Este perioada din an in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Talentele voastre, munca voastra, ideile originale,  va pot aduce mai multi bani in cont. Puteti gasi un loc de munca mai bine platit, puteti sa valorificati mai bine un talent de-al vostru dar trebuie sa fiti atenti si la cheltuieli. Cum semnul Gemeni este un semn mutabil, cu doua fete, aveti grija sa nu visati doar la bani uitand ca trebuie sa faceti ceva concret pentru asta. Fiti pozitivi, credeti in voi si in bogatia voastra interioara.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Soarele in Gemeni este in casa voastra, va tine de mana, lumina este pe voi si pe ceea ce faceti voi. Este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimarea, modul de a va comporta in relatii. Aceasta energie va da un sentiment reinnoit de incredere in voi, este  un moment pentru a incepe ceva nou, mai ales pentru a merge pe o cale noua. Sunteti mai increzatori, indrazneti si sunteti dispusi sa faceti ceea ce doriti fara sa asteptati ajutorul nimanui. Nu este cel mai bun moment pentru munca in echipa sau pentru eforturi in proiecte de echipa. Lumina reflectoarelor se afla pe voi, deci vedeti foarte bine ce trebuie sa faceti. Negativ, puteti deveni prea aroganti, excesivi de mandri ceea ce ar putea aduce probleme cu cei din jurul vostru. Este timpul sa va reinventati. Concentrati-va pe transformarea obiceiurilor personale astfel incat sa aveti mai multa incredere in voi, in autenticitatea voastra. Este cel mai bun moment in care puteti avea un mare control asupra vietii voastre, fiti pozitivi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Soarele in Gemeni poate sa va faca mai sensibili si mai emotionali. Puteti avea nevoie de mai multa odihna, deveniti mai intuitivi, mai plini de compasiune si dornici sa ajutati oamenii care nu se pot ajuta singuri. Ganditi-va la atasamentele pe care le aveti( de la oameni, la fel de fel de lucruri, emotii, rutine ) si cum puteti sa le purificati. Nu este cel mai bun timp pentru competitii, actiune, lupta pe fata, pentru proiecte noi. Acesta este un moment in care energiile competitive si egoul se afla intr-o pauza si este cel mai bun timp pentru reflectie, proiecte incepute, reincarcarea bateriilor voastre. Problemele vechi pot aparea si trebuie sa va confruntati cu ele, sa le rezolvati sau sa le eliminati din viata voastra. Acesta este un moment bun pentru a scapa de bagajele toxice care va limiteaza viata fizica, mentala, emotionala sau spirituala. Sunteti ajutati sa sortati gandurile, proiectele, obiceiurile, relatiile voastre, in scopul de a porni la drum iarasi dar mai usori odata cu intrarea Soarelui in Rac pe 21 iunie 2023.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Soarele in Gemeni va vitalizeaza prin increderea si dezvoltarea independentei voastre, prin prieteni, proiecte in grup, stiinte esoterice, astrologie, ganduri universale, eforturi umanitare. Chiar daca deveniti mai sociabili, veti sti totusi sa pastrati o anumita distanta fata de oameni si sa nu va legati prea mult de dramele lor emotionale. Va puteti concentra mai mult pe viitorul vostru, pe ceea ce va doriti cu adevarat, pe sperantele voastre unice. Poate fi o perioada destul de buna pentru voi, relatiile pot avea un ton distractiv, chiar impersonal, asteptati-va la surprize si fel de fel de modificari pe care nu le puteti controla. Vitalitatea voastra este stimulata de tot ceea ce este neconventional, de idei originale, de prieteni care pot hrani visele voastre progresiste. Este cea mai buna perioada in care energia solara va poate lumina visele si idealurile voastre care se pot realiza in viitor.

FECIOARA /ASCENDENTUL IN FECIOARA

Soarele in Gemeni va vitalizeaza prin axarea voastra pe cariera, ambitii profesionale, parinti, mentori. Este cea mai buna perioada din an in care puteti lucra la obiectivele care pot fi finalizate si vazute si de ceilalti dar nu fara efort, atentie si rabdare. Mai mult decat in orice alt moment al anului, accentul se pune pe reputatia voastra, pe obiectivele voastre importante, pe competentele voastra. Acuma, va vede lumea, lumina Soarelui este pe voi si poate lumina si ceea ce voi nu vreti sa fie vazut de ceilalti. Dar nu aveti incotro, trebuie sa faceti ceea ce simtiti ca este drept, este recunoscuta munca pe care ati facut-o, puteti fi laudati sau pedepsiti daca nu v-ati comportat corect sau inteligent.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA

Soarele in Gemeni va vitalizeaza prin extinderea lumii voastre, prin calatorii mari, cunoastere inalta, intelegerea celor zece porunci si a legilor divine. Experientele acestei perioade va pot oferi o perspectiva mai mare asupra vietii, asupra influentei si locului vostru in univers. Puteti petrece timpul cu persoane care provin din alte tari, alte culturi sau medii diferite de ale voastre. Este cel mai bun moment pentru studiu, sa invatati ceva nou, sa va intoarceti intr-un fel la scoala si asta din cauza ca sunteti mai deschisi si dispusi sa va ridicati deasupra detaliilor lumesti ale vietii de zi cu zi. Mai mult decat in orice alta perioada a anului, va simtiti mai aventurosi  si dispusi sa faceti un salt de credinta. Puteti gasi pacea prin increderea in instinctele voastre, in credinta, in magia divina. Puteti gasi rugaciunea, mantra, cuvantul, adevarul, mentorul, ghidul spiritual, care sa va apropie de Dumnezeu. Credeti cu tarie in viziunile voastre, in sprijinul divin, in semnele care va vorbesc.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Soarele in Gemeni va energizeaza si ilumineaza domeniul vietii ce tine de schimbare, transformare majora, sexualitate, crestere personala, regenerare, banii si resursele celorlalti,  dependente si impozite. Acuma, sunteti mai dispusi decat oricand sa explorati secretele vietii, sa faceti fel de fel de scheme in spatele usilor inchise, sa va concentrati pe relatia cu partenerul de viata sau pe o relatie care merge dincolo de juramintele unei casnicii. Nu este cea mai stralucitoare perioada pentru voi, asa ca, retrageti-va un pic din ritmul agitat al vietii. Este cel mai bun timp pentru planuri bugetare si financiare sau pentru a scapa de obiceiurile negative care va submineaza puterea personala. Acesta este un timp special introspectiv in care aveti sansa de a va descoperi cu adevarat punctele voastre forte si talentele personale. La un nivel mai practic, este posibil sa aveti de-a face cu fel de fel de obligatii financiare comune cu partenerul de viata, cu un asociat. Puteti deveni mai singuratici, mai emotionali, secretosi. Puteti, de asemenea, sa va ocupati de finantele comune cu partenerul de viata, de datorii, imprumuturi, impozite si mosteniri.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Soarele in Gemeni va energizeaza si vitalizeaza prin partenerul de viata, accentul se pune pe alti oameni si pe relatiile voastre. E mai putin despre voi  si mai multe despre ei. Este un moment cosmic ce aduce schimbari importante in relatiile voastre, trebuie sa invatati sa apreciati nevoile si obiectivele partenerilor vostri la fel de mult ca pe cele proprii. Puteti intra intr-o relatie importanta, puteti gasi partenerul mult asteptat, relatiile sunt in centrul atentiei acuma. Aceasta este o perioada de testare a planurilor, obiectivelor relationale. Circumstantele sunt de asa natura incat va fi necesar sa va folositi darul diplomatiei, sa cultivati adevarul, sa fiti corecti. Ar trebui sa incercati sa vedeti o imagine mai mare acum si sa evitati disputele meschine bazate pe egou. Daca va simtiti neimpliniti, folositi acest timp pentru a va descoperi adevarata identitate – nu ceea ce ar trebui sa fiti, ci cine sunteti cu adevarat. Fiti o lumina pentru altii, exprimand ceea ce este in inima voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Soarele in Gemeni va energizeaza si vitalizeaza prin munca pe care o faceti, prin ingrijirea celorlalti, prin imbunatatirea starii voastre de sanatate, prin fel de fel de animale de companie. Este cea mai buna perioada din an cand sunteti ajutati sa va organizati mai bine, sa imbunatatiti rutinele obisnuite, sa faceti ordine in viata voastra concentrandu-va in primul rand pe lucrurile mici, aparent banale dar care construiesc intregul. Increderea in sinele vostru, egoul vostru, sunt legate de munca pe care o faceti si de serviciile oferite. Aceasta perioada ofera oportunitatea de a scapa de ceea ce nu functioneaza bine in viata voastra, puteti trece prin cateva crize existentiale care au rolul de a va arata unde gresiti si ce trebuie sa faceti. Este o perioada excelenta pentru realizarea unor proiecte mici, pentru gasirea unui loc de munca, pentru imbunatatirea conditiilor de la locul de munca, relatia cu sefii, colegii. Va puteti ocupa si de un animal de companie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Soarele in Gemeni va energizeaza si vitalizeaza prin iubire, copii, distractii, vacante placute, hobby-uri. Dupa o perioada in care ati fost legati mai mult de familie (cuibarit) , a venit timpul sa va exprimati creativ.  Sunteti mai spontani si dispusi sa va asumati riscuri. Este perioada din an buna pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Mai mult decat oricand, aceasta perioada va ajuta sa va concentrati pe tot ceea ce va place, pe iubire, pe copii, pe copilul din voi. Viata merita absolut traita, chiar si atunci cand este grea. Concentrandu-va pe activitati distractive si creative, solutiile la problemele voastre pot veni in mod natural, cu putin efort.  Este unul din momentele speciale ale acestui an care va ofera o noua poveste de dragoste sau sa schimbati ceva intr-o poveste deja existenta. Este un moment bun pentru cei care creeaza ceva. Puteti petrece mai mult timp cu copii vostri, pentru multi poate veni barza.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Soarele in Gemeni va energizeaza si vitalizeaza prin focalizarea voastra pe familie, casa, traditii, parinti. Este cea mai buna perioada din an cand va puteti axa pe schimbarile si proiectele legate de casa. Va puteti muta sau puteti schimba, repara ceva din casa. Puteti cumpara sau puteti vinde o casa. Ati putea petrece mai mult timp cu cei din familia voastra sau puteti fi ingrijorati in privinta sanatatii unui parinte( mama). Familia, casa, preocuparile legate de proprietati, radacinile si legaturile de familie devin mai evidente acuma. Pot aparea si unele confruntari cu membrii familiei voastre dar cea mai buna modalitate de a face fata acestei energii este de a face tot posibilul pentru a imbunatati relatia voastra cu cei din familie. Pacea sa fie cu voi in aceasta perioada a anului.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.