ZODIACUL CHINEZESC-IEPURELE


iepure

Iepurele ( pisica)  este al patrulea semn,este Yin,element fix de lemn

2 feb 1927 – 22 ian 1928 – FOC
19 feb 1939 – 7 feb 1940 – PAMANT
6 feb 1951 – 26 ian 1952 – METAL
25 ian 1963 – 12 feb 1964 – APA
11 feb 1975 – 30 ian 1976 – LEMN
29 ian 1987 – 16 feb 1988 – FOC
16 feb 1999 – 4 feb 2000 – PAMANT
3 feb 2011 – 22 ian 2012 – METAL

Echivalent: zodia Pesti

Piatra norocoasa: Smarald,Jad

Cele mai bune ore :5-7 am

Sezon :  Primavara ,  luna martie

Culori norocoase : gri, alb

Motto: sunt ambitios

Directia norocoasa :Est

Compatibilitate maxima : capra, porcul

Iepurele ( pisica ) are calitati remarcabile: inteligenta ,  creativitate, compasiune , sensibilitate , intuitie ,diplomatie , siretenie in atingerea scopurilor .Prefera sa evite conflictul, abordand calmul, crede cu tarie in prieteni si familie . Intotdeauna poate gasi solutii pentru orice fel de probleme , are un talent deosebit de a se descurca in cele mai dificile situatii,stie sa se faca remarcat si mereu stie sa cada in picioare . Se simte cel mai confortabil acasa la el si casa lui va fi tot timpul bine ingrijita ,este destul de conservator ,manierat  si elegant. Datorita naturii lui timide , de multe ori va fugi de situatiile agresive si cele competitive .Marele defect al  iepurelui este lenea , de multe ori , poate ajunge sa doarma pe laurii adunati si nu se mai oboseste , stiind ca poate face orice oricand . Tot timpul va fi asemenea apei care stie sa absoarba forta loviturii dusmanului si sa o reintoarca asupra lui.
Ar trebui sa lucreze mai mult la dezvoltarea increderii in propria persoana si la dezvoltarea valorilor personale, aceste lucruri il pot ajuta sa se simta mai in siguranta .In relatii , tinde sa dea mai mult decat primeste , acest lucru poate duce la asteptari nerealiste si situatii nesanatoase .  Are nevoie de un partener care sa nu profite de el.Este un foarte bun comunicator , acesta  este motivul pentru care prietenii , cunostintele pot cauta sfatul lui .Poate fi un bun diplomat,  politician, scriitor, editor,terapeut ,medic, administrator , profesor.

Anul 2010-anul Tigrului este o energie destul de impulsiva si exploziva pentru voi. Schimbarile neplanificate si entuziasmul prea mare va pot dezechilibra ,de aceea ,in acest an , vi se recomanda prudenta si consevati-va energia pentru anul 2011 cand este anul vostru norocos ,anul de inceput pentru un nou ciclu de viata fericita.  Accentul se va pune pe cariera ,locuri de munca , dar aici trebuie sa actionati rapid , sunt mai avantajati cei care lucreaza singuri .Viteza anului 2010 poate fi  destul de istovitoare pentru voi, este important sa incercati sa “franati “din cand in cand oferindu-va pauze pentru relaxare si  odihna . Atentie la finante in acest an, nu luati decizii  importante ,  acestea pot fi asociate in timp cu anumite riscuri.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. anul tigrului 2010 a fost un an greu, cu schimbari bruste si dramatice, neasteptate intradevar… cu multe socuri chiar —pt mine. am observat ca mi se potriveste mai bine zodiacul chinezesc decat cel european. sper ca 2011–aul iepurelui de metal sa fie asa cum zice predictia.. Un an nou reusit tuturor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.