HOROSCOP CHINEZESC 2014 -ANUL CALULUI DE LEMN

pegasus

SOBOLAN: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Calul nu iubeste sobolanul prin urmare, anul 2014 le poate crea destule probleme. Conform teoriei celor cinci elemente din zodiacul chinezesc, elementul de baza al Sobolanului este apa iar Calul este un element de foc. Focul este stins de apa ( focului ii este frica de apa)  prin urmare apare o lupta intre aceste semne in acest an, deci anul poate aduce destule dispute, certuri. Puteti avea oportunitati legate de cariera, bani dar trebuie sa luptati pentru asta. Daca veti castiga, veniturile pot fi bune, daca pierdeti, atunci pierderile pot fi mari. Asta arata ca presiunea banilor va oboseste in acest an . Gestionati intelept veniturile voastre, fiti atenti in ce afaceri va bagati. Datorita relatiei incomode cu Calul, acest an nu va aduce lucruri spectaculoase nici in dragoste. Daca sunteti singuri, s-ar putea sa gasiti pe cineva in deplasarile voastre, pe internet, departe de casa. Daca sunteti casatoriti, planificati-va o vacanta in locuri departe de casa pentru a revitaliza relatia voastra.

BIVOL: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Bivolul este un animal care traieste langa om dar Calul este mai bine tratat decat bivolul. Bivolul face munci mai grele decat calul iar din acest motiv poate aparea gelozia fata de cai. Relatia dintre bivol si cal nu este prea buna. Conform teoriei celor cinci elemente din zodiacul chinezesc, elementul de baza al bivolului este pamantul iar calul are elementul de baza foc.
Focul naste cenusa care hraneste pamantul deci acest an poate fi unul benefic pentru Bivoli. Tot ce tine de educatie, camin, parinti au protectia calului in acest an. Cariera aduce oportunitati dar si presiuni dar cum focul hraneste pamantul- elementul de baza al bivolului, apare un sprijin important in rezolvarea tuturor problemelor ce pot apara in cariera. Acest an poate fi mai bun in cariera prntru voi  decat anul 2013. In acest an, banii vostri vin din salariu, nu sunt recomandate investitiile riscante. Tot ce tine de afaceri imobiliare, casa voastra sunt investitii benefice. Din moment ce relatia dintre Bivol si Cal este una plina de gelozie, durere in suflet, se poate spune ca dragostea in acest an poate durea, poate fi plina de suspiciuni , neincredere, critica , plangeri, daune. Trebuie sa invatati despre toleranta, acceptare, iertare a celor pe care ii iubiti. Asa puteti evita problemele in cuplu.Acordati o mare atentie sportului, miscarii, odihnei, relaxarii, sistemului digestiv, stomacului.

TIGRU: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998.

Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al Tigrului este lemnul iar elementul de baza al Calulului este focul. Lemnul intretine focul, deci aceste animale nu se vor lupta intre ele. Prin urmare Tigrul poate profita in acest an de “ copilul pe care il hraneste” adica de anul calului de lemn.
Tigrul si Calul au o relatie de atractie intre ei din cauza focului, deci 2014 este o potcoava norocoasa pentru voi.
Tigrul contine lemn, calul contine foc care este legat de soare, energie si cum soarele ajuta sa creasca copacul , asa si Tigrul poate creste in cariera , va puteti exprima creativitatea, puteti promova, puteti obtine  venituri suplimentare. Banii vin prin munca , prin investirea energiei voastre la locul de munca. Atata timp cat aveti un loc de munca si va concentrati pe ceea ce faceti acolo, nu trebuie sa va faceti griji legate de bani. Relatiile de dragoste pot fi foarte bune. Daca sunteti in cautarea unei relatii, a unui partener, atunci acest an va poate aduce pe cineva de suflet.Veti fi plini de energie in acest an al calului, veti avea o stare de spirit buna, puteti calatori mai mult, puteti darui multa iubire.

IEPURE: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.

Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al iepurelui este lemnul care legat de copac iar calul are elementul de baza foc legat de soare . Un eveniment vesel si fericit se poate intampla in anul 2014, va puteti dezvolta cariera, talentele.Puteti avea o ideea deosebita in acest an legata de cariera voastra sau de un loc de munca care sa va puna in evidenta creativitatea.
Trebuie sa va utilizati mintea si intelepciunea daca vreti mai multi bani. Daca sunteti prea lenesi sau comozi, nu primiti nimic suplimentar in acest an. Abilitatea de a comunica va fi imbunatatita in mod semnificativ. Nu aveti sanse prea mari de promovare dar aveti sanse legate de bani. Un iepure rapid devine mandru, arogant iar acest lucru poate avea impact asupra carierei, in relatia cu oamenii, in iubire.
Romantismul, dragostea vin in intampinarea voastra in acest an, le puteti hrani din plin. Aveti multe posibilitati romantice in acest an, puteti calatori cu persoana iubita sau puteti cunoaste pe cineva de suflet in aceste calatorii. Va puteti casatori, puteti face un copil. Atentie totusi in calatorii, la masini. Cum anul 2014 este anul calului de lemn, este posibil ca voi sa fiti cand prea infierbantati(foc in exces) cand prea stinsi( apa putina), deci atentie la sanatate.

DRAGON: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000.

Dragonul nu are prea multe in comun cu calul, unul traieste in cer, calul traieste pe pamant iar intalnirea lor  aduce conflicte. Nu sunt dusmani dar nici prieteni. Este greu ca un Cal sa fie prieten cu un Dragon si asta din cauza geloziei, invidiei calului pe dragon. In consecinta, in toate problemele aduse de anul 2014, Dragonii se pot simti singuri fara un sprijin important de la cineva. Dragonul trebuie sa fie foarte atent, sa dechida ochii mari pentru a-si da seama cine este prieten si cine este dusmanul lui, fiindca se vede acest lucru in acest an. Nu va schimbati locul de munca, nu fiti prea agresivi si competitivi in cariera fiindca atrageti mari dusmanii.
Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al dragonului este pamantul care este copilul focului(cenusa hraneste pamantul) legat de soare, asta inseamna ca puteti avea mari oportunitati de bani, aveti sansa sa intalniti o persoana bogata si nobila ce va protejeaza, mintea voastra, talentele voastre sunt hranite foarte bine in acest an si pot fi apreciate de multi oameni. Este important sa va utilizati capacitatea mentala, ea aduce multe recompense in acest an. Dragostea nu este stelara in acest an, nu este un an spectaculos pentru nunti, casnicii. Orice relatie care a inceput sau care incepe in acest an se dezvolta in ritmul melcului, pasii sunt mici.
Atentie la stresul si presiunea din zona carierei, dragoste, finante. Conduceti atent si evitati activitatile legate de apa, lacuri, plimbari cu barca, inotul.

SARPE: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001.

Sarpele se misca incet, abia se taraie in timp ce Calul freamata, alerga, deci cele doua animale sunt total opuse dar le leaga viclenia, siretenia, inteligenta, au destule puncte in comun.
Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al sarpelui este focul iar elementul de baza al calului este tot focul, deci acest an aduce o veste buna pentru voi daca veti invata sa va miscati mai repede in toate domeniile, nu mai stati la panda si actionati.
2014 este anul calului de lemn iar lemnul este legat de educatie, inteligenta creativa, talente, intuitie. Toate acestea va fac bine in cariera, examene, poate fi o promovare in cariera, beneficii  financiare.
Cariera voastra va aduce venituri stabile, orice loc de munca in care sa va folositi inteligenta va face mai bogati.
Calul si sarpele au o relatie de atractie din cauza elementului lor de baza care este focul. Prin urmare, dragostea aduce covorasul magic pentru voi dar trebuie sa va miscati mai repede ca sa va urcati pe acest covoras. Atentie la relatiile de dragoste triunghiulare, ele pot sa va aduce necazuri.
Calul  este foc si lemnul hraneste focul si cum anul 2014 este anul calului de lemn, este posibil ca voi sa fiti cand prea infierbantati(foc in exces) cand prea stinsi( apa putina), deci atentie la sanatate. Pot aparea probleme urinare sau cardiovasculare.

CAL: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

Atunci cand un cal intalneste un an cal, este un semn de ghinion in horoscopul chinezesc. Acest an 2014 nu va fi prea bun pentru oamenii ce apartin acestui semn. Pune un cal sa intre pe teritoriul altui cal si incepe lupta pentru teritoriu. Daca invata sa taca si sa respecte ceea ce este al celuilalt, poate fi un an bun. Relatiile de prietenie, dragoste, gestionarea banilor, concurenta la locul de munca intalnesc limitari, provocari in cursul anului 2014.Din moment ce calul este un semn de putere si concurenta, cand un cal intalneste un alt cal, incepe lupta, deci cariera aduce provocari, va puteti pierde puterea, reputatia. Calul poate merge repede dar fara un ghid, fara instruire din partea cuiva, nu stie unde sa mearga. Este foarte important in acest an sa ascultati sfatul cuiva, opinia oamenilor este foarte importanta pentru voi.
Este un an bun pentru bani dar atentie cum va cheltuiti banii, cheluielile voastre pot creste in acest an.Aveti grija la imprumuturile financiare deoarece ele pot aduce probleme, puteti strica o prietenie din cauza banilor.Pe timpul verii, banii va pot aduce probleme , mai norocosi sunteti spre toamna sau iarna acestui an. Dragostea va face populari in acest an dar si acolo apare concurenta iar dezvoltarea unei relatii este lenta. Casatoriile pot aduce multe certuri si asta din cauza faptului ca sunteti agitati. Sanatatea va poate aduce destule probleme si asta datorita agitatiei voastre, stare de spirit tensionata. Atentie la problemele cauzate de prea mult foc, adica circulatie, nervi, tensiune.
Anul 2014 este un an al calului de lemn, calul este foc si lemnul hraneste focul, deci prea mult foc vine spre voi in acest an. Prea mult foc va cauzeaza probleme cardiovasculare si prea putina apa poate aduce probleme urinare.

CAPRA : 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003.

Capra si calul au multe in comun, sunt ierbivore , se bucura de soare, aer liber. Uneori, pe timp de noapte, capra poate acompania calul in curtea omului.
Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al caprei este pamantul iar elementul de baza al calului este focul, cum focul hraneste pamantul, puteti avea un an frumos in 2014. Este un an cand sunteti recompensati in cariera, deveniti mai populari la locul de munca, colegii si sefii va sprijina. Daca va imbunatati performantele la locul de munca , puteti primi o promovare, o functie importanta.
Nu exista noroc financiar decat prin munca voastra sau alte venituri fixe. Pentru a castiga venituri suplimentare, tot locul de munca este in centru atentiei, nimic altceva. Rasplata voastra cere munca, energie si timp.
Este un an bun pentru dragoste, este un an bun sa va gasiti partenerul ideal dar pentru asta trebuie sa iesiti in lume, sa socializati mai mult. Cei casatoriti se pot bucura de un an placut. Puteti calatori mai mult in acest an si va puteti bucura de o stare a sanatatii buna.
Calul contine foc si capra contine pamant , deci prea mult pamant poate sa aduca probleme digestive. Atentie la dieta. Prea mult pamant ar putea cauza prea putina apa , deci atentie la sistemul urinar.

MAIMUTA : 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004.

Maimuta si Calul nu au nici o legatura speciala.Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al maimutei este metalul iar elementul de baza al calului este focul, cum focul topeste metalul, maimuta poate simti o anumita frica in acest an. Metalul are frica de Foc, deci va puteti confrunta cu anumite presiuni in acest an.Maimuta este inteligenta si va accepta provocarile acestui an dar trebuie sa incerce sa “urce pe cal adica sa stapaneasca bine situatiile” pentru a obtine beneficii, asa, poate merge unde vrea. Oportunitatile acestui an sunt departe de casa natala. Presiunea locului de munca continua si in anul 2014, s-ar putea sa calatoriti mai mult , s-ar putea ca programul sa fie mai strict, folositi-va inteligenta, este potcoava norocoasa a voastra in acest an.Chesiunile financiare, banii va cauta in acest an dar trebuie sa invatati sa va miscati mai repede si sa lucrati mai mult. Nu exista bani usori in acest an, calatoriile, un loc de munca in strainatate va ajuta sa descoperiti comoara mult dorita.Nu exista o legatura de dragoste intre maimuta si cal, deci anul 2014 nu va aduce inelul fericirii. Trebuie sa calatoriti mai mult, asa va puteti gasi un partener, o relatie, un prieten.Cei casatoriti pot intalni fel de fel de obstacole in acest an dar intelepciunea va ajuta sa rezolvati in bine orice cearta.
Stresul va poate afecta sanatatea de aceea ar trebui sa va odihniti mai mult  , sa dormiti suficient, sa conduceti atent, sa evitati situatiile pline de adrenalina.

COCOS: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005.

Atat cocosul cat si calul traiesc in curtea omului dar cocosul nu-l iubeste pe cal deoarece simte o anumita presiune dn partea lui . Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al cocosului este metalul iar elementul de baza al calului este focul, cum focul topeste metalul, cocosul poate simti o anumita frica in acest an. Metalul are frica de foc, deci va puteti confrunta cu anumite presiuni in acest an .
In cariera, apare o anumita presiune si trebuie sa incercati sa cultivati relatiile bune cu cei de la locul de munca, doar asa puteti invinge presiunea calului de foc din acest an. Cum elementul anului 2014 este lemnul, banii vin la voi in acest an dar nu fara munca si nu fara a face fata la fel de fel de presiuni. Asta înseamna ca trebuie sa depuneti efort , energie si timp pentru a face bani. Nu cantati(cocosul)  prea mult deoarece puteti speria calul si fuge norocul de voi in acest an.
Cocosul si calul nu au  o relatie speciala de dragoste in conformitate cu teoria celor cinci elemente. In consecinta, fiti foarte atenti in ce relatii intrati deoarece dragostea poate durea in acest an pentru voi.
Presiunea muncii voastre va poate destabiliza sanatatea. Ar fi bine sa va odihniti mai mult, sa dormiti mai mult, asa va puteti recupera mai usor in urma unor probleme de sanatate.

CAINE: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006.

Cainele si calul au multe in comun, traiesc pe langa casa omului, amandoi sunt inteligenti si vor sa-si slujeasca stapanul. Din acest motiv, anul 2014 va poate fi un bun prieten. Conform teoriei celor cinci elemente, elementul de baza al cainelui este pamantul  iar calul are elementul de baza foc, deci focul hraneste pamantul iar anul 2014 va hraneste din toate punctele de vedere: portunitati in cariera , bani, dragoste. Adesea, focul poate parjoli pamantul , deci si voi va puteti intalni cu ghinioane pe drumul catre succes  dar daca va ajustati atitudinea, puteti face fata oricarei provocari. Astfel, anul 2014 devine un an important in evolutia voastra din toate punctele de vedere.Fara suportul oamenilor, fara un comportament modest , nu puteti trece peste provocarile acestui an.
Banii vin doar de la locul de munca sau din alte venituri fixe.
In dragoste, puteti gasi ca este mult mai usor sa relationati cu oamenii., puteti sa va gasiti partenerul ideal. Presiunea muncii voastre va poate destabiliza sanatatea. Ar fi bine sa va odihniti mai mult, sa dormiti mai mult, asa va puteti recupera mai usor de la unele probleme de sanatate.
Calul contine foc si cainele  contine pamant, deci prea mult pamant poate sa aduca probleme digestive .Atentie la dieta. Prea mult pamant ar putea cauza prea putina apa, deci atentie la sistemul urinar.

PORC: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

Porcul este un animal norocos in zodiacul chinezesc. Conform teoriei celor cinci elemente din zodiacul chinezesc, elementul de baza al porcului este apa iar calul este un element de foc. Focul este stins de apa ( focului ii este frica de apa)  prin urmare apare o lupta intre aceste semne in acest an, deci anul poate aduce destule dispute, certuri. Puteti avea oportunitati legate de cariera, bani dar trebuie sa luptati pentru asta. Dar porcul si calul nu sunt animale care se deranjeaza unul pe celalat, deci ele se pot intelege iar acest lucru poate fi un semn de noroc in anul 2014.
Cariera arata bine in acest an, va puteti bizui pe colegi, veniturile pot creste in acest an.Este important sa va mobilizati mai mult, sa nu fiti lenesi deorece puteti avea reazlizari frumoase in acest an.Aveti noroc in tot ce tine de bani in acest an.
Daca sunteti singuri, dragostea va gasese in acest an, dar trebuie totusi sa nu mai stati ascunsi ci sa participati la fel de fel de petreceri, sa calatoriti mai mult. Fii mai sociabili.
Cum elememtul vostru de baza este apa iar elementul de baza al calului este focul, sanatatea voastra poate cunoase diferite probleme datorita unei stari continue de stres. Trebuie sa va odihniti mai mult , nu va neglijati sanatatea in acest an rapid al calului de lemn.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Multumesc pentru tot ceea ce ne daruiesti prin ce scrii! Sunt nascuta in 1960, an de sobolan de metal, ora de dragon -0820 dim, zi de oaie – duminica 12 si luna de cal – iunie! Spune-mi te rog din tot acest amalgam cum va fi acest an pt mine, stiind ca sobolanul nu este prieten cu calul?

  2. Sper sa fie mai bine!Multumesc ptr.tot!!!Esti ff.talentata in ceea ce faci si nu incetezi sa ma uimesti de fiecare data:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.