HOROSCOPUL LUNII NOI IN BERBEC SI ZODIILE-21 MARTIE 2023, ORA 19:24, ORA ROMANIEI

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vrem sa schimbam sau la ceea ce vrem sa aducem nou in viata noastra. Noua poveste trebuie sa fie plina de curaj, incredere, speranta. Este timpul sa avem mai multa incredere in noi, in sinele nostru divin, sa ne aducem aminte de vorbele lui Isus:

”Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume” 1 Ioan 4:4

Berbecul este un semn de foc si este primul semn al zodiacului si, prin urmare, o Luna Noua in acest semn vine cu mari oportunitati pentru noi inceputuri. Este momentul sa ne revitalizam prin experiente care rup rutinele si care implica ceva nou, nout.

Cu Luna Noua pe gradul 1 Berbec, cei nascuti cu planete personale si axe principale pe gradele 0 – 5 Berbec, Rac, Balanta, Capricorn (semnele cardinale ) si pe gradele 27 – 30 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti (semne mutabile), vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Aceasta Luna Noua este TOTUL DESPRE VOI si asta inseamna ca sunteti in centrul atentiei. Oportunitatile tin de reinventarea voastra, de obiectivele voastre personale. Sunteti gata sa puneti trecutul in spatele vostru si sa faceti ceva cu totul nou, de pionerat, in viata voastra. Problemele existente in viata voastra pot fi depasite acuma prin curaj si o abordare directa a vietii voastre. Nu este nimic in neregula cu un pic de egoism in aceasta perioada dar aveti grija sa nu exagerati. Cum Luna guverneaza familia voastra, poate fi si un proiect nou legat de o casa, intemeierea unei familii, parinti, o decizie importanta care necesita mult curaj si incredere. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca puteti sa comunicati mai usor  nevoile si interesele voastre. Puteti vorbi mai mult despre voi, despre ceea ce vreti sa faceti in continuare. Este important sa va calmati mintea, sa nu exagerati. Atitudinea voastra poate fi mai optimista. Folosirea puterii cuvintelor pentru a atrage ceea ce vreti sau pentru a va promova interesele functioneaza cel mai bine acuma. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn poate aduce o noua misiune in viata voastra profesionala. Unii ar trebui sa fie pregatiti pentru o mare schimbare in cariera si afaceri. Acesta este un moment bun pentru a va gandi la ceea ce vreti sa manifestati in viata voastra si la orice schimbari pe care le doriti si de care aveti nevoie pentru a evolua. Cu Marte in Gemeni( ce aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile acestui aspect tin de rude, vecini, transport, documente, afaceri, planuri personale. Cultivati pacea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor. Fiti atenti in trafic, evitati daca puteti calatoriile, nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Pentru voi, Luna Noua in Berbec poate fi o “ lampa a lui Aladin”, cineva acolo sus are grija de voi. Dar poate fi si o energie care lumineaza toate activitatile voastre din spatele scenei, plati karmice ale sufletului( datorii) .Aceasta energie proaspata va inunda mintea subconstienta, intuitia, si ar trebui sa va ghidati dupa instinctele voastre in aceasta perioada, va protejeaza. Nivelul energiei voastre poate fi mai scazut, nu fortati nota acuma, corpul vostru va cere sa faceti o pauza. Aceasta lunatie este buna pentru retragere, regenerare, dezvoltare spirituala. Reincarcati-va bateriile sufletului si economisiti-va resursele. Este timpul vindecarii si iertarii. Nu va mirati daca va simtiti somnorosi si putin nemotivati. Este cel mai bun moment pentru a renunta sau a scapa de tot ceea ce este nesanatos in viata voastra, poate fi un obicei, un om, o slujba, o relatie. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca mintea voastra poate fi concentrata pe chestiuni private, pe descifrarea trecutului pentru raspunsuri. Spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Lasati intuitia sa va ghideze pentru eliminarea unor situatii grele si pentru luarea unor decizii. Divinul vorbeste (Mercur) prin intuitia voastra, prin credinta, rugaciune, singuratate. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, ar trebui sa nu va grabiti in tot ce tine de bani, interese financiare.

Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn poate aduce o noua etapa in dezvoltarea voastra spirituala, in relatia cu strainatatea si strainii. Acesta este un moment bun pentru cautari spirituale, pentru o noua viziune asupra lumii, asupra moralitatii, asupra dreptatii, asupra credintei. Urmeaza o perioada in care pot fi recompense karmice pentru faptele bune care au trecut aparent neobservate. Puteti avea beneficii prin studiile si cunoasterea voastra, strainatate, internet, publicatii pe internet, valoarea voastra  interioara, ideile inovatoare, talentul si intelepciunea voastra. Credinta, rugaciunea, recunoasterea mintii universale, sunt cai care va ajuta sa cresteti. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de bani, posesiuni, relatii, partener de viata, asociat, documente legale. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada. Analizati cu atentie orice document. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Aveti grija sa nu va asumati riscuri exagerate, in special in ceea ce priveste banii, deoarece instinctele pentru problemele financiare pot fi deplasate. Fiti atenti unde investiti banii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra, puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de foc chiar este prietena cu semnul vostru de aer si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare. Activitatile cu copiii( in special copii altora) pot creste. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca mintea voastra poate fi concentrata mai mult pe prieteni, un proiect de grup important, calatorii, un ideal de-al vostru. Veti dori sa socializati si sa discutati cu oameni cu care impartasiti interese si idealuri comune. Anumite dezbateri pot aduce profit. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Fiti atenti in comunicarea cu cei dragi. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn va incurajeaza sa depasiti ierarhiile, traditiile, normele si condition?rile invechite si sa creati ceva mult mai bun in munca voastra, afaceri, resurse comune, sanatate. Eliberati comportamentele vechi care nu va mai servesc. Dorinta de a va extinde si de a creste in lumea financiara, lupta pentru putere, planurile secrete pentru putere si manipulare, pot fi testate, sutinute sau dezaprobate astral. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator  cu Luna Noua, provocarile tin actiuni si planuri personale, munca, proiecte de munca, colegi, veniturile carierei, proiecte de grup. Evitati graba, evitati comunicarea negativa. Incercati sa canalizati excesul de energie in ceva care va va fi cu adevarat util. Puteti fi usor de iritat si puteti spune multe lucruri gresite, furia coloreaza altfel cuvintele, deci atentie. Puteti provoca controverse cu ceea ce spuneti sau cum spuneti. Aduceti-va aminte de “ vorba dulce, mult aduce…”.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in cariera voastra, in proiectele profesionale, promovari, avansari, oferte noi de lucru. Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei. Odata cu sosirea Berbecului, viata voastra profesionala se incalzeste iar actiunile voastre ar putea conduce la victorii majore daca sunteti inteligenti si strategici. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca o mare parte din gandurile voastre sunt orientate spre cariera, ambitii profesionale, bunastare si securitate sociala. Strategiile de planificare a carierei sau gandirea unor modalitati  concrete de a va transforma visele in realitati, ar trebui sa fie foarte fructuoase acum. Poate fi inceputul unui drum nou, o schimbare importanta, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn accentueaza sentimentul de reinnoire sau renastere. Cum semnul Capricorn este sectorul relatiilor voastre, trebuie sa va schimbati modul de a relationa. In loc sa dati vina pe celalalt, sa identificati cu  usurinta defectele altcuiva, trebuie sa fiti mai atenti cu voi, cum va implicati voi intr-o relatie, ce sunteti dispusi sa schimbati la voi astfel incat sa fie liniste in parteneriatele voastre. Poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, o casatorie in strainatate, o intalnire ce va transforma profund. Cu Marte in Gemeni (ce poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de faptele din trecut, cariera, iubire, copii, obiectivele voastre. Poate fi un moment in care actiunile trecute va ajung din urma – si acesta nu este neaparat un lucru rau! Ar putea fi, de asemenea, un moment in care o mare parte din energia voastra este canalizata in chestiuni private sau cand preferati ca altii sa nu observe ceea ce faceti. Fiti foarte atenti la cuvinte.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in relatia cu strainatatea, studii superioare, calatorii mari, un job in strainatate. Este cel mai bun moment sa va extindeti orizonturile. Oportunitatile tin de intelegerea taramurilor superioare ce apar prin invatamantul superior, psihologie, spiritualitatea, alte culturi. Aceasta Luna Noua de foc vrea sa va aduca aminte ca viata este o calatorie continua de descoperiri si va ajuta in aceasta directie printr-un curs nou, printr-o relatie noua, printr-un job nou departe de casa. Ar putea fi si o ocazie de a va lansa ideile catre un public mai larg. Vi se poate cere sa vorbiti, sa invatati sau sa scrieti despre experientele voastre. Aceasta luna noua proactiva va incurajeaza sa impartasiti cunostintele voastre cu ceilalti. Este o ocazie rara in care cosmosul va binecuvanteaza cu perspective unice de a-l cunoaste pe Dumnezeu prin religie, calatorii, strainatate, studii superioare, adevar, intelepciune. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, va ajuta sa va largiti orizontul cumva, sa ganditi mai degraba la „imaginea de ansamblu” decat la circumstantele si detaliile lumesti ale vietii voastre. S-ar putea sa fiti interesati sa aflati mai multe despre alte culturi, filozofie, religie sau subiecte ezoterice, cum ar fi astrologia. Divinul vorbeste (Mercur) prin conversatiile pe care le aveti cu ceilalti, prin credinta, rugaciune, cultivarea adevarului, moralitatii, respectarea legilor. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn poate fi un moment excelent pentru negocieri de contracte, proiecte profesionale, sanatate. Este vorba despre munca si sanatatea voastra, despre dezechilibrele create de munca voastra si care va afecteaza sanatatea. Urmeaza o perioada in care sunteti ajutati astral sa va ganditi la ceea ce conteaza cu adevarat in viata voastra, sa va simplificati viata, sa dati deoparte obiceiurile zilnice care va tin pe loc. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de prieteni,  grupuri sociale, familie, straini si strainatate, calatorii. Ar trebui sa evitati sa fiti impulsivi in actiunile financiare care implica riscuri, in familie, in relatia cu prietenii vostri. Este posibil sa fiti nevoiti sa luati o decizie important? in ceea ce priveste viata personala sau un proiect de grup.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot ce tine de bani, afaceri, asociat, partener, viata initima, jocuri secrete, bani pentru a finanta o idee mare, experiente spirituale si psihice. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ca puterea personala nu trebuie folosita in scopuri egoiste, evitand astfel consecintele impovaratoare. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Afacerile, contractile semnate, obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta energie proactive poate semnala inceputul unui capitol intr-o relatie foarte stransa, una care ar putea duce la casatorie sau la un angajament major in urmatoarele sase luni. Poate fi si o investitie sau o afacere in comun cu partenerul de viata. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, va ghideaza sa va ganditi mai mult la finantele si bunurile comune, banii unei afaceri, impozite, imprumuturi, asigurari sau mosteniri. Este un moment bun pentru a pune in ordine finantele comune, investitiile partajate, proprietatile sau orice alt lucru pe care il detineti in comun cu o alta persoana. Este posibil sa apara si discutii asupra legalitatii unor mosteniri, testamente cat si asupra aspectelor mai emotionale si personale ale acestora. In aceasta perioada, aveti mintea detectivului, ocultistului sau investigatorului, cu o dorinta profunda de a sti cat mai mult posibil. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn poate fi un moment excelent pentru relatia cu copii, proiecte creative, iubire. Mandria, lupta pentru putere, aduc situatii complicate. Asigurati-va ca ramaneti integri, orice lucru in afara liniei ar putea sa va puna in dificultate. Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de cariera, relatii, ambitii profesionale, autoritati, sefi. Acesta poate fi un moment bun pentru a deveni independenti sau pentru a incepe o afacere. Mare atentie la cuvinte, pot fi arme vindecatoare sau distrugatoare. Conflictele cu sefii, cu fel de fel de autoritati, cu un parinte, sunt posibile acum.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot ce tine de relatii, asociati, parteneri, dusmanii stiuti, avocati, concurenti, rivali. Este posibil sa fie ceva nou in legatura cu o persoana cu care colaborati la un proiect, poate fi ceva legat de cariera, un proiect profesional. Este cea mai buna perioada sa rezolvati problemele unei asocieri. Experientele cele mai semnificative se vor concentra asupra dinamicii relatiilor, asupra partenerului de viata, asupra unei probleme juridice, asupra carierei si grupurilor voastre. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca este o perioada buna pentru a comunica mai mult cu cei din jurul vostru. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale. Discutia cu partenerul de afaceri sau cu alti apropiati este probabil sa va fie de ajutor acum si este posibil sa puteti negocia un acord sau sa rezolvati o problema pe care o tot duceti cu voi. Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn poate fi un moment excelent pentru familie, relatia cu cei din familia voastra. Puteti sa va asumati responabilitatea intemeierii unei familii, puteti cumpara o casa, puteti rezolva problema unui conflict legat de o casa, puteti sa va sprijiniti parintii. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de relatii, finante, straini si strainatate, credinta, calatorii. Graba si nerabdarea tind sa exacerbeze sau sa creeze probleme acum. Oricat de mult va doriti sa faceti totul acuma, trebuie totusi sa mergeti incet, incet, sa nu grabiti nimic.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot ce tine de loc de munca, sanatate, atitudini cu privire la sanatatea fizica, obiceiuri personale. Este un moment cosmic important pentru asumarea unor proiecte importante in munca voastra, pentru eliminarea obiceiurilor care va devitalizeaza. A venit timpul sa intelegeti intr-un mod responsabil, realist ca motto-ul antic “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos” nu este doar un cliseu ci o necesitate in viata voastra. “Esti ceea ce mananci” iar  aceasta Luna Noua de foc va invata ca hrana nu se rezuma doar la alimente ci si la sentimente, idei, emotii, credinta. Este timpul pentru o simplificare generala a vietii voastre. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata un nou mod de a intelege detaliile ce tin de locul vostru de munca, un proiect profesional, o schimbare in munca voastra, relatia cu colegii vostri. Discutiile cu colegii de munca, angajatorii si angajatii, sunt susceptibile de a fi fructuoase si probabil ca vor rezulta modificari minore, dar benefice. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn poate fi un moment excelent pentru relatia cu rudele voastre, puteti comunica mai bine, puteti repara o relatie fisurata cu o sora, un frate. Este timpul de a deveni constienti de puterea subconstientului vostru, aici este puterea si fiti foarte atenti la ceea ce ganditi. Asigurati-va ca propagati prin comunicare doar binele, orice lucru in afara liniei ar putea sa va puna in dificultate, va creati singuri probleme. Stati departe de barfa, critica celorlalti, aceasta energie consumata de voi o puteti primi inapoi sub diverse forme negative. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de finantele comune, posesiuni,  mosteniri, munca, contracte de munca. Se poate sa va implicati intr-un proiect nou mai ales daca necesita investigatie sau cercetare profunda. Acest aspect poate aduce o criza sau un final de vreun fel. Ceva despre care auziti acum ar putea sa va deranjeze sau sa va atinga profund.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR (22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot  ce tine de proiectele creative, iubire, exprimarea vointei si mandriei, egou, autoritate, copii, speculatii, placeri personale. Este un moment bun pentru cei care creeaza ceva, puteti petrece mai mult timp cu copii vostri, pentru multi poate veni barza. Pentru voi este timpul iubirii, vindecarii prin iubire, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile’ este cea mai buna mantra. De asemenea, este timpul sa va axati mai mult pe copii, pe un hobby, pe proiectele creative. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca trebuie sa imbunatatiti comunicarea cu persoana iubita, cu copii vostri, cu voi insiva. Sunteti mai dispusi sa va asumati anumite riscuri dar va recomand atentie. Va puteti bucura de unele idei inspirate pentru viitoare proiecte creative. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn vorbeste despre bani, finante personale, bunuri materiale. Acesta ar fi un moment bun sa va concentrati pe iesirea din datorii, daca aveti. Sau, poate este timpul sa incepeti un plan disciplinat de economii. Depasiti fricile, grijile si indoielile financiare, nu va mai legati de ele ca se vor tine permanent de voi. Apreciati-va pe voi insiva, este timpul sa schimbati definitia abundentei. Este un timp pentru o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor. Asigurati-va ca sunteti corecti, orice lucru in afara liniei ar putea sa aduca probleme si pierderi financiare. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin partener de viata, asociat, concurent, rival, copii. Relatiile voastre pot suferi de conflicte ale ego-ului sau opozitia altora poate fi provocatoare. Relatiile voastre personale apropiate sunt pline de viata, pline de conflicte si reconcilieri. Cuvintele voastre pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot  ce tine de casa, familie, parinti, afaceri imobiliare. Este timpul modificarilor in casa, sa vindeti o casa sau sa cumparati o locuinta noua. Este un moment bun pentru orice fel de reorganizare sau chiar remodelare a vietii de familie, a mediului de acasa, a activitatilor legate de familie. Unii dintre voi isi pot asuma acuma responsabilitatea intemeierii unei familiii. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca trebuie sa abordati un nou mod de comunicare cu cei din familia voastra.  Acesta este un moment bun si pentru a  restabili conexiunea sau pentru a rezolva o problema de lunga durata cu cei familia voastra. Poate sa va fie mai usor sa vorbiti despre problemele foarte personale, private. Cu Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn, poate fi un moment excelent pentru dezvoltarea voastra personala, pentru un proiect de grup, pentru o relatie importanta, o protectie deosebita. Binefacerile momentului, comportamentul agreabil, bunele maniere, va conduc catre succes in cariera si in afaceri, atingerea scopurilor personale. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv. Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de munca si rutinele voastre zilnice, de familie si prieteni. Se poate sa va fie greu sa lucrati cu ceilalti intr-o maniera armonioasa, iar disputele cu colegii de munca sunt posibile. Daca va simtiti deosebit de suparati sau nelinistiti, ar fi intelept sa gasiti mici proiecte si lucruri de facut, astfel incat sa puteti canaliza excesul de energie in mod constructiv. Planurile care implica munca, sanatatea sau lumea voastra domestica, au nevoie de mai multa rabdare acuma.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in  tot  ce tine de proiecte in comunitatea in care traiti, rude, comunicare, calatorii scurte, comert, scoala. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, prin activitati ce va vand ideile. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizare de acest moment de luna noua. In urmatoarea perioada, puteti comunica mai usor cu cei din preajma voastra. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata un nou mod de a comunica cu rudele voastre, cu vecinii vostri, cu cei din comunitatea in care locuiti. Cu Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn, beneficiile vin prin intelegerea unor secrete, mistere, actiuni din trecut, activitati financiare legate de corporatii, afaceri, institutii guvernamentale. Nu va implicati in afaceri ilegale sau care va transmit ganduri negre. Este timpul sa invatati sa va bazati pe puterea imensa din voi, sa cultivati iertarea si smerenia. Bazati-va mai mult pe intuitia voastra, pe credinta, rugaciune, daca vreti sa ramaneti echilibrati. Protejati-va sanatatea si bunastarea limitand negativitatea, critica excesiva. Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de exprimarea voastra creativa, activitatile cu copii, activitatile romantice,  hobby-uri, sport. Veti avea un temperament mai energic si mai competitiv. Cu toate acestea, in unele cazuri, s-ar putea sa fiti agresivi, sau sa va intalniti cu agresivitatea in relatiile romantice, intr-o asociatie de afaceri.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre emotionale si financiare. Mercur, sustinatorul acestei lunatii, arata ca puteti avea discutii legate de finantele si bunurile voastre mai mult decat ati face in mod normal. Va puteti gandi si la modul in care cheltuiti banii, cum puteti aduce ordine in afacerile voastre financiare. Proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai ingenioase. Luna Noua sustinuta de Pluto pe ultimul grad Capricorn  poate fi un moment excelent pentru asociatii profesionale, pentru a socializa cu prietenii, pentru a lucra la proiecte comunitare. Activitatile si asociatiile de grup ar putea fi cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Astrologia, spiritualitatea, va pot oferi o noua viziune asupra vietii voastre. Este un moment minunat si pentru planuri noi deoarece va asumati mai usor un risc. Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor) in aspect de patrat provocator cu Luna Noua, provocarile tin de familie, parinti, camin, asteptarile voastre de la ceilalti. Acest aspect astral stimuleaza conflictele sau disputele legate de familie,  puteti avea certuri cu ei, despre ei sau in numele lor. De asemenea, unele chestiuni legate de cariera sau anumite persoane din cariera voastra, va pot tensiona acuma.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.