VENUS IN TAUR -6 IUNIE 2009 ORA 12:07 ORA ROMANIEI –UN DRUM AL INIMII PRIN SIMTURI………..

venus-in-taur-1jpg

In mitologie Venus –Afrodita este simbolul dragostei, gratiei , frumusetii iar impreuna cu fiul ei Eros-Cupidon devin o metafora a dragostei , placerilor , atractiei si extazului sexual .Venus reprezinta modul de abordare a unei relatii, cum atragem sau respingem pe cineva, guverneaza senzualitatea si placerile pamantesti, este o energie ce are in semnatura astrala carisma, iubirea, ademenirea, farmecul, afectiunea, placerea. atractia, dorinta erotica, casatoria, parteneriatul in afaceri, arta, muzica, banii, parfumurile, parfumul dragostei, acordurile, strategiile dar si dragostea in afara casatoriei. Loialitatea si fidelitatea nu sunt incluse in lista de prioritati a lui Venus, mesajul ei este destul de sugestiv “ dragostea mai presus de orice”( doar este renumita pentru infidelitatile ei ). Pentru un barbat , Venus in harta natala poate descrie foarte bine femeia din sufletul lui, femeia de care este atras si-l poate face fericit .

Puterea lui Venus de a patrunde in inimi este renumita , ea stie atat de bine sa dea viata iubirii intre doi oameni, aceasta putere a lui Venus este de necontestat, pana si Zeus cel mare si puternic a fost orbit de farmecele , magnetismul Afroditei parasindu-si tronul si alergand prin Olimp naucit de atata dragoste .Venus poate fi marul discordiei sau marul impacarii, este initierea asupra binelui si raului dar si marul initiatic ce deschide poarta stiintei, cunoasterii. Venus aduce oamenilor stiinta cerului, spiritul de justitie, masura si obsesia perfectiunii, arata calea spre inaltimi prin cunoastere sau prin inima si dragoste. Planeta Venus ne vorbeste de atractie si dragoste dar in limbajul energiei ei pot sta la fel de bine si comod ura si repulsia, o putem caracteriza destul de bine ca un dictionar plin de antonime. Limbajul energiei astrale a lui Venus se exprima prin armonizare, infrumusetare, imblanzire, afectiune, genereaza lucrurile si dorintele de care suntem atrasi instinctiv, guverneaza combinarea si coordonarea oamenilor, lucrurilor, partilor din organism, tarilor, ideilor , placerilor.

Este binecunoscuta pentru “centura de aur “ pe care o purta si care o facea irezistibila , cine poarta aceasta centura a lui Venus se incadreaza intr-o aura de dragoste , dorinta , frumusete , farmec , magnetism , este frumusetea naturala pe care energia lui Venus stie sa o puna in evidenta atunci cand iubesti, cand esti in armonie cu ceilalti .

Venus in Taur –in domiciliu ( cred ca cel mai bine este acasa ) este in cea mai buna pozitie a ei, aduce intelegerea adevaratei frumuseti a unei uniuni, accentueaza posesevitatea, simtul estetic, tot ce este frumos, placut, atractiv , magnetic sensibilizeaza intr-un mod deosebit chiar daca vorbim de oameni, de lucruri, de valoare, de muzica , de arta in general.

Emotia coloreaza viata in aceasta perioada , dragostea cunoaste extazul dar si disperarea iar tot ceea ce este frumos poate deveni o sursa de creatie , de iubire. Cuvintele sunt de prisos deoarece comportamentul pasional naste poezia dragostei, o poezie scrisa cu limbajul trupului plin de pasiune. Venus in Taur nu ne pune sa recitam poezii, nu ne face sa folosim cuvinte mari , in acest semn senzual al Taurului, dragostea este demonstrata prin gesturi, imbratisari, culoare, gand, este un drum al inimiii prin simturi. Este o perioada in care vom fi mai buni, mai afectuosi, mai echilibrati.

Tandrete si pasiunea , senzualitate si placere , iata ce ne ofera aceasta energie a lui Venus in Taur pentru urmatoarele saptamani , o energie calda ce sensibilizeaza , infrumuseteaza si stabilizeaza, aduce speranta , stie sa dezmierde , sa cocheteze , sa farmece si sa incante , sa ajuta in dezvoltarea talentelor native , sa dea viata ideilor , gandurilor intr-un dans plin de gratie si de emotie.

Venus in Taur insufleteste viata , da farmec iubirii, aduce in lumina resursele si darurile innascute, este o energie ce nu aproba impulsivitatea , nu-i place graba ( “ graba strica treaba “sub influenta acestei energii ) nici in dragoste dar nici in nimic altceva , este o energie ce amplifica posesivitatea fata de persoana iubita, este o dragoste stabila , incantatoare, senzuala si artista .Folosita negativ, aceasta energie va amplifica lacomia, hipersensibilitatea , lenea, extravaganta , manipularea banilor si a dragostei, este o dragoste cumparata , o dragoste ce vrea sa profite material , este o energie cheie in relatiile in care banii pot cumpara orice.  Venus este cea care da substanta impulsului martian, iar cu amandoua planete in Taur trebuie sa ne traim viata cu mai multa rabdare.bunatate , afectiune . Lasati ” sufletul sa cante ” si veti reusi cu siguranta sa fiti auziti.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. E bine sa divorez in perioada asta? Sotul meu nu a termina relatia cu amnta lui. Este gresit sa fac pasul acesta? Din partea lui, acest venus arata o dragoste sau mai mult o pasiune?

  2. important este sa faci ce simti tu, daca nu te deranjeaza relatia sotului tau cu alta femeie atunci mergi mai departe asa, daca simti ca viata ta este din ce in ce mai grea din cauza aceste relatii atunci este cel mai bine sa-ti alegi o alta cale , o relatie nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie pe vecie daca ea nu te ajuta, asculta-ti sufletul si o sa vezi ca vei primi raspunsul de care ai nevoie, vointa ta poate rasturna si muntii .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.