ZODIACUL CHINEZESC -SARPELE

sarpe

Sarpele este al saselea semn, este Yin , element fix de foc.

10 feb 1929 – 29 ian 1930 – PAMANT
27 ian 1941 – 14 feb 1942 – METAL
14 feb 1953 – 2 feb 1954 – APA
21 feb 1965 – 20 ian 1966 – LEMN
18 feb 1977 – 6 feb 1978 – FOC
6 feb 1989 – 26 ian 1990 – PAMANT
25 ian 2001 – 12 feb 2002 – METAL
10 feb 2013 – 30 ian 2014 – APA

Echivalent: zodia Taur

Piatra norocoasa : Opal

Cele mai bune ore :9-11 am

Sezon :Primavara , luna mai

Culori norocoase : rosu,albastru-verde

Motto: eu simt

Directia norocoasa :Sud/Sud-Est

Compatibilitate maxima : Cocos, Bivol

Sarpele este un amestec interesant de inteligenta , siretenie ,  filozofie  si intelepciune. Este singuratic, rece si distant ,stie sa creeze un aer de intimitate in care sa nu fie deranjat, este genul de persoana care ii trateaza pe toti cu multa politete ,  dar distant ,ii asculta pe toti si,in final,nu face dacat ce vrea el . Poate fi egoist si dur, are o fire discreta si misterioasa , exercita asupra celor din jur o  mare atractie prin magnetismul sau si prin replicile pline de inteligenta . Deosebit de tenace, stie sa astepte momentul favorabil, cand poate obtine maximum de profit . Este foarte abil in a evita ceea ce nu-i place si in a se strecura printe pericole, da dovada de un remarcabil sange rece si nu se pierde cu firea in nici o situatie. De obicei, face lucrurile in ritmul propriu, este un ganditor profund , intelept si plin de farmec. Desi sociabil uneori, sarpele are o dorinta puternica de a fi lasat in pace,  sa traiasca in ritmul lui propriu, este un subtil ce manevreaza totul pana cand ajunge in pozitia pe care si-o doreste . Atras de parteneri eleganti, este un posesiv in relatii dar si un gelos profund . Intelepciunea unui sarpe nu poate fi ignorata , exceleaza in gasirea solutiilor pentru problemele complexe , soarta lui depinde foarte mult de judecata lui atenta si de sentimentele lui intuitive , astfel, in viata ,poate fi un norocos in tot ceea ce tine de finante , afaceri. Poseda carisma si un farmec descrise de multi astrologi ca fascinante si seducatoare, ochii patrunzatori si atentia indreptata in directia cuceririlor lui , il poate face un adevarat expert in arta seductiei. Sarpele este intelept, calm, intelegator , de multe ori este versatil, succesul si faima pot veni cu usurinta la el. Poate fi si destul de inselator, pentru a-si salva propria piele nu va sta niciodata pe ganduri , nu uita si nici nu iarta prea usor . Misterios , elegant si gratios, un sarpe se va bucura de lectura, melodii clasice ,produse alimentare delicioase . In general ,deciziile lui sunt rapide si ferme formate din primele impresii si sentimente ansamblate in mod logic in mintea lui , va lupta si va munci din greu pentru ceea ce crede el ,poate atinge inaltimi mari in cariera bucurandu-se de un anturaj admirativ.

Anul 2010-anul Tigrului este un an cu un ritm mult prea rapid pentru Sarpe  ceea ce ii poate provoca agitatie si neliniste . Cel mai bun sfat este de a evita schimbarile in acest an ,mai degraba sa pluteasca in directia déjà aleasa decat sa incerce schimbarea . De obicei, un Sarpe se simte confortabil intr-un an Yin , anul 2010 este un an Yang ceea ce poate provoca disconfort, dar ,  daca isi va folosi intuitia,  atunci cu siguranta va putea face fata cu maiestrie tuturor provocarilor din acest an. In relatii, bazati-va pe ceea ce aveti déjà .

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

  1. sunt nascuta in ultimele 3 zile din anul sarpelui (1978). asta inseamna ca am numai influentele acestui semn sau si ale calului

  2. uau! foarte interesant. as dori sa stiu mai multe in legatura cu aceasta zodie, daca se poate. multumesc!

  3. se zice k ii cel mai puternic semn dintre` toate semnele zodiacului chinezesc ,cel putzin barbatzii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.